نظر سنجی در مورد حمله آمریکا به سوریه

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

آیا امریکا و همپیمانانش به سوریه حمله خواهند کرد؟

1- بله
92
56%
2- خیر
73
44%

مجموع رای گیری: 165

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1414 بار
سپاس‌های دریافتی: 687 بار

Re: نظر سنجی در مورد حمله آمریکا به سوریه

پست توسط shahab313 »

عراق تقریبا هیچ همپاله ای نداشت واین به خاطر رفتار های صدام بود مثلاثحمله به ایران وصد البته به کویت اما سوریه همپمانانی چون حزب الله دارد که حیات ومماتشان به سوریه به عنوان حامی والبته پلی لجستیکی مربوط میگردد
در ضمن صدام امید داشت به همان دلیلی که جنگ اول خلیج یعنی طغیان شیعیان امریکایی ها را واداربه زدو بند برای بقای او کرد به وقوع بپوندد واما در قدرت بماند والبته امریکا نیز این چنین وانمود کرد تا او فریب بخورد حملات سنگینی در تقابل با حمله متحدین صورت نهد ونداد چرا که کشوری با چنین نیروی.زمینی قوی ای.لا اقل میتوانست به کویت بار دیگر حمله کند ودر یکی دو روز ان را تصرف کند ودر زمین همپمان متحدین جنگ شهری را به راه اندازد نه در بصره ویا بغداد ویا اینکه حملاتی موشکی.به اسراییل صورت دهداما اصولا اسد چنین امکانی برایش متصور نیست واصلا چنین روحیاتی نیز از او سراغ نداریم
دلیل دیگر قدرت تدافعی سوریه با صدام له شده در جنگ اول خلیج ولورده شده به دلیل قطعنامه نفت در ازای غذای سازمان ملل قابل مقایسه نیست
چهارم اینکه صدام واقعا به دلیل فشار های جهانی سلاح کشتار جمعی دیگر در چنته نداسشت اما بر همگان مشهود است که اسد دارد واگر در موقیت مرگ وزندگی قرار گیرد احتمال استفاده از ان برای دچار نشدن به سرنوشت قذافی بسیار زیاد استپنجم وضعیت قومی ونزادی در سوریه و نوع تعامل با انها توسط وشرایط ان زمان عراق ومواجهه باین این مهم صدام.میباشدودهها دلیل خرد وکلان دیگر وجود دارد اما همه انها بازم هم دلیل نمیشود که بنده با صراحت بگویم جنگی رخ میدهد یاخیر
پس من ترجیح میدهم زمان نتیجه نظر سنجی را برای من مشخص کند
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

نظر امروز رئیس جمهور آمریکا:

Obama: No U.S. troops in Syria

با توجه به این سر تیتر CNN و البته مصاحبه آخر جان کری و تاکیدش بر غیر نظامی بودن برخورد، اوضاع کاملا روشن است که دیدگاه چه کسانی در مورد روابط بین الملل و جایگاه قدرت ها به واقعیت نزدیک تر و چه کسانی دارای توهم هستند. 
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

خوشحالم که اینطور شد و البته اینطور هم پیش بینی کرده بودم
و بدین ترتیب تروریستها آخرین امید خود را هم از دست داده و باید بفکر راههای مناسب برای فرار باشند
پیشاپیش پیروزی سوریه را به اسد و ملتش و البته عدم شروع جنگ را به همه کشورهای خاور میانه تبریک میگم.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 188 بار
سپاس‌های دریافتی: 204 بار

پست توسط Blanco »

خوب اینا که از اول هم میگفتن قرار نیست حمله زمینی انجام بشه پس سر تیتر CNN چیز جدیدی نیست و البته کری هم جایی ندیدم بگه برخورد نظامی نخواهد بود ...
هرچند من خودم معتقدم حمله ای انجام نمیشه و در چند روز اینده لحن مصاحبه ها تغییر خواهد کرد و دولتمردان امریکا از مواضع قبلی خودشون عقب نشینی خواهند کرد .
New Member
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

پست توسط serpiko »

استفاده از گاز شيميايي بدترين تصميمي بود كه دولت سوريه وهمپيمانان ميتوانستند بگيرند واقعا دليل معقولي براي اين كار وجود نداشت درحاليكه قواي دولتي تقريبا دست بالا را داشتند.
متاسفانه حمله هرچندمحدود صورت خواهد گرفت وبيشتر از تاثير مستقيم نظامي تاثير روحي ورواني شديدي خواهد داشت
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

serpiko نوشته شده:استفاده از گاز شيميايي بدترين تصميمي بود كه دولت سوريه وهمپيمانان ميتوانستند بگيرند واقعا دليل معقولي براي اين كار وجود نداشت درحاليكه قواي دولتي تقريبا دست بالا را داشتند.
متاسفانه حمله هرچندمحدود صورت خواهد گرفت وبيشتر از تاثير مستقيم نظامي تاثير روحي ورواني شديدي خواهد داشت

میشه بفرمایید کدام استفاده دولت از گاز شیمیایی؟؟؟؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

با سلام
اوباما مجوز حمله به سوریه رو منوط به تصویب کنگره کرد در این صورت با توجه به تعطیلات تابستانی کنگره آمریکا تا 10 روز دیگه خبری از حمله نیست.
اگر حمله نکنه بد جوری وجهه آمریکا خراب میشه این همه لشکر کشی و فرستاد 6 ناو جنگی 500 تا موشک کروز
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

آمریکا اگر می تونست حمله کنه منتظر هیچ چیز نمی شد ! :-)
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1984 بار
سپاس‌های دریافتی: 1829 بار

پست توسط GHAZALAK88 »

به چی میخوان حمله کنن....به این همه خرابه و ویرانی وساختمان سوراخ سوراخ
تصویر تصویر تصویر [External Link Removed for Guests]تصویر تصویر تصویر
تصویر وبلاگ ابشار زیباو دل انگیز شوی تصویر

تصویر تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

پست توسط jhan2010 »

GHAZALAK88 نوشته شده:به چی میخوان حمله کنن....به این همه خرابه و ویرانی وساختمان سوراخ سوراخ

به پل ارتباطی و استراتژیک بین ایران وحزب اله
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 83 بار

پست توسط padeshah »

با درود و سلام
به نظر من امریکا قطعا حمله می کنه و قطعا کار بشار اسد تمومه اما نکته اصلی و مهم برای من واکنش ایران به این حمله است همه ترس من اینست که ایران هم وارد این جنگ بشه یا غربی ها پای ایران رو به هر ترفندی به این نبرد بکشونن
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

پست توسط jhan2010 »

اگر جنگی هم صورت بگیر که به نظر من صورت نمی گیرد ایران وارد جنگ نخواهد شد ولی از لحاظ مالی و لجستیکی و تسلیحاتی پشتیبانی کاملی انجام خواهد داد
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”