سلام
خیلی از شروع این تاپیک میگذره که اما یه سوال داشتم گفتم بنویسم که دوستان راهنمایی بفرمایند
من میخوام دفتر فنی بزنم اما برای شروع میخوام تا میشه کمترین هزینه رو بکنم یعنی در حد 5 میلیون(البته فقط تجهیزات ،بدون اجاره مغازه و...)
فکر کردم بیام و یه مغازه باز کنم به اسم دفتر فنی و بعد با دفتر فنی های دیگه قرار داد ببندم که من براتون کار میارم(چاپ بنر و...) شما چاپ کنید منم یه درصدی میکشم روش و میدم به مشتریم !!
به نظر شما این کار شدنی هست؟؟
خودم کامپیوتر دارم برای شروع
به نظر شما دیگه چی لازمه که حتمااز همون اول توی مغازه باشه؟؟
با تشکر
درخواست راهنمایی در مورد راه اندازی دفتر فنی(تایپ و تکثیری)
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 72683 بار
- سپاسهای دریافتی: 31678 بار
- تماس:
Re: درخواست راهنمایی در مورد راه اندازی دفتر فنی(تایپ و تکثی
,
خوب ايدهي بسيار خوبي هست اين كار، اما به شرطي كه قيمت شما به شكلي باشه كه بيشتر از فيمتي كه ديگران در اون شهر ميتونند اون خدمات رو ارائه كنند نباشه، يعني اگز با شركتي قرارداد ميبنديد در زمينهي قيمت به گونهاي تفاهم كنيد تا تخفيف به شما بده و حداقل بتونيد در اون حد قيمت اون خدمت رو ارائه كنيد
خوب ايدهي بسيار خوبي هست اين كار، اما به شرطي كه قيمت شما به شكلي باشه كه بيشتر از فيمتي كه ديگران در اون شهر ميتونند اون خدمات رو ارائه كنند نباشه، يعني اگز با شركتي قرارداد ميبنديد در زمينهي قيمت به گونهاي تفاهم كنيد تا تخفيف به شما بده و حداقل بتونيد در اون حد قيمت اون خدمت رو ارائه كنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
سلام من میخوام یه مغازه بزنم با دستگاه پلات و بنر و پرینت ..البته پروژه های دانشجویی و خدمات کامپیوتری هم انجام بدم..
اگه همیشه راهنماییم کنید که میشه همه این کارا رو با هم انجام داد یا نه؟؟
و این که از کجا باید مجوز بگیرم؟
اگه همیشه راهنماییم کنید که میشه همه این کارا رو با هم انجام داد یا نه؟؟
و این که از کجا باید مجوز بگیرم؟
-
poster0 نوشته شده: شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳, ۱۰:۳۹ ب.ظآسمانه77 نوشته شده:سلام به همه دوستان
من هم تصمیم گرفته ام یه کافی نت بزنم اما نمی دونم برای شروع کار باید چی کار کنم!!!
از کجا باید مجوز بگیرم؟؟؟
از چه نهادی؟؟؟
اگه کسی مقدمات کار را میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه.
با تشکر
من هم مدتی توی فکر کافی نت بودم، به همه چیز از جمله مجوز، بودجه، حرفه و یادگیری خودم فکر کرده بودم ، ولی موقع عمل که شد به این نتیجه رسیدم مهم ترین چیز همون چیزی بود که بهش فکر نکرده بودم؛ مغـــازه!!! جاهای ارزون به درد نمی خورن جاهای گرون هم آدم می ترسه !
شما نترس برو جلو، مجوز هم نمی خواد، اصلا واجب نیست. مغازشو بتونی جور کنی کار اصلی رو کردی
سلام من به یه نفر کار بلد نیاز دارم ک بتونم کافی نت بزنم . اگر اطلاعاتتون خوب هست و درمورد اینکار ب قدر کافی میدونید ازتون درخواست همکاری دارم البته اگر دوست داشته باشید. درمورد مغازه و هزینه و بودجه هم مشکلی نیست