با سلام و تشکر از سایت خوبتون
من خوابی دیده ام که شدیدا متاثر شده ام
خواب دیدم خداوند آیه ی اول سوره ی علق (اقرا باسم ربک الذی خلق) را به من وحی کرد و حس کردم وجودم پر از نور و روشنی شد.
در اینترنت فقط تعبیر خواب خواندن سوره های مختلف هست...اما من نمی خواندم.از نوری این صدا برمیخواست و مرا خطاب قرار داده بود.
کمکم کنید...
از لطفتون ممنونم.
درخواست تعبیر خواب لطفا کمکم کنید
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 290 بار
- سپاسهای دریافتی: 227 بار
Re: درخواست تعبیر خواب لطفا کمکم کنید
دوست عزيز خواب خطرناكي ديدي ها برو خيرات و انفاق كن و حرف هاي خطرناك تر از خوابت نزن و دنبال درد سر نباش اونايي كه قبل از تو يك همجين خوابهايي را ديده اند پيداشونكن و از حال و روزشان عبرت بگير.
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
,
من نميدونم چرا برخي دوستان بدون هيچ تحقيقي سعي در ايجاد شک و نگراني دارند ...
من تعبير خواب رو نگاه کردم، در مورد قران در تمامي موارد بسيار خوب تعبير شده و فقط يک مورد تعبير به بد شده، اون هم زماني که فردي در خواب قران ميخونه و در بيداري قادر به خواندن (از روي قران، نه حفظ) نيست. که در اين صورت نشانهي کوتاه بودن عمر هست. در مورد شما هم معني آيهي مورد نظر، تعبير خواب شما هست
من نميدونم چرا برخي دوستان بدون هيچ تحقيقي سعي در ايجاد شک و نگراني دارند ...
من تعبير خواب رو نگاه کردم، در مورد قران در تمامي موارد بسيار خوب تعبير شده و فقط يک مورد تعبير به بد شده، اون هم زماني که فردي در خواب قران ميخونه و در بيداري قادر به خواندن (از روي قران، نه حفظ) نيست. که در اين صورت نشانهي کوتاه بودن عمر هست. در مورد شما هم معني آيهي مورد نظر، تعبير خواب شما هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
سلام.
من خواب دیدم که چندین نفر توی اتاق تاریکی هستن که نور خیلی کمی داره اتاق کوچیکی هم بود تقریبا.
توی همدیگه میلولیدن
بعدش ی شیطانی اومد که یه ردای سیاهی تنش بود و گفت برای اینکه نمیرین باید همه رو بکشین و فقط خودتون زنده بمونین.
یهو همه شروع کردیم به کشتن همدیگه.داشتن همو میکشتن.
هرکسی هم کشته میشد شبیه همون شیطان ردا داره میشد با این تفاوت که انگار رداش مثل دود سیاه مانند بود . یه جورایی انگار تسخیرش کرده باشه هرکی رو که مرده.بعد بی حرکت هم بودن.
بعد دیگه آخراش بود چند نفر که از جمله من زنده بودیم یه دفعه یکی اومد حمله کنه من رو بکشه منم سرشو میکوبیدم به زمین که بمیره.
بعد یهو نمیدونم از کجا یه شی مخروطی مانند نارنجی و مشکی دستم اومد که هی باسر تیز اون میزدم پشت طرفو سوراخ میکردم
بعدش همه مرده بودن فقط من زنده بودم.رفتم پشت اون شیطانه اون مخروطرو فرو کردم پشتش(انگاری جای مخصوصی داشت پشتش)وقتی فرو کردم یهو همه اونایی که مرده بودن و هاله مشکی داشتن غیب شدن.
مثل اینکه رفتن درون اون.
بعد یهونمیدوونم چرا انگار شیطانه حس کردم شوکه شد.
خودم از اینکه بخوام کسی رو بکشم راضی نبودم ولی مجبور بودم.بعد نمیدونم چیشد یادم نیستش ولی یادمه داشتم به یکی میگفتم باید این شیطانه ازبین بره باید نمیدونم بمیره و اینا وگرنه خیلی بد میشه ی همچین چیزایی
میشه تعبیرشو بگین؟
من خواب دیدم که چندین نفر توی اتاق تاریکی هستن که نور خیلی کمی داره اتاق کوچیکی هم بود تقریبا.
توی همدیگه میلولیدن
![soot ::ss](./images/smilies/bikh.gif)
بعدش ی شیطانی اومد که یه ردای سیاهی تنش بود و گفت برای اینکه نمیرین باید همه رو بکشین و فقط خودتون زنده بمونین.
هرکسی هم کشته میشد شبیه همون شیطان ردا داره میشد با این تفاوت که انگار رداش مثل دود سیاه مانند بود . یه جورایی انگار تسخیرش کرده باشه هرکی رو که مرده.بعد بی حرکت هم بودن.
بعد دیگه آخراش بود چند نفر که از جمله من زنده بودیم یه دفعه یکی اومد حمله کنه من رو بکشه منم سرشو میکوبیدم به زمین که بمیره.
بعد یهو نمیدونم از کجا یه شی مخروطی مانند نارنجی و مشکی دستم اومد که هی باسر تیز اون میزدم پشت طرفو سوراخ میکردم
![na baba :eek:](./images/smilies/nababa.gif)
![cry :lol:](./images/smilies/cry0.gif)
مثل اینکه رفتن درون اون.
خودم از اینکه بخوام کسی رو بکشم راضی نبودم ولی مجبور بودم.بعد نمیدونم چیشد یادم نیستش ولی یادمه داشتم به یکی میگفتم باید این شیطانه ازبین بره باید نمیدونم بمیره و اینا وگرنه خیلی بد میشه ی همچین چیزایی
میشه تعبیرشو بگین؟
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4725 بار
- سپاسهای دریافتی: 8755 بار
سلامMobina_N00 نوشته شده: دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹, ۳:۰۱ ب.ظ سلام.
توی همدیگه میلولیدن![]()
بعد یهو نمیدونم از کجا یه شی مخروطی مانند نارنجی و مشکی دستم اومد که هی باسر تیز اون میزدم پشت طرفو سوراخ میکردم![]()
بعدش همه مرده بودن فقط من زنده بودم.رفتم پشت اون شیطانه اون مخروطرو فرو کردم پشتش(انگاری جای مخصوصی داشت پشتش)وقتی فرو کردم یهو همه اونایی که مرده بودن و هاله مشکی داشتن غیب شدن.
مثل اینکه رفتن درون اون.
میشه تعبیرشو بگین؟
شما زیاد فیلمهای ترسناک و اکشن تماشا میکنید ؟
زیاد بازیهای کامپیوتری بازی میکنید ؟
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
-
MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده: سهشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹, ۶:۱۲ ب.ظسلامMobina_N00 نوشته شده: دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹, ۳:۰۱ ب.ظ سلام.
توی همدیگه میلولیدن
بعد یهو نمیدونم از کجا یه شی مخروطی مانند نارنجی و مشکی دستم اومد که هی باسر تیز اون میزدم پشت طرفو سوراخ میکردم![]()
مثل اینکه رفتن درون اون.
میشه تعبیرشو بگین؟
شما زیاد فیلمهای ترسناک و اکشن تماشا میکنید ؟
زیاد بازیهای کامپیوتری بازی میکنید ؟
خیر اصلا
![angry :-?](./images/smilies/asabi1.gif)