netwet نوشته شده:یه مثال واضح از غرب زدگی که این روزا خیلی زیاد دیده میشه!
خود غربی اسامی مذهبی رو نشانه فرهنگ و تمدنش میدونه ولی اینطرف گذاشتن اسامی مذهبی میشه کهنه پرستی و عرب پرستی!
جک (جیکوب،یعقوب) _ بنجامین (بنیامین) _ دیوید (داوود) _ ساراه (سارا) _ ماریا ، ماری (مریم) _ جوزف (یوسف) _ دنیل (دانیال) _ مایکل (میکائیل) و ... (اینا اسامی مذهبی بود که به ذهن من رسید وگرنه تعدادش بسیار بیشتر از اینهاست)
خوب یکی به من بگه که اینها از نژاد انگلوساکسون و متولد واشنگتن دی سی بودند یا لندن؟! حضرت یعقوب و فرزندانش 3-4 هزار سال پیش تو مصر و کنعان و حضرت مسیح و حواریون هم 2 هزار سال پیش تو فلسطین، چه ربطی به مردم انگلیس و امریکا و ... داره که بیان اسمهای اینارو زنده نگه دارند؟
عجب نمردیمو فهمیدیم مثلا پدر ما که اسم مرا بابک گذاشت شده غرب زده ! چون اسم ایرانی گذاشت نه عربی ! بماند ...... ! بیینده و خواننده ی ما باهوش تر از این حرفها است !
هرکسی دوست داره اسم فرزندشو عربی بگذاره از نگاه شما یک انسان متفکر و هرکسی اسم ایرانی بگذاره انسان یک انسان غرب زدست ؟ چون در ایران یا عربی می گذارند یا ایرانی گه گداری هم یهودی بغیر از این که چیز دیگری نیست هست ؟
من شخصا که هنوز دتوجیح نشدم با توضیحات شما که مفهوم غرب زدگی چیست تمامی این مثال ها هم که زده شد همه نوعی توجیه است همینقدر که بعضی ها کشته و مرده ی غرب هستند خیلی ها هم کشته مرده ی شرق و مخصوصا اعراب !!!!!
انگار ایرانی وجود ندارد !!!!