اصلاح طلبی یعنی چی؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

قفل شده

برای این که ترکیب حاضر در این پایگاه اینترنتی را بدانیم لطفا انتخاب کنید

1- من اصلاح طلب هستم.
2
29%
2- من اصول گرا هستم.
5
71%

مجموع رای گیری: 7

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

اصلاح طلبی یعنی چی؟

پست توسط isflooloo »

این همیشه برای بنده سوال بوده و هست که وقتی یه نفر   اصلاح طلب می دونن یعنی چی ؟   تصویر
خوب همون طوری که می دونین این   اسم نیست   هر کی خواست اون را به خودش نسبت بده و   در این جبهه ها الزاماتی داره و این عوامل   شبه افراد اون طیف خواهد بود.     تصویر
  با توجه به لزوم التزام همه ی سیاستمداران به قانون اساسی معنای     و اصول گرایی   معنای جهانی آن مجزا بوده و هر دو قاعدتا باید   یک علم سینه بزنند .
    عینه می بینیم که علنا همان مبنای جهانی در مورد اصلاح طلب های   هم جور در آمده و حتی آن عده ای که با پذیرش قانون اساسی و دو مبنای اساسی آن یعنی جمهوریت و اسلامیت وارد گود سیاست شده اند بی آن که بدانند در این جاده ی تعریف شده به  
اسطه ی مفاهیم فرنگی چندی بعد نه اپوزپسیون دولت بلکه آلترناتیو   و نظام می شوند و علی القاعده از دایره ی قانون اساسی خارج می شوند .          
تصویر            این مسئله اوج و فرود بعیدی دارد و   طلب ها هم (البته  ) نه ضد اسلامند و نه ضد جمهوری   این دوری از قانون   دست کم روح   و تفسیر سکولار از انقلاب اسلامی آن ها را آرام آرام به  م و در نتیجه به سر منزل مقصود همان مفاهیم فرنگی می برد.                 
تصویر                   این هم   هر آن کس است که از ولی خود عقب یا از او جلو  . روزگاری   ها و کمونیست ها و امروز لیبرال ها و سکولار ها   وقتی با نیت به ظاهر   از صف مردم ولایت مدار جدا می شوند   از چندی خود را در انحصار مفاهیم پیش پرداخته   فرنگی و عامل فکری و میدانی بیگانه می بینند .                          تصویر
با این مقدمه بنده اصلاح طلبی را معادل خودباختگی و در این روزگار غرب زده می بینم و   گرایی اصیل (نه آن که خود  ) را معادل ولایتمداری می دانم. چه آن که در دایره ی     طلبان از برخی نمایندگان حاضر در مجلس شورای اسلامی تا   سلطنت طلب ها و حتی ... بدون   که هیچ یک مرز روشنی با دیگری مشخص کنند جا گرفته اند و با این   که ظاهرا برای هم افزایی و توان افزایی   شده را در جهت   از بالا پی گیری می کنند.        تصویر             
به   ترتیب   سال 88 ما مخالفت علنی آن ها را هم بر علیه اعتقادات دینی و هم بر علیه رای عموم مردم دیدیم اما باز هم متاسفانه آن ها با گروه های ضد نظام و مفاهیم غرب پرداخته ی اپوزوسیون مرزبندی نکردند.
  دوستان  [SIZE=130]ی بر خلاف نظر بنده یا در جهت تکمیل آن دارند خوشحال می شوم  [SIZE=130] خود را برایمان بنویسند.
        تصویر
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”