تصاویر چاه جمکران و عاقبت نامه ها...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: تصاویر چاه جمکران و عاقبت نامه ها...

پست توسط Solver »

,
فرمودید این سوره مکی است آن مدنی ... من به استناد همین گفتار شما مصداقی بر اون جمله شهید بهشتی یافتم. هر چند بحث در این سبک مطلوب بنده نیست، اما ظاهرا شما بیشتر به این سبک بحث ها علاقه مند هستید،

به تحقیق اثبات شده است، آیات مکی بیانگر اصول دین و آیات مدنی عمدتاً بیانگر فروع دین هستند. حداقل تا آنجا که بنده اطلاع دارم، اگر اشتباه است دوستان بیان کنند.

و اما شما باز اصرار و تکیه بر فرع ماجرا و چشمپوشی از اصل دارید ... بنابراین توصیه می کنم به گفتار شهید بهشتی حواستون را جمع اصل کنید نه فرع ...

در یک جای قرآن یک سوره آمده است انحصارا در نکوهش یک رفتار با آن شدت نهی.

و در مقابل در یک آیه (یا بر فرض چند آیه کشف نشده دیگر) تذکراتی از باب برخی آداب داده شده است.

سنگ ترازوی خودتان را بازنگری کنید... این دو اصلا در مقام قیاس نیستند، و ضمنا مگر قران اجتماع نقیضین است که مثلا یک آیه بعداً آمده باشد و سوره ای که قبلا گفته شده است را نقض کرده باشد!

در مقام استناد اتفاقا ریشه اون آیه چون جز هست اهمیت دارد که ارتباط یک آیه به ماجرا خاص در قرآن به مراتب محتمل تر است تا ارتباط کل یک سوره به ماجرای خاص.

من حس می کنم در دفاع از این فرهنگ غلط و ناپسند ایرانی، همه جوره داره به قرآن بی حرمتی می شود، از محصور کردنش در زمان تا نسبت دادن باطل بودن پیروی از دستور العمل سوره ای به استناد آیه ای از خود قرآن و ...

البته مشکل ایرانی ها با اسلامی که سالها قبل سفارشی اش کرده اند عمیق تر از این حرف هاست. و امروزه فراموش کردیم این اسلام ایرانی که ما ساختیم ریشه تاریخش کجا و چه مسئله ای بود،

شده مثل هلوکاست که کسی جرات حرف زدن در موردش را ندارد.

به خدا اگر جز من یکی از کاربران بنده خدا رو این مسائل اینطور وارد بحث شده بود، الان چقدر انگ بهش چسبانده بودیم باز خدا را شکر من فقط موجبات غافلگیری دوستان شدم نه بیشتر تصویر

به نقلی به خدا شک کن، اما به آداب شیعه خیر ... ! خدا رحمت کند استاد مطهری را ... سر همین مسائل بود که در آستانه اخراج از حوزه قرار گرفته بودند.

و اگر نبود بیم شکستن چه تراش ها که باید بخورد اسلام ما ایرانی ها ...
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 367 بار
سپاس‌های دریافتی: 409 بار

پست توسط zadhoosh »

باز هم سلام
به جای خرج کردن از نام بزرگان منطقی بحث کنید!
بنا بر نظر خودتان تناقضی در قرآن نیست پس زیارت اهل قبور توسط پیامبر ، آن هم پس از نزول سوره ی شریفه ی تکاثر نا فرمانی خداوند نبوده و در سوره ی توبه تنها زیارت نکردن منافقین مورد اشاره است. علاوه بر این کوچک بزرگ بودن آیه و سوره هم اهمیتی ندارد که یکی را اصل و دیگری را تبصره فرض کنیم!!!
در عبارت ( حتی زرتم المقابر) و ترجمه ی شما: (تا آنجا که به زیارت قبرها رفتید) هیچ منعی به چشم نمی خورد و توجه به آیه ی قبل نشان می دهد که مخاطب خداوند اهل تکاثر ، تفاخر و فزون طلبان هستند که به روشنی به بستر نزول آیه یعنی تفاخر آن قبایل اشاره دارد. چه آن که پیامبر هم بنا بر روایات اهل سنت و شیعه به زیارت اهل قبور می رفتند و ائمه هم چنین می کردند.
وقتی در خیابان تابلویی می زنند که با مضمون "ورود ممنوع " ، طبعا پیاده ها منظور نیستند و هر عابر عاقلی منظور را می فهمد و نمی توان گفت که چون نام تک تک وسایل نقلیه نیامده و پیاده ها مستثنا نشده اند پس هیچ کس نباید وارد شود!
در ضمن شما به زیارت شهدا و ائمه پاسخ ندادید.
خدا همه را به راه راست هدایت کند.
آخرین ويرايش توسط 2 on zadhoosh, ويرايش شده در 0.

ولا تتبعوا خطوات الشیطان
با شیطان بزرگ طرح گام به گام نریزید
!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

بنده متاسفانه چیزی در چنته ندارم و از این رو ناچار به تکیه به کلام بزرگان (نه نام ایشان) هستم، اگر شما کلام ایشان را غیر منطقی می دانید که بحث دیگریست. اما اشاره خوبی کردید، این یعنی من بیش از حد خود دارم حرف میزنم که ناچار شدم از کلام دیگران استفاده کنم و شاید بهتر باشد جای مشارکت بحث را دنبال کنم.

شما نهایتاً آنطور که دلتان خواست برداشت می کنید. شما در کل بحث سخن گفتید، نظرتان را گفتید، نقل و قول کردید یا تحقیق کردید و آیه پیدا کردید اما اون کار ساده ای که من خواستم را زیر بارش نرفتید... همه این کارها خوب و مفید است اما اندیشه هم کنید، از اندیشه کردن به مسائل هراس نداشته باشید. اگر با اندیشه نتیجه گرفتید نظرتان درست است که چه خوب، اگر جز این بود به دنبال کشف موضوع باشید.

بنده که تلاشم اینچنین بوده و انشاالله در آینده نیز اینچنین باشد.

در پناه حق تصویر
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط zadhoosh »

[/quote]

اندیشه هم بکنید، از اندیشه کردن به مسائل هراس نداشته باشید. اگر با اندیشه نتیجه گرفتید نظرتان درست است که چه خوب، اگر جز این بود به دنبال کشف موضوع باشید.

[/quote]

بنده در تمام بحث با اندیشه پیش آمدم و شما تنها بر ظاهر آیات تاکید داشتید! که البته همان هم بسیار هدایت بخش بود.
حتی جدا از بحث قرآن می اندیشم که زیارت اهل قبور چقدر ما را به مرگ باوری نزدیک می کند ، از حب دنیا دور می کند ، بذر تقوا را در دل ها می افشاند ، زمینه ی دعا برای گذشتگان را فراهم می سازد ، عبرت های گذشته را یاد آور می شود ، بی اعتباری جایگاه دنیوی را نشان می دهد ، تکبر ها را می شکند ، قدرت خدا را یاد آور می شود ، نعمت حیات را تذکر می دهد ، قیمت فرصت ها را نشان می دهد ، ناتوانی انسان را به رخ می کشد و ...
از مشارکت شما در بحث ممنونم تصویر
خداوند همه را به راه راست هدایت کند.

ولا تتبعوا خطوات الشیطان
!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

يَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ مَا لَا يَضُرُّهُمْ وَلَا يَنْفَعُهُمْ وَيَقُولُونَ هَؤُلَاءِ شُفَعَاؤُنَا عِنْدَ اللَّهِ قُلْ أَتُنَبِّئُونَ اللَّهَ بِمَا لَا يَعْلَمُ فِي السَّمَوَاتِ وَلَا فِي الْأَرْضِ سُبْحَانَهُ وَتَعَالَى عَمَّا يُشْرِكُونَ‏
يونس - 18

آنان به جاى خدا چيزهايى را مى‏پرستند كه نه زيانى به آنان مى‏رسانند و نه سودى به آنان مى‏دهند و مى‏گويند: اينان شفيعان ما نزد خدايند. بگو: آيا خدا را به شفيعانى خبر مى‏دهيد كه آنها را در آسمان‏ها و زمين نمى‏شناسد؟ او از آنچه كه شريك او قرار مى‏دهند، منزّه و برتر است‏.
[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 430 بار
سپاس‌های دریافتی: 467 بار

پست توسط kaveh606 »

شفاعت از ديدگاه قرآن کريم و احاديث

شفاعت در آيات و روايات

تمسک وهابیت به قرآن در نفی شفاعت

و دهها سایت و وبلاگ که در این مورد مطلب نوشتند ...

همچنین کتابهای زیادی در پاسخ به این شبهات موجوده من اسامی چند تاش رو برای علاقه مندان و کسانی که خودشون دوست دارن در این مورد تحقیق کنن میزارم

شیعه پاسخ میگوید از آیت الله مکارم شیرازی

پاسخی به تهاجم در پوشش دفاع از اهل بیت سید علیرضا حسینی

کتاب حق جو و حق شناس که مختصری از کتاب المراجعات معروف هست

و کتاب آنگاه هدایت شدم از دکتر سید محمد تیجانی
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط zadhoosh »

به دلیل همین کوته بینی ناظران بیرونی کعبه را که گشتن به گرد آن نمادی از پرستش پروردگار یگانه است را مطلا نکرده و از چوب و سنگ ساخته اند.
آقا رضا شما بوسیدن و هدیه دادن به مادرت را شرک می دانی؟ اگر یک دیوار آجری کافیست چرا بر آن گچ می کشی ، چرا رنگش می زنی ، چرا قاب عکسی می آویزی و چراغ زینتی می بندی؟
حال اگر در نظری که گذاشتید شفاعت را مورد نظر دارید می نویسم که اعتقاد به شفاعت بتها یکى از انگیزه‏هاى بت پرستى بود. ما شیعیان غیر از انجام تکالیف خود و سایر عبادات توصیه شده از کسانی که خداوند خود آنان را برای هدایتمان برگزیده و یا برگزیدگان او ایشان را برای ادامه ی هدایت امتشان توصیه و تضمین کرده اند و طبعا آبرویی نزد پروردگار دارند برای قرب الی الله توسل کرده و شفاعت می خواهیم.

« لا یَمْلِكُونَ الشَّفاعَةَ إِلاَّ مَنِ اتَّخَذَ عِنْدَ الرَّحْمنِ عَهْداً» آنها هرگز مالك شفاعت نیستند مگر كسى كه نزد خداوند رحمان عهد و پیمانى دارد. (مریم 87)
« یَوْمَئِذٍ لا تَنْفَعُ الشَّفاعَةُ إِلاَّ مَنْ أَذِنَ لَهُ الرَّحْمنُ وَ رَضِیَ لَهُ قَوْلا» در آن روز شفاعت (هیچكس) سودى نمى‏بخشد، جز كسى كه خداوند رحمان به او اجازه داده و از گفتار او راضى است.( طه 109 )
« وَ لا تَنْفَعُ الشَّفاعَةُ عِنْدَهُ إِلاَّ لِمَنْ أَذِنَ لَه» هیچ شفاعتى نزد او جز براى كسانى كه اذن داده سودى ندارد.‏ (سبا 23)
و...
خدا همه را به راه راست هدایت کند :razz:

ولا تتبعوا خطوات الشیطان
!
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 5628 بار
سپاس‌های دریافتی: 782 بار

پست توسط Mehrab373 »

سلام به همه عزیزان
سایت اندیشه قم هم به نظرم میتونه در جواب به شبهات و سوالات دوستان مفید باشه
یا علی
[FONT=Palatino Linotype]دوستی خود را به دوست ظاهر کن تا رشته محبت محکمتر شود. 

پیامبر اکرم(ص)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام بر شما کاربر "zadhoosh" عزیز

دوست من ، با اجازه دوستان من کمی بحث رو کلی تر می کنم ،اقا میلاد عزیز با لحن کاملا محترمانه قصد داشتن با شما بگویند تفکر و اندیشه کنید (نه نقل و کپی ... )

ببینید هیچ اشکالی نداره ، در مملکت ما ، بجایی 1 امام خمینی (ره) 75 میلیون امام خمینی (ره) باشه ، یا با عبارت دیگر ، 75 میلیون انسانی که هر کدام روشنفکر و روشنگر و داریه فکر و اندیشه باشند . اینطوری ما با کمترین اشتباه ، سنگین ترین خسارت ها را نمی دیم ... (حداقل اینه ) یا اگر یک شخص امد ،خواست یک انحراف کوچیک درسته کنه ، سریع و به صورت قاطع جلوش رو می گیرن . (و هزارن و شاید میلیون خاصیت دیگه ) ، این یک ایده ال قرانی و خدایست .

من متوجه منظور اقا رضا (REZA6662) شدم ، شاید شما هم شده باشید ، متاسفانه در اینجا ، شخصیت پرستی .....

شخصی که میره حرم ، و از امام خودش درخواست اجابت خواسته خودش رو میکنه ، اگر سر سوزینه فکر کنه ، امام یا شخص شفی کاره ی هست ، به خدا شرک ورزید . چون در کل همه کاره خداست (این یک )
دوم ، در روز قیامت ، شخص شفاعت کننده ، فقط می تواند اشخاصی که در این دنیا ، واقعا برای خدا دویدن و خاصیت داشتن و خدا از انها راضی بوده ولی بر حسب اتفاق چند جا کم گذشتن و.. را با اجازه و رضایت خدا شفاعت کند ، (تا با تک ماده قبول بشوند ) نه شخصی تما و تمبلی که ، کاری خاصی نکرده و جز خودش به کسی فکر نکرده و....

پس شفاعت مخصوص اهل ایمان است ، نه اهل چیزی دیگری ...

اما نکته مهم تر اینکه ، تا وقتی که قران هست و رفتار های این امامان بزرگ هست ، که میشه ازشون الگو گرفت ، اندیشه بزرگ و راه بردی برای زندگی بدست اورد ، چرا باید ، حرم هاشون زرق برق دار باشه ، و.... بجایی اینکه ، ما در عمل ،اندیشه ها رو به نمایش بگذاریم .
ایا نمایش اندیشه ، این نیست که خدمت به مردم کنیم ،؟ مشکلاتشون رو حل کنیم ، ؟ ایا ما نباید جزو کسانی میبودیم که برق را اختراع می کردیم ، یا هزاران اختراع برای راحتی بشر انجام میدادیم و در علم و تکنولوژی پیشرفته بودیم ؟

هیچ وقت نمیشه ، ایمان تنها ، یا علم تنها ، هر دو باهم ، دو بال هستن ، که اگر نباشن ... (هر کدومش که نباشه ، باعث یک نوع جهل میشه )
ما اگر این دو رو در کنار هم داشتیم هرگز چنین بی فکری و بی هدفی ها . و ... نداشتیم و جزو بشاشترین مردمان روی کره خاکی بودیم ...(که هرگز فکر و اندیشمان تمامی نداشت، و هر روزمان بهتر از دیروز بود.)

باتشکر.تصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1414 بار
سپاس‌های دریافتی: 687 بار

پست توسط shahab313 »

با عرض سلام
جناب اقای abooali
لطفا در صورت امکان ص600 ج20 المیزان رو مطالعه نمایید
ایشان (والبته تعدادی از مفسیرین اعلم شیعه (در صورت دسترسیتان به نرم افزار جامع التفاسیر نظرات200 مفسر ادوار اسلام به راحتی قابل دریافت است))(علامه طباطبایی) بر اعتقادند( که البته برداشت بنده هم چنین است ) این تفاخر در مورد چیزهای باطل مذموم است.که به تفصیل سخن در این باره امده است.
من یعظم شعایر الله فانها من تقوی القلوب(حج 32)
برای درک معنی شعیر الله میشود به این منابع رجوع کرد
نمونه ج3 ص214
مجمع البیان ج7 ص 133
المیزان (ترجمه)ج14 ص 527
که در کل به معنای.علامات خداوند امده است جهت اطاعتش می باشد
هر چه این اطاعت خالصانه وهمانطور که در ایه مذکور اشاره شده عظیم تر باشد قطعا مثمرثمر تر خواهد بود. یکی از نشانه تکریم وتعظیم بشر به چیزی اهدای چیزهای با ارزششه که در نذوزاتش متبلور میشه البته میدونیم که اختصاص نذز فقط به منظور نذزکننده جایز است.
در ضمن اگه به فرمان خدا بخوایم عمل کنیم شعایر رو باید عظیم جلوه داد تا ظاهرش در شان باطنش. باشه لااقل تا اون جایی که ازمون بر میاد که شکر خدا نذورات برای این کار بسیار انجام میگیره
اما در مورد اینکه خانه خدا دلیلش میتونه این باشه که خدا با سادگی مکه از لحاظ مادیات می خواد اینو برسونه که تنها بندگی براش مهمه نه مادیات اما همین خدا همونطور که پدر خانواده توقعی از فرزندانش نداره چون مالک تمام چیزهای فرزنداتشه اماتوقع داره بچه ها نهایت احترامو تکریمو به مادرشون واسه زحمتاش بذارن درست مثل توقع خدا در مورد اولیایش باخص پیامبروائمه ع. (البته این نظر شخصی منه واگه اشتباه میکنم انشاالله خدا هدایتم کنه)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

Reza6662 نوشته شده:يَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ مَا لَا يَضُرُّهُمْ وَلَا يَنْفَعُهُمْ وَيَقُولُونَ هَؤُلَاءِ شُفَعَاؤُنَا عِنْدَ اللَّهِ قُلْ أَتُنَبِّئُونَ اللَّهَ بِمَا لَا يَعْلَمُ فِي السَّمَوَاتِ وَلَا فِي الْأَرْضِ سُبْحَانَهُ وَتَعَالَى عَمَّا يُشْرِكُونَ‏
يونس - 18

آنان به جاى خدا چيزهايى را مى‏پرستند كه نه زيانى به آنان مى‏رسانند و نه سودى به آنان مى‏دهند و مى‏گويند: اينان شفيعان ما نزد خدايند. بگو: آيا خدا را به شفيعانى خبر مى‏دهيد كه آنها را در آسمان‏ها و زمين نمى‏شناسد؟ او از آنچه كه شريك او قرار مى‏دهند، منزّه و برتر است‏.

به به...سلام آقا رضا...بعد از کلی وقت افتخار دادید آقا رضا...البته با همچین پستی...

البته منظور آقا رضا از این پست برا من کاملا مشخصه.....

رضا جان خداوند متعال در این آیه منظور را کامل رسوندند....کلمه شریک هر جا میاد اون هم برای خدا منظور خدایان دروغین هست که مردم قبول داشتند...

اگر فیلم محمد رسول الله را دیده باشید در آن قطعه از فیلم که برخی از اصحاب به همراه جناب جعفر ابن ابی طالب (برادر امام علی ع) به حبشه نزد پادشاه آنجا می روند و کفار از طرف ابوسفیان برای بازگرداندن آنها به دنبالشان می روند زمانی که پادشاه از دلیل پرستش بت ها توسط کفار می پرسد جواب کفار این است که ما خود بت را نمیپرستیم...بلکه روح درون آن را می پرستیم...البته آنها خدا را هم تا حدی و به شکلی قبول داشتند ولی بت ها را راه مستقیم به خدا میدانستند و خود خدا را با تمام خدایی فراموش کرده بودند

بگو: آيا خدا را به شفيعانى خبر مى‏دهيد كه آنها را در آسمان‏ها و زمين نمى‏شناسد؟

اینجا کاملا واضح بیان شده که منظور خداوند شفیعانی هست که خداوند آنها را به عنوان شفیع قبول ندارد...

اینکه شیعه به امام توسل میکند دلیلش شرک نیست...دلیلش رسیدن به معبود است.....در زمان پیامبر مردم پس از وضوی پیامبر آب چکیده از دست پیامبر را برای تبرک جمع میکردند.....

و البته جناب zadhoosh
کاملا روان موضوع را روشن کردند با آن سه آیه
...
حرف های من اضافه بود پس از
آن پست

یا علی
تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد کنار فرودگاه
سپاس‌های ارسالی: 1244 بار
سپاس‌های دریافتی: 158 بار

پست توسط coops »

یادمه بچه که بودم وضع مالیمون خوب نبود وقتی که با بابام میرفتم حرم امام رضا و اون همه زرق و برقه ضریح امام رضا رو که میدیدم با خودم (البته تو عالم کودکی) میگفتم چی میشد یکم از این طلا و نقرههای ضریح امام رضا مال ما بود اون که الن به این همه ثروت نیازی نداره
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”