اگه این بلا سر شما می آمد !

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 232 بار
سپاس‌های دریافتی: 617 بار

Re: اگه این بلا سر شما می آمد !

پست توسط netwet »

داداش مثل اینکه شما کلآ با خودت درگیری داری!!! یه بحث خیلی محترمانه رو به چه فضایی کشوندی!

چون یه بار فلافلی زدی ورشکست شدی پس نتیجه میگیریم که کلآ کاسبی تو ایران جواب نمیده و اینهمه پاساژ و فروشگاه و مغازه و ... همشون غاز میچرونن و ناراضی هستن!
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 305 بار

پست توسط potpotpot »

netwet نوشته شده:داداش مثل اینکه شما کلآ با خودت درگیری داری!!!

شما دارید ، درمورد بنده این حکم را می دهید ، که بنده با خودم درگیر هستم!

ممنون از شما ، دوست عزیز !

قضاوت بر عهده دوستان

netwet نوشته شده: یه بحث خیلی محترمانه رو به چه فضایی کشوندی!

شما بنده را مخاطب قرار داده و مواردی را به بنده نسبت دادین ، مثل بد بینی که در پست قبل به بنده ، نسبت دادین .
و در این پست هم می فرمایید ؛ عین جمله شما : داداش مثل اینکه شما کلآ با خودت درگیری داری

و یا به بنده این اتهام را میزنید ؛ عین جمله شما :یه بحث خیلی محترمانه رو به چه فضایی کشوندی!

دوست عزیز از اتهاماتی که به بنده زدین ، خیلی ممنونم !

دوست عزیز باز هم قضاوت را بر عهده دوستان می گذاریم

netwet نوشته شده:چون یه بار فلافلی زدی ورشکست شدی پس نتیجه میگیریم .....

دوست عزیز بنده سه بار مغازه اجاره کردم ، از این سه دفعه دو دفعه ساندویچی زدم ،

و یک دفعه هم در صنف دیگری ، با مغازه اجاره ای مشغول به فعالیت شدم ، برای فعالیت در این صنف به جواز کسب نیاز داشتم

اما صاحب مغازه می خواست تمام هزینه ها از من باشد و جواز کسب به نام او ، یعنی من نمی توانستم در مغازه ای که اجاره ماهانه آن را ، ماه به ماه می دادم جواز کسب به نام خودم داشته باشم !!

netwet نوشته شده:چون یه بار فلافلی زدی ورشکست شدی پس نتیجه میگیریم که کلآ کاسبی تو ایران جواب نمیده

دوست عزیز ، کاسبی ، واردات ، صادرات ، خرید ، فروش ، خدمات ، تو ایران جواب می دهد ،

خواهشم می کنم ، لطفا حرف در دهان بنده نگذارید ، خواهش می کنم

بنده می گویم ، اجاره نامه های مغازه نباید ، یک ساله باشد . بلکه باید پنج ساله و ده ساله باشد ،

، که در غیر این صورت ، برای مستاجر ، در اکثر موارد بازده اقتصادی ندارد .

بنده می گویم ، که ، قوانینی شفاف باید وجود داشته باشد ، که مالکین مغازه را موظف به

همکاری با مستاجر برای گرفتن جواز کسب کند .

بنده می گویم ، بسیار پسندیده است که برای حمایت از بیکاران عزیز ، طرحی مانند مغازه مهر

، طرحی مشابه مسکن مهر برای کمک به بیکاران عزیز ، برای ورود به فعالیت های اقتصادی داشته باشیم

netwet نوشته شده:اینهمه پاساژ و فروشگاه و مغازه و ... همشون غاز میچرونن و ناراضی هستن!

دوست عزیز این فرمایش شماست ، خواهشم می کنم ، لطفا حرف در دهان بنده نگذارید ، خواهش می کنم

موفق باشید تصویر

در ضمن از مدیریت محترم انجمن هم به خاطر صبر و حوصله ای که به خرج می دهند متشکرم

مدیریت محترم ؛ در جریان باشید که بنده طرفدار بحث سازنده هستم ، بحثی که بتواند به همه کمک

کنه ، اگر هم از مطرح کردن این بحث بعضی از مالکین مغازه ناراحت شدند ، همین جا ازشون عذر

خواهی می کنمتصویر

لطفاً درک بفرمایید ، که بیکاران منابع محدودی دارن ، برای کمک به اون ها ، طرح مغازه مهر ، طرح

خوبی هست ، و به نفع همه است . ما همه باید به فکر کمک به آنان باشیم.

انشاا... همه دوستان در پناه حق ، موفق باشندتصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 182 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار

پست توسط aliblue »

بنده دانشجوی ترم آخر IT هستم و مسلط به طراحی وب و asp.net ولی چون هنوز مدرک را نگرفته ام و سابقه ندارم و نیز هنوز خدمت نرفته ام، هیچ کاری نتوانسته ام پیدا کنم. بالاخره باید از جایی شروع کرد. هرجا هم که رزومه میدهم به علت نداشتن سابقه و پایان خدمت، قبول نمی شوم.
فقط یک بار چند روز پیش جایی رفتم که چندان معتبر نبود و می گفت باید 3 ماه تمام وقت بدون حقوق کارآموزی کنی و بعد از 3 ماه هم ماهی 600 هزار تومان حقوقته. واقعا من باید چیکار کنم؟
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”