متن کامل مصاحبه ی آقای (!) نتانیاهو با بی بی سی فارسی :
+آقای نخستوزیر، خیلی متشکرم که وقتتان را در اختیار ما قرار دادید. ما نطق شما را به صورت زنده در بیبیسی فارسی پخش کردیم. میلیونها بیننده اظهارات شما را در مورد برنامه هستهای و حسن روحانی شنیدند. سخنان شما بحثهای زیادی را بین مخاطبان ما به راه انداخته.
سوالی که برای بینندههای ما مطرح است این است که چرا شما نمیخواهید به حسن روحانی این فرصت را بدهید که مناقشه اتمی را حل و فصل کند؟ مناقشهای که حل آن برای کشور شما هم خوب است.
اولا من علیه ایران حرفی نزدم. من برای مردم ایران احترام زیادی قائلم. برای سرزمین پارس هم همینطور.
من در سخنرانیم گفتم از قدیم الایام، از زمان کورش بزرگ که برای یهودیان شخصیتی افسانهای است، دوستی بین ما وجود داشته. کورش این امکان را به تبعیدیان یهودی داد که از بابِل به سرزمین اسرائیل برگردند و عبادتگاه ما در بیت المقدس را دوباره بسازند.
من به توجه ایرانیان به دلبستگی ما یهودیان، به سرزمین آبا و اجدادیمان اشاره کردم. این ماجرا مربوط به ۲۵۰۰ سال پیش است. ما ۱۳۰۰ سال قبل از آن نیز آنجا حضور داشتیم یعنی مجموعا ۴۰۰۰ سال است آنجا زندگی میکنیم.
ما و شما، دو ملت باستانی هستیم. دوستی عمیق ما به دوران معاصر نیز میرسد. روابط ایران و اسرائیل بسیار وسیع بود و حوزههایی مثل تجارت، پزشکی و جهانگردی را در بر میگرفت.
روابط بسیار گستردهای بود. بعد به ناگاه با حکومت آیتالله خمینی این دوستی تمام شد و ایران به عقب بازگردانده شد.
این رژیم، رابطه ایران و اسرائیل را از بین برد و در صدد نابودی ما بر آمد.
حالا هم من، از نزدیکی رابطه بین دو کشور، چنانچه صادقانه باشد استقبال میکنم: تلاشی صادقانه برای متوقف کردن برنامههای هسته ای ایران، نه تلاشی دروغین. نه "حرف پوچ". ما "ساده لوح" نیستیم.
ما از هر چه واقعی و صادقانه باشد استقبال میکنیم. اما من کتاب روحانی یا بخشهایی از آن را خوندم. این مطالب به فارسی بودند. آنها را دادم ترجمه کردند و خواندم.
روحانی در این مطالب نوشته بود: "ما با اروپاییها راجع به راکتور اصفهان صحبت کردیم و در حالی که مذاکرات ادامه داشت ما ساخت راکتور را تکمیل کردیم". که بخشی از برنامه ایران برای ساخت سلاح هسته ای بود. اگر الان هم برنامه همین است و همین هم به گوش من میرسد، ما آن را رد میکنیم.
+این صحبتها مربوط به گذشته است. حدود ۳ هفته پیش در اسرائیل بودم. با کارشناسها دیدار داشتم. از جمله با رییس پیشین موساد که شما خوب میشناسیدش. بحث او این است که شاید بد نباشد به حسن روحانی فرصتی داده شود. اوباما و رهبران اروپایی هم همین نظر را دارند. به نظر میآید شما تنها کسی هستید که، به گفته منتقدان، درباره آقای روحانی پیشداوری میکنید. در حالی که خیلی از کارشناسان معتقدند از طرف مردم ایران این کار به آقای روحانی محول شده که مناقشه اتمی را حل و فصل کند.
نه متاسفانه. در ایران اختیار دست مردم نیست. دست خامنهای، رهبر ایران است. اگر مردم ایران واقعا اختیاری داشتند، روحانی را به ریاست جمهوری انتخاب نمیکردند.
شما ۷۰۰ کاندیدا داشتید. آنها ۷۰۰ کاندیدا را رد صلاحیت کردند و فقط یک درصد از آن تعداد را باقی گذاشتند که رقابت کنند.
این اسمش دموکراسی نیست. من فکر میکنم اگر مردم ایران آزاد بودند، شلوار جین می پوشیدند، به موسیقی غربی گوش میدادند و انتخاباتی آزاد می داشتند.
آنها آزاد میبودند هر کسی را که میخواهند انتخاب کنند و این بهای سنگین اقتصادی را به خاطر تحریمها، نمی پرداختند. آن هم به خاطر برنامهای که رژیم آنها ادعا میکند به دنبالش نیست.
آنها میگویند ما دنبال سلاح هستهای نیستیم. بسیار خب، اگر اینچنین است برنامههای تولید سلاح هستهای خود را کنار بگذارید. آن را کاملا نابود کنید. بازی هم در نیاورید. کاملا کنارش بگذارید.
اما از مجموعه آنچه دارم میبینم، این نتیجه را میگیرم که آنچه دارد اتفاق میافتد، یک بازی است. روحانی نماینده مردم ایران نیست. او نماینده ارادهای برای تغییر است اما این اراده در یک انتخابات آزاد ابراز نشد.
من فکر نمیکنم روحانی اختیار آن را داشته باشد که تصمیماتی را که خامنهای میگیرد، تغییر دهد. خامنهای به دنبال سلاح هستهای برای ایران است.
+شما این صحبتها را در نطقتان هم مطرح کردید. نظراتتان برای همه روشن است. بعد از نطق شما در مجمع عمومی سازمان ملل جواد ظریف وزیر خارجه ایران شما را یک فرد دروغگو و منزویترین رهبر دنیا توصیف کرد. چه پاسخ مشخصی به این اظهارات دارید؟
خوب است بدانید حدود ۴۰ سفیر، بعد از آن سخنرانی نزد من آمدند تا با من دست بدهند. آنها معمولا برای کسی کف نمیزنند و کسی را تشویق نمیکنند، اما آمدند و با من دست دادند و گفتند تو از طرف همه ما، حقیقت را گفتی.
در حال حاضر، در دنیای عرب به غیر از اسد کسی را پیدا نمی کنید که موافق صحبتهای من نباشد. شاید یک کشور عرب باشد، ولی آن را هم من مطمئن نیستم. همه متفق القول هستند.
در اروپا مردم موافق من هستند و موضوع را درک میکنند. مردم خواهان راه حلی دیپلماتیک برای برای پایان دادن به تلاش ایران در جهت دستیابی به سلاح هستهای هستند. من هم طرفدار همینم. اما میخواهم راه حل، راه حلی واقعی باشد نه راه حلی دروغین.
+از نظر شما راه حل حقیقی چیست؟
برچیدن کامل توانایی ایران برای ساخت سلاح هستهای. اگر آنها به دنبال انرژی صلحآمیز هستند احتیاجی به غنیسازی ندارند.
غنیسازی تنها زمانی ضروری است که شما بخواهید سلاح هستهای بسازید. ۱۷ کشور هستند که برنامههای هستهای صلحآمیز دارند: کشورهای بزرگی مثل کانادا، مکزیک، اسپانیا، سوئد، سوئیس و اندونزی.
همه آنها انرژی هسته ای دارند. اما هیچ کدامشان راکتورهای آب سنگین ندارند. هیچکدامشان سانتریفیوژ برای غنی سازی ندارند.
پس تنها دلیلی که ایران اصرار دارد – ایران نه، خامنهای – که فن آوری غنی سازی داشته باشد، این است که او سلاح هستهای میخواهد.
سلاح هستهای تنها دلیلی است که او در اراک، مشغول ساختن یک راکتور پلوتونیوم آب سنگین است. این تنها دلیلی است که او در حال ساخت موشکهای بالستیک قاره پیما است که تنها کاربردش حمل مواد هستهای است. این تنها دلیلی است که او در حال ساخت تاسیسات زیر زمینی عظیم برای ساخت سانتریفیوژها است.
اگر ایران تمام این زیر ساختها را کنار بگذارد میتواند یک برنامه صلحآمیز هستهای و بدون قابلیت تولید سلاح هستهای داشته باشد.
آنها به غنی سازی احتیاج ندارند. من تاکید میکنم باید کاملا این برنامهها را کنار بگذارند نه بخشی از آن را. دقیقا مثل سوریه.
در سوریه کسی به اسد نگفت خب شما بخشی از برنامههای ساخت سلاح شیمایی را کنار بگذارید.
کسی به اسد نگفت تو تنها ۲۰درصد سلاحهای شیماییات را از بین ببر. نه. باید کل برنامههای ساخت سلاح شیمایی سوریه کنار گذاشته شود.
چنانچه توانایی ایران برای ساخت سلاح هستهای کاملا کنار گذاشته شود، آنگاه میتوان تحریمها را لغو کرد.
+شما میگویید نباید هیچ غنیسازیای در ایران انجام بگیرد و ما میدانیم که حتی آمریکا هم چنین حرفی را نمیزند. واقعا فکر میکنید خواستههای شما جدی گرفته خواهد شد؟
فراموش نکنید این قطعنامه شورای امنیت است. راه حلِ شخص من نیست. این راه حلی است که شورای امنیت عنوان کرده.
به هر حال، حرف حساب است. من در طول عمرم که الان به ۶۴ سال میرسد یاد گرفتم که حقیقت را بگویم.
حقیقت یک برهنگی خاصی دارد. در عین حال یک سادگی خاصی هم دارد. اگر ایران به سلاح هستهای نیازی ندارد چرا دنبال غنی سازی است؟ چرا دنبال نیروگاه آب سنگین است؟ چرا دنبال ساخت تاسیسات زیرزمینی است؟
جوابش این است که خامنهای و نه ایران، دنبال ساخت سلاح هستهای است.
خامنهای برای این هدف، مردم ایران را متحمل فشارهای فراوانی کرده است که در نتیجه، تحریمها اِعمال شده.
بگذارید چیزی به شما بگویم: اگر این حکومت دستش به سلاح هستهای برسد مثل حکومت کره شمالی، ابدی خواهد شد و به سرکوب مردم ایران ادامه خواهد داد: مردمی که مستحق بیشتر از اینها هستند.
مردم ایران حقشان بیشتر از اینهاست. آنها مردم بزرگی هستند و تمدن بزرگی دارند.
+اما شما میدانید یک عده چه میگویند، میگویند اسرائیل که خودش بمب اتمی دارد و به پیمان منع گسترش سلاحهای هستهای هم نپیوسته نمیتواند بیاید و در مورد سلاحهای هستهای ایران را موعظه کند. پاسخ شما چیست؟
خب میدانید اسرائیل هیچ کشوری را تهدید به نابودی نکرده، حتی ایران را. هیچ کشوری را. ایران – این رژیم – هر روز حرف از نابود کردن ما میزند.
در ارتباط با انپیتی مشکل خاورمیانه کشورهایی نیستند که آن را امضا نکردهاند. مشکل کشورهایی هستند که انپیتی را امضا کردند، مثل سوریه، عراق زمان صدام حسین و ایران...
کشورهایی که انپیتی را امضا کردهاند ولی آن را زیر پا گذاشتهاند و در حال ساخت، یا تلاش برای ساخت سلاح هستهای بودهاند و رسما گفتهاند هدفشان نابودی یک کشور عضو سازمان ملل است.
اسرائیل این کار را نکرده. این کارِ آن کشورها و در راس آنها ایران است.
+شما در نطق سال گذشتهتان در سازمان ملل خط قرمز معروف را ترسیم کردید. خیلیها در اسرائیل معتقدند که این خط قرمز الان دیگر محو شده است. آیا این خط قرمز برای شما هنوز به قوت خود باقی است؟ چرا ایران از این خط قرمز عبور نکرد؟
ایران از آن خط قرمز عبور نکرد.
اممم ... شاید حرف ما را جدی گرفتند وقتی گفتیم این کار برایشان عواقب دارد. آنها از خط قرمز عبور نکردند و این یک واقعیت است.
+میشود توضیح بدهید این خط قرمز عملا چه معنایی دارد؟
خط قرمز تعریفی است که ما از درصد خطرناکی غنی سازی اورانیوم میکنیم. منظور ۲۰درصد غنی سازی است که برای ساخت بمب هستهای کفایت می کند.
باید اورانیوم ۲۰درصد غنی شده، ۲۵۰ کیلوگرم باشد. ایران هنوز از این خط عبور نکرده. در حال حاضر حدود ۱۸۵ کیلوگرم اورانیوم ۲۰ درصدی در اختیار دارد.
اما در عین حال که از این خط عبور نکرده، اورانیوم خود را با غلظتهای کمتری غنی کرده و دستگاههایی ساخته که بتواند این اورانیوم را سریعا با درصد بیشتری، که لازمه ساختن سلاح هستهای است، غنی کند.
+ترسیم آن خط قرمز اشتباه نبود؟
نه، کشیدن خط قرمز اشتباه نبود. کار درستی بود. این مهم است که توضیح داده شود منظور از کنار گذاشتن برنامههای هستهای چیست.
آنچه من میخواهم به مردم ایران که حرفهایم را گوش میدهند بگویم این است: من فارسیم خوب نیست اما معلوماتم از تاریخ ایران بدک نیست.
من برای تمدن ایران ارزش زیادی قائلم. تمدنهای ایران و یهود برای مدتهای زیادی دوشادوش هم رشد کردند.
من دوستان خیلی نزدیکی دارم که مثل خانوادهام هستند و یهودی ایرانی تبارند.
من از عظمت ایران باستان آگاهم. ایران میتواند دوباره عظمت خود را پیدا کند. این کار را زمانی میتواند انجام دهد که خود را از قید این رژیم خودکامه قرون وسطایی رها کند.
رژیمی که اجازه نمیدهد شما کاری را که در زندگی میخواهید، انجام دهید، لباسی را که میخواهید بپوشید، به آنچه که میخواهید فکر کنید و حرفی را که میخواهید بزنید.
وقتی بساط این خودکامگی برچیده شود، مردم ایران میتوانند عظمت گذشته خود را بازیابند. من میدانم وقتی مردم راهی برای باز پس گرفتن آزادی خود پیدا کنند ما دوباره دوستیمان را از سر خواهیم گرفت.
من این را میدانم و فکر میکنم این اتفاق در زمان حیات من خواهد افتاد.
+ایران اسرائیل را به ترور افراد مرتبط با برنامه هستهایش مرتبط دانسته. آیا اسرائیل در ترور این افراد دست داشته؟
هر وقت اتفاقی میافتد، هر وقت اتفاقی در ایران میافتد این اسرائیل است که متهم میشود. این حرفها یاوه است. هر بار اتفاقی میافتد اسرائیل متهم میشود. اما معنیاش این نیست که این اتهامات حقیقت دارند.
+شما اگر آقای روحانی را در سازمان ملل میدیدید به او چه میگفتید؟
برنامه خود را متوقف کنید. کنارش بگذارید. با ما بازی نکنید. ما آدمهای ساده لوحی نیستیم. ما با هوشیم.
من فکر میکنم اکثریت مردم میخواهند راه حل این مساله، صلح آمیز باشد اما کسی نمیتواند ما را گول بزند. ما باهوشیم.
این برای مردم ایران مهم است که راه حل صلح آمیز باشد زیرا اگر رژیم خامنهای دستش به بمب اتم برسد این یعنی پایان آرزوی مردم برای آزادی در ایران. این یعنی پایان آرزوها برای آزادی. حکایت کره شمالی است.
وقتی رژیم دستش به سلاح هستهای برسد آن موقع باید چه کار کرد؟ این رژیم دیگر ماندنی خواهد شد و شما تا ابد باید در این تاریکی زندگی کنید.
شما همین الان در تاریکی زندگی میکنید. جایی که مردم باید به عواقب حرفی که میزنند فکر کنند، جایی که مردم به زندان انداخته میشوند، جایی که ناپدید میشوند، جایی که در میادین عمومی به دار آویخته میشوند.
این اتفاقها همین الان در ایران رخ میدهند. ما این را میدانیم.
خامنهای – یا بهتر بگویم روحانی – این جا در نیویورک توییت میکند و اگر بتوانم از او میپرسم "کی اجازه میدهی مردم ایران توییت کنند؟". "کی اجازه میدهی از فیسبوک استفاده کنند؟" "کی جلوی پارازیتاندازی روی این برنامه را میگیری؟"
این برنامه. این شبکه. چرا رویش پارازیت میاندازی؟ اگر ادعای دموکرات بودن داری بگذار مردم دموکراسی داشته باشند، بگذار انتخابشان را بکنند.
اگر به مردم ایران آزادی انتخاب داده شود من اطمینان دارم مردم ایران عقلانیت، صلح و ثبات را انتخاب خواهند کرد.
من میدانم که که دوستی بین مردمان ما برقرار خواهد شد. من یک جورهایی دانشجوی تاریخ ایران هستم و میدانم یک تمدن بزرگ یعنی چه.
این تمدنی است که مردم شایسته آن هستند. روحانیون مردم ایران را به دورانی تاریک پرتاب میکنند. رفتار آنها با زنان، با اقلیتها، سرکوبی مسیحیان، حرفهایی که راجع به همجنسگرایان میزنند... مردم ایران مستحق هیچکدام اینها نیستند.
+خیلی از کارشناسان معتقدند کاری که آمریکاییها میتوانند در رابطه با برنامه اتمی ایران برای شما انجام بدهند با انتظاراتی که از شما در رابطه با مساله فلسطینیها دارند مرتبط است. آیا بین روند مذاکرات صلح و چیزی که آمریکاییها در مورد ایران قادرند برای اسرائیل انجام دهند ارتباطی وجود دارد؟
البته.
ببینید. ما برای منافع خودمان هم که شده در صدد صلح با فلسطینیان هستیم چرا که میخواهیم به منازعه با همسایگان فلسطینیمان پایان دهیم.
ما میخواهیم این کار را به شکلی مسئولانه انجام دهیم. نمیخواهیم قرارداد صلحی امضا کنیم که روز بعدش زیر پا گذاشته شود.
برای همین باید دو طرف چیزهایی را درباره دیگری به رسمیت بشناسند. ما کشور فلسطینی را به رسمیت میشناسیم و البته آنها کشور یهودی اسرائیل را.
ناسلامتی ما ۴۰۰۰ سال است از زمان حضرت ابراهیم آنجا زندگی کردهایم. از زمان کورش آنجا بودیم و خواهیم بود پس آنها باید این را بپذیرند.
ما هم میدانیم که در این خاورمیانه بی ثبات نیازمند بستن قراردادهای امنیتی محکمی با دیگران هستیم که مستقلا آنها را پیگیری میکنیم. ما از آمریکا نخواستیم که هیچ کاری درباره ایران انجام دهند.
برای اینکه مساله ایران نیست. مساله، تسلط رژیمی بر ایران است که اهداف خصمانه دارد و نسبت به مردم خودش بیرحمی میکند. مردم خودش! ما از یاد نمیبریم.
من خودم جان دادن ندا آقاسلطان را روی پیاده رو دیدم. دیدم چگونه در خون خود غلطید. من آرزوی مردم ایران برای آزادی را دیدم. آروزی داشتن یک زندگی واقعی. آنچه ما به آمریکاییها و به همگان میگوییم این است که تا وقتی این رژیم عوض نشده، و نشان ندادهاند که هدفهای صلح آمیز دارند و فقط دنبال روابط عمومی بهتر نیستند، به فشارهای خود ادامه دهید و شما را به خدا نگذارید دستشان به سلاح هسته ای برسد.
این فقط برای ما نیست. برای آمریکاییها، اروپایی ها و عربها هم هست. اما میخواهم یک نام دیگر هم به این فهرست اضافه کنم: شما مردم ایران. شما پارسیان. نگذارید این حکومت دستش به سلاح هستهای برسد زیرا اگر مجهز به سلاح هستهای شود هرگز از شرش خلاص نخواهید شد.
متن کامل مصاحبه ی نتانیاهو با BBC
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 2381 بار
- سپاسهای دریافتی: 1171 بار
Re: متن کامل مصاحبه ی نتانیاهو با BBC
اگر همه دروع های نتانیاهو رو هم فرض کنیم درست هست.....همین جمله که بمب اتمی رژیم خامنه ای رو ابدی می کنه این معنی رو میده که اسراییل بمب اتمی رو باعث ابدی شدنش می دونه می خواهد تا ابد تنها قدرت اتمی منطقه باشه
اما این وسط این سوال پیش میاد پس شوروی ابر قدرت با آن همه بمب های اتمی چرا منقرض شد!؟؟
نکته جالب اینجاست دلسوزی برای مردم ایران می کنه و میگه مشکل ما با رژیم ایران هست ولی تمام تجزیه طلبان در قلیم کردستان عراق و جمهوری آذربایجان گرم ترین روابط رو با اسراییل دارن جوری که بزرگترین فروشنده نفت در همسایگان ایران به اسراییل همین جمهوری آذربایجان شده
ترور دانشمندان و نسل کشی فلسطینی ها هم که هر انسان منصفی که کمی فکر کنه می دونه کار چه کسیست...
اما این وسط این سوال پیش میاد پس شوروی ابر قدرت با آن همه بمب های اتمی چرا منقرض شد!؟؟
نکته جالب اینجاست دلسوزی برای مردم ایران می کنه و میگه مشکل ما با رژیم ایران هست ولی تمام تجزیه طلبان در قلیم کردستان عراق و جمهوری آذربایجان گرم ترین روابط رو با اسراییل دارن جوری که بزرگترین فروشنده نفت در همسایگان ایران به اسراییل همین جمهوری آذربایجان شده
ترور دانشمندان و نسل کشی فلسطینی ها هم که هر انسان منصفی که کمی فکر کنه می دونه کار چه کسیست...
-
- سپاسهای ارسالی: 588 بار
- سپاسهای دریافتی: 899 بار
۱۷ کشور هستند که برنامههای هستهای صلحآمیز دارند: کشورهای بزرگی مثل کانادا، مکزیک، اسپانیا، سوئد، سوئیس و اندونزی.
همه آنها انرژی هسته ای دارند. اما هیچ کدامشان راکتورهای آب سنگین ندارند.
جالب است بدانید که کانادا دارای فناوری انحصاری راکتورهای اب سنگین 900 مگاواتی با نام کندو است و همین الان بزرگترین استفاده کننده از این نوع راکتورها در جهان است.
-
- سپاسهای ارسالی: 253 بار
- سپاسهای دریافتی: 713 بار
دو سوال پش میاد
اول اینکه گفته نشده چرا اسراییل حق داشتن سلاح هسته ای را برای خودش مصون میدارد در حالیکه مدعی هست کشوری را تهدید نکرده اما ایران این کار را کرده
خوب ایران کشوری را تهدید کرده که خود سلاح هسته ای دارد اما قصد دارد که سلاح هسته ای بسازد برای چه؟ برای نابود کردن اسراییل نهایتا با یک یا دو بمب یا سه
اتفاق بعدی چه خواهد بود ؟؟ فکر میکنید این اتفاق خواهد افتاد؟؟؟ آیا فکر کردید این ادم به اصطلاح با هوش تا حالا به این موضوع فکر نکرده که چرا امریکا و شوروی حتی یکبار هم از هزاران کلاهک هسته ای خود استفاده نکردند؟؟ آیا سلاحهای انها قدرت تخریب کم داشتند که به حریف اسیب نزنند یا از همه این موارد مهمتر نابود حریف هسته ای را برابر با نابودی خود میدانستند؟؟؟ موشک در برابر موشک
ایا این ادم باهوش قصد دارد رژیم ایران را تا این حد دیوانه و غیر منطقی معرفی کند که قصد دارد این تمدن 4000 ساله را بازای نابودی تمدن یهود نابود کند؟؟
آیا این با هیچ منطقی جور در می آید؟؟
از همه گذشته گفته نشده دلیل این دشمنی برای چیست؟ چرا ایران میخواهد تمام وجود و هستی خود را برای این دشمن هزینه کند؟؟
این دو سوال جوابی منطقی ندارد چون اصلا این فرد باهوش دیگران را ابله فرض نموده اند!
آیا کره شمالی که دارد به دنیا رژیمی غیر منطقی و دیکتاتور و یا شاید دیوانه و تهدید جهانی معرفی میشود و در عین حال هم بمب هسته ای دارد تا حالا چند بار از این سلاحها بر علیه امریکا استفاده کرده است؟؟
به نظر من این آقای باهوش هستند که دارند کل دنیا را به بازی میگیرند و فریب میدهند تا یکسری مسایل مثل غزه و شهرک سازیها کمرنگ شوند.
اول اینکه گفته نشده چرا اسراییل حق داشتن سلاح هسته ای را برای خودش مصون میدارد در حالیکه مدعی هست کشوری را تهدید نکرده اما ایران این کار را کرده
خوب ایران کشوری را تهدید کرده که خود سلاح هسته ای دارد اما قصد دارد که سلاح هسته ای بسازد برای چه؟ برای نابود کردن اسراییل نهایتا با یک یا دو بمب یا سه
اتفاق بعدی چه خواهد بود ؟؟ فکر میکنید این اتفاق خواهد افتاد؟؟؟ آیا فکر کردید این ادم به اصطلاح با هوش تا حالا به این موضوع فکر نکرده که چرا امریکا و شوروی حتی یکبار هم از هزاران کلاهک هسته ای خود استفاده نکردند؟؟ آیا سلاحهای انها قدرت تخریب کم داشتند که به حریف اسیب نزنند یا از همه این موارد مهمتر نابود حریف هسته ای را برابر با نابودی خود میدانستند؟؟؟ موشک در برابر موشک
ایا این ادم باهوش قصد دارد رژیم ایران را تا این حد دیوانه و غیر منطقی معرفی کند که قصد دارد این تمدن 4000 ساله را بازای نابودی تمدن یهود نابود کند؟؟
آیا این با هیچ منطقی جور در می آید؟؟
از همه گذشته گفته نشده دلیل این دشمنی برای چیست؟ چرا ایران میخواهد تمام وجود و هستی خود را برای این دشمن هزینه کند؟؟
این دو سوال جوابی منطقی ندارد چون اصلا این فرد باهوش دیگران را ابله فرض نموده اند!
آیا کره شمالی که دارد به دنیا رژیمی غیر منطقی و دیکتاتور و یا شاید دیوانه و تهدید جهانی معرفی میشود و در عین حال هم بمب هسته ای دارد تا حالا چند بار از این سلاحها بر علیه امریکا استفاده کرده است؟؟
به نظر من این آقای باهوش هستند که دارند کل دنیا را به بازی میگیرند و فریب میدهند تا یکسری مسایل مثل غزه و شهرک سازیها کمرنگ شوند.
-
- سپاسهای ارسالی: 1261 بار
- سپاسهای دریافتی: 2355 بار
یکی از جوابهای خوب به این مردک رو امیر جعفری تو صفحه فیسبوکش داده:
من و شلوار جین و موزیک غربی...
پندی از کوچترین عضو یک تمدن 7000 ساله به طفلی شرورازجغرافیای خود ساخته و کوچک 65 ساله:
-اگردر مورد چیزی اطلاع کافی نداری اظهارنظر نکن تا عمق فاجعه بار حماقتت نمایان نشه!تو و جغرافیای خود ساختت(که اصلا به رسمیت نمی شناسیمت)کوچکتر از اونی که بخوای راجع به مهد تمدن و مردم نجیبش صحبت کنی.بهترین و پاکترین انسانها برای استقلال وعزت و اقتداراین کشورشهیدوجانباز شدن تا یک وجب از خاک این مملکت دست تو و امثال تو نیفته که اگر می افتاد,امروز شلوار به تنمون نبود چه برسه به جینش.مردم ما مردم نجیب و اصیلی هستن که برای پیشرفت و آبادی کشورشون با جان و دل زحمت میکشن وهمه مشکلات و سختی هارو باصبر و حوصله خودشون حل میکنن,نیازی نیست شما نگرانشون باشی.مردم ایران بر خلاف شما و همفکرات,نه تنها برای خودشون و دولت و کشورشون که برای همه دنیا و بشریت صلح و آرامش می خواد.اون مردی که شما باهاش کل کل میکردی و رعب و وحشت راه مینداختی تو دنیا تا مدیریت جهانی کنی,رفت و به تاریخ پیوست (بپا تورم لولو نبره!).همهء دنیادیدن که چطور 73٪ مردم ایران امیدوارانه با شلوار جین اومدن و رای به تغییرواصلاح واعتدال همین نظام وکشور دادن,ظاهرا شما خواب بودی و ندیدی...راستی چیزی داری از جغرافیات که 70 سالش باشه؟!قدمت خودت و جغرافیای خود ساختت از زمان اولین زایمان مادربزرگ منم کمتر!چه برسه به این که اصلا بفهمی 7000 سال تمدن یعنی چی؟!...
حرف زیاده واسه گفتن,ولی همین کافیه واست.سایز این حرفها نیستی که واسه ما کری بخونی.برو بشین نقاشیتو بکش بفرست سازمان ملل,زیرشم بنویس نتانیاهو 5 ساله از تل آویو ...

امیر جعفری- 92/7/15
من و شلوار جین و موزیک غربی...

پندی از کوچترین عضو یک تمدن 7000 ساله به طفلی شرورازجغرافیای خود ساخته و کوچک 65 ساله:
-اگردر مورد چیزی اطلاع کافی نداری اظهارنظر نکن تا عمق فاجعه بار حماقتت نمایان نشه!تو و جغرافیای خود ساختت(که اصلا به رسمیت نمی شناسیمت)کوچکتر از اونی که بخوای راجع به مهد تمدن و مردم نجیبش صحبت کنی.بهترین و پاکترین انسانها برای استقلال وعزت و اقتداراین کشورشهیدوجانباز شدن تا یک وجب از خاک این مملکت دست تو و امثال تو نیفته که اگر می افتاد,امروز شلوار به تنمون نبود چه برسه به جینش.مردم ما مردم نجیب و اصیلی هستن که برای پیشرفت و آبادی کشورشون با جان و دل زحمت میکشن وهمه مشکلات و سختی هارو باصبر و حوصله خودشون حل میکنن,نیازی نیست شما نگرانشون باشی.مردم ایران بر خلاف شما و همفکرات,نه تنها برای خودشون و دولت و کشورشون که برای همه دنیا و بشریت صلح و آرامش می خواد.اون مردی که شما باهاش کل کل میکردی و رعب و وحشت راه مینداختی تو دنیا تا مدیریت جهانی کنی,رفت و به تاریخ پیوست (بپا تورم لولو نبره!).همهء دنیادیدن که چطور 73٪ مردم ایران امیدوارانه با شلوار جین اومدن و رای به تغییرواصلاح واعتدال همین نظام وکشور دادن,ظاهرا شما خواب بودی و ندیدی...راستی چیزی داری از جغرافیات که 70 سالش باشه؟!قدمت خودت و جغرافیای خود ساختت از زمان اولین زایمان مادربزرگ منم کمتر!چه برسه به این که اصلا بفهمی 7000 سال تمدن یعنی چی؟!...
حرف زیاده واسه گفتن,ولی همین کافیه واست.سایز این حرفها نیستی که واسه ما کری بخونی.برو بشین نقاشیتو بکش بفرست سازمان ملل,زیرشم بنویس نتانیاهو 5 ساله از تل آویو ...

امیر جعفری- 92/7/15
حضرت علی (علیه السلام):
مالک اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاهش نکن! شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی !