کامنت دردناک دختر 26ساله برای ظریف در فیسبوک+پاسخ ظریف

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

Re: کامنت دردناک دختر 26ساله برای ظریف در فیسبوک+پاسخ ظریف

پست توسط SMH »

netwet نوشته شده:نمیفهمم نقطه اشتراک گره زدن مشکلات ازدواج جوانان و بیکاری با بحث مذاکرات هسته ای کجاست!!!!

الان رابطه ای که امریکا با ایتالیا و اسپانیا و یونان و ... داره صدسال دیگه هم با ما نخواهد داشت ولی امار بیکاری این کشورها اگه از ما بیشتر نباشه کمتر هم نیست!

سلام دوست من
امیدوارم که خوب باشی و تن سالم و زندگی شاد
اگر هم خدا خواست یه زنگی پر پول
ببین عزیز من اگه یکم به اخبار و اتفاقات نگاه کنی میبینی که کشور های خارجی دارن دنبال بهونه میگردن
ما هم این بهونه رو داریم میدیم دستشون
تمامی این تحریمات و گرونی ها به همین دیلیل هسته ای بودن
حالا من با بحث ساسیش کاری ندارم
اما حرف خانوم به نظرم کاملا درست و خیلی هم درد اوره
تنها راه انتقام از زندگی و زنده بودن
خندیدنه
بخند
اگه نخندی دنیا بهت میخنده و بدتر میکنه وضع زندگیت رو
:-D
اینم بگم : اونی که گریه میکنه 1 درد و اونی که می خنده 1000 تا درد داره ;-)
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8864 بار
سپاس‌های دریافتی: 3058 بار

پست توسط SMH »

كيارش نوشته شده:به این خواهر می گم که برو مثل اکثر جوان های در غرب یه کار پیدا کن تا در سن 26 سالگی طلبکار اون پدر بازنشسته و شوهر زحمت کش خود نشی !!! لغو تحریم ها با اون لحنی که شما فرمودین مساوی هست با از کف دادن قدرت هسته ای بودن که ده سال دیگه حکم نفت برای ما در حال حاضر رو داره !!
شما می تونید برای مواجهه که با فشار مالی چند تا واحد خود رو بندازین و یا غیر حضوری وردارین و یه کار نیمه وقت بگیرین و شاید یک سال ترک تحصیل کنید و کارگری کنید و پول پس انداز کنید. در غرب که نه زیر شدیدترین تحریمها بوده و نه جنگی 8 ساله بهش تحمیل شده اکثر قریب به اتفاق افراد از دبیرستان حداقل یک کار نیمه وقت دارند تا واسه دانشگاه پس انداز کنن و همچین پول تو جیبی خودشون ...البته منظورم از کار کارکردن با حداقل مزد هست که با توجه به فرهنگ غلطی که در جامعه ایرانی هست که همه باید از مدیرعاملی شروع کنن شاید کمی سخت باشه برای شما ! :razz:

تصویر

سلام دوست عزیز
حرفت و قبول دارم
من خودمم خیلی وقته که دارم کار میکنم و خرج درس و دانشگاهم و در میارم
مثلا همین امسال سه ماه تابستون به زور یک هفته خونه بودم
کار رسمی ندارم و میرم دانشگاه
اما اینم باید در نظر بگیری من خوش شانس بودم و کار گیرم اومد
اما خیلی ها کار گیرشون نمیاد
گر چرخ به كام ما نگردد 
كاري بكنيم تا نگردد 
تصویر
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 232 بار
سپاس‌های دریافتی: 617 بار

پست توسط netwet »

mojtaba13721372 نوشته شده:
netwet نوشته شده:نمیفهمم نقطه اشتراک گره زدن مشکلات ازدواج جوانان و بیکاری با بحث مذاکرات هسته ای کجاست!!!!

الان رابطه ای که امریکا با ایتالیا و اسپانیا و یونان و ... داره صدسال دیگه هم با ما نخواهد داشت ولی امار بیکاری این کشورها اگه از ما بیشتر نباشه کمتر هم نیست!

سلام دوست من
امیدوارم که خوب باشی و تن سالم و زندگی شاد
اگر هم خدا خواست یه زنگی پر پول
ببین عزیز من اگه یکم به اخبار و اتفاقات نگاه کنی میبینی که کشور های خارجی دارن دنبال بهونه میگردن
ما هم این بهونه رو داریم میدیم دستشون
تمامی این تحریمات و گرونی ها به همین دیلیل هسته ای بودن
حالا من با بحث ساسیش کاری ندارم
اما حرف خانوم به نظرم کاملا درست و خیلی هم درد اوره
تنها راه انتقام از زندگی و زنده بودن
خندیدنه
بخند
اگه نخندی دنیا بهت میخنده و بدتر میکنه وضع زندگیت رو
:-D
اینم بگم : اونی که گریه میکنه 1 درد و اونی که می خنده 1000 تا درد داره ;-)

کاش همینطور بود که شما میگفتی! یعنی همه این تحریم ها به دلیل فعالیت های هسته ای ما بود و با متوقف کردن این فعالیت ها همه چی به خیر و خوشی تموم می شد نه اصلآ کاهش پیدا می کرد. به خدا هنوز کمتر از 10 سال از اخرین باری که ما همه جوره با اینا راه اومدیم نگذشته ولی نتیجه چی شد؟ تحریمی برطرف شد؟ دشمن هایی کنار رفت؟ همه این پیشرفت هایی ام که امروز می بینی در دل همین تحریم ها صورت گرفته. خیلی معذرت میخوام ولی اینقدر ساده لوحانه با قضیه برخورد نکنیم. باور کنید برای دولت امریکا (نه مردمش) هیچ تفاوتی بین کشور تو و عراقی که شخم زده شد و سوریه ای به این حال و روز افتاد قائل نیست ولی چون امروز شما قدرتمند هستید مجبوره که رفتارش رو تعدیل کنه ولی وقتی مولفه های قدرتت رو یکی یکی ازت گرفت روزی هم میرسه که بدتر از بقیه با تو برخورد کنند.

این تحریم ها هم هرگز برطرف نخواهد شد چون در سایه قدرت اقتصادیه که قدرت سیاسی و تکنولوژیکی و ... شکل میگیره و طبق خط قرمز اونها ایران اسلامی هیچگاه نباید به این فاکتورها مجهز بشه. بزار مثالی برات بزنم شاید امریکا ایران مجهز به بمب هسته ای رو بپذیره ولی یقینآ ایرانی که بتونه ماهواره تلویزیونی در مدار زمین قرار بده و بعد برعلیه اونها برای مردم دنیا برنامه های تلویزیونی پخش کنه رو نخواهد پذیرفت. ما امروز سینمایی نداریم که بخواد برعلیه اونها فیلم بسازه ولی شما تصور کن 20 سال دیگه چنین ساختارهایی شکل بگیره فکر می کنی اجازه میدن ما به چنین توانایی هایی برسیم که بعد بخوایم در مقابلشون استفاده کنیم.

اون صلحی که شما انتظار داری هیچگاه شکل نخواهد گرفت مگر اینکه از خیلی چیزها دست بکشی و بی قید و شرط تسلیم همه جانبه بشی البته اون روز هم توسعه و پیشرفت رو دو دستی تقدیمت نمی کنن.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

پست توسط jhan2010 »

تمام پست های عزیزان را خواندم و متاسفم شدم که اکثریت دوستان در مقابل این کامنت این خانم موضع انتقادی گرفتند او را تشویق به کار کردند، کردند اما غافل از اینکه هر کسی درد خود را بهتر می داند و احتیاجی به این نوع نسخه پیچی دوستان ندارد شما نمی توانید از روی شرایط محیطی که خودتان در ان هستید برای دیگران هم تصمیم بگیرید چرا که شاید ایشان در شرایطی که همه ما داریم نباشند در وضعیت بدتری قرار داشته باشند اینکه دوستی گفته بودند که فقرا در فیسبوک کامنت سوزناک نمی گذارند باید دید دلیل کار این خانم چیست همه می دانیم که ایشان به قصد دلسوزی و ترحم این کامنت را نگذاشته حتی از بردن اسم خود امتناع کرده و این نشان می دهد ایشان هنوز به داشته های خود امیدوار است شزایط کنونی جامعه ما محصول سو مدیریت هایی است که از گذشته تا حال ادامه داشته و سو مدیرتشان را پای مسائلی چون پرونده هسته ای ایران و تحریم هاگذاشته اند وبخورد همه داداند این تورم و گرانی ها نتیجه پایداری ما در قبال استکبار است اما از طرف دیگر با ارز مرجع و با هزینه های میلیاردی ماشین های گرانبها وارد می کنندولی از واردات داروی مورد نیاز کشور عاجزاند متاسفانه ما در کشوری زندگی می کنیم که اسم اسلام داریم و یدک کش عدالت حضرت علی (ع) هستیم کشوری که دین و مذهبش صرف پول و ربا را حرام می دانند در بانکهایش سود بانکی 22 درصد به بهانه دیرکرد وتاخیر پرداخت از مردم می گیرند و این در حالی است که هنگام قراداد سود بانکی 4تا 7 درصد مشخص شده حال باید فکر کرد کشوری که با پول صرف و ربااداره شود چه وضعیتی باید داشته باشد می دانم تمام دوستان همه درگیر مسائل اقتصادی فراوانی هستند و همه از این وضعیت ناراحت و نگرانند خود من از کلاس پنجم ابتدایی شروع به کار کردم و درس خواندم تا الان که به سن 31 سالگی رسیدم اما فشارهای اقتصادی طاقتم را برده و منتظر کور روزنه امیدی هستم تا شاید نفسی بکشم دنیای متاهلی با دنیای مجردی فرق فراوانی دارد امیدوارم دوستان عزیز من را ببخشند اگر حرف تندی زدم
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 305 بار

پست توسط potpotpot »

سلام دوست عزیز ،تصویر

SA@M نوشته شده:من متوجه نمیشوم مشکل شما ............

دوست عزیزم ، تنها مشکل من نیست !! طیف وسیعی ، از ، دهه شصتی ها ، مثل ، من و

امثال من ، با این مشکلات ، مواجه اند ، لطفاً ، این را دیگه ، حداقل متوجه باشین !! تصویر

SA@M نوشته شده:من متوجه نمیشوم مشکل شما قوانین کار هست یا پیدا نشدن کار!

دوست گزامی ،طیف وسیعی از مشکلات وجود دارد ، نهادینه شدن ، برده داری نوین ، به علت نقص

قوانین و عدم طراحی ساز و کار مناسب ، یکی از مشکلات ، اساسی ، در کار ، به اصطلاح ، آزاد ،

هست .تصویر

SA@M نوشته شده:حال که قوانین نیست باید بنشیم و ناله کنیم؟ یا اینکه خود دست به کار بشیم؟

دوست عزیز ، قرار نیست ، که ناله کنیم !!

کدام ، ناله را می فرمایید؟؟!!

دوست عزیز ،شما بهتر است ، به فرهنگ لغت ، مراجعه بفرمایید ، تا معنای واژه ، ناله ، را دریابید !!

این هایی که شما ، ناله ، خوانده اید ، شرح حالی بوده برای آگاهی بخشی ، و عبرت ، من و شما!!
تصویر

آگاهی و عبرت ، هم ، پیش زمینه ای است ، برای ، تلاش و اقدام!!تصویر

تلاش و اقدام ، برای ، انتخاب ، قانون گذارانی ، که به رفع نواقص ، قوانین ، کار می اندیشند و

آگاهند ، که اقشار مستضعف ، به خاطر ، نقص در قوانین کار ،چگونه استثمار ، می شوند و

اقتصادشان به جای پیشرفت ، در مسیر پسرفت ، حرکت ، می کند!!

به هیچ عنوان ، به شما ، اجازه نمی دهم ، که شما ، برای شرح ، حالی ، که برای ، آگاهی بخشی ، و

عبرت ، از سر دلسوزی و خیر خواهی ، به رشته تحریر ، در آمده ، بر چسپ ، زشت ، ناله را بزنید!!تصویر

متاسفانه ، یکی از مشکلاتی که با آن مواجه ایم ، این است که ، هر شخصی ، به خود ، اجازه می

دهد ، که به سرعت ، قضاوت کرده و حکم صادر کند !!تصویر

SA@M نوشته شده:متاسفانه اکثر ما دقیقا بعد از اتمام تحصیلات به فکر کار میافتیم. و به دنبال شغلی در خور مدرک هستیم.

دوست عزیز ، پس وظیفه ، سیستم ، آموزشی ما چیست ؟؟؟؟

اصلی ترین وظیفه ، آموزش و پرورش ، و دانشگاه ها ، تربیت ، نیروی متخصص ، مورد نیاز ، برای

بازار ، کار است . تصویر یعنی ، این راهم کتمان می کنید!!!! تصویر
SA@M نوشته شده:[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  عنوان مثال خود من الان لیسانس ICT دارم ولی کارم تدوین فیلم و سر و کله زدن با فتوشاپ و ایلاستریتور و پریمیر و ادیوس و ... هستش که هیچ ربطی به درس و مدرکم هم نداره!   

............... تصویر!!

قضاوت ، را بر عهده دوستان می گذارم

دوست عزیزم ، براتون ، آرزوی موفقیت میکنم تصویر
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

ببینید دوستان ما دو نوع طرز تفکر داریم.
کسانی که مشکل را از پایین جامعه میبینند و کسانی که مشکل را از بالا و حکومت میدانند.
حرف همه هم درست هست! تنها زمانی مشکلات ما حل میشود که هر دو طرف در رفع مشکلات خود اقدام کنند. آیا ما سهم خودمون رو انجام دادیم توی رفع این مشکلات یا فقط به ارائه ی انتقاد و بیان مشکلات بسنده کردیم؟

iran4946 نوشته شده:یکی از کاربرها درپستش مینویسد لیسانس ICT دارم ولی کارم تدوین فیلم و سر و کله زدن با فتوشاپ و ایلاستریتور و پریمیر و ادیوس و ... هستش که هیچ ربطی به درس و مدرکم هم نداره!
حال باید از شما پرسید آیا این عیب نیست اشخاص در پستی که تخصص ندارند کار کنند مثلا یک مهندس عمران لباس بفروشد! یا یک معلم مسافر کشی کند !
.....

به نظر شما مسافر کشی تخصص میخواد یا لباس فروشی؟ زمانی که بازار کار به اشباع میرسه چه عیب داره که آدم کاری غیر از تخصص خودش انجام بده؟ همین فکر هست که باعث شده خیلی از متخصصین (!) دانشگاهی ما بیکار بمونند.

یانی، استیو جابز، مارک زاکربرگ و بسیاری دیگر از افراد موفق حتی درس خودشون رو به اتمام نرسوندند! تخصص به دانشگاه رفتن و مدرک نیست تخصص به توانایی انجام کار به بهترین شکل هست. زمانی که من در یک طراحی متریال رو طوری مقدار دهی میکنم که رندر آن 1 ساعت طول میکشه و لیسانس گرافیک همین طراحی رو توی 3 ساعت و البته خروجی کار من هم برتر هست شما بودی چه کسی رو استخدام میکردی؟، اینجاست که تخصص خودش رو نشون میده نه ورقه ی مدرک!
------------------------------
جناب potpotpot بهتر نیست به جای برچسب زدن به کلمات در جمله بندی های من و دور شدن از مقصود حرفم به اصل موضوع بپردازید؟

potpotpot نوشته شده:دوست عزیز ، پس وظیفه ، سیستم ، آموزشی ما چیست ؟؟؟؟
اصلی ترین وظیفه ، آموزش و پرورش ، و دانشگاه ها ، تربیت ، نیروی متخصص ، مورد نیاز ، برای
بازار ، کار است .

ما داریم در مورد بعد از دانشگاه صحبت میکنیم. زمانی که دانشگاه وظیفه ی خودش رو (البته در بحث حال حاضر خوب انجام دادن یا ندادنش مهم نیست) انجام داده.
اندکی صبر...
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 130 بار
سپاس‌های دریافتی: 204 بار

پست توسط John rider »

فرد مذکوربنابراعلام خود، بیماراست... .

نمی دونم والا.. بعضی بیماری میدونند چیه؟!چطوریه؟!

توضیح:

بیماری چیزی است که توان فکری وجسمی موجودات زنده رامختل میکند.واین براساس شدت ونوع بیماری متفاوت است.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 232 بار
سپاس‌های دریافتی: 617 بار

پست توسط netwet »

چون رشته تحصیلی خودم نرم افزار بوده و از نزدیک با بچه های هم رشته ای خودم چه دولتی و چه ازاد ارتباط داشتم فکر می کنم این حق رو داشته باشم که بخوام قضاوت کنم چون از نزدیک بعضی حقایق رو دیدم و لمس کردم. شاید اغراق نباشه اگه ادعا کنم 90 درصد خروجی های این رشته بعد از گرفتن لیسانس نهایت تخصصشون نصب ویندوز و اندکی ICDL مقدماتی باشه. البته اگه وبگردی و بازی های کامپیوتری رو تخصص فرض نکنیم! البته هستند کسانی که تازه بعد از گرفتن لیسانس به دنبال کسب تخصص میرن ولی فکر می کنم یه مقدار دیر عمل کردند و ممکنه مسیر طولانی کسب این تخصص ها اونها رو دلسرد و مایوس کنه و لاجرم به سمت شغل های دیگه کشیده بشن. خوب به نظر شما کی حاضره چنین فردی رو استخدام کنه؟! اصلآ این فرد حق این رو داره که به نداشتن کار اعتراض کنه؟! حالا مصیبت اصلی اینجاست که این رشته و مشتقاتش مثل ای تی و ... سومین رشته پرطرفدار بین متقاضیان ورود به دانشگاست و تو هر واحد دانشگاهی حداقل 300-400 نفر در حال تحصیل هستند. به جز اندکی هیچکدومشون تو دوران تحصیلش به دنبال کسب تخصص نمیره و همه خیالشون دنبال کار اداری دولتی و بانک و امثالهم هست چون نهایت تخصصی هم که این ارگان ها نیاز دارند اشنایی با افیس هست!!! مگه ظرفیت استخدامی هر ساله این ارگان ها چقدره؟!!! تخصص های کامپیوتری چیزی نیست که با یه دوره فشرده چند هفته ای بشه فرد رو برای ورود به بازار کار اماده کرد بنده خودم بعد از یک سال سروکله زدن با دلفی تازه به جایی رسیدم که فقط میتونم ادعا کنم با محیط دلفی و ابزارها و کامپوننت هاش اشنا هستم و می تونم از پس اجرای پروژه های ساده بربیام فکر می کنم برای رسیدن به جایی که بتونم حداقل تخصص های لازم برای داشتن یک شغل مرتبط با رشته ام داشته باشم حداقل یک سال دیگه فاصله دارم! یه نگاه به اپ استورهای اپل و گوگل و ... بندازید با وجود داشتن هزاران فارغ التحصیل و دانشجوی نرم افزار تنها تعدادی اپ انگشت شمار توسط ایرانی ها نوشته شده که همشون بلا استثنا مزخرف و پر ایراد هستند! در نرم افزارهای دسکتاپ هم به همین ترتیب. همه هم بهونشون اینه که چون تو ایران کسی به نرم افزار بها نمیده و براش هزینه نمی کنن کسی به سمتش نمیره. سوال من اینجاست مگه چقدر نرم افزار درست و حسابی ای نوشتین که بعد نتیجه گرفتین مشتری نداره و بالطبع ارزش سرمایه گذاری هم نداره؟! وقتی همه برنامه نویسان ما میرن سراغ CRM و امثالهم نتیجه این میشه که اون شرکت داخلی برای پروژه های سطح بالای نرم افزاریش مثل پردازش تصویر و ... میره سراغ برنامه نویس هندی یا با شرکت های سوئدی و المانی قرارداد میبنده.

فکر می کنم در اکثر رشته های دیگه هم وضع به همین منوال باشه و همه منتظرن که معجزه ای رخ بده و بدون زحمت و تلاش صاحب یک شغل خوب بشن. تو همین رشته کامپیوتر چقدر تخصص های ناب وجود داره که به شدت درامد زاست ولی کسی جسارت رفتن به سمتش رو نداره.چرا؟ جوابش ساده است چون سخته و زودبازده نیست!
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 5319 بار
سپاس‌های دریافتی: 116 بار

پست توسط ne13 »

اين بنده خدا مي تونسته از سايت دانشگاهشون هم آنلاين بشه و پروفايل فيسبوك داشته باشه، اين دليل بر اين نيست كه پولدار بوده و الكي فيلم بازي كرده، نگاهي به اطراف خودمون بندازيم نمونه هاي مشابه اين فرد كم نيست، تاكيدم روي تهران هست كه پر است از آسيب...
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

, در حالت بد بینانه می شه اینجور تصور کرد که یکی برای خصومت و کینه توزی هم که شده همچنین مطلبی را کامنت گذاشته . تو فضای مجازی بیشتر اونم از نوع فیسبوکش می شه هر کسی به جای کسی دیگر هم صفحه بزند و مطلب بدهد . می توانست یک نامه خصوصی بنویسد و به دفتر آقای ظریف ارسال کند ...
می توان گفت که این شخص مخاطبینش اصلا بازدید کنند گان صفحه آقای ظریف بوده و نه خود شخص ایشون چون دلیلی ندارد که یک شخص نامه ای را به شخص خاصی بزند و بعد نام و ... را قید نکند . که اتفاقا خود آقا ظریف هم عمدا یا سهوا در تله این شخص گرفتار شده است .
این حالت بدبینانه بود .
یک اصلی در سیاست داریم که به همه چیز بد بین باش مگر خلافش ثابت شود (از Present) :grin:
البته بیشتر قصد مزاح بود والا همگی مشکل داریم .
در ضمن بدر و مادراتون و زحمات اونها را فراموش نکنید تصویر
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

Present,

مثل پرتاب لنگه کفش و اینها ...

تئاتر ها، ببخشید به ادبیات خودشان، شو خیابانی ... ساخت توجیح برای رفتار و گفتاری که منطق پشتش نیست.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 305 بار

پست توسط potpotpot »

ne13 نوشته شده:اين بنده خدا مي تونسته از سايت دانشگاهشون هم آنلاين بشه و پروفايل فيسبوك داشته باشه، اين دليل بر اين نيست كه پولدار بوده و الكي فيلم بازي كرده، نگاهي به اطراف خودمون بندازيم نمونه هاي مشابه اين فرد كم نيست، تاكيدم روي تهران هست كه پر است از آسيب...

دوست من ، در کشور فقط افراد ، پولدار و مرفه شانس استفاده از فیسبوک را دارند!!تصویر

چون ساختن ، یه پرو فایل بدون اطلاعات و Blank ، و ناشناس ، و دادن یه پست ، فقط از افراد ، تحصیلکرده ، و مرفه ! ، بر می آید !!!!تصویر

و فقط افراد ، مرفه و تحصیل کرده ، و خصوصاً با شخصیت ، توانایی ، شکستن ، قند را دارند !!تصویر

اصولاً خانم های مستضعف ، که نمی توانند قند بشکنن !!تصویر

دوست عزیز کافیه ، تا سر کوچه تان برید ، تا ببینید ، دختر خانم 13-14 ساله ، چگونه اسفند دودکنان ، به شیشه خودرو ها می کوبد !!تصویر

M.Abooali نوشته شده:Present,

مثل پرتاب لنگه کفش و اینها ...

تئاتر ها، ببخشید به ادبیات خودشان، شو خیابانی ... ساخت توجیح برای رفتار و گفتاری که منطق پشتش نیست.

یعنی دوست عزیز یعنی ، این دختر خانم ، پولدار بوده ، و خواسته تاتر اجرا کنه!!تصویر

و دروغ گفته بی پوله !!تصویر

شاید ، این همه متکدی ، هم ساختگی باشن !! ، شاید ، دسیسه باشه !!تصویر

شاید ، اطلاعات مربوط به آمار ، افراد زیر خط فقر ، در کشور هم دروغ باشه !! و یه جور ، خالی بندی!!!تصویر

تازه می فهمم ، فرق آدم تحصیل کرده ، و یک ، آدم ساده چیه!!تصویر

آدم تحصیل کرده ، مسائل رو بهتر می فهمه ، ولی آدم ، ساده ، به خاطر سادگیش ، به رای و عقیده

دیگری احترام می گذارد ، و زود قضاوت نمی کند ، و به خودش اجازه نمی دهد ، که به دیگران

برچسپ بچسپاند .تصویر

قضاوت را برعهده دوستان می گذارم

[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] تصویردوستان عزیزم ، براتون ، آرزوی موفقیت میکنم تصویر  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”