كيارش نوشته شده: , عزیز کانادا بودن من مساله ای هست که بنده از اون اول عضویتم در این انجمن بیان کردم و چیزی نیست که بخوام مخفی کنم
دوست عزیز ، تقریباً از ابتدای عضویت شما ، بنده شما را می شناسم ، و هر موقعی فراقتی حاصل ، می شود و اینترنتی ، مهیا ، به این انجمن ، سری میزنم و................
كيارش نوشته شده:شما از یک کار با سطج پایین اخراچ شدین حالا ربطش می دین به کل سیستم که چون شما اخراج شدین امنیت کاری نیست و ....
دوست من ، بنده مدرک لیسانس دارم ، اگر خداوند بخواهد ، انشاا... برای فوق لیسانس هم اقدام باید کنم !!
البته ، به خاطر مشکلات اقتصادی ، شاید ، اقدام نکنم . از خداوند می خواهم، شرایط جور باشه ، مسائل ردیف !!
و بتوانم در مقطع ارشد ، به تحصیلم ، ادامه بدم
كيارش نوشته شده:شما از یک کار با سطج پایین اخراچ شدین حالا ربطش می دین به کل سیستم که چون شما اخراج شدین امنیت کاری نیست و ....
البته من هیچ وقت ، این فکر به ذهنم ، خطور نکرد ، که کارم سطح پایین بوده !! شما که فرمودین ، به نظرم آمد ، که شاید حق باشما باشه ، و این کارم شاید سطح پایین بوده باشه و شاید ، بی ارزش!!
دوست عزیز ، بنده از همان ابتدای ، ورود ، به بازار کار ، برای استخدام در نهاد های دولتی و ارگان های حکومتی یا
، حاکمیتی ، اقدام کردم
بله ، برای استخدام ، در نهاد های دولتی و ارگان های حاکمیتی ، تلاش کردم ، اما به دلایل مختلفی ، که در اختیار
بنده نبود ، در الویت استخدام قرار نمی گرفتم ، مثلاً اگر پدرم ، در جنگ تحمیلی شرکت کرده بود یا جانباز بود و.......... ، بنده ، در الویت قرار می گرفتم ، و................
بنده ، بعد از بیش از شانزده سال درس خوندن ، نتوانستم ، یه پست دولتی یا درجه حکومتی ، داشته باشم !
مجبورم ، مغازه بزنم ، یا تو مغازه کار کنم ، مسافر کشی کنم ، کار گری کنم ، هیچ کس ، هم نمی گوید ، خرت به چند من ؟ یعنی کسی حالی از بنده ، نمی پرسه ؟، به شدت احساس ، رها شدگی و تنهایی می کنم
حس فرزندی را دارم ، که پدر و مادرش ، تو خیابان اون رو رها کردن ، در آغوش این جامعه بیرحم ، و
کار آزادهمه بی قانونی ها در حوزه حقوق کار ، در کشور از
واژه کار آزاد شروع می شه !!، بنده هم نمی فهمم
کار آزاد ، چه صیغه ای هست ؟؟؟؟
یعنی کاری که به قول ، آقا کیارش ، سطح پایینه !! امنیت شغلی نداره !! بیمه نداره !! مزایا نداره!! سهام عدالت نداره !! در آمد خیلییییی کمی داره !!
مرخصی نداره !!
هیچ آینده ای نداره !! --------------> کار آزاد؛ نوعی برده داری نوین ؟؟!!
جمعیت بیکار تحصیل کرده زیاد + کسب مقام اول تورمی در جهان + در آمد سرانه بسیار ،بسیار ، بسیار پایین =
عرصه را بر تمامی متقاضیان شغل ، حقیقتاً تنگ کرده
دوستی گفت شرایط بیمه بیکاری در ایران بهتره ، ایشون دقیقاً درست میگن ، طبق اطلاع بنده نهاد های دولتی کارمندان پیمانی ، به بالا را بیمه بیکاری ، می کند ، اما باید حق بیمه بیکاری ، به صورت جدا گانه ، ماه به ماه ، به سازمان مربوطه واریز شود ، و هزینه آن شامل بیمه بازنشستگی نمی شود ، و باید جدا پرداخت شود . البته بنده که ، هیچ پست و نشانی ندارم ، برای این که بتوانم خود را بیمه بیکاری کنم ، باید از هشت خان رستم عبور کنم!! در ، درجه اول اینکه ، باید یک ، کارفرمای ، به اصطلاح معتبر داشته باشم و.................بنده به سازمان مربوطه برای بیمه بیکاری کردن ، خود رفته ام ........اما تا کنون موفق نشده ام خودم ، رابیمه بیکاری کنم ، و از مزایا و خدمات آن استفاده ، کنمسیستم بیمه بیکاری رایج در کشور ، بیشتر ، برای ادارات دولتی ، و نهاد های حکومتی و (شرکت های خصوصی معتبر ، که البته اگه زیر بار بروند) طراحی شده و در آنجا معنا می دهد .نه برای من و امثال من !!دوست عزیزم کیارش جان دیگه باید برم ، انشاا... به خواست خدا بر می گردم ، و سایر موارد موجود در پست شما را مورد تحلیل قرار می دهم .یا علیبا آرزوی موفقیت برای تمامی سرواران گرامی