سلام رامين عزيز چند روزي مسافرت بودم و با تاخير اين تاپيك رو ديدم؛ حقيقتا انتظار چيزي كه ديدم رو نداشتم. عميقا نگران حال شما و اليته اميدوار به لطف و رحمت خداوند هستم. از صميم قلب براي شما آرزوي بهبودي و سلامتي دارم. از همهي دوستان انجمن هم تقاضا دارم براي سلامتي رامين عزيز و دوست داشتني، كه هميشه در ادب، متانت، صبر و اخلاق از برترينها هستند دعا بفرماييد.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
کاپیتان عزیز می خوام اینو بدونی که من همیشه طرفدار شما بودم و خواهم بود. به خاطر منش بزرگ و دید باز و تحلیل ها به جا و ستودنی تون. امیدوارم که هر چه زودتر حالتون خوب بشه. ئاوات
دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه
خیلی ممنونم از ابراز لطف, همدردی و همیاری همه شما عزیزان. به واسطه انرژی مثبت و دعاهای شما دوستان خوبم, وضعیت حالیم کمی بهتر است و امروز منبع دوم عفونت را که نوعی ویروس است کشف کردیم. انشاالله فردا جواب یک سری آزمایشات تخصصی دیگر حاضر میشود و دکترها میتوانند با اطمینان یک گروه خاص از داروها را آغاز کنند. آنتی بیوتیک و آنتی باکتریال های قبلی به دلیل ناشناخته بودن ریشه دوم بیماری نه تنها کارساز نبودند بله وضعیت کلی را بدتر نمودند و پزشک دستور قطع کامل و مقطعی آنها را داد. امیدوارم زودتر از این عفونت سنگین رها شوم و بتوانم مثل گذشته در خدمت شما عزیزان باشم و این همه لطف و بزرگواری را جبران نمایم.
همچنین از دوستان عزیزی که با ارسال PM مراتب بزرگواری و لطف خود را اعلام نمودند سپاسگذارم و عذرخواهی میکنم بابت عدم توانایی پاسخدهی در زمان حاضر به دلیل ضعف شدید. انشاالله پس از بهبود حتما" پاسخ را ارسال میکنم.
با آرزوی سلامتی و تندرستی رامین
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return