"ویچت"، فیلتر شد
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 122 بار
- سپاسهای دریافتی: 980 بار
- تماس:
"ویچت"، فیلتر شد
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، برخی از منابع آگاه خبر دادهاند اپلیکیشن ویچت در بسیاری از آیاسپیها از جمله مخابرات، مبیننت و ایرانسل فیلتر شده است.
باشگاه خبرنگاران در تلاش است نظر دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درباره تصویب فیلترینگ ویچت در این کارگروه را جویا شود که تاکنون این امر ممکن نشده است، به محض دریافت اخبار بیشتر درباره فیلترینگ ویچت باشگاه خبرنگاران، مخاطبان محترم را مورد اطلاع قرار خواهد داد.
گفتنی است، ویچت یک شبکه اجتماعی موبایل-بنیان است که توسط شرکت tencent چین طراحی و ساخته شده و بیش از 300 میلیون کاربر دارد.
باشگاه خبرنگاران در تلاش است نظر دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درباره تصویب فیلترینگ ویچت در این کارگروه را جویا شود که تاکنون این امر ممکن نشده است، به محض دریافت اخبار بیشتر درباره فیلترینگ ویچت باشگاه خبرنگاران، مخاطبان محترم را مورد اطلاع قرار خواهد داد.
گفتنی است، ویچت یک شبکه اجتماعی موبایل-بنیان است که توسط شرکت tencent چین طراحی و ساخته شده و بیش از 300 میلیون کاربر دارد.
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4727 بار
- سپاسهای دریافتی: 8756 بار
Re: "ویچت"، ف_*ل_ن*__ر شد
سلام
مگه تا حالا باز بوده ؟
عجیبه
مگه تا حالا باز بوده ؟
عجیبه
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
-
- سپاسهای ارسالی: 33 بار
- سپاسهای دریافتی: 116 بار
علتش سو استفاده ی برخی هموطنان نامحترم می باشد که با استفاده از این نرم افزار به شماره های موجود در دفترچه تلفن گوشی های افرادی که عضو این شبکه هستند دست می یابند و خودتان بقیه اش را می دانید..
- محل اقامت: I.R.I
- سپاسهای ارسالی: 2098 بار
- سپاسهای دریافتی: 1458 بار
دوستانی که می خواهند مانع این عمل شوند،لطفاً از راه قانونی وارد شوند و وارد بحث سیاسی نشوند.یک راه قانونی آسان بنا بر تبصره ی دوم ماده ی بیست و دوم قانون جرائم رایانه ای:
در صورتی که به غلط بودن این مصوبه یقین دارید،به وبسایت رفع فیلترینگ به آدرس [External Link Removed for Guests] و تقاضای رفع فیلترینگ را ارسال کنید.تا کنون عده ای (از جمله خودم با این که از وی چت هرگز استفاده نکرده ام و نمی کنم و تنها با آگاهی از این که از آن هم می توان خوب استفاده کرد و هم بد،) این درخواست را داده اند.

[External Link Removed for Guests]
در صورتی که به غلط بودن این مصوبه یقین دارید،به وبسایت رفع فیلترینگ به آدرس [External Link Removed for Guests] و تقاضای رفع فیلترینگ را ارسال کنید.تا کنون عده ای (از جمله خودم با این که از وی چت هرگز استفاده نکرده ام و نمی کنم و تنها با آگاهی از این که از آن هم می توان خوب استفاده کرد و هم بد،) این درخواست را داده اند.

[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 122 بار
- سپاسهای دریافتی: 980 بار
- تماس:
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
خبر نوشت:
"وی چت" هم فیلتر شد. یعنی از این به بعد هیچ ایرانی از داخل ایران نمی تواند بدون استفاده از فیلتر شکن یا وی پی ان از این اپلیکشن استفاده کند. به هر حال این امکان هم همچون بسیاری از امکانات جهان تکنولوژیک امروز به صورت قانونی غیر قابل استفاده شد.
چت در زبان انگلیسی به معنای گفت و گوی دوستانه، درددل و مکالمه است. فیلتر کردن وی چت، جدای از مشکلاتی که برای بسیاری از افراد به وجود می آورد - به خصوص کسانی که عزیزانی را در خارج از کشور دارند و می توانند به رایگان با آنها در تماس باشند - از نقطه نظر نشانه شناسی نیز حائز اهمیت است.امروز امکانی فیلتر شده و دسترسی به آن محدود شده است که نماد گفت و گو و مکالمه است. این که چرا این افزار مسدود شده است و این که چرا مجاز نیستیم و نباید با یکدیگر گفت و گو کنیم، پرسش بزرگی است که مسئولان مرتبط با این ماجرا موظف به پاسخگویی درباره آن هستند. اما به راستی زمانی که کانالی برای ارتباط، گفت و گو، مکالمه، انتقال افکار و اخبار، مسدود می شود و استفاده از آن مطابق قانون جرم محسوب می شود، چگونه انتظار داریم جامعه مشکلات و مسائل خود را با گفت و گو و دیالوگ حل و فصل کند؟! چگونه انتظار داریم زمانی که مشکلی بروز می کند، به جای توسل به خشونت و چاقو و چاقو کشی، با یکدیگر گفت و گو کنیم و از این طریق مشکل را مرتفع سازیم؟! اصلا چرا اینقدر به گسترش دامنه جرم در میان جامعه ایرانی اصرار داریم؟! نگاه کنید ... بسیاری از ما ایرانی ها امروزه به صورت بالفعل مجرمیم و باید مجازات شویم. توجه کنیم به آماری که وزیر محترم ارشاد از استفاده کنندگان از ماهواره در تهران داده اند. بدین ترتیب حدود هفتاد درصد تهرانی ها در طول شبانه روز به واسطه استفاده از ماهواره مرتکب جرم قانونی می شوند! و از امروز استفاده کنندگان از وی چت را نیز باید به دایره وسیع مجرمان افزود!
آقایان... از واژه "چت" نترسید و آن را به مثابه واژه "گوجه فرنگی" در یکی از داستان های معروف شهید مطهری در کتاب داستان و راستان وی قلمداد نکنید! چت، معنایی ساده، پیش پا افتاده و اصولا غیر مبتذل دارد. چت کردن یک عمل انسانی و پذیرفته شده در تمام جوامع است. گیریم وی چت را مسدود کردید، آیا موفق به تعطیل کردن میلیون ها تلفن همراه و سامانه پیامک آن نیز هستید؟!
یا شاید مشکل چیز دیگری غیر از صیانت از معنویت مردم است: دریافت و ارسال پیامک برای دولتی که با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کند، میلیاردها تومان درآمد به دنبال خواهد داشت!
خبر نوشت:
"وی چت" هم فیلتر شد. یعنی از این به بعد هیچ ایرانی از داخل ایران نمی تواند بدون استفاده از فیلتر شکن یا وی پی ان از این اپلیکشن استفاده کند. به هر حال این امکان هم همچون بسیاری از امکانات جهان تکنولوژیک امروز به صورت قانونی غیر قابل استفاده شد.
چت در زبان انگلیسی به معنای گفت و گوی دوستانه، درددل و مکالمه است. فیلتر کردن وی چت، جدای از مشکلاتی که برای بسیاری از افراد به وجود می آورد - به خصوص کسانی که عزیزانی را در خارج از کشور دارند و می توانند به رایگان با آنها در تماس باشند - از نقطه نظر نشانه شناسی نیز حائز اهمیت است.امروز امکانی فیلتر شده و دسترسی به آن محدود شده است که نماد گفت و گو و مکالمه است. این که چرا این افزار مسدود شده است و این که چرا مجاز نیستیم و نباید با یکدیگر گفت و گو کنیم، پرسش بزرگی است که مسئولان مرتبط با این ماجرا موظف به پاسخگویی درباره آن هستند. اما به راستی زمانی که کانالی برای ارتباط، گفت و گو، مکالمه، انتقال افکار و اخبار، مسدود می شود و استفاده از آن مطابق قانون جرم محسوب می شود، چگونه انتظار داریم جامعه مشکلات و مسائل خود را با گفت و گو و دیالوگ حل و فصل کند؟! چگونه انتظار داریم زمانی که مشکلی بروز می کند، به جای توسل به خشونت و چاقو و چاقو کشی، با یکدیگر گفت و گو کنیم و از این طریق مشکل را مرتفع سازیم؟! اصلا چرا اینقدر به گسترش دامنه جرم در میان جامعه ایرانی اصرار داریم؟! نگاه کنید ... بسیاری از ما ایرانی ها امروزه به صورت بالفعل مجرمیم و باید مجازات شویم. توجه کنیم به آماری که وزیر محترم ارشاد از استفاده کنندگان از ماهواره در تهران داده اند. بدین ترتیب حدود هفتاد درصد تهرانی ها در طول شبانه روز به واسطه استفاده از ماهواره مرتکب جرم قانونی می شوند! و از امروز استفاده کنندگان از وی چت را نیز باید به دایره وسیع مجرمان افزود!
آقایان... از واژه "چت" نترسید و آن را به مثابه واژه "گوجه فرنگی" در یکی از داستان های معروف شهید مطهری در کتاب داستان و راستان وی قلمداد نکنید! چت، معنایی ساده، پیش پا افتاده و اصولا غیر مبتذل دارد. چت کردن یک عمل انسانی و پذیرفته شده در تمام جوامع است. گیریم وی چت را مسدود کردید، آیا موفق به تعطیل کردن میلیون ها تلفن همراه و سامانه پیامک آن نیز هستید؟!
یا شاید مشکل چیز دیگری غیر از صیانت از معنویت مردم است: دریافت و ارسال پیامک برای دولتی که با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کند، میلیاردها تومان درآمد به دنبال خواهد داشت!
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
ریشه سیاسی و بحث جاسوسی و اینها را که رها کنیم، صرفا بعد اقتصادیش،
بدجور به ضرر اپراطور ها هست این ابزار و شما بدانید اگر فیلتر شده بی تردید یک پاش درخواست اپراطورهای مخابراتی کشور بوده است.
بدجور به ضرر اپراطور ها هست این ابزار و شما بدانید اگر فیلتر شده بی تردید یک پاش درخواست اپراطورهای مخابراتی کشور بوده است.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 109 بار
- سپاسهای دریافتی: 956 بار
درود ...
البته اگر دلیل فی لت ر ینگ ، درخواست اپراتورهای مخابراتی هم بوده باشه ، باز هم اینکار ، یعنی اون بخش از حاکمیت (یا دولت) که قدرت رو در دست داره ، برای حفظ منافع مالی خودش شهروندانش رو مجبور میکنه به پرداخت هزینه های مورد نظر و مطلوب خودش !
من از وی چت هرگز استفاده نکرده ام و با محیط اون هم آشنا نیستم (و اصولا از در دسترس بودن یا نبودنش سود یا ضرری نمی کنم) . اما بازخورد منفی این اقدام کمیته فیلترینگ و نارضایتی گسترده کاربرانش رو دارم در همه جا به وضوح میبینم . به این ترتیب به شخصه دور نمیبینم که همین بلا (!) بر سر اپلیکیشن های مشابه (خصوصا وایبر) هم بیاد .
ایجاد محدودیت در دنیای امروز ، خصوصا برای نسل جوان ، این طور تداعی میکنه که " مگه میشه من با فامیلم یا دوستم ، این جا یا اون ور دنیا ، صحبت کنم یا پیام رد و بدل کنیم و سهم دولت محترم رو ندم !!!؟"
البته اگر دلیل فی لت ر ینگ ، درخواست اپراتورهای مخابراتی هم بوده باشه ، باز هم اینکار ، یعنی اون بخش از حاکمیت (یا دولت) که قدرت رو در دست داره ، برای حفظ منافع مالی خودش شهروندانش رو مجبور میکنه به پرداخت هزینه های مورد نظر و مطلوب خودش !
من از وی چت هرگز استفاده نکرده ام و با محیط اون هم آشنا نیستم (و اصولا از در دسترس بودن یا نبودنش سود یا ضرری نمی کنم) . اما بازخورد منفی این اقدام کمیته فیلترینگ و نارضایتی گسترده کاربرانش رو دارم در همه جا به وضوح میبینم . به این ترتیب به شخصه دور نمیبینم که همین بلا (!) بر سر اپلیکیشن های مشابه (خصوصا وایبر) هم بیاد .
ایجاد محدودیت در دنیای امروز ، خصوصا برای نسل جوان ، این طور تداعی میکنه که " مگه میشه من با فامیلم یا دوستم ، این جا یا اون ور دنیا ، صحبت کنم یا پیام رد و بدل کنیم و سهم دولت محترم رو ندم !!!؟"
-
- سپاسهای ارسالی: 509 بار
- سپاسهای دریافتی: 260 بار
mjy نوشته شده:پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
این خط اخرش درسته خیلی وقت بود که دیگه از sms استفاده نمیکردم ویچت امکانات بیشتری داشت محدویت کاراکتر نداشت عکس و اسمایل میشد فرستاد پست صوتی داشت گروههای خصوصی میشد ایجاد کرد و مهمتر از همه اینکه مجانی بود .معلومه که به ضرر مخابرات بود
- سپاسهای ارسالی: 290 بار
- سپاسهای دریافتی: 227 بار
احسنت خیلی با حال نوشتی و ی چیزهایی را هم که نمیدونستیم واسه مون روشن کردی دمت گرم میجور عزیز که حقیقت را گفتی اما بقول معروف گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من انچه هرگز بجایی نرسد فریاد است.
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
پیش بسوی کره شمالی شدن ....
الان داشت می گفت که ظاهرا کار علمای گرانقدر است ، دوباره از آن فتواهای گهر بار خود را داده اند !
دقیقا همان بلایی که سر رایتل آوردن سر این جور چیزها هم میارند !

الان داشت می گفت که ظاهرا کار علمای گرانقدر است ، دوباره از آن فتواهای گهر بار خود را داده اند !
دقیقا همان بلایی که سر رایتل آوردن سر این جور چیزها هم میارند !
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
به نظر من اگر يكبار ف_ * ل*_ ت ر در طول حياتش كار درستي انجام داده باشه همين كار هست. من به شخصه از اين حركت عميقا خوشحال شدم. موضوع جاسوسي، ايجاد نقص امنيتي در گوشي و علاوه بر اون موارد اخلاقي و .... از جمله دلايل اين كار بوده
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد