نژاد پرستی ناب!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 206 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

Re: نژاد پرستی ناب!

پست توسط a.m 76 »

big-man نوشته شده: .m  , توضیحاتت خیلی مبهمه ......

بهرحال غذا ادرار شتر معنی میده دیگه...... حالا این توضیحات اضافی نمیخاد....

در مورد حرف "پ" نوشته هات یکم بچه گانست.....تلفظ پ که چیزی نیست ...اعراب هم میتونن تلفظش کنند

بهرحال دفاعت خیلی ناشیانه ست

کم از اعراب خوردیم تو هم میری ازشون دفاع میکنی؟؟؟

جناب big man
من این حرفارو ازخودم نزدم که بچه گونه باشه یا نه!منبع خبر رو زیر پستم نوشته بودم و باکمی دقت میتونستید بفهمید حرفای من نیست.من فقط این پست رو گذاشتم تا نظر بقیه دوستان رو هم بفهمم همین.وگرنه به قول شما کم از اعراب خوردیم که دیگه بیایم طرفداریشونو بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟تصویر
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست...!پسته و بادام هم مغز دارند...!برای انسان بودن باید شعور داشت...!!!!
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 340 بار
سپاس‌های دریافتی: 543 بار

پست توسط hamid721 »

متن بیهوده ای بود !

تحقیر ایرانیان توسط اعراب ، واقعیت است .
چند وقت پیش بخش هایی از کتاب دو قرن سکوت عبدالحسین زرین کوب را می خواندم که نوشته بوداعراب اجازه سوار شدن اسب یا شتر و ... را به سربازان ایرانی نمی دادند . یا سربازان ایرانی همیشه باید ردیف های جلو در میدان جنگ می بودند که بیشتر در معرض کشته شدن باشند . و از غنیمت های جنگی به ایرانیان نمی دادند .
یکی از دلایلی هم که مختار یاران ایرانی زیادی بدست آورد این بود که این قانون های تحقیر آمیز نسبت به ایرانیان را برداشت .
واقعا نمی دونم چرا داغ این اعراب را به سینه میزنید . هرچیزی هم که در هر سایتی می بینید را که نباید در سایت های دیگر گذاشت !
مدیران سایت که خیلی از تاپیک های ملی گرایی را قفل میکنند چرا این تاپیک را قفل نمیکنند ؟ یعنی اگر خواستیم داغ اعراب را به سینه بزنیم اشکال نداره ولی مطالب ملی گرایانه اشکال داره ؟!!!
اعرابی که این همه زشتی به ما آموختند، چرا خوردنِ سوسمار نیاموختند؟! گویی این یکی از دستشان در رفته! (فرض بر این گذاشته شده که به گفته‌ی آنان، سوسمار خوردن کار زشتی است)

شما سوسمار بخور . کسی جلوی شمارو نگرفته !! و لذت ببر

(فرض بر این گذاشته شده که به گفته‌ی آنان، سوسمار خوردن کار زشتی است)

پ ن پ کار خوبیه ؟؟‌!!

در کل مطلب بیهوده ای بود .

اگر به فساد و ظلم مهلت داده شود، به صورت عادت در خواهد آمد و همانند موريانه، وطن را از درون نابود خواهد كرد.
................
اميليانو زاپاتا

فیلسوف آلمانی فردریک هگل می گوید :
"اساس توسعه جوامع انسانی با تاریخ ایران آغاز می شود، و این نقطه ی سرآغاز تاریخ جهان است."

تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 206 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

پست توسط a.m 76 »

جناب hamid721
یکبار گفتم بازم میگم؛من به هیچ عنوان قصد طرفداری از اعراب رو نداشتم و ندارم.اتفاقا یکی از مخالفان سرسخت اونا هستم.هدفم از گذاشتن این تایپیک این بود که نظر دوستان رو بفهمم.فقط همین
ولی بهرحال اگه این پست من باعث شده چنین تصوری برای افراد پیش بیاد عذرخواهی میکنم
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست...!پسته و بادام هم مغز دارند...!برای انسان بودن باید شعور داشت...!!!!
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”