mojtaba13721372 نوشته شده:سلام بچه ها تورو خدا
انصافتون کجا رفته
میبینید که بیچاره ها دارن شب و روز کار میکنن
فکر کنم دوستان فیلم های جادو و جمبلی زیاد دیدن که میگن میشه مملکت رو 100 روزه با اجی مجی لا ترجی درست کرد
نه دوست من
برای من و اکثر ایرانی ها همین که میبینن دولت مرداشون دارن با اخلاص و مردونگی واسشون تلاش میکنن کافیه
ما هم باید یکم سطح توقعات خودمون رو پایین بیاریم
هممون از وضع مملکت خبر داریم نیازی به گفتن نیست
پس دوستان بیاین یکم هم نیمه ی پر لیوان رو ببینیم
من که بازم میگم
خوشبینم
دوستان فیلمی ندیدن.فقط یک طیف سیاسی چنان در سالهای اخیر از ناتوانی دیگران و توانمندی خود سخن میراند که گویی اگر کار دستشون بیافته به اندک زمانی کشور را به گلستان تبدیل میکنن.انچنان گفتن که خود نیز باورشان شد.و هنوز اندک زمانی از انتخابات نگذشته و کسی وعده های 100 روزه را فراموش نکرده.حال که ملت بزرگواری کرد و سکان هدایت را به اینها سپرد میبینیم حرف ها مدام در حال تعقییر است و انچه ما نمیبینیم تعقییر مثبت شرایط!!ادعای اغاز بهبود در وضعیت معیشت امروز به اینجا رسیده که اقایون ان را به دادن گزارش از وضعیت موجود تعبیر میکنن.که البته به اعتقاد بسیاری هدف از ان فقط هر چه بیشتر اسفناک نشان دادن وضعیت کشور است تا طیف مذکور تمام ناکامی های خود را به ان نسبت دهد و همانطور که در سالهای اخیر صرفا حرف میزد حال که در قدرت قرار گرفته بازهم تنها حرف بزند.
وگرنه اقایون از وضعیت کاملا اگاه بودن پس چرا وعده هایی دادن که امروز مجبور باشن هنوز 3 ماه نگذشته دنبال توجیه ان باشن.وعده صد روزه به کنار.ما نخواستیم.کسی بود که در طی انتخابات وعده داد که ضمن پرداخت یارانه نقدی قرار است بن کالایی هم پرداخت شود.بن کالا که نداد امروز خزانه را خالی اعلام کرد و صحبت از طرحی است که از سال اینده 38 درصد قیمت ها را بالا ببرن در حالیکه همین پول فعلی را پرداخت نکنن و بجای ان احتمالا مثل زمان قدیم یک کوپنی تحت عنوان بن کالا به مردم بدهند و حتما هر سال هم ان را کم کنن تا کلا یارانه گرفتن بشود خاطره و ما بمانیم و قیمت های نجومی.
در بحث رفع بیکاری هم همین بس که نتنها اقدامی صورت نگرفته طرح اشتغال 800 هزارنفری را هم به گوشه ای پرتاب کردن و دست هزاران جوانی که امیدی در دلشان ایجاد شده بود را هم در پوست گردو نهادن و البته کسانیکه هم شغل مناسب دارن امروز از این اقدام طیف محبوبشان حمایت میکنن چون خود مشکلی ندارند.مثل گروهی که با مسکن مهر مخالف بودن که اگر بگردین بین انها کمتر کسی را میبینیم که طعم اجاره نشینی و بیچاره گی حاصل از ان را چشیده باشد.پس چنین طرحی هم بی ارزش بود.چون برای من سودی نداشت وضعیت مستضعفین هم به درک.اینهم از مذاکرات اتمی که معلوم نیست چه خبره که هیچ چیز را برای ملت اشکار نمیکنن و ما باید داستان ان را در رسانه های غربی بشنویم.