لیونل مسی ایرانی‌ الاصل +عکس

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
پست: 78
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۱, ۱۱:۳۸ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 73 بار
سپاس‌های دریافتی: 705 بار

لیونل مسی ایرانی‌ الاصل +عکس

پست توسط ogfhk »

شاید تعجب کنید، اما باید بدانید که حقیقت دارد. لیونل آندرس مسی، فوتبالیست آرژانتینی عضو باشگاه بارسلونا، مثل قریب به اتفاق مفاخر جهانی، نژادی آریایی و تباری ایرانی دارد!
امید مهدی‌نژاد شاعر، روزنامه‌نگار و طنزنویس، در یادداشتی طنز و خواندنی در صفحه فیس بوک خود نوشته است:
آیا می‌دانید «لیونل مسی» ایرانی‌الاصل و فردی کاملاً اهورایی است؟
شاید تعجب کنید، اما باید بدانید که حقیقت دارد. بله. لیونل آندرس مسی، فوتبالیست آرژانتینی عضو باشگاه بارسلونا، مثل قریب به اتفاق مفاخر جهانی، نژادی آریایی و تباری ایرانی دارد. برای توضیح این حقیقت باید به نود و سه سال پیش برگردیم.
کمال‌الدین مسگرزاده، یکی از اهالی شهر ری بود که در بیست سالگی برای پیدا کردن کار، شهر و دیار را رها کرده و در بندر بوشهر سکونت گزیده بود. کمال‌الدین، پس از دو سال کار در بندرگاه، نخست به‌عنوان باربر ساده و در ادامه به‌عنوان سرباربر، تصمیم گرفت در جستجوی زندگی بهتر راهی سفر شود. سفری بین‌قاره‌ای با یک کشتی تجاری ایتالیایی، که بیش از ده ماه به طول انجامید. مقصد اولیه کشتی ایتالیا و مقصد نهایی‌اش آرژانتین بود. وقتی پس از ده ماه دریانوردی، مسگرزاده همراه با همسفران ایتالیایی‌اش به آرژانتین رسید، مفتون طبیعت زیبای آن شد و تصمیم گرفت در همان کشور بماند. شش ماه اول به سختی گذشت. کمال‌الدین زبان آرژانتیتی نمی‌دانست و کسی را نیز نمی‌شناخت. اما پس از شش ماه تمرین زبان، در مزرعه کشت سویای خوان‌آلفردو در دره ریونگرو مشغول به کار شد. مسگرزاده به‌زودی مراتب ترقی را طی کرد و در کمتر از یک‌سال از یک کارگر ساده، به سرکارگر بخش روغن‌گیری مزرعه خوان آلفردو رسید. خوان‌آلفردو با مشاهده همت و پشتکار مسگرزاده، به او بسیار علاقمند شده بود و او را مسی صدا می‌کرد. خوان‌آلفردو چندی بعد دخترش جورجیا را نیز به عقد او درآورد و به این ترتیب کمال‌الدین و جورجیا زندگی خوشی را در کنار هم در مزرعه آغاز کردند که حاصل آن فرزندانی به نام‌های دیه‌گو، جمال‌الدین، خورخه نستور، فرانسیس، کریستینا بیگم و گابریل بود. همه‌چیز به خوبی و خوشی پیش می‌رفت تا این‌که در جریان سیل دره ریونگو، تمام مزارع دره زیر آب رفت و مزرعه خوان‌آلفردو نیز بکلی نابود شد. خوان‌آلفردو پس از این حادثه مشاعرش را از دست داد و کمال‌الدین و جورجیا مجبور شدند او را به یک تیمارستان محلی بسپارند و به بوئنوس‌آیرس مهاجرت کنند. دوران اقامت کمال‌الدین و جورجیا در بوئنوس‌آیرس دورانی سخت بود. در این دوران کمال‌الدین در یک دفترخانه اسناد رسمی به رونویسی اسناد می‌پرداخت و جورجیا در خانه‌های اعیان شهر کلفتی می‌کرد. گابریل، آخرین فرزند آنها در این دوران به دنیا آمد. دیری نگذشت که کمال‌الدین و جورجیا بر اثر فشار زیاد کار دار فانی را وداع کردند و همسایگان، هریک از فرزندان آن‌دو را به یتیم‌خانه‌ای سپردند. گابریل هفت‌ساله در یتیم‌خانه سان‌دیه‌گو بزرگ شد و دوران کودکی، نوجوانی، جوانی و حتی میانسالی خود را در آنجا گذراند. حضور اوا ـ که به نوبه خود دختر یتیمی بود که در بخش دخترانه یتیم‌خانه بزرگ شده بود ـ اولین و آخرین روزنه امید در زندگی گابریل بود. این روزنه امید به ازدواجی عاشقانه انجامید و گابریل و اوا زندگی فقیرانه اما سرشار از عشق و عاطفه‌ خود را در اتاقی زیرشیروانی آغاز کردند. حاصل این ازدواج عاشقانه، تنها یک فرزند بود که نامش را خورخه هوراکیو گذاشتند. خورخه هوراکیو نیز همچون پدر و مادرش در فقر بزرگ شد و در فقر رشد کرد و نتوانست به تحصیل ادامه دهد. او در نوجوانی به کار در یک کارخانه تولید واکس کفش پرداخت و همان‌جا بود که در سال ۱۹۸۵ با سلیا ماریا کوچیتینی که یک نظافتچی نیمه‌وقت بود ازدواج کرد. آنها نیز چند سال بعد صاحب فرزندی شدند که نامش را «لیونل آندرس» گذاشتند. فرزندی که پس از چندی به یکی از بهترین فوتبالیست‌های جهان تبدیل شد.
چندی پیش، کالج هلند، لیونل مسی را «باهوش‌ترین فوتبالیست دنیا» اعلام کرد. ما حتی اگر حقایق فوق را هم نمی‌دانستیم، از نتیجه تحقیقات کالج هلند متوجه این حقیقت می‌شدیم که در سر لیونل مسی، هوش آریایی و در رگ‌های او خون آریایی جریان دارد.
گفتنی است که این یادداشت خواندنی، با ۲۵۸ بازنشر و ۵۰۲ لایک (محبوبیت) مورد استقبال کاربران فیس بوک قرار گرفته است.
 [تصویر کمال‌الدین مسگرزاده، جد اعلای لیونل مسی، اثر مرجان اندرودی]
[External Link Removed for Guests]
 
[FONT=Arial Narrow]و بدان ما از تبار  [HIGHLIGHT=#0070c0] 
Captain
Captain
پست: 2755
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۵, ۱۲:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: لیونل مسی ایرانی‌ الاصل +عکس

پست توسط Present »

تو گیر و بیر که همه دارند مشاهیر ما رو به سرقت می برند ماهم لیونل مسی رو مال خودمون می کنیم ! :grin:
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Novice Poster
Novice Poster
پست: 54
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۳ دی ۱۳۸۶, ۷:۱۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 193 بار

Re: لیونل مسی ایرانی‌ الاصل +عکس

پست توسط ya_ali »

ogfhk نوشته شده:شاید تعجب کنید، اما باید بدانید که حقیقت دارد. لیونل آندرس مسی، فوتبالیست آرژانتینی عضو باشگاه بارسلونا، مثل قریب به اتفاق مفاخر جهانی، نژادی آریایی و تباری ایرانی دارد!
امید مهدی‌نژاد شاعر، روزنامه‌نگار و طنزنویس، در یادداشتی طنز و خواندنی در صفحه فیس بوک خود نوشته است:
آیا می‌دانید «لیونل مسی» ایرانی‌الاصل و فردی کاملاً اهورایی است؟
شاید تعجب کنید، اما باید بدانید که حقیقت دارد. بله. لیونل آندرس مسی، فوتبالیست آرژانتینی عضو باشگاه بارسلونا، مثل قریب به اتفاق مفاخر جهانی، نژادی آریایی و تباری ایرانی دارد. برای توضیح این حقیقت باید به نود و سه سال پیش برگردیم.
کمال‌الدین مسگرزاده، یکی از اهالی شهر ری بود که در بیست سالگی برای پیدا کردن کار، شهر و دیار را رها کرده و در بندر بوشهر سکونت گزیده بود. کمال‌الدین، پس از دو سال کار در بندرگاه، نخست به‌عنوان باربر ساده و در ادامه به‌عنوان سرباربر، تصمیم گرفت در جستجوی زندگی بهتر راهی سفر شود. سفری بین‌قاره‌ای با یک کشتی تجاری ایتالیایی، که بیش از ده ماه به طول انجامید. مقصد اولیه کشتی ایتالیا و مقصد نهایی‌اش آرژانتین بود.
 [تصویر کمال‌الدین مسگرزاده، جد اعلای لیونل مسی، اثر مرجان اندرودی]
[External Link Removed for Guests] 

چقدر جالب باربرهای صد سال پیش لباس با طراز زربفت پوشیده و شمشیر مرصع به کمر میبستند
اینجا ایران است-بیشه شیران و مهد دلیران است-صاحبش امام زمان است-حاکمش(امام خامنه ای)نائب امام و پاکترین و دانشمندترین رهبر جهان است-قدرت بسیجیان و ارتشیان و سپاهیانش کابوس اهریمنان است.ایرانی ،مهربان و غیور و صبور و دوست جهانیان است زیرا فرهنگ او ،تشیع است و عاشق اهل بیت خاتم پیامبران است- هدف او زمینه سازی برای ظهور امام زمان است -زندگی یک امتحان است-کسی قبول میشود که در خط امام شهیدان است-پیروی از ولایت وصیت ایشان است
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”