روحانی در گزارش ۱۰۰ روزه به مردم چه می‌گوید؛ بهبود معیشت یا

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 89 بار
سپاس‌های دریافتی: 153 بار

Re: روحانی در گزارش ۱۰۰ روزه به مردم چه می‌گوید؛ بهبود معیشت

پست توسط arman76ma »

با تشکر توجه کاربران گرامی، فقط در اهمیت مبحث شبکه انبار و توزیع بگویم، ما سالانه میلیون ها تن محصولات کشاورزی داریم، اما بخش مهمی از آن ها هرگز به دستت مصرف کننده نمی رسد، برخی آمار و ارقام، از اتلاف 30% محصولات کشاورزی یاد می شود! خوب علت این رویداد تاسف بار، عدم توسعه شبکه انبار و توزیع است.

انبارداری

[External Link Removed for Guests]

توزیع

با سلام و تشکر از لطف و از همه حلالیت میخواهم اگر ناخواسته موجب مزاحمتی شدم با مطالبم. نیت خیر بود و هیچ قصد بدی نبود. اوضاع روحی و احوتالات شخصی ام نامساعد است. باز در خواست مکررم تکرار میکنم از مدیریت سایت که میخواهم اکانت و تمام مطالب و کامنتهایم پاک نمایم.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط arman76ma »

کم کم دارد توجه خطر توافق نامه ها بیشتر می شود، که بدون بررسی عواقبش امضاء می شود.
هشدار درباره توافقنامه پاریس/نباید چشم‌بسته توافقی را که هیچ سودی به حال کشور ندارد امضا کنیم

با سلام و تشکر از لطف و از همه حلالیت میخواهم اگر ناخواسته موجب مزاحمتی شدم با مطالبم. نیت خیر بود و هیچ قصد بدی نبود. اوضاع روحی و احوتالات شخصی ام نامساعد است. باز در خواست مکررم تکرار میکنم از مدیریت سایت که میخواهم اکانت و تمام مطالب و کامنتهایم پاک نمایم.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط arman76ma »

کشورهای توسعه‌یافته با توافق پاریس بر سر سایر کشورها کلاه گذاشته‌اند!

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”