التماس دعا از همه دوستان عزیز

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4791 بار
سپاس‌های دریافتی: 1452 بار
تماس:

Re: التماس دعا از همه دوستان عزیز

پست توسط MISSILE »

سلام کاپیتان عزیز، انشاءالله هر چه زودتر سلامتی خودتون رو بدست بیارید و ما دوباره شاهد فعالیت های با ارزش شما در سنترال باشیم

تقدیم به شما

تصویر 
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

سلام رامين عزيز
چند روزي مسافرت بودم و با تاخير اين تاپيك رو ديدم؛ حقيقتا انتظار چيزي كه ديدم رو نداشتم. عميقا نگران حال شما و اليته اميدوار به لطف و رحمت خداوند هستم. از صميم قلب براي شما آرزوي بهبودي و سلامتي دارم. از همه‌ي دوستان انجمن هم تقاضا دارم براي سلامتي رامين عزيز و دوست داشتني، كه هميشه در ادب، متانت، صبر و اخلاق از برترينها هستند دعا بفرماييد. :razz: :razz: :razz:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: کرمان/رفسنجان
سپاس‌های ارسالی: 10774 بار
سپاس‌های دریافتی: 12391 بار
تماس:

پست توسط AGeNiS1 »

با سلام به همه
من هم از صمیم قلبم و تمام وجود برای شما ارزوی بهبودی و سلامت میکنم.انشالله به یاری خداوند هر چه زودتر بهبود پیدا کنید.تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4905 بار
سپاس‌های دریافتی: 6798 بار

پست توسط mohammad area51 »

CAPTAIN PILOT عزیز سلام

اگه میشه از وضعیت حال خودتون و مراحل درمانتون بگید .تا نگرانی همه برطرف بشه یا اگه نیاز به کمک هست بگید شاید تونستیم کمکی بکنیم.

ان شاء الله همیشه سلامت باشید :razz:
Junior Poster
Junior Poster
محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
سپاس‌های ارسالی: 327 بار
سپاس‌های دریافتی: 353 بار

پست توسط jiyar rojhelat »

کاپیتان عزیز می خوام اینو بدونی که من همیشه طرفدار شما بودم و خواهم بود. به خاطر منش بزرگ و دید باز و تحلیل ها به جا و ستودنی تون. امیدوارم که هر چه زودتر حالتون خوب بشه.
ئاوات
دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

سلام دوستان عزیزم تصویر تصویر

خیلی ممنونم از ابراز لطف, همدردی و همیاری همه شما عزیزان. به واسطه انرژی مثبت و دعاهای شما دوستان خوبم, وضعیت حالیم کمی بهتر است و امروز منبع دوم عفونت را که نوعی ویروس است کشف کردیم. انشاالله فردا جواب یک سری آزمایشات تخصصی دیگر حاضر میشود و دکترها میتوانند با اطمینان یک گروه خاص از داروها را آغاز کنند. آنتی بیوتیک و آنتی باکتریال های قبلی به دلیل ناشناخته بودن ریشه دوم بیماری نه تنها کارساز نبودند بله وضعیت کلی را بدتر نمودند و پزشک دستور قطع کامل و مقطعی آنها را داد. امیدوارم زودتر از این عفونت سنگین رها شوم و بتوانم مثل گذشته در خدمت شما عزیزان باشم و این همه لطف و بزرگواری را جبران نمایم.
تصویر

همچنین از دوستان عزیزی که با ارسال PM مراتب بزرگواری و لطف خود را اعلام نمودند سپاسگذارم و عذرخواهی میکنم بابت عدم توانایی پاسخدهی در زمان حاضر به دلیل ضعف شدید. انشاالله پس از بهبود حتما" پاسخ را ارسال میکنم.

با آرزوی سلامتی و تندرستی
تصویر

رامین

When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

چه خبره شلوغش کردین چهار تا باکتری که این همه دعا نداره
به همه سياستمداران مشکوک باش.