salehi20 نوشته شده:سلام خسته نباشید
اقا سیستم من بعضی وقت ها 10 دقیقه یا 20 دقیقه یا 1 ساعت که کار میکنه یه دفعه تصویر میره ولی کامپیوتر همچنان روشنه فقط
تصویر میره و کامپیوتر ریستارت نمیشه یعنی بخوام سیستم بالا بیاد باید حتما کلید پاور رو از پشت خاموش روشن کنم. مشکل از مانیتور نیس
چون با مانیتور رفیقم هم خاموش میشه
خواهش میکنم راهنماییم کنید

شک نکن مشکل به کارت گرافیک سیستم مربوط میشه. با همچین موردی برخورد داشتم که دقیقآ مشکل شمارو داشت. کارت گرافیک هم ای سی تغذیه داره و ولتاژ دریافتی از مادربورد رو رگوله میکنه بعد تحویل برد میده. به احتمال خیلی زیاد بخش تغذیه ای سی رگولاتور اسیب دیده و زمانی که حرارتش بالا میره به یکباره جریان قطع میشه و کارت گرافیک خاموش میشه و چون کارت گرافیک یه نمونه Hot Swap نیست شما باید سیستم رو یکبار ری استارت کنی تا دوباره اتصال برقرار بشه.
نمونه بردی که من تعمیرش کردم:
[External Link Removed for Guests]همونطور که تو عکس مشخصه خازن های باد کرده (دایره قرمز) مقصر اصلی ماجرا بودند. خازنی که باد میکنه جریان بیشتری از مدار میکشه و جریان بیشتر یعنی حرارت بالاتر! دیودی که با دایره بنفش مشخص کردم حداکثر 1 امپر جریان رو تحمل میکنه ولی زمانی که جریانی بیشتر از این مقدار ازش عبور کنه به شدت داغ میکنه و به یکباره جریان ورودی به ای سی رگولاتور (دایره زرد) رو قطع میکنه که در نتیجه برد گرافیک خاموش میشه که نتیجه اش از دست رفتن تصویر است!
البته اون زمان که من این برد رو تعمیر کردم (مال دوستم بود) هیچ ابزاری نداشتم واسه همین نتونستم خازن هارو عوض کنم فقط موقتآ دیود سیلیکونی رو با ناخن گیر از برد جدا کردم و به جاش یه دیود با امپر بالاتر گذاشتم (با پیچ گوشتی که رو پیک نیک داغ شده لحیمش کردم

) اون فاصله ای هم از کف برد داره باعث میشه هوا بهتر گردش کنه و کمتر داغ کنه.
تذکر: این قطعاتی که رو این برد دیدی ممکنه با اشکال و سایزهای مختلفی رو بردهای دیگه مشاهده بشه، یه عکس با جزئیات کامل از پشت و رو برد گرافیکت بزار تا بررسیش کنیم.