نظر سنجی!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

با توجه به اوضاع موجود کشور آیا شما در انتخابات آتی شرکت میکنید؟

الف) بله ،شرکت میکنم تاحمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام کنم
55
62%
ب)خیر ، شرکت نمی کنم چون تاثیری در بهبود وضع زندگی من ندارد
34
38%

مجموع رای گیری: 89

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1282 بار
سپاس‌های دریافتی: 1825 بار

Re: نظر سنجی!!!

پست توسط m-sajedy »

جناب pedmehr

در کشورهای بلوک غرب (اکثرا") انتخاب ریاست جمهوری مثل ایران بر گزار میشه در حالی دربلوک شرق گروه خاصی مسئول انتخاب رئیس جمهور هستند

اصول دیپلماسی امروزی در واقع از جمهوری روم بوجود آمده:

[External Link Removed for Guests]

[FONT=sans-serif]طلایه دار دیپلماسی امروزی ایالات متحده آمریکا و فرانسه  
[FONT=sans-serif]

در مرود دوم هم بنده در پست قبلی عرض کردم : (از ماست که برماست)
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

Re: نظر سنجی!!!

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام به دوستان عزیز

هیچ کاندیدی نمی تواند تغییری اساسی در اوضاع کشور بدهد چون از بعد داخلی، سیاست های کلی نظام(که عامل تحریم ها هستند) را ایشان تعیین نمی کنند و از بعد خارجی هم تحریم ها(به خاطر سیاست های کلی نظام) همچنان ادامه خواهند داشت.

فکر می کنید اگر هر 4 سال یک بار، کاغذی را توی یک صندوق نیندازید چیزی تغییر می کند؟ آیا اعتراضی از این شل تر، لوس تر و بی خاصیت تر هم وجود دارد؟ آیا این نحوه اعتراض تا صد سال دیگر هم دستاوردی دارد؟ همین الان کشورهایی در دنیا هستند که آمار مشارکتشان بسیار از ما پایین تر است ولی حکومت هایشان همچنان به کار خود ادامه می دهند.

الان برای تغییر، یک حالت بن بست پیش آمده. مشکل این جاست که همه راه ها توسط قوانینی که نهادهای قدرت ایجاد کرده اند از پس و پیش بسته شده اند. مجلس دیگر چندان کارایی ندارد چون زیاد دنبال تأمین منافع ملت نیست بلکه یا دنبال چاپلوسی است و یا به دنبال لابی گری. دولت ها گردنشان کلفت و کلفت تر می شود و به دنبال قبضه قدرت برای خودشان و حزبشان هستند. صدا و سیما به جای پخش کردن حرف مردم، حرف توی دهان مردم می گذارد و مطالبه های خودش را به دروغ مطالبه های مردمی معرفی می کند. مجمع تشخیص شده است سازمان خصوصی فلان آقا برای تأمین منافعش.

ما به قوانین جدیدی نیاز داریم که مشارکت و نظارت مردم در امور کشور را به صورت مستقیم تأمین کنند. مثلاً در مورد وضعیت عملکرد همه قوا و نهادها هر چهار ماه یک نظر سنجی با مشارکت تمام مردم در سطح کشور اجرا کنند و نتیجه اش ضمانت اجرایی هم داشته باشد.

وضعی که الان وجود دارد به این صورت است که یک حلقه از افراد قدرتمند تشکیل شده و هر کس بخواهد وارد این حلقه شود باید شبیه خودشان باشد وگرنه امکان ورودش نیست. این یعنی برای حرف های جدید هیچ جایی نیست. ضعیعف ترها همواره ضعیف خواهند ماند و فرصت رشد پیدا نمی کنند و صاحبان قدرت همواره صاحب قدرت می مانند و اجازه رشد به کسی نمی دهند.

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”