گاف ظریف در دانشگاه تهران!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 305 بار

Re: گاف ظریف در دانشگاه تهران!

پست توسط potpotpot »

KH.I.A.2500 نوشته شده:سلام و درود به همگی
من غرب زدگی خیلی افراد را از مسئولان گرفته تا مردم، از نزدیک دیده ام و تبعات آن را با پوست و گوشتم حس کرده ام و این چیزی نیست که قابل انکار باشد.

عزیز ،

شما فقط ، ادعا فرمودید ، که غرب زدگی را در جامعه مشاهده ، می فرمایید !!تصویر

و تعریفی از مفهوم غرب زدگی ارائه ندادین!!تصویر

یعنی ، حتی ، معنی غرب زده را نمی دانید ، و این توانایی را ندارین ، که یک ، تعریف مشخص

از این واژه ارائه بدین !!تصویر

و تنها صاحب ، ادعا ، هستین !!تصویر

ماشاا... ، به این همه ، ادعا...!! تصویر

اگر شما، مفهوم غرب زده را نمیدانید ، نگران نشوید ، فقط بگویید ، نمی دانم !تصویر

و تعریفی ، از واژه غرب زده ندارم !! تصویر

موفق باشیدتصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on potpotpot, ويرايش شده در 0.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 232 بار
سپاس‌های دریافتی: 617 بار

پست توسط netwet »

یه مثال واضح از غرب زدگی که این روزا خیلی زیاد دیده میشه!

خود غربی اسامی مذهبی رو نشانه فرهنگ و تمدنش میدونه ولی اینطرف گذاشتن اسامی مذهبی میشه کهنه پرستی و عرب پرستی!

جک (جیکوب،یعقوب) _ بنجامین (بنیامین) _ دیوید (داوود) _ ساراه (سارا) _ ماریا ، ماری (مریم) _ جوزف (یوسف) _ دنیل (دانیال) _ مایکل (میکائیل) و ... (اینا اسامی مذهبی بود که به ذهن من رسید وگرنه تعدادش بسیار بیشتر از اینهاست)

خوب یکی به من بگه که اینها از نژاد انگلوساکسون و متولد واشنگتن دی سی بودند یا لندن؟! حضرت یعقوب و فرزندانش 3-4 هزار سال پیش تو مصر و کنعان و حضرت مسیح و حواریون هم 2 هزار سال پیش تو فلسطین، چه ربطی به مردم انگلیس و امریکا و ... داره که بیان اسمهای اینارو زنده نگه دارند؟
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام مجدد

ضمن سپاس از کاربر    به خاطر مثالی که زدند.

این طرز برخورد برخی افراد فقط نشان دهنده این است که می خواهند بگویند من بلدم، تو بلد نیستی.

ولی بگذریم... به طور خلاصه این برداشت من از یک موجود غرب زده است:
غرب زده آدمی است که به خاطر احساس حقارت و از روی چاپلوسی و یا از روی نفهمی، خودش را از غربی ها هم غربی تر جا می زند تا داخل آدم حسابش کنند و به جای پیگیری منافع کشور و ملت خودش، چشمش به دهان غربی ها است تا ببیند کجا می گویند به به و کجا می گویند اه اه.
غرب زده آدمی است که به جای این که عامل پیشرفت فناوری و مادی غربی ها را جستجو کند و تلاش کند تا خودش هم به پیشرفت برسد، فقط یک سری ادا و اصول های ظاهری آن ها را تکرار می کند بدون این که درک درستی از حقایق داشته باشد.
غرب زده آدمی است که فکر می کند تا روز قیامت ما باید دنباله روی غربی ها باشیم و اصلاً و ابداً ما عرضه نداریم که از خودمان حرف جدیدی بزنیم و هرگز توان جلو زدن از غرب را نداریم و هر چه که آن ها می گویند درست است و باید اجرا شود.

حالا می رسیم به پرسش اول من:
امریکا از چه جور ملتی می ترسد؟ از یک ملت غرب زده یا یک ملت مستقل؟
آن وقت به شما می گویم که منظورم از این پرسش چه بود...

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط chaz »

غرب زده به مدبری میگویند که نرم افزار تست شده ایرانی رو رها کند و برود سراغ مشابه غربی.
غرب زده به کارخانه ایران خودرو میکویند با آن ERP شاهکار .
غرب زده به مدیر کارخانه ای میگویند که به جای واردات خط تولید و کار کل سیستم را ببرد روی CKD و افتخار کند در پشتی تبلت را خودش تولید میکند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

netwet نوشته شده:یه مثال واضح از غرب زدگی که این روزا خیلی زیاد دیده میشه!

خود غربی اسامی مذهبی رو نشانه فرهنگ و تمدنش میدونه ولی اینطرف گذاشتن اسامی مذهبی میشه کهنه پرستی و عرب پرستی!

جک (جیکوب،یعقوب) _ بنجامین (بنیامین) _ دیوید (داوود) _ ساراه (سارا) _ ماریا ، ماری (مریم) _ جوزف (یوسف) _ دنیل (دانیال) _ مایکل (میکائیل) و ... (اینا اسامی مذهبی بود که به ذهن من رسید وگرنه تعدادش بسیار بیشتر از اینهاست)

خوب یکی به من بگه که اینها از نژاد انگلوساکسون و متولد واشنگتن دی سی بودند یا لندن؟! حضرت یعقوب و فرزندانش 3-4 هزار سال پیش تو مصر و کنعان و حضرت مسیح و حواریون هم 2 هزار سال پیش تو فلسطین، چه ربطی به مردم انگلیس و امریکا و ... داره که بیان اسمهای اینارو زنده نگه دارند؟

عجب نمردیمو فهمیدیم مثلا پدر ما که اسم مرا بابک گذاشت شده غرب زده ! چون اسم ایرانی گذاشت نه عربی ! بماند ...... ! بیینده و خواننده ی ما باهوش تر از این حرفها است !

هرکسی دوست داره اسم فرزندشو عربی بگذاره از نگاه شما یک انسان متفکر و هرکسی اسم ایرانی بگذاره انسان یک انسان غرب زدست ؟ چون در ایران یا عربی می گذارند یا ایرانی گه گداری هم یهودی بغیر از این که چیز دیگری نیست هست ؟

من شخصا که هنوز دتوجیح نشدم با توضیحات شما که مفهوم غرب زدگی چیست تمامی این مثال ها هم که زده شد همه نوعی توجیه است همینقدر که بعضی ها کشته و مرده ی غرب هستند خیلی ها هم کشته مرده ی شرق و مخصوصا اعراب !!!!!

انگار ایرانی وجود ندارد !!!!
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 232 بار
سپاس‌های دریافتی: 617 بار

پست توسط netwet »

sand_fighter نوشته شده:

عجب نمردیمو فهمیدیم مثلا پدر ما که اسم مرا بابک گذاشت شده غرب زده ! چون اسم ایرانی گذاشت نه عربی ! بماند ...... ! بیینده و خواننده ی ما باهوش تر از این حرفها است !

هرکسی دوست داره اسم فرزندشو عربی بگذاره از نگاه شما یک انسان متفکر و هرکسی اسم ایرانی بگذاره انسان یک انسان غرب زدست ؟ چون در ایران یا عربی می گذارند یا ایرانی گه گداری هم یهودی بغیر از این که چیز دیگری نیست هست ؟

من شخصا که هنوز دتوجیح نشدم با توضیحات شما که مفهوم غرب زدگی چیست تمامی این مثال ها هم که زده شد همه نوعی توجیه است همینقدر که بعضی ها کشته و مرده ی غرب هستند خیلی ها هم کشته مرده ی شرق و مخصوصا اعراب !!!!!

مدیریت محبت کنید این پست را تایید کنید لطفا !

اگه از فحوای کلام بنده اینطور برداشت کردی که بابک یه اسم غربیه و معادل غرب زدگیه دیگه مشکل از خود شماست! از روی مزاح عرض می کنم خودشیفتگی هم میتونه عامل این برداشت باشهتصویر
منظور بنده اسامی بود که نه جزء اسامی اصیل ایرانی هستند و نه جزء اسامی اسلامی نمونه اش اسم دخترانه الیزابت که به مرور داره جا میفته یا مثلآ اسم بچه شون رو کتایون میزارن گرچه یک اسم ایرانیه ولی فقط کتی (Katy) صداش می کنند! یا مثل اقوام خودمون که اسم دخترشون رو املیا گذاشتن ولی امیلی (Emily)صداش می کنند! لابد خیلی کلاس داره و بعدآ که بزرگ شد رفت خارج اونجا با افتخار اسمشو میگه و مثل بعضیا که رفتن و تو کشور غریب یه اسم دیگه برا خودشون انتخاب کردن ولی غافل از اینکه همه مدارکشون با اسم قبلی صادر شده به مشکل نخواهند خورد!
Rookie Poster
Rookie Poster
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط chaz »

خدایا عقلانیت را به این مملکت باز گردان.
آنوقت برخی میگویند چرا ما اینقدر متحجر مانده ایم از نظر فرهنگی.
داداش رو کره ماه دارن خیار شور میکارن شما تو قید و بند تیپ اسم مردمی بشون انگ غرب زدگی میچسبونی. :lol:
حتما اسم دختر بنده هم تاراست شدم غرب زده. شما اسم فرزندانت را از روی اسامی عربی انتخاب کن تا رستگار شوی.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

netwet نوشته شده:
sand_fighter نوشته شده:

مدیریت محبت کنید این پست را تایید کنید لطفا !

اگه از فحوای کلام بنده اینطور برداشت کردی که بابک یه اسم غربیه و معادل غرب زدگیه دیگه مشکل از خود شماست! از روی مزاح عرض می کنم خودشیفتگی هم میتونه عامل این برداشت باشهتصویر
منظور بنده اسامی بود که نه جزء اسامی اصیل ایرانی هستند و نه جزء اسامی اسلامی نمونه اش اسم دخترانه الیزابت که به مرور داره جا میفته یا مثلآ اسم بچه شون رو کتایون میزارن گرچه یک اسم ایرانیه ولی فقط کتی (Katy) صداش می کنند! یا مثل اقوام خودمون که اسم دخترشون رو املیا گذاشتن ولی امیلی (Emily)صداش می کنند! لابد خیلی کلاس داره و بعدآ که بزرگ شد رفت خارج اونجا با افتخار اسمشو میگه و مثل بعضیا که رفتن و تو کشور غریب یه اسم دیگه برا خودشون انتخاب کردن ولی غافل از اینکه همه مدارکشون با اسم قبلی صادر شده به مشکل نخواهند خورد!

بله از این نوع نگرش من موافق شما هستم !
Major II
Major II
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 747 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط ATABACKAN »

pckho0r نوشته شده:
coops نوشته شده:در یک مستند(سلاحهایی اینده)که در یک شبکه ماهواره ایی دوبله شده بود در مورد بمب الکترومغناطیسی بسیار قوی که در امریکا ساخته شده بود صحبت میکردن و میگفتن اگر در فاصله بسیار زیاد از سطح زمین منفجر بشه میتونه تمامی مدارهایی الکتریکی و وسایل برقی رو به وسعت قاره امریکا شمالی رو از کار بندازه و میگفتن روسها این بمب البته کمی ضعیفتر رو تا ابعاد یک بطری ودکا ساختن و شاید یک روز علیه ما استفاده کنن پس ما باید خودمونو اماده کنیم تا به یک کشور قرون وسطا تبدیل نشیم

در اینکه بمب های الکترومغناطیسی قدرتمندی وجود دارند شکی نیست ولی اینکه
اندازه قوطی و.و.د.ک.ا
وسعت قاره امریکا
و ...
چرندیاتی بیش نیست.

قدرت این سلاح در شعاع محدودی در نقطه انفجار ویرانگره و از مرز معینی به بعد تقریبآ جز یک اختلال لحظه ای اثری نداره.
الان دیگه اکثر تجهیزات مهم در برابر این سلاح ها شیلد و مقاوم هستند.
استراتژی جنگی ما بر مبنای جنگ نامتقارن پی ریزی شده و اصلآ در هیچ نقطه ای تجمع تجهیزات نداریم که بخواد این سلاح برعلیه شون استفاده بشه.

تنها نقطه اسیب پذیر در برابر این سلاح ها شهرها هستند.

در سال 1958آمريكايي ها اولين بمب هيدروژني خود را امتحان كردند كه نتايج بسيار خارق العاده اي را براي آنها همراه داشت. امتحان يك انفجارهسته اي به روي اقيانوس آرام باعث شد كه از طرفي لامپ هاي بخش هايي از جزاير هاوايي منفجر شوند و از طرفي ديگر هزاران مايل دورتر يعني در استراليا بسياري از تجهيزات راديويي آنان منفجر گردد .
محققان نشان دادند كه درهم ريختگي الكتريكي به دليل اثرات اين انفجار بوده است. تئوري كه در سال 1925توسط فيزيك داني داده شده بود مبني براين بود كه فتون هاي انرژي الكترومغناطيسي مي توانند الكترون هاي موادي را كه داراي عدد اتمي كمي هستند با ضربه ي اندكي از اتم جدا كنند . در آزمايشي كه در سال 1958 انجام شد محققان نتيجه گرفتند فتون هايي را كه از انفجار شديد تشعشعات گاما به وجود مي آيد، مقدار بسيار زيادي از الكترون هاي اتم هاي اكسيژن و نيتروژني كه در جو وجود دارند را جدا مي كند. اين سيل عظيم الكترون ها هم كنشي با ميدان مغناطيسي زمين براي بو جود آوردن يك جريان الكتريكي متغيير داشت كه موجب ايجاد يك ميدان مغناطيسي بسيار قوي بود.پالس الكترومغناطيسي حاصل يك جريان الكتريكي قوي در سطحي بسيار گسترده به وجود مي آورد.
سازمان اطلاعات ايالات متحده در زمان جنگ سرد با ترس از اين كه اتحاد جماهير شوروي یک موشك اتمي را 50 كيلومتر بالاتر از سطح ايالات متحده منفجر كند و به نتايج نظريۀ اشاره شده در مقياس وسيع دست پيدا كند. آن ها از اين مي ترسيدند كه انفجار الكترومغناطيسي حاصله ، تمام ابزارهاي الكتريكي را در سراسر ايالات متحده از بين ببرد.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

پست توسط p920 »

برای طرز فکر شما متاسفم
فقط تعداد thanks ها رو داشته باش!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”