درخواست راهنمایی در مورد راه اندازی دفتر فنی(تایپ و تکثیری)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 381 بار

درخواست راهنمایی در مورد راه اندازی دفتر فنی(تایپ و تکثیری)

پست توسط mahdi3366 »

با سلام و عرض احترام به همه دوستان گل سنترالی
ببخشید که بازم مزاحمتون شدم.راستش میخوام یه دفتر فنی رو به عنوان شغل دومم راه بندازم.میخواستم ازتون بخوام که در هر زمینه ای در این موضوع اگر اطلاعاتی دارید کمکم کنید.
من رو تک تک شماها حساب می کنم.
ممنون از لطفتون.تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

Re: درخواست راهنمایی در مورد راه اندازی دفتر فنی(تایپ و تکثی

پست توسط Mahdi Mahdavi »

, عزیز سلام.
همه چی بستگی به بودجه شما داره.
اما در کل نیاز به خرید : حداقل یک یا دو سیستم . دستگاه فتوکپی "معمولا کار پرینتر و اسکنر رو هم انجام میده" . قفسه . پلات " بستگی به بودجه" . مقداری لوازم التحریر . دستگاه برش و سوراخ و فنرزنی و ... دارید.
قرارداد با یک چاپخونه برای چاپ کارت ویزیت هایی که طراحی میکنید . دانلود تعدادی تمپلت یا طرح آماده کارت ویزیت و ...
دستگاه کپی رو هم با آپشن های : چند کاره . تک کاره . قابلیت اتصال به کامپیوتر . خوراک کاغذ برای کپی سریع و ... میتونید تهیه کنید.
اول حدود بودجه رو اعلام کنید.
دوم اینکه فقط تایپ و تکثیر و یا قصد چاپ پلات و بنر و ... هم دارید؟
سوالی بود در خدمتیم. "راستش خودم قصد این کار رو در آینده ای نزدیک دارم <اگه قصد اینکار در اصفهان رو داشته باشید نونتون رو آجر میکنم :grin: >. ممنون میشم دوستان دیگه هم کمک کنند."
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 381 بار

پست توسط mahdi3366 »

Mahdi Mahdavi نوشته شده:  , عزیز سلام.
همه چی بستگی به بودجه شما داره.
اما در کل نیاز به خرید : حداقل یک یا دو سیستم . دستگاه فتوکپی "معمولا کار پرینتر و اسکنر رو هم انجام میده" . قفسه . پلات " بستگی به بودجه" . مقداری لوازم التحریر . دستگاه برش و سوراخ و فنرزنی و ... دارید.
قرارداد با یک چاپخونه برای چاپ کارت ویزیت هایی که طراحی میکنید . دانلود تعدادی تمپلت یا طرح آماده کارت ویزیت و ...
دستگاه کپی رو هم با آپشن های : چند کاره . تک کاره . قابلیت اتصال به کامپیوتر . خوراک کاغذ برای کپی سریع و ... میتونید تهیه کنید.
اول حدود بودجه رو اعلام کنید.
دوم اینکه فقط تایپ و تکثیر و یا قصد چاپ پلات و بنر و ... هم دارید؟
سوالی بود در خدمتیم. "راستش خودم قصد این کار رو در آینده ای نزدیک دارم <اگه قصد اینکار در اصفهان رو داشته باشید نونتون رو آجر میکنم :grin: >. ممنون میشم دوستان دیگه هم کمک کنند."

منم اتفاقا اصفهانم.اما میخوام یه دفتری راه بندازم که سرش به تنش بیرزه نه صرف پرینت خالی.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

آقا این کار همش ضرره ! اصن نرو طرفش :grin: :grin: "در ادامه آجر کردن نون"
و اما با این حال شما نیاز به چند تایپیست هم دارید.
پس 3-4 تا سیستم نیاز دارید.با دو تا دستگاه فتوکپی . یکی رنگی و یکی سیاه سفید. مثلا:
فتوکپی سیاه و سفید با قابلیت اسکن . کپی . پرینت با خوراک کاغذ
Please Login or Register to see this code
و یا نوع رنگی
البته نوع رنگی قابلیت پرینت و کپی سیاه و سفید هم داره اما چون گفتید دفتر فنی روپایی میخواهید تاسیس کنید بهتره هر دو رو تهیه کنید . چون مشتری پرینت و کپی سیاه و سفید زیاده و باعث ایجاد فشار مضاعف روی دستگاه کپی رنگی میشه.

نیاز به یک پرینتر با قابلیت چاپ روی کاغذ عکاسی "مشتری خوبی داره . افرادی که دوربین دیجیتال دارند و میخوان مثلا چند تا عکس رو تو آلبومشون بزارن برای چاپ میارند" البته فکر کنم کپی رنگی لینک بالا این قابلیت رو داشته باشه"
ترجیحا دو خط تلفن. یکی برای اینترنت و تلفن و یکی برای فکس "که اون دستگاه کپی رنگی فکس هم هست"

انواع پلاتر برای چاپ پلات و نقشه

دستگاه پرس کارت :با قابلیت تنظیم دما و حداقل سایز A4
دستگاه برش کاغذ
دستگاه فنرزنی
و یک دستگاه چاپ روی همه چی :برای هدایای تبلیغاتی و خودکار و ... "
در ضمن به یک شبکه کوچک وایرلس و یا کابلی" با توجه به نیاز کابلی" نیاز دارید تا از انتقال مداوم فایل ها توسط فلش جلوگیری کنید. هزینه کمی هم داره !
اگر چیز دیگه ای به ذهنم رسید اطلاع میدم.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 861 بار

پست توسط pckho0r »

اینا تجربیات من از این صنفه نه صرفآ تصوری که ازش دارم:

1_کار تایپ واقعآ با اعصابت بازی می کنه و اصلآ توصیه نمی کنم مگر اینکه 2-3 نفر کمک دست داشته باشی به مرور به کارت اضافه بشن و با هم کار کنید چون تقریبآ همه مشتری هات عجله دارن و در کوتاه ترین زمان نسخه تایپ شده شون رو میخوان حالا شما هم واسه خراب نشدن وجهه ات و همینطور از دست ندادن مشتری قبول می کنی بعد تو انجام دادن به موقع همشون میمونی و کلی فشار روانی بهت وارد میشه!

2_کافی نت خوبه نه از جهت پولی که بابت سیستم هات میگیری بلکه بیشتر به خاطر حق الزحمه ای که از طریق ثبت نام ها اینترنی بدست میاری که ماشالله جدیدآ تو مملکت ما ثبت نام همه چیز اینترنتی شده. (به عنوان مثال در زمان ثبت نام یارانه ها ما تقریبآ 1 میلیون فقط از انجام همین کار کاسب شدیم ، یا زمان کنکور هم همینطور)

3_نظر منو میخوای 2-3 نفر شریک قابل اطمینان پیدا کن بعد یه کافی نت راه بنداز و در کنارش تایپ ، و تحقیق و مقاله ، پروژه ، ثبت نام و ... رو انجام بده اگه پشتکار داشته باشی قول میدم یک ساله بشه کار اولت!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

, عزیز. درسته . تایپ خیلی اعصاب خرد کنه " من خودم با اینکه سرعت تایپ زیادی دارم ولی برای تحقیق های دانشگاهی پوستم کنده ست. وقتی آدم خسته میشه اشتباهات تایپی زیاد میشه" البته تایپیست ماهر زیاد دیدم که فقط به کاغذ و مانیتور نگاه میکنه و 10 که چه عرض کنم 20 انگشتی با دهان و دندان به کیبورد حمله میکنه و در سه سوت یه برگه رو تایپ میکنه !!! تصویر

اما فقط تایپ نیست.

این شغل راههای پول در آوردن زیادی داره.
طراحی کارت ویزیت
چاپ پلات و چاپ . طراحی بنر "که بنر خیلی هم پر طرفدار شده"
فتوکپی
چاپ روی شاسی "که خیلی جا افتاده"
اینها اصلیاش بود. در کنارش فروش لوازم التحریر و پرس کارت و ...
به نظر من البته اینکه آدم بتونه محصول خودش رو " مثلا طراحی کارت ویزیت یا بنر" که محصول طراحی و کار خودش هست رو به فروش برسونه.رو در و دیوار شهر کارش رو ببینه و مردم از کارش راضی باشند واقعا لذت بخشه "اینو در تجربه کوتاهی که در این کار داشتم فهمیدم"
البته هر کاری مزایا و معایب خودش رو داره.
مثلا با گسترش اینترنت و نفوذ اینترنت آینده شغل کافی نت به نظرم خیلی مطمئن نیست "اتفاقی که به دلیل رواج اینترنت پر سرعت برای گیم نت ها افتاد"
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط آسمانه77 »

سلام به همه دوستان
من هم تصمیم گرفته ام یه کافی نت بزنم اما نمی دونم برای شروع کار باید چی کار کنم!!!
از کجا باید مجوز بگیرم؟؟؟
از چه نهادی؟؟؟
اگه کسی مقدمات کار را میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه.
با تشکر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار

پست توسط poster0 »

آسمانه77 نوشته شده:سلام به همه دوستان
من هم تصمیم گرفته ام یه کافی نت بزنم اما نمی دونم برای شروع کار باید چی کار کنم!!!
از کجا باید مجوز بگیرم؟؟؟
از چه نهادی؟؟؟
اگه کسی مقدمات کار را میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه.
با تشکر

من هم مدتی توی فکر کافی نت بودم، به همه چیز از جمله مجوز، بودجه، حرفه و یادگیری خودم فکر کرده بودم ، ولی موقع عمل که شد به این نتیجه رسیدم مهم ترین چیز همون چیزی بود که بهش فکر نکرده بودم؛ مغـــازه!!! جاهای ارزون به درد نمی خورن جاهای گرون هم آدم می ترسه !
شما نترس برو جلو، مجوز هم نمی خواد، اصلا واجب نیست. مغازشو بتونی جور کنی کار اصلی رو کردی
New Member

پست توسط آسمانه77 »

از لطفتون ممنونم
خب من هم باید یه مغازه اجاره کنم.قراره شراکتی این کار را انجام بدیم. واسه همین نمی خوام بی گدار به اب بزنم.
یعنی چی مجوز نمی خواد ؟؟؟
یعنی بدون مجوز کار را شروع کنیم؟؟ خب بعد به مشکل بر میخوریم!!! :x
من ساکن اصفهانم . خواهشا اگه کسی میدونه چطور باید مجوز گرفت راهنمایی کنه :AA: :AA:
بازم ممنونم
New Member

پست توسط آسمانه77 »

از لطفتون ممنونم
خب من هم باید یه مغازه اجاره کنم.قراره شراکتی این کار را انجام بدیم. واسه همین نمی خوام بی گدار به اب بزنم.
یعنی چی مجوز نمی خواد ؟؟؟
یعنی بدون مجوز کار را شروع کنیم؟؟ خب بعد به مشکل بر میخوریم!!! :x
من ساکن اصفهانم . خواهشا اگه کسی میدونه چطور باید مجوز گرفت راهنمایی کنه :AA: :AA:
بازم ممنونم
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 109 بار
سپاس‌های دریافتی: 956 بار

پست توسط Chaparral »

درود ...

برای راه اندازی هر کسبی اول به اتحادیه مربوطه مراجعه بفرمایید . تمام ملزومات رو به شما خواهند گفت . مراجعه به اداره اماکن نیروی انتظامی هم برای شغل مورد نظر شما ، الزامیه !
New Member

پست توسط m.joodat »

سلام
به نظر من يه شغل ديگه انتخاب كن. كافي نت كار بسيار پر دردسري هست. نه از جهت حجم كاري يا خراب شدن سيستم ها. بلكه سر و كارت همش با اماكن هست. دوستم يه كافي نت داشت دو بار پلمب شد بخاطر فروش ف ي ل تر ش كن. بعضي وقتا هم كاربرا سو استفاده هاي ديگه ميكنن كه پاي تو گير ميشه.
ولي واقعا اگه ميخواي اين شغل و انتخاب كني اول مغازه رو بگير و راه بنداز بعد سرو كله اماكن كه پيدا شد بگو دنبال مجوز هستم اماكن بهت يه فرصت ده روزه ميده. تو اين ده روز يه سر به اتحاديه بزن مدارك رو تحويل بده و پول مفت اتحاديه رو واريز كن بهت يه نامه ميدن. هر وقت اماكن اومد نامه تشكيل پرونده رو نشون ميدي.
در كل ديگه مغازه اجاره كردن تو تهران فايده نداره شايد اصفهان بد نباشه
بايد پول دربياري واسه صاحب مغازه و ماليات و جواز و ... و يه كم هم خرج روزانه ات درمياد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”