تصاویر چاه جمکران و عاقبت نامه ها...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 174 بار
سپاس‌های دریافتی: 289 بار

Re: تصاویر چاه جمکران و عاقبت نامه ها...

پست توسط napoleon benapart »

حقیقتش زیاد اهل روزه و نماز نیستم و تا الان از رمضان فقط دو روز روزه گرفتم. اما چیزی که برام جالب هست اگر این حرفهایی که دوستان گفتن را اگر من میگفتم انواع فحش و مرگ بر منافق و عناصر معلوم الحال نصیبم میشد. همینطور که در اول تاپیک نصیبم شد.
پس نتیجه میگیریم بیشتر مخالفت ها بر علیه شخص هست نه حر فهایی که میزند.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 367 بار
سپاس‌های دریافتی: 409 بار

پست توسط zadhoosh »

naoleon benapart نوشته شده:یک بار برید جمکران ببینید چه عظمتی داره. کلی از شهرهای ما آب برای خوردن ندارند آنوقت دولت برای یک روایت مشکوک رفته وسط کویر کاخی بزرگ ساخته که به خدا قسم تاج محل جلوش کم میاره. حالا آب از کجا آوردند هیچ. براش مترو هم کشیدند.

حرف شما یک قسم جلاله ی دروغ و اشتباه در ذکر امکانات جمکران بود که دوستان با احترام جوابتان را دادند و کسی هم به شما فحش نداد.
در ضمن اعتراف به گناه هم خود گناه است پس لطفا این کار را تکرار نکنید.در جواب دوستمان sam هم باید بگویم که حساب اسلام از مسلمانان جداست چون اسلام یک حقیقت ثابت و مسلمان کسیست که اصول دین را پذیرفته یا صغیری که پدرش مسلمان است!همه باید در مورد دین خود تحقیق کافی بکنند. التماس دعا

ولا تتبعوا خطوات الشیطان
با شیطان بزرگ طرح گام به گام نریزید
!
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1414 بار
سپاس‌های دریافتی: 687 بار

پست توسط shahab313 »

دوست عزیز من اتلاق جادوی سیاه به کرامتی ومرحمتی که خدا به واسطه شکور بودنش بر استخوان پیامبر معطوف داشته است از نظر بنده جایز نبود.
Junior Poster
Junior Poster

متاسفم اینقدر دین به خرافات آلوده شده که دیگه ... خود پیامبر چند معجزه داشت که الان این همه معجزه های عجیب غریب میشنویم. هر روز هم یک جدیدش رو میسازند.
کسی درباره جمکران به من توضیح نداد چطور این مسجد مقدس هست در حالی که هم داستانش مشکوک هست و هم کسی که داستان را نقل کرده مشکوک هست و هم خود حضرت مهدی گفتند کسی در غیبت کبری اگر اعلام کرد که با من ملاقات کرده دروغ گفته. و یک سوال دیگه اصلا چرا حضرت آمد ایران چرا نرفت مکه یا نرفت عراق. به قول دوستان فارسی هم مسلط نیست البته بعد از گذشت 200 سال یکم عجیب به نظر میاد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

یه معلمی داشتیم دوران دبیرستان...حرف قشنگی میزد......

میگفت کلمه لا اله الا الله خیلی مقدسه...ولی دو بخشه..یه بخشش کفره..یه بخشش ذکر......برخی همه کلمه رو میبینند...برخی فقط قسمت کفرش رو میبینند......

اون سخن که نقل از امام گفته شد درست.....ولی آیا کسی ادعای دیدن امام در عالم حال رو کرده؟؟؟

این ادعا در عالم رویا بوده....خیلی ها ایشان رو در عالم خواب و رویا و خلسه ملاقات میکنند...

این که به روایت و راوی و همه وهمه بگیم مشکوک دیگه خیلی عجیبه...وقتی بزرگان و علمای کشور در مورد صحت این روایت ایرادی نمیگرند نمیدونم برخی خودشون رو چی دیدند که همه رو مشکوک میخونند......مشکوک از نظر شما یا مشکوک از نظر علما؟؟؟

این ادعا مثل کسی میمونه که بیماره و دکتر بهش میگه شما فلان بیماری رو داری و خودش میگه نه من یه بیماری دیگه دارم....خو اگه دکتر رو به دکتری قبول داری پس حرفش هم باید قبول کنی...اگر هم قبولش نداری پس اصلا پرا میری دکتر؟؟؟

اگر علمای اسلام رو قبول دارید خوب پس این بهونه ها چیه؟؟؟اگر هم ندارید پس کلا اسلامتون چیه؟؟؟

خود امام زمان مگر نفرمودند در نبود ما به علما و راویان حدیث مراجعه کنید و سوالاتتون رو بپرسید؟؟؟؟؟ (که البته ولایت فقیه هم از همین روایت بر گرفته میشه که ر این بحث نمیگنجه...البته اگر برخی ازش جنجال سازی نکنند)
Junior Poster
Junior Poster

واقعه ساخت مسجد در کتاب روایی عالم معاصرمحدث نوری -از قائلین به تحریف کتاب قرآن-به نقل از کتابی از شیخ صدوق -که اکنون در دسترس نیست -به فردی به نام شیخ حسن بن مثله جمکرانی مربوط می‌شود، وی ادعا کرد که در بیداری -و یا عالم رویا- با امام دوازدهم شیعیان، مهدی (عج) دیدار کرده است و حجت بن حسن (عج) دستور ساخت مسجد را به وی داده است.
Junior Poster
Junior Poster

حدیثی از امام زمان
غیبت کامل آغاز شد و پس از آن ظهوری نخواهد بود، مگر بفرمان خداوند...بزودی برخی از شیعیان من ادعا خواهند کرد که مرا دیده‌اند، آگاه باشید که هر کس قبل از خروج سفیانی و صیحه آسمانی ادعای مشاهده مرا کند، دورغگوی و تهمت زننده است...
Junior Poster
Junior Poster

روح الله خمینی در کتاب انوار الهدایه خود به محدث نوری -ناقل روایت مسجد جمکران-تاخته و می نویسد:«غالب كتاب های روایی محدث نوری نه فایدۀ علمی دارد و نه فایدۀ عملی و مملو از احادیث ضیعفی است كه علمای شیعه، از آن، روی گردانند و صاحب نظران از بزرگان شیعه مانند كلینی و صدوق و طوسی، به آن وقعی نمی نهند؛ این احوال کتابهایی مانند مستدرك الوسایل است،و از كتاب های غیر روایی او نپرس كه پر است از داستان ها و روایات عجیب كه اكثر آن ها به شوخی شبیه تر است... علاقۀ او به جمع آوری منقولات ضعیف و عجیب و غریب و چیزهایی كه عقل سلیم و نظر صائب آن ها را نمی پذیرد، بیش تر بوده است تا گردآوری مطالب نافع».
Junior Poster
Junior Poster

اخرین دلیل هم خود داستان جمکران هست که کم از داستانهای شاهنامه ندارد.
Junior Poster
Junior Poster

zadhoosh نوشته شده:
naoleon benapart نوشته شده:یک بار برید جمکران ببینید چه عظمتی داره. کلی از شهرهای ما آب برای خوردن ندارند آنوقت دولت برای یک روایت مشکوک رفته وسط کویر کاخی بزرگ ساخته که به خدا قسم تاج محل جلوش کم میاره. حالا آب از کجا آوردند هیچ. براش مترو هم کشیدند.

حرف شما یک قسم جلاله ی دروغ و اشتباه در ذکر امکانات جمکران بود که دوستان با احترام جوابتان را دادند و کسی هم به شما فحش نداد.
در ضمن اعتراف به گناه هم خود گناه است پس لطفا این کار را تکرار نکنید.در جواب دوستمان sam هم باید بگویم که حساب اسلام از مسلمانان جداست چون اسلام یک حقیقت ثابت و مسلمان کسیست که اصول دین را پذیرفته یا صغیری که پدرش مسلمان است!همه باید در مورد دین خود تحقیق کافی بکنند. التماس دعا

حرف من به قول شما قسم جلاله چیزی بود که خودم مشاهده کردم و به بقیه هم توصیه کردم که بروند ببینند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

خوب پس معلومه فقط ویکی پدیا با اون اوضاع معلومش در مورد اسلام و ایران شده براتون سند....واقعا خنده داره

چندتا منبع هم من میزارم...لطفا یه نگاهی بندازید بد نیست

[External Link Removed for Guests]

و این هم چندتا وبلاگ برای مطالعه بیشتر

لطفا روایات و احادیث جعلی هم استفاده نکنید.....اون حرف شما سندیت نداره....در این امور باید دید حرف علما و مراجع چیست.....

بعد میایید و معترض میشید که چرا بچه ها باهاتون اینطور برخورد میکنید......این عمل شما در رابطه با عقاید دوستان هست....اگر اعتقادی ندارید پس خاموش بمانید...این بحث مثل بحث های نظامی نیست که هر کی با هر گرایشی وارد بشه و بحث کنه...... :razz:
آخرین ويرايش توسط 1 on esijoon, ويرايش شده در 0.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

در مورد مرحوم علامه میرزا محمد حسین نوری (همون محدث نوری) هم باید بگم نظر امام خمینی (ره) در مورد ایشون چنین است :

((( حضرت امام خميني در مورد محدث نوري گقته‌اند: «شیخ نوری، یکی از آن نمونه های سلف صالح بود که وجودشان در این روزگار چون کیمیا، کمیاب است، او استاد استناد بلکه بزرگترین استاد اسناد و مدارکی است که تا روز معاد خواهند ماند.» )))

راه اندازی کاروان و اعزام با پای پیاده از جمله یادگاران ایشان هست....ایشان از شاگردان مرحوم بزرگوار شیخ انصاری هستند...شیخ انصاری هم که معرف همه هستند....شیخ انصاری و شیخ قاضی از بزرگان عصر خود بودند...شیخ قاضی هم استاد علامه طباطبایی و آیت الله دستغیب و آیت الله بهجت و امام خمینی و خیلی از بزرگان دیگر بودند.....

فکر نکنم دیگه بیشتر از این هم بحث با شما جایز باشه...
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”