کامنت دردناک دختر 26ساله برای ظریف در فیسبوک+پاسخ ظریف
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 2399 بار
- سپاسهای دریافتی: 12644 بار
کامنت دردناک دختر 26ساله برای ظریف در فیسبوک+پاسخ ظریف
[External Link Removed for Guests] آفتاب: یک دختر ناشناس برای آخرین پست دکتر ظریف جمعه 26 مهر ماه کامنتی پردرد گذاشته است که به شرح زیر است:
سلام آقای ظریف
وقتتون بخیر
امیدوارم حالتون بهتر شده باشه
من یه دختر 26 ساله ایرانی ساکن ایرانم (ببخشید که نمیتونم خودم رو کامل معرفی کنم)
امیدوارم کامنت منو کامل بخونید.
من متاهلم ، سه ساله که عقد کردم اما به خاطر مشکلات مالی نمیتونیم عروسی کنیم، شوهرم دانشجوی دکتراست و کار پیدا نمیکنه ...بی پولی و بی کاری دمار از روزگار ما در آورده، پدرم یه بازنشسته ست و از پس خرید جهزیه بر نمیاد.
من اخیرا کارشناسی ارشد نوبت روزانه قبول شدم، یکی از دانشگاه های عالی تهران، یکی از بهترین رشته ها، هفته ای 3 روز میام تهران. شاید باورتون نشه اما من از پس کرایه اتوبوسم به تهران بر نمیام ...من نمیتونم هفته ای 40 هزارتومن برای غذا و کرایه و ... هزینه کنم... شوهرم توان حمایت منو نداره و از پدرم هم نمیتونم پول بگیرم، وام دانشجویی هم که به جایی نمیرسه و هنوز ندادن ...بارها به انصراف از تحصیل فکر کردم اما بغض گلومو میگیره، چون من برای قبولی خیلی زحمت کشیدم... نمیدونم شما بچه دارین یا نه ، نمیدونم خودتون و بچه هاتون چطور درس خوندین اما همه امکانات خودتونو بذارید کنار و درس خوندن تو بدترین شرایطو تصور کنید. مدام فکر میکنم اینایی که میرن دانشگاه بین الملل چقدر پول دارن؟؟؟ چطوری من نمیتونم هفته ای 40 هزارتومن پول بدم برای درس و اونا .... دیگه دارم افسرده میشم.
همین برنامه رو برای جهزیه هم دارم...همیشه عقد کردن برای دخترا یعنی مهمونی، گردش، خوشی، خرج کردن، مسافرت... منم نوعروسم، اما از این زندگی فقط یه چیز بهم رسیده ، اونم حسرته.
من نمیخوام بهم بگین " متاسفم". من خودمو معرفی نکردم چون ترحم کسی رو نمیخوام. من فقط حقمو میخوام...
من ایرانی ام، چرا تو مملکت خودم، جایی که کل طایفه ام بخاطرش شهید و جانباز دادن رفاه ندارم؟؟؟ چرا بی کارم؟؟؟ چرا تغذیه خوب ندارم؟؟؟ چرا بی پولم؟؟؟ چرا با این معدل و این رزومه باهام مثل یه تفاله برخورد میشه؟؟؟ این انرژی هسته ای کو؟ کجاست؟ چیش به من رسیده؟ منو تو انرژی اتمی استخدام میکنن؟؟؟ یا شوهر استعداد درخشانمو؟؟؟ قبضامون که مدام گرونتر و زیادتر میشه، تابستونا که برق قطعه، پس کو تامین انرژی؟؟؟؟ ..چرا مملکت من راحت از دزدی 3 هزار میلیارد تومنی میگذره ولی 24 ساعت بنده به دو ریال یارانه ی مردم؟؟؟ یارانه ای که بودنش برای آدمایی مثل من معنی حفظ آبرو رو داره. تو این وضع گرونی...
من فقط یه بار زندگی میکنم... میخوام شاد باشم... دیگه بسمه غصه خوردن... در عوض کار میخوام و پول و یه خونه نقلی با یه جهزیه ساده یه دفترچه بیمه
نمیدونید این آخری شده رویای من... من نمیدونم مشکل کمر شما چیه ولی درد شمارو خوب میفهمم. درد از کمر شروع میشه تا مچ پا میاد... انگار یه رشته داغ تو پای آدمه که کشیده میشه. من نمیتونستم برم دکتر اما علائم و دردامو تو اینترنت سرچ کردم و فهمیدم چه بیماری دارم. نه میشه ایستاد، نه میشه نشست، نه میشه خوابید... من اینجا به درد تسلیم میشم ... من میمیرم از درد اما نمیتونم برم دکتر ،نمیتونم ام آر آی بگیرم.
چون بیمه ندارم، چون پول ندارم، هزینه های درمان سرسام آوره، سلامتی شده به قیمت خون آدم... خوش بحال شما که برای دردتون طبیب دارید (البته هرچی که دارید حلال و خوشتون. خدا به روزیتون برکت بده. انشاءالله که حالتونم خوب بشه.)، من از ترس اینکه شوهر و پدرم شرمنده م نشن به کسی نمیگم چقدر درد میکشم...
میبینید ... فرق من و شما همینه... زندگی من به یه تاره مو بنده ولی شما مسئولین زندگی آروم و قشنگتونو بی استرس ادامه میدین. واسه همینه که شما با خیال راحت خبر از مذاکرات بعدی میدید و من اشک تو چشام حلقه میزنه که ای خدااااااااا پس کی تموم میشه؟؟؟
همه اینارو گفتم که بدونید کسایی مثل من هستند که فقط زنده اند اما بارها و بارها آرزوی مرگ میکنند.
کاری کنید که تحریما تموم بشه، یه کاری کنید ارزونی بشه ، کرایه خونه کم بشه ، مواد غذایی ارزون بشه، بازار کار رونق پیدا کنه، دارو و درمان به قیمت خون آدم نباشه، امنیت و رفاه داشته باشیم. کاری کنید که منه بچه درس خون، منی که تو زندگیم فقط تلاش کردم، صبر کردم و پامو کج نذاشتم، بخاطر فشار اقتصادی تو این سن وسال این همه مریضی عصبی نداشته باشم و فکرم مدام پی انصراف از تحصیل نباشه، یه کاری کنید جوونا راحت ازدواج کنن اینطوری فسادم کم میشه. فقط یکم سریع تر ... میترسم آخرش به عمر ما قد نده.
تو رو خدا... دیگه بسه تحریم...
یکی میگفت باید قبر دهه شصتیا رو گودتر بکنند چون آرزوهای زیادی دارن که باید با خودشون به گور ببرن...
خواهش میکنم جواب کامنتمو بدید. یا حق
پاسخ ظریف:
سلام دخترم. می دانم که مسئولیت سنگینی بر دوش من و همکاران من است و گرچه در ایجاد شرایط کنونی نقشی نداشته ایم ولی به هرحال با پذیرش مسئولیت باید در جهت حل آن حرکت کنیم. امیدوارم با تدبیر ریاست محترم جمهوری و با حمایت همه مردم مشکلات انباشته اقتصادی به تدریج رفع شوند و زندگی برای شما و بقیه مردم راحت تر شود.
باور کنید که در هر لحظه از کار اداری و مذاکرات، خودم را وام دار و مدیون تک تک شما می دانم و امیدوارم که بتوانم باری از دوش شما بردارم. به یاری خدا و به پشتیبانی شما، این کار را با صبر و با حفظ حقوق کشور انجام خواهیم داد.
اما اطمینان داشته باشید که برای مذاکره جدی و رفع فشارها، بهترین روش تلاش برای رسیدن به تفاهم از طریق تعامل سازنده و عزت مند است. اندکی صبر، سحر نزدیک است.
[External Link Removed for Guests]
سلام آقای ظریف
وقتتون بخیر
امیدوارم حالتون بهتر شده باشه
من یه دختر 26 ساله ایرانی ساکن ایرانم (ببخشید که نمیتونم خودم رو کامل معرفی کنم)
امیدوارم کامنت منو کامل بخونید.
من متاهلم ، سه ساله که عقد کردم اما به خاطر مشکلات مالی نمیتونیم عروسی کنیم، شوهرم دانشجوی دکتراست و کار پیدا نمیکنه ...بی پولی و بی کاری دمار از روزگار ما در آورده، پدرم یه بازنشسته ست و از پس خرید جهزیه بر نمیاد.
من اخیرا کارشناسی ارشد نوبت روزانه قبول شدم، یکی از دانشگاه های عالی تهران، یکی از بهترین رشته ها، هفته ای 3 روز میام تهران. شاید باورتون نشه اما من از پس کرایه اتوبوسم به تهران بر نمیام ...من نمیتونم هفته ای 40 هزارتومن برای غذا و کرایه و ... هزینه کنم... شوهرم توان حمایت منو نداره و از پدرم هم نمیتونم پول بگیرم، وام دانشجویی هم که به جایی نمیرسه و هنوز ندادن ...بارها به انصراف از تحصیل فکر کردم اما بغض گلومو میگیره، چون من برای قبولی خیلی زحمت کشیدم... نمیدونم شما بچه دارین یا نه ، نمیدونم خودتون و بچه هاتون چطور درس خوندین اما همه امکانات خودتونو بذارید کنار و درس خوندن تو بدترین شرایطو تصور کنید. مدام فکر میکنم اینایی که میرن دانشگاه بین الملل چقدر پول دارن؟؟؟ چطوری من نمیتونم هفته ای 40 هزارتومن پول بدم برای درس و اونا .... دیگه دارم افسرده میشم.
همین برنامه رو برای جهزیه هم دارم...همیشه عقد کردن برای دخترا یعنی مهمونی، گردش، خوشی، خرج کردن، مسافرت... منم نوعروسم، اما از این زندگی فقط یه چیز بهم رسیده ، اونم حسرته.
من نمیخوام بهم بگین " متاسفم". من خودمو معرفی نکردم چون ترحم کسی رو نمیخوام. من فقط حقمو میخوام...
من ایرانی ام، چرا تو مملکت خودم، جایی که کل طایفه ام بخاطرش شهید و جانباز دادن رفاه ندارم؟؟؟ چرا بی کارم؟؟؟ چرا تغذیه خوب ندارم؟؟؟ چرا بی پولم؟؟؟ چرا با این معدل و این رزومه باهام مثل یه تفاله برخورد میشه؟؟؟ این انرژی هسته ای کو؟ کجاست؟ چیش به من رسیده؟ منو تو انرژی اتمی استخدام میکنن؟؟؟ یا شوهر استعداد درخشانمو؟؟؟ قبضامون که مدام گرونتر و زیادتر میشه، تابستونا که برق قطعه، پس کو تامین انرژی؟؟؟؟ ..چرا مملکت من راحت از دزدی 3 هزار میلیارد تومنی میگذره ولی 24 ساعت بنده به دو ریال یارانه ی مردم؟؟؟ یارانه ای که بودنش برای آدمایی مثل من معنی حفظ آبرو رو داره. تو این وضع گرونی...
من فقط یه بار زندگی میکنم... میخوام شاد باشم... دیگه بسمه غصه خوردن... در عوض کار میخوام و پول و یه خونه نقلی با یه جهزیه ساده یه دفترچه بیمه
نمیدونید این آخری شده رویای من... من نمیدونم مشکل کمر شما چیه ولی درد شمارو خوب میفهمم. درد از کمر شروع میشه تا مچ پا میاد... انگار یه رشته داغ تو پای آدمه که کشیده میشه. من نمیتونستم برم دکتر اما علائم و دردامو تو اینترنت سرچ کردم و فهمیدم چه بیماری دارم. نه میشه ایستاد، نه میشه نشست، نه میشه خوابید... من اینجا به درد تسلیم میشم ... من میمیرم از درد اما نمیتونم برم دکتر ،نمیتونم ام آر آی بگیرم.
چون بیمه ندارم، چون پول ندارم، هزینه های درمان سرسام آوره، سلامتی شده به قیمت خون آدم... خوش بحال شما که برای دردتون طبیب دارید (البته هرچی که دارید حلال و خوشتون. خدا به روزیتون برکت بده. انشاءالله که حالتونم خوب بشه.)، من از ترس اینکه شوهر و پدرم شرمنده م نشن به کسی نمیگم چقدر درد میکشم...
میبینید ... فرق من و شما همینه... زندگی من به یه تاره مو بنده ولی شما مسئولین زندگی آروم و قشنگتونو بی استرس ادامه میدین. واسه همینه که شما با خیال راحت خبر از مذاکرات بعدی میدید و من اشک تو چشام حلقه میزنه که ای خدااااااااا پس کی تموم میشه؟؟؟
همه اینارو گفتم که بدونید کسایی مثل من هستند که فقط زنده اند اما بارها و بارها آرزوی مرگ میکنند.
کاری کنید که تحریما تموم بشه، یه کاری کنید ارزونی بشه ، کرایه خونه کم بشه ، مواد غذایی ارزون بشه، بازار کار رونق پیدا کنه، دارو و درمان به قیمت خون آدم نباشه، امنیت و رفاه داشته باشیم. کاری کنید که منه بچه درس خون، منی که تو زندگیم فقط تلاش کردم، صبر کردم و پامو کج نذاشتم، بخاطر فشار اقتصادی تو این سن وسال این همه مریضی عصبی نداشته باشم و فکرم مدام پی انصراف از تحصیل نباشه، یه کاری کنید جوونا راحت ازدواج کنن اینطوری فسادم کم میشه. فقط یکم سریع تر ... میترسم آخرش به عمر ما قد نده.
تو رو خدا... دیگه بسه تحریم...
یکی میگفت باید قبر دهه شصتیا رو گودتر بکنند چون آرزوهای زیادی دارن که باید با خودشون به گور ببرن...
خواهش میکنم جواب کامنتمو بدید. یا حق
پاسخ ظریف:
سلام دخترم. می دانم که مسئولیت سنگینی بر دوش من و همکاران من است و گرچه در ایجاد شرایط کنونی نقشی نداشته ایم ولی به هرحال با پذیرش مسئولیت باید در جهت حل آن حرکت کنیم. امیدوارم با تدبیر ریاست محترم جمهوری و با حمایت همه مردم مشکلات انباشته اقتصادی به تدریج رفع شوند و زندگی برای شما و بقیه مردم راحت تر شود.
باور کنید که در هر لحظه از کار اداری و مذاکرات، خودم را وام دار و مدیون تک تک شما می دانم و امیدوارم که بتوانم باری از دوش شما بردارم. به یاری خدا و به پشتیبانی شما، این کار را با صبر و با حفظ حقوق کشور انجام خواهیم داد.
اما اطمینان داشته باشید که برای مذاکره جدی و رفع فشارها، بهترین روش تلاش برای رسیدن به تفاهم از طریق تعامل سازنده و عزت مند است. اندکی صبر، سحر نزدیک است.
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] و ایران را دوست میدارم
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
Re: کامنت دردناک دختر 26ساله برای ظریف در فیسبوک+پاسخ ظریف
ما که همه وضعمون خرابه کاش یه کمک مالی میکردن به ایشون. خوندنش هم درداور بود
تا اونجایی که من میدونم اقای ظریف زحمت زیادی میکشن تو فیس بوک هم چندتا از نوشته ها و گزارش هاشونو خوندم
امیدوارم وضع همگی بهتر بشه...
تا اونجایی که من میدونم اقای ظریف زحمت زیادی میکشن تو فیس بوک هم چندتا از نوشته ها و گزارش هاشونو خوندم
امیدوارم وضع همگی بهتر بشه...
-
- سپاسهای ارسالی: 6358 بار
- سپاسهای دریافتی: 2155 بار
دردناکتر اینکه قیمت ها با تدبیر داره بالا می ره و کسی حتی یه واکنش خشک و خالی نمی ده سایت ها و روزنامه ها و تلوزیون فقط سکوت محض
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
خدایا من را ببخش...
-
- سپاسهای ارسالی: 100 بار
- سپاسهای دریافتی: 305 بار
راستش ، وقتی شرایط اقتصادی فعلی خودم را ،با پارسال همین موقع مقایسه می کنم ! ، با خودم می گم ، چی فکر می کردم ، حالا ببین چی شد !!!!
امیدوارم ، از این شرایط اقتصادی ، هرچه زودتر ، نجات پیدا کنیم
امیدوارم ، از این شرایط اقتصادی ، هرچه زودتر ، نجات پیدا کنیم
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
, یکجا میخوندم اقای روحانی گفتن 100 روزه یک فکری به حال گرانی میکنن
100 روز که نگذشته. اما اگر بعد از 100 روز درست نشد و بدتر هم شد حتما خودم میام و اینجا ازشون انتقاد میکنم!!
100 روز که نگذشته. اما اگر بعد از 100 روز درست نشد و بدتر هم شد حتما خودم میام و اینجا ازشون انتقاد میکنم!!
-
Erratic نوشته شده: , یکجا میخوندم اقای روحانی گفتن 100 روزه یک فکری به حال گرانی میکنن
دوست من 100 روز که سهله ، شما 100 سال رو در نظر بگیر ......اینقدر صبر ...........اینقدر صبر............... ...........اینقدر صبر..........................اینقدر صبر....................اینقدر صبر می کنیم ، تا به چشم خودمون ارزونی رو ببینیم!
دوست عزیز عجله نکن ، بالاخره شاعره گفته :
بزک نمیر بهار میاد.......................... خمبزه با خیار میاد [FONT=arial, sans-serif] به به !!
[FONT=arial, sans-serif]
بینی ، دیگه اینقدرش هم خوب نیست ، باید امید ، داشت و امیدوار بود ، پس بیایید ، همگی با هم دعا کنیم : انشاا....... درست میشه ، انشاا.....خیلی ، خیلی ، خیلی زود..........، انشاا....
آخرین ويرايش توسط 2 on potpotpot, ويرايش شده در 0.
-
- سپاسهای ارسالی: 6358 بار
- سپاسهای دریافتی: 2155 بار
Erratic نوشته شده: , یکجا میخوندم اقای روحانی گفتن 100 روزه یک فکری به حال گرانی میکنن
من منکر زحمات اقای روحانی نیستم ولی صحبت های به گوش من می رسه که واقعا نگران کننده است
مثل مرغ 10 هزارتومانی
گرانی شیر هم که قطعی شده...
اما نگرانی من اینجا زید میشه که وزرای و معاوناشان مثل دولت قبلی سکوت اختیار کردند
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
خدایا من را ببخش...
-
- سپاسهای ارسالی: 232 بار
- سپاسهای دریافتی: 617 بار
نمیفهمم نقطه اشتراک گره زدن مشکلات ازدواج جوانان و بیکاری با بحث مذاکرات هسته ای کجاست!!!!
الان رابطه ای که امریکا با ایتالیا و اسپانیا و یونان و ... داره صدسال دیگه هم با ما نخواهد داشت ولی امار بیکاری این کشورها اگه از ما بیشتر نباشه کمتر هم نیست!
الان رابطه ای که امریکا با ایتالیا و اسپانیا و یونان و ... داره صدسال دیگه هم با ما نخواهد داشت ولی امار بیکاری این کشورها اگه از ما بیشتر نباشه کمتر هم نیست!
- سپاسهای ارسالی: 8701 بار
- سپاسهای دریافتی: 13240 بار
قطعا" با کاهش تحریم ها مشکلات ما کمتر خواهد شد... اما واقعا" چقدر از مشکلات عمده و اصلی ما معلول تحریم هاست! آیا کاهش تحریم ها جور بی کفایتی خیلی ها رو -علی الخصوص در 8 سال گذشته -نیز خواهد کشید!!!؟؟؟
تا در طلب گوهر کانی کانی تا در هوس لقمهٔ نانی نانی
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/
این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی هر چیزی که در جستن آنی آنی
https://www.instagram.com/javad.molaiee/
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6706 بار
- سپاسهای دریافتی: 12099 بار
- تماس:
همه اینها دروغ محضه خودشون برا خودشون کامنت میزارن ما مشکل خاصی در کشور نداریم و تحصیل رایگان در تمام مقاطع وجود داره همچنین مردم ما جز شادترین مردمان دنیا و به قول ریس جمهور محبوب سابق مردما ما مردم با نشاطی هستند . این دختر خانم فیک خیلی ناراحته تشریف ببرن فرانسه آمریکا اینگلیس و ... ببین دانشجوها با چه بدبختی و زیر چه فشارهایی درس میخونن
با تشکر
با تشکر
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
- سپاسهای ارسالی: 290 بار
- سپاسهای دریافتی: 227 بار
يك زماني مسولين وقت به مردم براي حل مشگلات توصيه به صبر انقلابي ميكردند ومردم هم كم و بيش ميپذيرفتند اما از اون زمان سالها گذشته كثيري از اون آدمها مردند و صبورانه و اميدوار به قول وعده مسولين وقت و در كمال ساده گي و خوش باوري و خوش بيني و با نگاه مثبت به آينده اي بهتر حتي براي فرزندانشان و اينكه همه مشگلات زير سر آمريكا و انگليس و اسراييل هست و بس و تو همين حال و هوا و خوش فكري هاي صادقانه مردند و رفتند و حالا بازهم ما كه فرزندان آنها هستيم بنا به توصيه مسولين فعلي بايد صبر كنيم اما تا كي؟ و تا كجا؟ تا اينكه ما هم بريم جاي پدرانمان؟ اين چه وضعي است ؟ كي به ثبات اقتصادي و حل مشگلات و رفع تبعيض ها و قانون پذيري عمومي و اعتدال مطلوب و جامعه اي الگو و اسوه نايل ميشويم؟ كي ؟ كي؟ و كيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي؟
-
netwet نوشته شده:نمیفهمم نقطه اشتراک گره زدن مشکلات ازدواج جوانان و بیکاری با بحث مذاکرات هسته ای کجاست!!!!
یعنی شما می خواهید ، این حقیقت رو کتمان کنید ، که شرایط فعلی ، بر شغل ، در آمد و معیشت ، عامه مردم
تاثیر زیادی ، داشته و ما را در کسب رتبه اول تورم در جهان یاری رسانده !!
netwet نوشته شده:الان رابطه ای که امریکا با ایتالیا و اسپانیا و یونان و ... داره صدسال دیگه هم با ما نخواهد داشت ولی امار بیکاری این کشورها اگه از ما بیشتر نباشه کمتر هم نیست!
در کشورهای اروپایی ، مردم از منشور حقوق شهروندی ، بهره مند هستند ، به زبان ساده بیمه بیکاری ، به اون ها
تعلق می گیره ، ولی در کشور ما خیر ، از این چیز ها خبری نیست ،
بنده وزرات کار رفتم ، و صحبت کردم ، که آیا به بیکاران ، حقوقی تعلق می گیره ، گفتند خیر ، اعتراض کردم ،
گفتند برو کمیته امداد و....................
در ضمن ، در اون بحث یکی از اون (مسئولین کارمند) ، که با اون هم صحبت کردم ، پیشنهاد داد ، برم دستفروشی کنم !!!!
بنده هم حساب کار دستم آمد ، و بحث را ادامه ندادم ، این هم طرز برخورده با یه لیسانسیه ، متقاضی کار !!