کامنت دردناک دختر 26ساله برای ظریف در فیسبوک+پاسخ ظریف

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: کامنت دردناک دختر 26ساله برای ظریف در فیسبوک+پاسخ ظریف

پست توسط Solver »

همه اینارو گفتم که بدونید کسایی مثل من هستند که فقط زنده اند اما بارها و بارها آرزوی مرگ میکنند.

که البته این افراد که کرایه اتوبوس ندارند، ضمن دسترسی به اینترنت، قندشکن و فیسبوک ... تصویر

فکر کنم صرفه جویی کنند و جای فیسبوک آمدن به فکر کسب درامد باشند، ناچار نیستن همچین کامنت های دل ریش کننده ای بزارند. این روزها نداشتن مد شده ... ندارها بنده خداها صداشان اینقدر بلند نیست که اونها که گوشی اپل دستشان هست صداشان بالا رفته ... مد شده دیگه ..

مشابه همین مورد را الان من می شناسم که البته جای کامنت گذاشتن تو فسبوک با همین اینترنت به کار در منزل مشغول هستند، و داره با درآمد کاری که از داخل خانه با اینترنت انجام میده دقیقا جهیزیه خودش را تهیه می کند، تا زودتر با نامزدش ازدواج کند. کارش هم نویسندگی در همین سایت های فروشگاهی آنلاین است و سنش هم حدود 30 سال !
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 232 بار
سپاس‌های دریافتی: 617 بار

پست توسط netwet »

potpotpot نوشته شده:
netwet نوشته شده:نمیفهمم نقطه اشتراک گره زدن مشکلات ازدواج جوانان و بیکاری با بحث مذاکرات هسته ای کجاست!!!!

یعنی شما می خواهید ، این حقیقت رو کتمان کنید ، که شرایط فعلی ، بر شغل ، در آمد و معیشت ، عامه مردم

تاثیر زیادی ، داشته و ما را در کسب رتبه اول تورم در جهان یاری رسانده !! تصویرتصویر

netwet نوشته شده:الان رابطه ای که امریکا با ایتالیا و اسپانیا و یونان و ... داره صدسال دیگه هم با ما نخواهد داشت ولی امار بیکاری این کشورها اگه از ما بیشتر نباشه کمتر هم نیست!

در کشورهای اروپایی ، مردم از منشور حقوق شهروندی ، بهره مند هستند ، به زبان ساده بیمه بیکاری ، به اون ها

تعلق می گیره ، ولی در کشور ما خیر ، از این چیز ها خبری نیست ،

بنده وزرات کار رفتم ، و صحبت کردم ، که آیا به بیکاران ، حقوقی تعلق می گیره ، گفتند خیر ، اعتراض کردم ،

گفتند برو کمیته امداد و....................

در ضمن ، در اون بحث یکی از اون (مسئولین کارمند) ، که با اون هم صحبت کردم ، پیشنهاد داد ، برم دستفروشی کنم !!!!

بنده هم حساب کار دستم آمد ، و بحث را ادامه ندادم ، این هم طرز برخورده با یه لیسانسیه ، متقاضی کار !!

تصویر

قبلنا در زمان بعضیا تاثیر تحریم ها رو میگفتن کمتر از 20 درصده و 80 درصد بی کفایتی مدیریتی! ولی ظاهرآ در زمان فعلی این درصدها برعکس شده!تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

به این خواهر می گم که برو مثل اکثر جوان های در غرب یه کار پیدا کن تا در سن 26 سالگی طلبکار اون پدر بازنشسته و شوهر زحمت کش خود نشی !!! لغو تحریم ها با اون لحنی که شما فرمودین مساوی هست با از کف دادن قدرت هسته ای بودن که ده سال دیگه حکم نفت برای ما در حال حاضر رو داره !!
شما می تونید برای مواجهه که با فشار مالی چند تا واحد خود رو بندازین و یا غیر حضوری وردارین و یه کار نیمه وقت بگیرین و شاید یک سال ترک تحصیل کنید و کارگری کنید و پول پس انداز کنید. در غرب که نه زیر شدیدترین تحریمها بوده و نه جنگی 8 ساله بهش تحمیل شده اکثر قریب به اتفاق افراد از دبیرستان حداقل یک کار نیمه وقت دارند تا واسه دانشگاه پس انداز کنن و همچین پول تو جیبی خودشون ...البته منظورم از کار کارکردن با حداقل مزد هست که با توجه به فرهنگ غلطی که در جامعه ایرانی هست که همه باید از مدیرعاملی شروع کنن شاید کمی سخت باشه برای شما ! :razz:

دوست عزیزی فرمودند " [HIGHLIGHT=#fef8e0][FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]در کشورهای اروپایی ، مردم از منشور حقوق شهروندی ، بهره مند هستند ، به زبان ساده بیمه بیکاری ، به اون   [HIGHLIGHT=#fef8e0][FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]   
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]تعلق می گیره ، ولی در کشور ما خیر ، از این چیز ها خبری نیست ،"

بیمه کار به این صورت هست که (در کانادا حداقل) شما کار می کنید برای یک حداقل مدتی بعد اگر شما اون تو اون کار عذر شما رو بخوان و یا اخراج بشین , دولت به شما تا 6 ماه 80% حقوقی رو که دریافت می کردین به شما رو می ده. بی کاری در "منشور حقوق شهروندی" شغل محسوب نمی شه !تصویر
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 232 بار
سپاس‌های دریافتی: 617 بار

پست توسط netwet »

كيارش نوشته شده:به این خواهر می گم که برو مثل اکثر جوان های در غرب یه کار پیدا کن تا در سن 26 سالگی طلبکار اون پدر بازنشسته و شوهر زحمت کش خود نشی !!! لغو تحریم ها با اون لحنی که شما فرمودین مساوی هست با از کف دادن قدرت هسته ای بودن که ده سال دیگه حکم نفت برای ما در حال حاضر رو داره !!

شما می تونید برای مواجهه که با فشار مالی چند تا واحد خود رو بندازین و یا غیر حضوری وردارین و یه کار نیمه وقت بگیرین و شاید یک سال ترک تحصیل کنید و کارگری کنید و پول پس انداز کنید. در غرب که نه زیر شدیدترین تحریمها بوده و نه جنگی 8 ساله بهش تحمیل شده اکثر قریب به اتفاق افراد از دبیرستان حداقل یک کار نیمه وقت دارند تا واسه دانشگاه پس انداز کنن و همچین پول تو جیبی خودشون ...البته منظورم از کار کارکردن با حداقل مزد هست که با توجه به فرهنگ غلطی که در جامعه ایرانی هست که همه باید از مدیرعاملی شروع کنن شاید کمی سخت باشه برای شما ! :razz:

دوست عزیزی فرمودند " [HIGHLIGHT=#fef8e0][FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]در کشورهای اروپایی ، مردم از منشور حقوق شهروندی ، بهره مند هستند ، به زبان ساده بیمه بیکاری ، به اون   [HIGHLIGHT=#fef8e0][FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]   
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]تعلق می گیره ، ولی در کشور ما خیر ، از این چیز ها خبری نیست ،"

بیمه کار به این صورت هست که (در کانادا حداقل) شما کار می کنید برای یک حداقل مدتی بعد اگر شما اون تو اون کار عذر شما رو بخوان و یا اخراج بشین , دولت به شما تا 6 ماه 80% حقوقی رو که دریافت می کردین به شما رو می ده. بی کاری در "منشور حقوق شهروندی" شغل محسوب نمی شه !تصویر

جالب اینجاس که مزایای حقوق بیکاری در ایران از خیلی از کشورهای دیگه به نسبت بهتره!

شما با داشتن حداقل 6 ماه سابقه کار مشمول دریافت بیمه بیکاری میشید و بسته به سابقتون میتونید تا حداکثر 50 ماه (بیش از 4 سال) از مزایای حقوق بیکاری بهره مند بشید.

از(6) ماه لغايت (24) ماه (6) ماه (12) ماه
از (25) ماه لغايت (120) ماه (12) ماه (18) ماه
از (121) ماه لغايت (180) ماه (18) ماه (26) ماه
از (181) ماه لغايت (240) ماه (26) ماه (36) ماه
از (241) ماه به بالا (36) ماه (50) ماه

ميزان مقرري روزانه بيمه ‌بيكاري، 55 درصد متوسط مزد يا حقوق و يا كارمزد روزانه بيمه شده است. به مقرري افراد متأهل و متكفل، به ازاي هر يك از افراد تحت تكفل (حداكثر تا 4 نفر) 10 درصد حداقل دستمزد افزوده مي‌شود. اما در هر حال ميزان مقرري بيمه ‌بيكاري نبايد از حداقل دستمزد تعيين شده براي هر سال كمتر و از 80 درصد متوسط مزد يا حقوق بيمه شده بيشتر باشد. متوسط مزد يا حقوق روزانه بيمه‌ شده كه مبناي تعيين مقرري بيمه ‌بيكاري است از طريق تقسيم جمع كل دريافتي مبناي كسر حق بيمه در 90 روز قبل از شروع بيكاري بر روزهاي كار بيمه شده در اين مدت محاسبه مي‌شود.

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

در مورد اون خانم هم کسی که تا سن 26 سالگی نتونسته حداقل یه کار نیمه وقت برای خودش پیدا کنه بهتره علت رو در جای دیگه ای جستجو کنه! شاید مشکل از فرهنگ خانواده های ماست که بچه هاشون رو تا سنین بالا سربار خونه تربیت می کنند و سعی نمی کنند که این رو بهش یاد بدن که باید روی پای خودش بایسته و اینطوری میشه که طرف تو سن 26 سالگی تازه چشم باز می کنه و دنبال جایگاه خودش تو اجتماع می گرده کاری که باید 7-8 سال قبل استارتش رو میزد!
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 92 بار

پست توسط mg100 »

سلام بعضی دوستان یه حرفهایی می زنند ادم تعجب می کنه حتما چند میلیون بیکار همه بی عرضه بودند البته کار هست مثل چاه کنی شغلهایی که افغانیها انجام می دهند ایا شما حاظرید با16-17سال درس انجام بدید زمانی کشورهایی مثل کره جنوبی افریقای جنوبی برزیل حسرت ایران می خوردند حالا برید اونرا ببینید بعد ما را ببینید چرا کشوری با اینهمه منابع وثروت مردمش به این فلاکت افتادند بیشترین تورم تو جهان و پایین ترین درامد سرانه توی منطقه البته وضعمون از زیمباوه سودان بهتره شکر خدا پیش هر کسی میشنی میگه خلایق هر چه لایق. :::P
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

بنده کارگر کانادایی اروپایی زیر دستم بوده سن 69 سال با تحصیلات عالیه از دانشگاه تورنتو کانادا که تو هوای منفی 10 درجه با وزش باد حدود منفی 20 گوشه خیابون 5 ساعت تموم تو ترافیک تابلو نگه می داشت و نمی گفت من شاهزاده ام و فلان و بسار !!!
دختر کانادایی 16 ساله کارگر داشتم که تا شیفتش تموم می شه با یونیفورم اون یکی شغلش از مغازه خارج می شه (4 تا کار نیمه وقت داره) و نمی گه به فلاکت افتادیم تازه شاگرد اول هست !!
دختر 17 ساله دیدم که از بی ام ویه سال پدرش پیاده می شه ساعت 9 صبح و میاد زمین رستوران تی می زنه !!!
می شناسم دخترخانم 18 ساله ایرانی رو که تو ایران کلاس پیانو و کلاس تنیس و دبی و آنتالیاش به راه بود ولی اینجا شیفت 10 ساعته تو انبار شرکت زارا کارگری می کنه تا خرج دانشگاهشو در بیاره !!!
دختر 16 ساله رئیس سابقم با اینکه چند تا پمپ بنزین و پروزه خونه سازی دارن میومد بقل جاده گل می افروخت تو سرما !!

ختم کلام همینه که دوستمون فرمودند :razz:
"شاید مشکل از فرهنگ خانواده های ماست که بچه هاشون رو تا سنین بالا سربار خونه تربیت می کنند و سعی نمی کنند که این رو بهش یاد بدن که باید روی پای خودش بایسته و اینطوری میشه که طرف تو سن 26 سالگی تازه چشم باز می کنه و دنبال جایگاه خودش تو اجتماع می گرده کاری که باید 7-8 سال قبل استارتش رو میزد!"

No pain, no gain ! :-)
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 305 بار

پست توسط potpotpot »

كيارش نوشته شده:بنده کارگر کانادایی اروپایی زیر دستم بوده سن 69 سال با تحصیلات عالیه از دانشگاه تورنتو کانادا که تو هوای منفی 10 درجه با وزش باد حدود منفی 20 گوشه خیابون 5 ساعت تموم تو ترافیک تابلو نگه می داشت و نمی گفت من شاهزاده ام و فلان و بسار !!!
دختر کانادایی 16 ساله کارگر داشتم که تا شیفتش تموم می شه با یونیفورم اون یکی شغلش از مغازه خارج می شه (4 تا کار نیمه وقت داره) و نمی گه به فلاکت افتادیم تازه شاگرد اول هست !!
دختر 17 ساله دیدم که از بی ام ویه سال پدرش پیاده می شه ساعت 9 صبح و میاد زمین رستوران تی می زنه !!!
می شناسم دخترخانم 18 ساله ایرانی رو که تو ایران کلاس پیانو و کلاس تنیس و دبی و آنتالیاش به راه بود ولی اینجا شیفت 10 ساعته تو انبار شرکت زارا کارگری می کنه تا خرج دانشگاهشو در بیاره !!!
دختر 16 ساله رئیس سابقم با اینکه چند تا پمپ بنزین و پروزه خونه سازی دارن میومد بقل جاده گل می افروخت تو سرما !!

ختم کلام همینه که دوستمون فرمودند :razz:
"شاید مشکل از فرهنگ خانواده های ماست که بچه هاشون رو تا سنین بالا سربار خونه تربیت می کنند و سعی نمی کنند که این رو بهش یاد بدن که باید روی پای خودش بایسته و اینطوری میشه که طرف تو سن 26 سالگی تازه چشم باز می کنه و دنبال جایگاه خودش تو اجتماع می گرده کاری که باید 7-8 سال قبل استارتش رو میزد!"

No pain, no gain ! :-)

جناب آقا کیارش ، دوست عزیز ، شما که ساکن کانادا بودین ، هر کسی که ندونه ، بنده می دونم !!

قانون و حق و حقوق کارگر ، در اون جا رعایت می شه !! و در کانادا به قانون پایبند هستند

در کانادا ، در آمد سرانه ، بسیار بالاست ، اصولاً ، مقایسه کانادا ، با کشور خودمون چندان صحصح

نیست ، تو کشور خودمون ، مردم ریال درآمد ، دارند ، و دلار هزینه!!!! و....................

بنده آخرین شغلی که داشتم ، شش ماه بیشتر دوام نداشت

از 10 صبح بود تا 10 شب ، بنده به عنوان فروشنده ، در یه مغازه ، کار می کردم

حقوقم چه قدر خوبه بوده باشه ، حقوق بنده ، 400 هزار تومن بود ، روزی 12 ساعت کار می کردم

فقط خرج تاکسی و وعده نهارم می شد ، جرات ، هم نداشتم ، اعتراض کنم ، البته خانواده به من

امید می داد ، که چون سال اول است حقوق تو اینقدر کمه ، فامیل ازم می پرسید ، بیمه داره ، مزایا

داره ، وقتی می گفتم نه ، یه لبخند تلخ تحویلم می دادند ، و با یه حالت خاصی نگاه می کردن

مثلاً می خواستن بگن ، دلمون برات می سوزه !!

در ایام عید ، با خانواده ام به مسافرت رفتیم ، خانواده ام ، گفتند ، تو که تا الان ، مرخصی نداشتی ،

زنگ بزن ، به صاحب کارت ، چند روز مرخصی بگیر ، تا ما چند روز بیشتر بمونیم ، الان جاده ها شلوغه !!
بهتره ، دو سه روزی بیشتر بمونیم ، زنگ زدم به صاحب کارم ، گفت ، پاشو بیا ، که فردا ، مغازه بازه ،

البته بنده اصرار ، هم کردم ، قبول نکرد ، و مجبور شدم بر گردم !!

بعد دو ماه از اون تاریخ ، هم یه شب ، پیامک داد ، که از فردا ، به مغازه نیا !!

به همین سادگی و فقط با یه پیامک ، البته ، آخر شب برام این پیامک رو فرستاد ، و بنده هم صبح به او تلفن کردم ، جویا شدم چرا؟؟؟ گفت ، می خواد ، خواهرشو برای کمک به خودش بیاره !!

بعد سر برج ، 400 هزار تومن آخر را به من داد ، مثلاً 200 هزار تومن اضافی داد ، چون تقریباً فقط نصف ماه مغازه رفته بودم ، و یا علی..........یعنی خدا حافظ

خدا حافظ آخری هم با یه لهجه غلیظی گفت ، که یعنی ، دیگه اینجا نیا !!!! ، البته من هم کلی ، اخم کرده بودم ، و به قول نوجوان ها تریپ شاکی برداشته بودم !

بارها شده بود ، که ازش تقاضا کنم ، یک قرار داد ، یکساله ، با هم بنویسیم ، اما اون طفره میرفت

در ظاهر می گفت ، حتماً ، ولی در باطن وعده سر خرمن می داد ، و قبول نمی کرد ، و همیشه طفره می رفت ، و موضوع را عوض می کرد

دوست عزیز ، ساکن کانادا ، نمی دونم ، شما چند ساله در کانادا هستین ، و به چه منظور ، اونجا

هستین ، تحصیل !! یا.......

دوست من ، می دونین در آمد سرانه در ایران چقدر پایین هست ؟

می دونید ، درآمد سرانه پایین یعنی چی ؟تصویر

یعنی حقوق 400 هزار تومنی ، با 12 ساعت کار در روز !! بدون کوچکترین مزایا و بیمه ، و کمترین امنیت شغلی و بدون هیچ آینده ای .....تصویر

بنده این پست رو خیلی با عجله نوشتم ! می بخشید ، اگه کامل نیست ، عجله ای نوشته شده ، دیگه باید برم ،

یا علی

کیارش جان موفق باشیتصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

هیچ شکی در مشکلات وسیع مملکت نیست
با صحبتهای دوست خوبمون    هم موافقم
البته در راحت طلبی مردم ایران (خود بنده هم یکیشون :grin: )هم شکی نیست. کار رسماً شده عار!
ولی فراموش نکنید کشورهایی مثل عراق زیر تحریمهایی که ما هستیم له و خرد شدند و تبدیل به لقمه های چرب و نرمی برای حمله شدند در حالیکه کشور ما اینطور نشده.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 306 بار

پست توسط sazan1978 »

پس آقا کيارش گل ، با اين توصيفاتی که شما از کانادا و غرب فرمودين ، بهتر است برای آن بندگان خدا دعوتنامه بفرستيم تا تشريف بيارند در وطن ما و از اون شرايط وحشتناک فرار نمايند و معنی زندگی کردن را تازه بفهمند :grin:
[HIGHLIGHT=#ffff00]«گاوآهِن»  
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط potpotpot »

sazan1978 نوشته شده:پس آقا کيارش گل ، با اين توصيفاتی که شما از کانادا و غرب فرمودين ، بهتر است برای آن بندگان خدا دعوتنامه بفرستيم تا تشريف بيارند در وطن ما و از اون شرايط وحشتناک فرار نمايند و معنی زندگی کردن را تازه بفهمند :grin:

ارزانی ییییییییییییی و واحد پول بسیار با ارزش ، شاخص رفاه بالا اااا ، بر فراز خط فقرررررررررررررررر

هوای پاک ، آب بدون نیترات! ، تغذیه عالییییییییییییییییی ، در آمد فوق العاده عالی یییییییییییی ، امنیت ، شغلی

یییییییییییی ، اتومبیل های به روز ززززززز ، مدارک دانشگاهی معتبر ررررررررررررر ، کیفیت آموزشی عالی ییییییییییی

جاده های کم خطر و ایمن نننننننننن ، بهر مندی از تکنولوژی روز زززززززززز ، بهداشت و درمان مجانی و بیمه همگانی
، عدم کمیابی دارو ووووووو ، تامین اجتماعی عمومی یییییییییی و..................

بنده حمایت خودم را از مردم ، مظلوم و مستضعف ، کانادا ، اعلام می کنم .تصویر

با تشکرتصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

potpotpot, عزیز کانادا بودن من مساله ای هست که بنده از اون اول عضویتم در این انجمن بیان کردم و چیزی نیست که بخوام مخفی کنم :D
شما از یک کار با سطج پایین اخراچ شدین حالا ربطش می دین به کل سیستم که چون شما اخراج شدین امنیت کاری نیست و .... یکی از آشنایان بنده با مدرک عالیه مهندسی ساختمان از آلمان که تو تهران خودش یه شرکتی داشت و مشاوره برچ سازی می کرد با اصرار بعضی اومد اینجا کاری نتونست پیدا کنه و مجبور شد بری تو کارخونه قالب سازی شیفت 12 ساعته کار کنه و نقد یعنی زیرمیزی کار میکردن و هیچ حق بیمه ای و ... نداشت ...جالا این بنده خدا بدون دلیلی یک هفته پیش آخر شیفت بهش گفتن نیاد دیگه سرکار !
هم در ایران هم در کانادا شغل های اینطوری هست و از بی کفایتی مسئولین هر دوکشور ناشی می شه و در اون بحثی نیست :razz:

"عنی حقوق 400 هزار تومنی ، با 12 ساعت کار در روز !! بدون کوچکترین مزایا و بیمه ، و کمترین امنیت شغلی و بدون هیچ آینده ای ...."
شما پشت یه دخل نشسته بودی و کار بسیار راحتی داشتی ... می دونید 8 ساعت کار در یخچال تو خط تولید که باید دستهاتون سریعتر از روبات کار کنه و بر اثر نفس نفس زدنهاتون ماسک جلوی صورتتون کاملا خیس می شه و هیچ گونه مزایا و بیمه و ... هم ندارین ...تازه واسه 7 دلار در ساعت یعنی بیش از 3 دلار کمتر از حداقل حقوق قانونی ! :razz:

این توصیفاتی که بالا از کانادا فرمودین رو من دعا می کنم که شما از نزدیک تشریف بیارین و ببینید :razz:
بحث من این نیست که کانادا بهتره یا ایران بهتره این رو واگذار می کنم به خود شما و ادارکتون وقتی که مسائل بالا رو از "نزدیک" دیدین.... بحث اینکه واسه نسل جوان ما کار سطح پایین عار شده ! :P

من اولین روزی که اومدم کانادا وارد کلاس ای اس ال دییرستانمون شدم که از همه کشورها اونجا بودند. اولین کاری اونجا با ما کردن این بود که بردن بیرون مدرسه و کلی از زمین آشغال جمع کردیم به طوریکه کمرم درد می کرد از اون موقع من هیچ وقت رو زمین اشغال نریختم و به ندرت می بینم کسی اشغال بریزه تو کانادا تو ایران که اومدم دیدم یه دخترخانم 20-30 ساله ورداشت اشغال کیکش رو انداخت تو جوب. جوب رو که نگاه کردم دیدم انقدر مردم اشغال ریختن که جوب به اون بزرگی گرفته بود و منظره ی وحشتناکی شده بود! طوری شده بود که تو ایران با دوستام می رفتم بیرون من همیشه خم می شدم و اشغال مردم رو جمع می کردم و تا سطل اشغالی می بردم. دوستام می گفتن ول کن شهرداری پس واسه چیه و سوپور واسه چی جقوق می گیره و منو دیوانه خطاب می کردن !! :razz:

غرب شده واسه ایرانی ها یک مدینه فاضله ی خیالی شده که اونجا بهشته و اینجا بده وگرنه من تو ناسا کار میکردم الان ....تصویر
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط potpotpot »

كيارش نوشته شده:  , عزیز کانادا بودن من مساله ای هست که بنده از اون اول عضویتم در این انجمن بیان کردم و چیزی نیست که بخوام مخفی کنم :D

دوست عزیز ، تقریباً از ابتدای عضویت شما ، بنده شما را می شناسم ، و هر موقعی فراقتی حاصل ، می شود و اینترنتی ، مهیا ، به این انجمن ، سری میزنم و................

كيارش نوشته شده:شما از یک کار با سطج پایین اخراچ شدین حالا ربطش می دین به کل سیستم که چون شما اخراج شدین امنیت کاری نیست و ....

دوست من ، بنده مدرک لیسانس دارم ، اگر خداوند بخواهد ، انشاا... برای فوق لیسانس هم اقدام باید کنم !!

البته ، به خاطر مشکلات اقتصادی ، شاید ، اقدام نکنم . از خداوند می خواهم، شرایط جور باشه ، مسائل ردیف !!

و بتوانم در مقطع ارشد ، به تحصیلم ، ادامه بدم

كيارش نوشته شده:شما از یک کار با سطج پایین اخراچ شدین حالا ربطش می دین به کل سیستم که چون شما اخراج شدین امنیت کاری نیست و ....

البته من هیچ وقت ، این فکر به ذهنم ، خطور نکرد ، که کارم سطح پایین بوده !! شما که فرمودین ، به نظرم آمد ، که شاید حق باشما باشه ، و این کارم شاید سطح پایین بوده باشه و شاید ، بی ارزش!!

دوست عزیز ، بنده از همان ابتدای ، ورود ، به بازار کار ، برای استخدام در نهاد های دولتی و ارگان های حکومتی یا
، حاکمیتی ، اقدام کردم

بله ، برای استخدام ، در نهاد های دولتی و ارگان های حاکمیتی ، تلاش کردم ، اما به دلایل مختلفی ، که در اختیار
بنده نبود ، در الویت استخدام قرار نمی گرفتم ، مثلاً اگر پدرم ، در جنگ تحمیلی شرکت کرده بود یا جانباز بود و.......... ، بنده ، در الویت قرار می گرفتم ، و................

بنده ، بعد از بیش از شانزده سال درس خوندن ، نتوانستم ، یه پست دولتی یا درجه حکومتی ، داشته باشم !
مجبورم ، مغازه بزنم ، یا تو مغازه کار کنم ، مسافر کشی کنم ، کار گری کنم ، هیچ کس ، هم نمی گوید ، خرت به چند من ؟ یعنی کسی حالی از بنده ، نمی پرسه ؟، به شدت احساس ، رها شدگی و تنهایی می کنم
حس فرزندی را دارم ، که پدر و مادرش ، تو خیابان اون رو رها کردن ، در آغوش این جامعه بیرحم ، و کار آزاد
همه بی قانونی ها در حوزه حقوق کار ، در کشور از واژه کار آزاد شروع می شه !!، بنده هم نمی فهمم کار آزاد ، چه صیغه ای هست ؟؟؟؟

یعنی کاری که به قول ، آقا کیارش ، سطح پایینه !! امنیت شغلی نداره !! بیمه نداره !! مزایا نداره!! سهام عدالت نداره !! در آمد خیلییییی کمی داره !!

مرخصی نداره !! هیچ آینده ای نداره !! --------------> کار آزاد؛ نوعی برده داری نوین ؟؟!!

جمعیت بیکار تحصیل کرده زیاد + کسب مقام اول تورمی در جهان + در آمد سرانه بسیار ،بسیار ، بسیار پایین =

عرصه را بر تمامی متقاضیان شغل ، حقیقتاً تنگ کرده

دوستی گفت شرایط بیمه بیکاری در ایران بهتره ، ایشون دقیقاً درست میگن ، طبق اطلاع بنده نهاد های دولتی کارمندان پیمانی ، به بالا را بیمه بیکاری ، می کند ، اما باید حق بیمه بیکاری ، به صورت جدا گانه ، ماه به ماه ، به سازمان مربوطه واریز شود ، و هزینه آن شامل بیمه بازنشستگی نمی شود ، و باید جدا پرداخت شود . البته بنده که ، هیچ پست و نشانی ندارم ، برای این که بتوانم خود را بیمه بیکاری کنم ، باید از هشت خان رستم عبور کنم!!
در ، درجه اول اینکه ، باید یک ، کارفرمای ، به اصطلاح معتبر داشته باشم و.................
بنده به سازمان مربوطه برای بیمه بیکاری کردن ، خود رفته ام ........اما تا کنون موفق نشده ام خودم ، رابیمه بیکاری کنم ، و از مزایا و خدمات آن استفاده ، کنم

سیستم بیمه بیکاری رایج در کشور ، بیشتر ، برای ادارات دولتی ، و نهاد های حکومتی و (شرکت های خصوصی معتبر ، که البته اگه زیر بار بروند) طراحی شده و در آنجا معنا می دهد .
نه برای من و امثال من !!

دوست عزیزم کیارش جان دیگه باید برم ، انشاا... به خواست خدا بر می گردم ، و سایر موارد موجود در پست شما را مورد تحلیل قرار می دهم .

یا علی

با آرزوی موفقیت برای تمامی سرواران گرامیتصویر
آخرین ويرايش توسط 2 on potpotpot, ويرايش شده در 0.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”