خاموشی شدن یهویی سیستم!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

Re: خاموشی شدن یهویی سیستم!

پست توسط anybody »

sinaset نوشته شده:اگر هارد خاموش بشه ، (یا از کار بی افته) مسلما باقی قطعات در حالت (هنگ ) یا بلاتکلفی باقی می مانند ، البته ممکنه از مادربرد هم باشه .

شما فعلا بایوس رو اپدیت کنید ، و از دوباره کابل ها رو خوب چک کنید (در صورت امکان کابل sata هارد رو تعویض کنید ) ، فیش برق هارد رو هم جداگانه قرار بدید (خروجی های دیگه اش رو به چیزی وصل نکنید) انشالله که مشکلتون حل بشه.

کابل sata که ندارم.ولی ظاهرش که چیزی نشون نمیده، به روش های مختلف هم سیم هارو جمع و جور کردم تا حد ممکن بدون پیچ و خم مرتب کردمشون.
کابل برق رو عوض کردم.( سه سری هست که به هارد ساتا میخوره. ) اول اونیکه تکه رو زدم.بعدم اون دوتای دیگه که باهم هستن.در هر حالت بازم فرقی نکرد!!!

راستی اون راهنمای ولتاژ مادربرد رو گیر نیاوردید؟
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط anybody »

&mmt نوشته شده:اگر کابل برق متصل به هارد شما از نوع IDE است یا با تبدیل به ساتا وصل می شود پین ها را چک کنید ممکن است شل شده باشند این پین ها مطلقا نباید لق بزنند با فیکس کردنشان مشکل حل میشود
اگر هنگام خاموش شدن صدای تق خفیفی از کیس به گوش شما می رسد مشکل به از کار افتادن ناگهانی هارد بر می گردد که در 90% موارد به دلیل مشکلی ست که ذکر شد من خودم برای محکم کردن این پین ها معمولا از خرده های چوب کبریت استفاده می کنم که الارغم اینکه راه حل ارزانیست باید با دقت انجام شود

کابل برق ide نیست.از اون مدله که مشکیه و نازک.که سه تا از پاور خروجی داره.
والا صدای تق مق نمیاد.یهو میره تو کما.انگار برق رفته باشه.یعنی اون صدای که موقع خاموش شدن هارد میاد رو میدونم.البته بیشتر برای هارد ide قدیمیم بود.اینکه صدا نداره.

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

anybody نوشته شده:
sinaset نوشته شده:اگر هارد خاموش بشه ، (یا از کار بی افته) مسلما باقی قطعات در حالت (هنگ ) یا بلاتکلفی باقی می مانند ، البته ممکنه از مادربرد هم باشه .

شما فعلا بایوس رو اپدیت کنید ، و از دوباره کابل ها رو خوب چک کنید (در صورت امکان کابل sata هارد رو تعویض کنید ) ، فیش برق هارد رو هم جداگانه قرار بدید (خروجی های دیگه اش رو به چیزی وصل نکنید) انشالله که مشکلتون حل بشه.

کابل sata که ندارم.ولی ظاهرش که چیزی نشون نمیده، به روش های مختلف هم سیم هارو جمع و جور کردم تا حد ممکن بدون پیچ و خم مرتب کردمشون.
کابل برق رو عوض کردم.( سه سری هست که به هارد ساتا میخوره. ) اول اونیکه تکه رو زدم.بعدم اون دوتای دیگه که باهم هستن.در هر حالت بازم فرقی نکرد!!!

راستی اون راهنمای ولتاژ مادربرد رو گیر نیاوردید؟

سلام بر شما

بایوس رو اپدیت کردید ؟

در رابطه با راهنمایی ولتاژ مادربرد دقیقا منظور چی هستش؟شما ولتاژهای کدام قسمت مادربرد رو نیاز دارید ؟
ضمن اینکه تعمیر و عیب یابی مادربرد کار سختی ، بنظرم شما ابتدا یک مادربرد سوکت 775 ddr2 پیدا کنید و تمام قطعات خودتون رو برو روی ان بزارید.اینطوری میتونید مشکل رو سریعتر پیدا کنید.
باتشکر.تصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط anybody »

والا آپدیت که عرض کردم آخرین بار که به همین مشکل برخوردم با ترس و لرز آپدیت کردم ( همین 1-2 ماه قبل بود. ) که درست نشد. الان میترسم بخوام آپدیت کنم یهو وسطش خاموش بشه از همین هم بشیم و فاتحه!!!

یه کاری کردم.
یه آداپتور دارم برای هارد به یو اس بی . برق هاردم رو از این آداپتور گرفتم. یعنی سوای پاور کیس.
اتفاقی موقعی که سیستم روشن بود تو ویندوز بودم.یهو پام خورد سیم آداپتور در اومد.هارد رفت.یعنی خاموش شد دیگه.ولی من از صفحه ویندوز خارج نشدم و هیچ اتفاقی نیوفتاد.حتی موس تکون میخورد!!!خلاصه به این نتیجه رسیدم اگر مشکل از برق پاور کیس که به هارد میخوره بوده باشه پس چرا الان اونجوری نشد.یعنی نرفت تو کما!!!؟

بنظرم با این اتفاق گزینه هارد یا برقش منتفی میشه؟!

راجب اون راهنما.این تعمیر کارا رو چه حسابی با ولتاژ سنج قسمتهای مختلف رو تست میکنن؟منم یه ولتاژ سنج دارم میخوام بزنم ببینم ردیفه یا نه.قرض تعمیرش نیست.
مادربردم ندارم که تست کنم.

آقا از کابل ide برای dvd چی میتونه باشه؟

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 977 بار
سپاس‌های دریافتی: 988 بار

پست توسط HS368 »

سلام

هارد یک دستگاه plug and play هست و هر موقع خواستید می تونید از سیستم خارج کنیدش! حتی زمانی که سیستم عامل در حال اجراست، یعنی در ویندوز درایو ها قابلیت مونت دارند براحتی حذف یا اضافه میشند و هیچ تاثیری در هنگ کردن سیستم نداره!

ابتدا به اینجا برید.
My Computer -> (right click) Manage -> Event Viewer -> Windows Logs -> System

توی لیست رو به رو تو ستون Level بگردید آخر ارور critical رو پیدا کنید ببینید زمان و تاریخش با آخرین باری که این مشکل پیش اومده زمانش یکی هست یا نه! و هچنین ارورهای critical قبلی رو هم مقایسه کنید با زمان و نوع اروری که پیش اومده (در Event Properties در Details، مقدار BugcheckCode و پارامترهارو بسنجید!). اگر زمان این ارورها با زمان این مشکل یکی بود یعنی سی پی یو هنوز از کنترل خارج نشده و می تونه ارور تشخیص بده! پس مشکل راحت میشه با BugcheckCode و پارامترها پیدا کرد!
اگر هیچ اروری در زمان هنگ کردن ثبت نشده یعنی مادربرد شما مشکل داره! و یا پاور شما ولتاژ رو قطع یا کاهش داده! در این صورت هارد و تمام وسایل جانبی رو در بیارید (فقط سی پی یو - رم - گرافیک رو سیستم باشه) و بدون سیستم عامل سیستم رو روشن کنید و بذارید بمونه و تست کنید این اتفاق می افته یانه!
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

anybody نوشته شده:والا آپدیت که عرض کردم آخرین بار که به همین مشکل برخوردم با ترس و لرز آپدیت کردم ( همین 1-2 ماه قبل بود. ) که درست نشد. الان میترسم بخوام آپدیت کنم یهو وسطش خاموش بشه از همین هم بشیم و فاتحه!!!

راجب اون راهنما.این تعمیر کارا رو چه حسابی با ولتاژ سنج قسمتهای مختلف رو تست میکنن؟منم یه ولتاژ سنج دارم میخوام بزنم ببینم ردیفه یا نه.قرض تعمیرش نیست.

سلام بر شما دوست من .

اره ، هارد منتفی شد . در رابطه با مادربرد فکر نمی کنم شماتیک مادربردها رو در اینترنت قرار بدن (حداقل من ندیدم).
اما شما همه خازن های مادربرد رو چک کنید، ببینید باد نکرده .. ببینید قسمتی از مادربرد زرد رنگ نشده ...یا که بیش از اندازه داغ نکرده ....

و در پایان سعی کنید یک راهی پیاده کنید ، تا بتونید بایوس رو اپدیت کنید ....تصویر

باتشکرتصویر
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط anybody »

HS368 نوشته شده:سلام

هارد یک دستگاه plug and play هست و هر موقع خواستید می تونید از سیستم خارج کنیدش! حتی زمانی که سیستم عامل در حال اجراست، یعنی در ویندوز درایو ها قابلیت مونت دارند براحتی حذف یا اضافه میشند و هیچ تاثیری در هنگ کردن سیستم نداره!

ابتدا به اینجا برید.
My Computer -> (right click) Manage -> Event Viewer -> Windows Logs -> System

توی لیست رو به رو تو ستون Level بگردید آخر ارور critical رو پیدا کنید ببینید زمان و تاریخش با آخرین باری که این مشکل پیش اومده زمانش یکی هست یا نه! و هچنین ارورهای critical قبلی رو هم مقایسه کنید با زمان و نوع اروری که پیش اومده (در Event Properties در Details، مقدار BugcheckCode و پارامترهارو بسنجید!). اگر زمان این ارورها با زمان این مشکل یکی بود یعنی سی پی یو هنوز از کنترل خارج نشده و می تونه ارور تشخیص بده! پس مشکل راحت میشه با BugcheckCode و پارامترها پیدا کرد!
اگر هیچ اروری در زمان هنگ کردن ثبت نشده یعنی مادربرد شما مشکل داره! و یا پاور شما ولتاژ رو قطع یا کاهش داده! در این صورت هارد و تمام وسایل جانبی رو در بیارید (فقط سی پی یو - رم - گرافیک رو سیستم باشه) و بدون سیستم عامل سیستم رو روشن کنید و بذارید بمونه و تست کنید این اتفاق می افته یانه!

ممنون از شما.این آدرس که دادی رو رفتم تا اونجا که Windows Logs نبود ولی System بود. که سمت راستش اینا هست:

[External Link Removed for Guests]

حالا همینه؟

ستون Level و ارور critical رو پییدا نکردم.

یه چندتا ارور یه جور داده که متنش اینه:
The FSPro Filter Service service failed to start due to the following error:
The system cannot find the file specified.

For more information, see Help and Support Center at [External Link Removed for Guests].

یه وارنینگ هم هست که متنش اینه:
Your computer was not able to renew its address from the network (from the DHCP Server) for the Network Card with network address 0021855945B0. The following error occurred:
The operation was canceled by the user. . Your computer will continue to try and obtain an address on its own from the network address (DHCP) server.

For more information, see Help and Support Center at [External Link Removed for Guests].

زمان دقیق رفتن تو کمای سیستم رو یادم نیست. ولی صبح امروز یه 4-5 بار پش هم اینجوری شد.که اون تایم هم شامل همین ارور و هشدار ها میشه و چیزای عادی.

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط anybody »

sinaset نوشته شده:
anybody نوشته شده:والا آپدیت که عرض کردم آخرین بار که به همین مشکل برخوردم با ترس و لرز آپدیت کردم ( همین 1-2 ماه قبل بود. ) که درست نشد. الان میترسم بخوام آپدیت کنم یهو وسطش خاموش بشه از همین هم بشیم و فاتحه!!!

سلام بر شما دوست من .

اره ، هارد منتفی شد . در رابطه با مادربرد فکر نمی کنم شماتیک مادربردها رو در اینترنت قرار بدن (حداقل من ندیدم).
اما شما همه خازن های مادربرد رو چک کنید، ببینید باد نکرده .. ببینید قسمتی از مادربرد زرد رنگ نشده ...یا که بیش از اندازه داغ نکرده ....

و در پایان سعی کنید یک راهی پیاده کنید ، تا بتونید بایوس رو اپدیت کنید ....تصویر

باتشکرتصویر

خازن ها شکل طبیعی دارن.نه باد دارن نه تغییر رنگ.
خیلی گیج کننده است.
راستی یکی یه مشکل دیگه داره من بپرسم.
کیبورد موقع بوت شدن و اونجا که باید یه کلید رو بزنی تا از رو سی دی بوت بشه ( برای عوض کردن ویندوز ) کار نمیکنه و این رد میشه میره تو ویندوز اونجا کیبورد کار میکنه.
جالب اینجاست اول بوت شدن که dei رو میزنه عمل میکنه و میره تا ست آپ و تعیین عملیات بوت از روی چی.ولی اونجای حساس کار نمیکنه!!!؟

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

سلام و صبح بخیر.

خروجی کیبورد شما USB یا PS2 است ؟ اگر USB باشه ، باید برید تویه تنظیمات بایوس و قابلیت یو اس بی کیبورد رو فعال کنید...

در رابطه با مشکلی اصلی، بهتر که یک مادربرد 775 پیدا کنید ، میتونید به تعمیرکاران مراجعه کنید و بگیید یک تست انجام بدن .
باتشکر. :razz:
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط anybody »

sinaset نوشته شده:سلام و صبح بخیر.

خروجی کیبورد شما USB یا PS2 است ؟ اگر USB باشه ، باید برید تویه تنظیمات بایوس و قابلیت یو اس بی کیبورد رو فعال کنید...

در رابطه با مشکلی اصلی، بهتر که یک مادربرد 775 پیدا کنید ، میتونید به تعمیرکاران مراجعه کنید و بگیید یک تست انجام بدن .
باتشکر. :razz:

USB است.این تنظیمات دقیقا کجا میشه؟
حالا ببینم گیر میارم 775.
راستی یه سوال دیگه.
اگه کیس رو دراز کش بذارم! برای هارد مشکلی پیش میاد؟یعنی ایستاده نباشه و روی درش باشه.جوریکه هارد هم مایله.الان چون هی در کیس رو باز میکنم میبندم و اون تو ور میرم.اینجوری گذاشتمش!

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلام

من هم رو لپتاپم همین مشکل رو داشتم و واقعا داشت دیوونم میکرد. هر کاری که فکرشو بکنی انجام دادم. من از ویندوز 7 32 بیت استفاده میکردم (رم من هم مثل شما 3 گیگ هست). در نهایت ویندوز 8 64 بیت ریختم و مشکل حل شد. ولی چون با ویندوز 8 مشکل کرک و ... داشتم، همون ویندوز 7 64 بیتی ریختم و خدا رو شکر مشکل برطرف شد. یه تیری تو تاریکیه، امتحان کنید، انشاالله مشکل برطرف بشه. البته شاید مسخره به نظر بیاد، ولی خب مشکل حل شد :-(

پیروز باشید
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر

پست توسط sinaset »

anybody نوشته شده:
sinaset نوشته شده:

USB است.این تنظیمات دقیقا کجا میشه؟
حالا ببینم گیر میارم 775.
راستی یه سوال دیگه.
اگه کیس رو دراز کش بذارم! برای هارد مشکلی پیش میاد؟یعنی ایستاده نباشه و روی درش باشه.جوریکه هارد هم مایله.الان چون هی در کیس رو باز میکنم میبندم و اون تو ور میرم.اینجوری گذاشتمش!

در رابطه با هارد ، فکر نمی کنم در کوتاه مدت مشکلی پیش بیاد ، ولی در طولانی مدت چرا ، امکانش هست ...
در رابطه با فعالی سازی کیبورد و موس یو اس بی ، چون نمی دونم صفحه بایوس شما چه جوری هست ، نمی تونم بصورت دقیق خدمتون عرض کنم ، ولی گزینه شبیه به گزینه زیر......
تصویر

باتشکر.تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”