آمادگی تهران برای گفتگو درباره «ابوموسی»

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 2568 بار

Re: آمادگی تهران برای گفتگو درباره «ابوموسی»

پست توسط babak1985 »

Goebbels نوشته شده:یک ایرانی بیش از هر چیز اهل تفکر ، اندیشه و تحقیق است و بی اطلاع از مسئله ای عادی یک فاجعه انسانی و یا ملی نمیسازد.

از کسانی که تفاوت مذاکره و گفتگو (و شاید حتی معنی گفتگو) را نمیداند انتظار زیادی نیست اما حداقل انتظار این است که کمی در این مورد بی اندیشند و بدون تفکر و از روی احساسات فتوا ندهند!

(به هر جهت مثل اینکه خبر تکذیب شده است)

برخی تصور میکنند که فقط خود ایرانی اند ، فقط خود مسلمانند و دیگران .............. به قول معروف برخی کاتولیکتر از پاپ و مسلمانتر از محمد (ص) شده اند.

برای برخی میانه روی بی معنی است. وقتی صحبت از دین است به خوارج می مانند و فتوای فوری صادر میکنند و وقتی صحبت از ملیت است میشوند یک ناسیونالیست دو آتشه! ! !

چرا داری شعر میگی استاد

به نظر شما میانه روی یعنی گفتگو کردند درباره خاکی که برای هر وجب از اون خون بهترینهای این ملت فدا شده؟؟؟؟
دشمن رو باید از دور دید
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

چرا داری شعر میگی استاد

به نظر شما میانه روی یعنی گفتگو کردند درباره خاکی که برای هر وجب از اون خون بهترینهای این ملت فدا شده؟؟؟؟

بنده شعر میگویم ، باشد!

جنابعالی که مدام فتوای صد من یک غاز صادر میفرمایید به بنده بفرمایید که وقتی جناب متکی میگویند :

ايران آمادگي گفتگو براي رفع سوء تفاهمات درباره جزيره ابوموسي را دارد

این گفتگو چه معنایی میتواند داشته باشد؟ و چه ایرادی؟ جناب متکی ایرانی نیست؟! جناب ظریف ایرانی نیست؟! این آقایان وطن خود را دوست ندارند؟

وقتی گفتگو به معنی رد و تایید نیست و صرفا برای رفع سوء تفاهم و گفتن نظرات است چه ایرادی دارد؟

ای کاش درد برخی درد خاک و وطن بود نه گروکشی های سیاسی بی دلیل که اگر اینگونه بود به خدا قسم حرفشان را حتی اگر از روی بی منطقی بود میپذیرفتم و به حساب وطن دوستی میگذاشتم
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط babak1985 »

Goebbels نوشته شده:
ای کاش درد برخی درد خاک و وطن بود نه گروکشی های سیاسی که اگر اینگونه بود به خدا قسم حرفشان را حتی اگر از روی بی منطقی بود میپذیرفتم و به حساب وطن دوستی میگذاشتم

جناب مهندس انگاری باید به کرامات شما نیت خونی رو هم اضافه کرد

تا قیام قیامت شما رو به خاطر این تهمتی که به من زدید حلال نمیکنم

شب خوش تصویر
دشمن رو باید از دور دید
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

نیت خوانی نیست! از پست هایی که در این انجمن و ایضا در مکان های دیگر ارسال میکنید میتوان به طرز فکر شما تا حدودی پی برد

و باز هم ای کاش پاسخی منطقی برای پرسش های بنده داشتید و در بی پاسخی خود به کنایه متوسل نمیشدید!

حلال نکنید مشکلی نیست.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط babak1985 »

Goebbels نوشته شده:

نیت خوانی نیست! از پست هایی که در این انجمن و ایضا در مکان های دیگر ارسال میکنید میتوان به طرز فکر شما تا حدودی پی برد

و باز هم ای کاش پاسخی منطقی برای پرسش های بنده داشتید و در بی پاسخی خود به کنایه متوسل نمیشدید!

حلال نکنید مشکلی نیست.

عقیده من اینکه گفتگو درباره تمامیت ارضیه این کشور در هر گروه ودسته و جناح و دین و مذهب و.... غیر قابل قبوله .

حالا از کدوم پست های من به طرز فکر من پی بردید تصویر
دشمن رو باید از دور دید
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

عقیده من اینکه گفتگو درباره تمامیت ارضیه این کشور در هر گروه ودسته و جناح و دین و مذهب و.... غیر قابل قبوله

حالا از کدوم پست های من به طرز فکر من پی بردید

بهتر است با هم صادق باشیم! همانطور که بنده همیشه در این انجمن ابراز عقیده کردم و پست هایی که دادم مثل برخی ناقض یکدیگر نبوده است.

در تاپیک هایی که مرتبط با نقد اقدامات دولت جناب روحانی است شما یا به نوعی پست های خاص و با مفاهیم مشخص ارسال کرده اید یا به نوعی نظرات تند را تایید کرده اید. (نمونه اش موجوده و دوستان در بخش نظرات در قسمت کاربری شما میتوانند ملاحظه کنند)

صد البته ارسال پست در تاپیک انتقادی ایرادی ندارد اما بدون پشتوانه و با نیش و کنایات خاص باشد نشان از این است که ذهنیات سیاسی و تمایلات حزبی و جناحی در پشت این قضایا وجود دارد و اصل قضیه نیست بلکه حاشیه آن مطرح است و مورد نظر کاربر! آن حاشیه تمایلات حزبی است

این صحبت شما هم :

عقیده من اینکه گفتگو درباره تمامیت ارضیه این کشور در هر گروه ودسته و جناح و دین و مذهب و.... غیر قابل قبوله .

هر چند به ظاهر برای مبرا کردن خود زدید که صد البته با گذشته شما در تعارض است اما شما رو در معرض مورد به مراتب بدتری قرار میده :

به قول معروف برخی کاتولیکتر از پاپ و مسلمانتر از محمد (ص) شده اند.

برای برخی میانه روی بی معنی است. وقتی صحبت از دین است به خوارج می مانند و فتوای فوری صادر میکنند و وقتی صحبت از ملیت است میشوند یک ناسیونالیست دو آتشه! !

تندروی و افراط آن هم در مواردی از روی بی اطلاعی!
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط babak1985 »

Goebbels نوشته شده:
عقیده من اینکه گفتگو درباره تمامیت ارضیه این کشور در هر گروه ودسته و جناح و دین و مذهب و.... غیر قابل قبوله

حالا از کدوم پست های من به طرز فکر من پی بردید

بهتر است با هم صادق باشیم! همانطور که بنده همیشه در این انجمن ابراز عقیده کردم و پست هایی که دادم ناقض یکدیگر نبوده است.

در تاپیک هایی که مرتبط با نقد اقدامات دولت جناب روحانی است شما یا به نوعی پست های خاص و با مفاهیم مشخص ارسال کرده اید یا به نوعی نظرات تند را تایید کرده اید.

صد البته ارسال پست در تاپیک انتقادی ایرادی ندارد اما بدون پشتوانه و با نیش و کنایات خاص باشد نشان از این است که ذهنیات سیاسی و تمایلات حزبی و جناحی در پشت این قضایا وجود دارد و اصل قضیه نیست بلکه حاشیه آن مطرح است و مورد نظر کاربر! آن حاشیه تمایلات حزبی است

این صحبت شما هم :

هر چند به ظاهر برای مبرا کردن خود زدید که صد البته با گذشته شما در تعارض است اما شما رو در معرض مورد به مراتب بدتری قرار میده :

به قول معروف برخی کاتولیکتر از پاپ و مسلمانتر از محمد (ص) شده اند.

برای برخی میانه روی بی معنی است. وقتی صحبت از دین است به خوارج می مانند و فتوای فوری صادر میکنند و وقتی صحبت از ملیت است میشوند یک ناسیونالیست دو آتشه! !

تندروی افراطی! آن هم در مواردی از روی بی اطلاعی!

بله استاد شما درست میفرمایید

ولی استاد زیاد به مسخره بازیهای جناحی تعصب نداشته باش اخر و عاقبت نداره

تعصب فقط در:

دین - ناموس - وطن

تمام.
دشمن رو باید از دور دید
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

بله استاد شما درست میفرمایید

ولی استاد زیاد به مسخره بازیهای جناحی تعصب نداشته باش اخر و عاقبت نداره

تعصب فقط در:

دین - ناموس - وطن

تمام.

باز هم پاسخی از روی بی پاسخی!

بنده چه تعصبی دارم؟! اگر هم حرفی میزنم جز این است که به میانه روی دوستان رو دعوت میکنم؟!

این برخی هستند که تعصب حزبی دارند و این تعصب را در کلام و برخوردشان به خوبی بروز میدهند و سریع فتوا صادر میکنند.

همین چند روز قبل بود که در تاپیکی گفتم :

جناب روحانی سال رو اشتباه اعلام کرده اند که میتواند به عمد یا غیر عمد بوده باشد اگر غیر عمد باشد که مسئله ای نیست اگر هم عمدی باشد باید پاسخگو باشند.

بنده نیز تمایلات جناحی دارم اما شکر خدا از حداقل میانه روی برخوردارم و سعی میکنم در پست های خودم این مسئله رو تا جایی که میتوانم کم رنگ کنم

برای اطلاع بنده یکی از کسانی بودم که به جناب احمدی نژاد در سال 88 رای دادم و هنوز هم بسیاری از کار های ایشان را قبول دارم.

باز هم شما رو به میانه روی دعوت میکنم آن هم با همان طرز فکر و جناحی که مد نظر دارید در همان چهارچوب! در هر چهارچوبی باید میانه رو باشیم چیزی که اسلام تاکید دارد نه افراط و نه تفریط!
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”