سوال : میشه در حال خدمت سربازی به استخدام ارتش در امد
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 148 بار
سوال : میشه در حال خدمت سربازی به استخدام ارتش در امد
میشه در حال خدمت سربازی به استخدام ارتش در امد اونم با مدرک کارشناسی عمران ؟؟؟؟؟؟
- سپاسهای ارسالی: 8701 بار
- سپاسهای دریافتی: 13240 بار
Re: سوال : میشه در حال خدمت سربازی به استخدام ارتش در امد
سلام
بله!!! امکان پذیر است! ضمن اینکه:
شما در حال خدمت نظام وظیفه در هر ارگانی که باشید!!! میتوانید با ارائه مدارک لازم مبنی بر قبولی در نیرو های سه گانه ارتش,سپاه و نیروی انتظامی... از خدمت در آن ارگان ترخیص شوید.
والبته مدت خدمات شما در سربازی نیز به عنوان سنوات شما محسوب خواهد شد
بله!!! امکان پذیر است! ضمن اینکه:
شما در حال خدمت نظام وظیفه در هر ارگانی که باشید!!! میتوانید با ارائه مدارک لازم مبنی بر قبولی در نیرو های سه گانه ارتش,سپاه و نیروی انتظامی... از خدمت در آن ارگان ترخیص شوید.
والبته مدت خدمات شما در سربازی نیز به عنوان سنوات شما محسوب خواهد شد
تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/
- سپاسهای ارسالی: 1138 بار
- سپاسهای دریافتی: 1124 بار
Re: سوال : میشه در حال خدمت سربازی به استخدام ارتش در امد
با سلام
من زمان خدمت در رکن یک مامور به خدمت بودم ( رکن یک ارتش تقریبا همون نیروی انسانی باقی قواست )
شما با ارائه درخواست به رکن 1 میتونید پیگیر امر استخدام بشید و از لحظه قیولی ایست خدمتی می خورید و به دوره اعزام میشوید و فکر میکنم قسسمت مدارس رکن 1 محل خدمتتون پیگیر کارتون میشه البته در بعضی از یگانهای ارتش قسمت مدارس زیر نظر آج هستش و کلا این کار مربوط به رکن یکم هستش و زمان و نوع نیروی درخواستی را هر ساله توسط ن ا آجا به یگانهای تابعه ارسال میشود
من زمان خدمت در رکن یک مامور به خدمت بودم ( رکن یک ارتش تقریبا همون نیروی انسانی باقی قواست )
شما با ارائه درخواست به رکن 1 میتونید پیگیر امر استخدام بشید و از لحظه قیولی ایست خدمتی می خورید و به دوره اعزام میشوید و فکر میکنم قسسمت مدارس رکن 1 محل خدمتتون پیگیر کارتون میشه البته در بعضی از یگانهای ارتش قسمت مدارس زیر نظر آج هستش و کلا این کار مربوط به رکن یکم هستش و زمان و نوع نیروی درخواستی را هر ساله توسط ن ا آجا به یگانهای تابعه ارسال میشود
آخر من از گیسوی تو ، خود را بیاویزم به دار