پیشگویی حضرت امام علی (ع) درباره نابودی اسرائیل

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: پیشگویی حضرت امام علی (ع) درباره نابودی اسرائیل

پست توسط sinaset »

سلام
مشکل اینه که شما از آیات برداشت ظاهری میکنید!
امام ولی خداست و علاوه بر فضائل اخلاقی ویژگی های دیگه ای (مثل معجزات و 72 حرف از 73 حرف اسماء اعظم الهی و ...) رو هم داراست!
ما به عقایدمون افتخار میکنیم و با همین عقاید تونستیم به پیشرفت های بزرگ علمی برسیم , شما یه نگاه به شهدای هسته ای و شهید بزرگوار حسن تهرانی مقدم (یکی از پایه گذاران صنایع موشکی)بندازید و ببینید چه کسانی بودن! انشاءالله ما با همین تفکراتمون به قله های علم و فناوری میرسیم و ثابت میکنیم که دین مانع پیشرفت نیست.

سلام بر شما دوست من
شما انسان خوبی هستید ، ولی تا حدودی ساده هستید و متوجه منظور من نشدید . (البته مسئله غیب گویی به پست های قبلیم اکتفا میکنم)
نیازی نیست ثابت کنید دین مانع پیشرفت نیست ، (همه در فطرتشون میدون که نیازمند 0 تا 100 درصدی به خدا هستن ) دین و علم غیر قابل تفکیکه ، هرکس گفت چنین نیست ، به خودش ظلم کرده .

برای شما احترام غائلم و از پاسخ دادن به بعضی مسائل مطرح شده صرف نظر میکنم
امیدوارم عاقبت بخیر شیدتصویر
باتشکر.تصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

Re: پیشگویی حضرت امام علی (ع) درباره نابودی اسرائیل

پست توسط SHAHABESAGEB »

دیشب در حین تحقیقات در باره موضوعی متوجه شدم که امیرالمومنین علی علیه السلام در یکی از خطبه های نهج البلاغه در مورد قوم مغول پیشگویی هایی کردن:

قسمتی از خطبه 128 نهج البلاغه:
منه: ويومى به إلى وصف الاتراك
كأنِّي أراهُمْ قوْماً كأنّ وجُوههُمُ الْـمجانُّ الْمُطرّقةُ يلْبسُون السّرق والدِّيباج، ويعْتقِبُون الْخيْل الْعِتاق ويكُونُ هُناك اسْتِحْرارُ قتْلٍحتّى يمْشِي الْـمجْرُوحُ على الْمقْتُولِ، ويكُون الْمُفْلِتُ أقلّ مِن المأْسُورِ!
فقال له بعض أصحابه: لقد أعطيت يا أميرالمؤمنين علم الغيب! فضحك عليه السلام ، وقال للرجل ـ وكان كلبياً ـ :
يا أخا كلْبٍ، ليْس هُو بِعِلْمِ غيْبٍ، وإِنّما هُو تعلُّمٌ مِنْ ذِي عِلْمٍ، وإِنّما عِلْمُ الْغيْبِ عِلْمُ السّاعةِ، وما عدّدهُ اللهُ سُبْحانهُ بِقوْلِهِ: الآية، فيعْلمُ سُبْحانهُ ما فِي الاْرْحامِ مِنْ ذكرٍ أوْ أُنْثى، وقبِيحٍ أوْ جمِيل، وسخِيٍّ أوْ بخِيلٍ، وشقيٍّ أوْ سعِيدٍ، ومنْ يكُونُ فِي النّارِ حطباً، أوْ فِي الْجِنانِ لِلنّبِيِّين مُرافِقاً؛
فهذا علْمُ الْغيْبِ الّذِي لا يعْلمُهُ أحدٌ إِلاّ اللهُ، وما سِوى ذلِك فعِلْمٌ علّمهُ اللهُ نبِيّهُ صلى الله عليه وآله فعلّمنِيهِ، ودعا لِي بِأنْ يعِيهُ صدْرِي، وتضْطمّ عليْهِ جوانِحِي

قسمت ديگرى از اين كلام در باره ترك‏هاى مغول ميباشد.
گويا قومى را مى‏نگرم كه چهره‏هاشان همچون سپرهاى چكش خورده است،ديباج وحرير ميپوشند،اسبهاى اصيل را يدك ميكشند و آنچنان دستشان در كشتار باز است كه مجروحان‏از روى بدن كشتگان حركت مى‏كنند،و فراريان از اسير شدگان كمترند.
هنگاميكه سخن به اينجا رسيد يكى از اصحاب گفت اى امير مؤمنان از غيب سخن ميگوئى‏و به علم غيب آشنائى؟!امام(ع)خنديد و به آن مرد كه از طائفه‏«بنى كلب‏»بود فرمود:
اى برادر كلبى!اين علم غيب نيست،اين فرا گرفته‏اى است از عالمى(پيامبر)علم غيب تنها علم قيامت است و آنچه خداوند سبحان در اين آيه بر شمرده است كه:
«آگاهى به وقت قيام قيامت نزد او است،او باران را نازل مى‏كند و از آن چه در عالم‏جنين است‏با خبر است،و كسى نمى‏داند كه فردا چه كار خواهد كرد و كسى نمى‏داند كه در كدام‏سرزمين از دنيا ميرود.(لقمان آيه 34.)
پس خداى سبحان از آنچه در رحمها است پسر يا دختر،زشت‏يا زيبا،سخاوتمند يا بخيل‏سعادتمند يا شقى،و آن كسى كه آتشگيره آتش است و يا در بهشت همسايه و دوست پيامبران است،از همه اينها آگاه است.
اين است آن علم غيبى كه غير از خدا كس نمى‏داند و جز اينها علمى است كه خداوندبه پيامبرش تعليم كرده و او به من آموخته است و برايم دعا نمود كه خدا آنرا در سينه‏ام جاى دهدو اعضاء و جوارحم را از آن مالامال سازد.

در لینک زیر مطالب بیشتری وجود دارد:
[External Link Removed for Guests]
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”