ببینید دوستان ما دو نوع طرز تفکر داریم.
کسانی که مشکل را از پایین جامعه میبینند و کسانی که مشکل را از بالا و حکومت میدانند.
حرف همه هم درست هست! تنها زمانی مشکلات ما حل میشود که هر دو طرف در رفع مشکلات خود اقدام کنند. آیا ما سهم خودمون رو انجام دادیم توی رفع این مشکلات یا فقط به ارائه ی انتقاد و بیان مشکلات بسنده کردیم؟
iran4946 نوشته شده:یکی از کاربرها درپستش مینویسد لیسانس ICT دارم ولی کارم تدوین فیلم و سر و کله زدن با فتوشاپ و ایلاستریتور و پریمیر و ادیوس و ... هستش که هیچ ربطی به درس و مدرکم هم نداره!
حال باید از شما پرسید آیا این عیب نیست اشخاص در پستی که تخصص ندارند کار کنند مثلا یک مهندس عمران لباس بفروشد! یا یک معلم مسافر کشی کند !
.....
به نظر شما مسافر کشی تخصص میخواد یا لباس فروشی؟ زمانی که بازار کار به اشباع میرسه چه عیب داره که آدم کاری غیر از تخصص خودش انجام بده؟ همین فکر هست که باعث شده خیلی از متخصصین (!) دانشگاهی ما بیکار بمونند.
یانی، استیو جابز، مارک زاکربرگ و بسیاری دیگر از افراد موفق حتی درس خودشون رو به اتمام نرسوندند! تخصص به دانشگاه رفتن و مدرک نیست تخصص به توانایی انجام کار به بهترین شکل هست. زمانی که من در یک طراحی متریال رو طوری مقدار دهی میکنم که رندر آن 1 ساعت طول میکشه و لیسانس گرافیک همین طراحی رو توی 3 ساعت و البته خروجی کار من هم برتر هست شما بودی چه کسی رو استخدام میکردی؟، اینجاست که تخصص خودش رو نشون میده نه ورقه ی مدرک!
------------------------------
جناب potpotpot بهتر نیست به جای برچسب زدن به کلمات در جمله بندی های من و دور شدن از مقصود حرفم به اصل موضوع بپردازید؟
potpotpot نوشته شده:دوست عزیز ، پس وظیفه ، سیستم ، آموزشی ما چیست ؟؟؟؟
اصلی ترین وظیفه ، آموزش و پرورش ، و دانشگاه ها ، تربیت ، نیروی متخصص ، مورد نیاز ، برای
بازار ، کار است .
ما داریم در مورد بعد از دانشگاه صحبت میکنیم. زمانی که دانشگاه وظیفه ی خودش رو (البته در بحث حال حاضر خوب انجام دادن یا ندادنش مهم نیست) انجام داده.