اندر احوالات ما و مدیریت جهان

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
پست: 32
تاریخ عضویت: دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۲, ۱۰:۲۰ ق.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

اندر احوالات ما و مدیریت جهان

پست توسط chaz »

راستش را بخواهید خیلی وقت است اینجا رفت و امد داریم و همیشه دغدغه هایی در ذهن داشته ایم که ما را از عضویت در اینجا باز داشته است. اما از آنجا که مدیریت جهانی امری نیست که بشود واگذارش کرد به فردا آمدیم تا شما را از تجربیات خود کمی مشعوف نماییم .
چند شب پیش هنگام خواب بود که دغدغه این مدیریت ذهن ما را بسی آشفته کرده بود و خواب را از ما ربوده بود اما از شما چه پنهان مغزمان خوب کار نمیکرد . فکر کنم امروز بیش از حد در محدوده شهر گوگرد نوش جان کرده بودیم .کار بجایی رسیده که دوستان به مزاح میگویند سیگاری بزنیم نفسمان چاق شود.
با خود اندیشه کردیم قبل از مدیریت جهان فکری کنیم برای این هوای آلوده مثل تفکر آن پنکه های بزرگی که قرار بود در چهار طرف شهر است قرار بدهند که باد همه آلودگی ها را ببرد. اما هر چه بیشتر اندیشه کردیم دریافتیم همه تفکرات را بی انصاف ها از خیال ما دزیده اند قبل از این که از ذهن ما بزند بیرون.
و آخر در تفکری بسیار شگرف یافتیم که چاره از خیلی بیش در جلو ذهنمان بوده است.به عیال گفتیم اگر این همه آلودگی از خودروهای فرسوده است و چاره در زوج و فرد کردن تردد چرا تولیدخودرو سازها را زوج و فرد نمیکنند که لااقل نیمی از هفته را از مصیبت این تولیدات معظم ملی در امان باشیم. که ایشان فرمودند خاموش همی باش که که تو چه میدانی استداندارد و ppi چیست. آنجاییکه خودرو معظم ملی بالای 1000 ppi برون ده دارد و لیفتراک ده سال پیش برادران چشم باریک که در کارخانه است هنوز در عدد 100 مانده است تو برو خود را باش.
بسی ملول گشتیم که پس ما کجا را مدیریت کنیم با این اوضاع. که فرمودند تو برو جیب خود را مدیریت کن که خرج مهد کودک و خورد و خوراک میان وعده نوگل مبارک از مرز 600 هزار اشلوق فراتر گشته است. و ما چشمها را بر هم گذاشتیم اما به جان عزیزتان اگر فرصت کنیم حتما برنامه هایمان برای مدیریت جهان را از همین تریبون اعلام خواهیم کرد.
تا درودی دیگر بدروود....
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”