خاموشی شدن یهویی سیستم!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

خاموشی شدن یهویی سیستم!

پست توسط anybody »

چند وقتیه کامپیوتر من دچار مشکل عجیبی شده.موضوع اینه که یهو موقع کار کردن سیستمم خاموش میشه.ولی نه کامل.صدای فن cpu میاد اما در dvd و موس و کیبورد برق نیست.تصویر مانیتور میره و ریست هم نمیشه و باید دکمه پار رو نگه دارم تا کامل خاموش بشه و دوباره روشنش کنم.

ویندوز عوض کردم.
درایور های موجود رو آپدیت کردم.
لوازم جانبی رو جدا کردم.

اما درست نشده.

زمان و دلیل خاصی هم برای پیدا نکردم.یعنی هیچ ربطی به میزان کار کشیدن از cpu یا گرافیک نداره چراکه اگر فقط روشن هم باشه و هیچ کاری نکنم ممکنه این اتفاق بیوفته.
حتی چند بار موقع بوت شدن و هنوز ویندوز بالا نیومده اینجوری شده!!!
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: خاموشی شدن یهویی سیستم!

پست توسط sinaset »

سلام بر شما دوست من .

احتمال میره ، مشکل از پاورتون باشه ، ولی به هر حال مرحله به مرحله جلو میرم تا انشالله مشکل شما مشخص و حل بشه .

ابتدا مشخصات سیستم خودتون رو بفرمایید : مادربرد ، پاور (دقیق) ، کارت گرافیک ، سی پی یو ، رم ....

یک سوال متفرقه :ایا تا بحال بایویس مادربرد خودتون رو اپدیت کردید ؟

باتشکر.تصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط anybody »

sinaset نوشته شده:سلام بر شما دوست من .

احتمال میره ، مشکل از پاورتون باشه ، ولی به هر حال مرحله به مرحله جلو میرم تا انشالله مشکل شما مشخص و حل بشه .

ابتدا مشخصات سیستم خودتون رو بفرمایید : مادربرد ، پاور (دقیق) ، کارت گرافیک ، سی پی یو ، رم ....

باتشکر.تصویر

ببخشید یادم رفت بگم اینکار هارم کردم:
تعویض پاور و آپدیت بایوس و کارت گرافیک. انقدر کارای مختلف کردم که یادم رفته!!!
راستی بازم تاکید کنم حتی موقع بوت شدن هم این اتفاق میافته!

اما مشخصات:
cpu: dual core 5300 intel
VGA:geforce 8400 gs
Mainboard:p31 neo-f v2 Ms-7392
Power:Green 360

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

سلامی دوباره .

رم رو غید نکردیدتصویر
و همچین اگر امکانش هست ، مدل دقیق پاورتون رو بفرمایید (من مدل 360 وات پیدا نکردم) اگر لینک سایتش رو بدید بهتر خواهد بود.

خوب برای درک بهتر مشکل، با اجازتون ، چند مرحله رو باهم طی میکنم تا انشالله مشکلتون پیدا و حل کنیم.

ابتدا نرم افزار cpu-z رو از [External Link Removed for Guests]دریافت کنید. سپس به سربرگ mainboard رفته و یک عکس از اون صفحه گرفته و در اینجا قرار بدهید.

سپس نرم افزار،تست استفاده حداکثری از سی پی یو و رم orthos را از [External Link Removed for Guests]دریافت کرده و حدود 10 دقیقه تست انجام دهید ، و نتیجه را در اینجا گزارش دهید (اگر موقعه تست اخطاری ظاهر شد یا سیستم ریستارت کرده ، مشکلی وجود دارد)

باتشکر.
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 3170 بار
سپاس‌های دریافتی: 4864 بار

پست توسط &mmt »

anybody نوشته شده:

باتشکر.تصویر

اما مشخصات:

با سلام
من در بعضی موارد شاهد بودم که اشکالات نرم افزاری ( معمولا ویروسی شدن ) باعث ایجاد چنین مشکلاتی میشود حتی هنگام بوت شدن اگر از سلامت پاور رم و گرافیک خود مطمئن هستید و اگر بعد از جدا کردن کلیه ی لوازم جانبی از موس تا درایو های نوری باز هم این مشکل پابر جا بود توصیه میکنم یک بار کل هارد را فرمت کنید حتی پارتیشن بندی ها را هم و موقع فرمت کردن از گزینه ی فرمت سریع استفاده نکنید . ایا صدای بایوس هنگام بوت شدن همان تک بوغ کوتاه است ؟ و در مورد اپدیت کردن بایوس و ایجاد تغییرات در ان در چندین مورد تجربه به من ثابت کرده که این یک عمل دارای از ریسک است مخصوصا هنگامی که چند سالی از عمر مادربورد گذشته باشد توصیه میکنم تا حد امکان دست به چنین اقداماتی نزنید .
یک نکته ی جانبی اینکه اگر کیس شما احیانا از ان کیس هایی که برد هایش در زیر لایه ای از گرد و خاک دفن شده پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدامی با دقت و حوصله ان را تمیز کنید و برای این کار مطلقا از جارو برقی استفاده نکنید و از بسته بودن صحیح فن روی سی پی یو اطمینان حاصل کنید با دست امتحان کنید نباید لق بزند
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط anybody »

&mmt نوشته شده:
anybody نوشته شده:

باتشکر.تصویر

اما مشخصات:

با سلام
من در بعضی موارد شاهد بودم که اشکالات نرم افزاری ( معمولا ویروسی شدن ) باعث ایجاد چنین مشکلاتی میشود حتی هنگام بوت شدن اگر از سلامت پاور رم و گرافیک خود مطمئن هستید و اگر بعد از جدا کردن کلیه ی لوازم جانبی از موس تا درایو های نوری باز هم این مشکل پابر جا بود توصیه میکنم یک بار کل هارد را فرمت کنید حتی پارتیشن بندی ها را هم و موقع فرمت کردن از گزینه ی فرمت سریع استفاده نکنید . ایا صدای بایوس هنگام بوت شدن همان تک بوغ کوتاه است ؟ و در مورد اپدیت کردن بایوس و ایجاد تغییرات در ان در چندین مورد تجربه به من ثابت کرده که این یک عمل دارای از ریسک است مخصوصا هنگامی که چند سالی از عمر مادربورد گذشته باشد توصیه میکنم تا حد امکان دست به چنین اقداماتی نزنید .
یک نکته ی جانبی اینکه اگر کیس شما احیانا از ان کیس هایی که برد هایش در زیر لایه ای از گرد و خاک دفن شده پیشنهاد میکنم قبل از هر اقدامی با دقت و حوصله ان را تمیز کنید و برای این کار مطلقا از جارو برقی استفاده نکنید و از بسته بودن صحیح فن روی سی پی یو اطمینان حاصل کنید با دست امتحان کنید نباید لق بزند

پاور رو که گفتم عوض کردم بازم اونجوری شد.گرافیک رو با یه برنامه که الان یادم نیست تست کردم گفت سالمه.دماشم طبیعی بود یعنی حداکثر به 70 تا 75 درجه رسید.

والا کل هارد رو که نمیتونم فرمت کنم.یعنی اطلاعاتم چی میشه؟هارد ذخیره هم ندارم.ولی خودمم شکم بیشتر به هارده البته نه مطمئن.چون وقتی دفرگ میکنم انگار کمتر خاموش میشه.ولی بازم میشه ها.از هاردم تست گرفتم ظاهرا سالم بود و هیچ بد سکتوری نداشت و همه چی اوکی داد!
صدای بایوس بعد خاموش کردن و دوباره راه اندازی طبیعی ایه و همون صدای سلامت رو داره.
بایوس رو بعد برخوردن به این مشکل آپدیت کردم .
اتفاقا به جرات میگم کیسم از تمیز ترین کیس های جهانه.تمیز تمیزه.فن هم کاملا سرجاشه.

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

سلام دوباره دوست من .

اون کارهایی که خدمتون عرض کردم رو انجام بدید ،تا بشه به صورت صحیح نظر داد ، در غیر اینصورت نمیشه نظر خاصی داد.

باتشکر. :razz:
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط anybody »

sinaset نوشته شده:سلامی دوباره .

رم رو غید نکردیدتصویر
و همچین اگر امکانش هست ، مدل دقیق پاورتون رو بفرمایید (من مدل 360 وات پیدا نکردم) اگر لینک سایتش رو بدید بهتر خواهد بود.

خوب برای درک بهتر مشکل، با اجازتون ، چند مرحله رو باهم طی میکنم تا انشالله مشکلتون پیدا و حل کنیم.

ابتدا نرم افزار cpu-z رو از [External Link Removed for Guests]دریافت کنید. سپس به سربرگ mainboard رفته و یک عکس از اون صفحه گرفته و در اینجا قرار بدهید.

سپس نرم افزار،تست استفاده حداکثری از سی پی یو و رم orthos را از [External Link Removed for Guests]دریافت کرده و حدود 10 دقیقه تست انجام دهید ، و نتیجه را در اینجا گزارش دهید (اگر موقعه تست اخطاری ظاهر شد یا سیستم ریستارت کرده ، مشکلی وجود دارد)

باتشکر.

عذر میخوام پاورم
گرین Green GP330A
هست.

رم رو نه تغییر ندادم.3 گیگ رم دارم که شامل دوتا رم کنار هم دیگه میشه.یکی 1 گیگ و اونیکی 2 گیگ..الان خیلی وقته همین جوری هست.

سربرگ mainboard

[External Link Removed for Guests]

اینم تست پردازنده با اون برنامه که ده دقیقه انجام شد:

مشکلی پیش نیومد.دمای سی پی.. هم بین 37 تا 43 هست

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

شما ببخشید.تصویر

پاورتون که پاور خوبی ،مشکل ولتاژ و عدم سازگاری رم و سی پی یو هم ندارید . (البته اگر میشد حدود 1 ساعت تست بشه،بهتر بود)

شاید اشکال از طرف مادربرد و یا همانجور که دوستان گفتن از هارد باشه ..

برای مادربرد شما یک ورژن جدیدتر از بایوس حال حاضرتون امده ، از [External Link Removed for Guests]دانلود کنید، تست کنید و نتیجه رو گزارش کنید.

باتشکر.
آخرین ويرايش توسط 1 on sinaset, ويرايش شده در 0.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط anybody »

sinaset نوشته شده:شما ببخشید.تصویر

پاورتون که پاور خوبی ،مشکل ولتاژ و عدم سازگاری رم و سی پی یو هم ندارید . (البته اگر میشد حدود 1 ساعت تست بشه،بهتر بود)

شاید اشکال از طرف مادربرد و یا همانجور که دوستان گفتن از هارد باشه ..

برای مادربرد شما یک ورژن جدیدتر از بایویس حال حاضرتون امده ، از [External Link Removed for Guests]دانلود کنید، تست کنید و نتیجه رو گزارش کنید.

باتشکر.

ممنون . ولی آیا واقعا هارد میتونه چنین مشکلی رو بوجود بیاره؟
آخه چرا برق مثلا dvd هم قطع میشه و وقتی اونجوری میشه کار نمیکنه؟ یا موس و کیبورد؟
دوم اینکه اون راهنمای ولتاژ قسمتهای مختلف مادربردم رو شما میتونی برام پیدا کنی.میخوام یه کنترل کنم ببینم مشکلی نداره؟بهش چی میگن.شماتیک!!!

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

اگر هارد خاموش بشه ، (یا از کار بی افته) مسلما باقی قطعات در حالت (هنگ ) یا بلاتکلفی باقی می مانند ، البته ممکنه از مادربرد هم باشه .

شما فعلا بایوس رو اپدیت کنید ، و از دوباره کابل ها رو خوب چک کنید (در صورت امکان کابل sata هارد رو تعویض کنید ) ، فیش برق هارد رو هم جداگانه قرار بدید (خروجی های دیگه اش رو به چیزی وصل نکنید) انشالله که مشکلتون حل بشه.
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 3170 بار
سپاس‌های دریافتی: 4864 بار

پست توسط &mmt »

اگر کابل برق متصل به هارد شما از نوع IDE است یا با تبدیل به ساتا وصل می شود پین ها را چک کنید ممکن است شل شده باشند این پین ها مطلقا نباید لق بزنند با فیکس کردنشان مشکل حل میشود
اگر هنگام خاموش شدن صدای تق خفیفی از کیس به گوش شما می رسد مشکل به از کار افتادن ناگهانی هارد بر می گردد که در 90% موارد به دلیل مشکلی ست که ذکر شد من خودم برای محکم کردن این پین ها معمولا از خرده های چوب کبریت استفاده می کنم که الارغم اینکه راه حل ارزانیست باید با دقت انجام شود
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”