سربازها را به مرزها نفرستید

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 1992 بار

سربازها را به مرزها نفرستید

پست توسط دموکراسی »

تصویر  [BLOCKQUOTE]سربازها را به مرزها نفرستید

[External Link Removed for Guests][FONT=Tahoma, Arial] - مرز اقتضائات خود را دارد؛ یک مرزبان باید دیده بان خوبی باشد برای زیرنظر گرفتن تحرکات زمینی و هوایی؛ باید آموزش دیده باشد برای برخورد با کسانی که غیرقانونی قرار است از مرز رد شوند؛ باید حرفه ای باشد برای تغییر آرایش نیروهای نظامی طرف مقابل؛ باید با تجربه باشد برای آنکه بداند در چه زمانهایی چه اتفاقاتی قرار است در مرز بیفتد؛ چگونه و در چه زمانها و موقعیتهایی ممکن است پدیده قاچاق اتفاق بیفتد؛ مرزبان باید مرزبان باشد! 

[FONT=Tahoma, Arial]به گزارش  [External Link Removed for Guests][FONT=Tahoma, Arial] در اتفاقاتی که هر از چندگاهی در مرزهای کشور بویژه در مرزهای حساسی چون مرز با پاکستان و افغانستان و کردستان عراق می افتد به خوبی جملات بالا مصداق دارد. 

تصویر
[FONT=Tahoma, Arial]  

[FONT=Tahoma, Arial]جدای از تأثیرگذاری مستقیم و بی واسطه وضعیت سیاست خارجی و احساس قوت و ضعف از طرف آنسوی مرزها که باعث می شود مرزها از امنیت بالایی برخوردار باشند یا نا امن شوند، حضور پرقدرت درون کشور در مرزها ضروریست ملاک عمل دستگاههای ذیربط قرار گیرد 

[FONT=Tahoma, Arial]آندسته از سربازان خدمت وظیفه که با توجه به تحصیلات خود اجباراً به نقاط محروم اعزام می شوند متاسفانه در طول تنها 2ماه آموزش آنچنان که باید ورزیده نمی شوند که توان مقابله با اشرار محلی، حملات سازمان یافته خارجی و یا جلوگیری از انواع و اقسام قاچاق دو طرفه (چه از داخل به خارج چه خارج به داخل کشور) را آموزش دیده باشند 

[FONT=Tahoma, Arial]لذا در برخورد با موارد فوق دو حالت را بیشتر نمی توان متصور شد: 

[FONT=Tahoma, Arial]الف) [FONT=Tahoma, Arial] در برخورد با قاچاق کالا با کوچکترین تهدید یا تطمیعی چشم بروی اتفاقات می بندند و یا اصلاً متوجه قاچاق شدن کالا نمی شوند 

[FONT=Tahoma, Arial]ب) [FONT=Tahoma, Arial] در برخورد با حملات اشرار یا حملات سازمان یافته از روی کم تجربگی و البته غیرت میهنی به مقابله کور می پردازند و به شهادت می رسند و یا از روی ترس ناشی از کم سالی و ناپختگی فرار می کنند 

[FONT=Tahoma, Arial]در هر حالت حضور سربازان در مرزها در هر یک از اتفاقات قابل پیش بی نی در مرزها کارایی لازم را ندارند. 

[FONT=Tahoma, Arial]این امر در کنار خانواده های چشم و انتظار و نگرانی که میدانند در مرزها چه میگذرد و فشار روحی روانی سنگین بر آنها، امنیت اجتماعی جامعه را تا حدودی ملتهب می کند. 

[FONT=Tahoma, Arial]تصویر 

[FONT=Tahoma, Arial]میان سرباز و ارتشی، میان سرباز و سپاهی، میان سرباز و نیروهای انتظامی تفاوت بسیار است. پاسدار انقلاب، یک ارتشی زندگی خود را بر مبنای نظامی بودن گذاشته است. از روز اول پذیرفته است که همیشه زندگی اش همراه با مخاطرات نظامی پیش رو است. اما سرباز باید دوره خدمتش را بگذراند و در مواقع اضطراری توان اولیه را داشته باشد که از میهن خود دفاع کند و به طور حتم توان یک پاسدار یا یک ارتشی را ندارد. 

[FONT=Tahoma, Arial]۱۲ نفر از ۱۴ شهید سراوان، سرباز بودند. سربازانی که می خواستند پس از دوره خدمت برگردند و شاید دیگر نظامی نباشند در دوره احتیاط! 

[/BLOCKQUOTE]  
توبه برلب سبحه برکف دل پر از شوق گناه معصیت را خنده می اید ز استغفار ما
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

Re: سربازها را به مرزها نفرستید

پست توسط RAHVAR »

بخشی از سربازی من تو مرز (شرق)بود که دوره مرزبانی دیده بودم
سر اکیپ کمین بودم با 3 تا سرباز در مقابل قاچاقچیان مواد اشرار که آموزش دیده و جنگو بودن ولی من سرباز فقط آموزشهای ساده دیده بودم

یه نوشته ای تو یکی از دیوارهای بیرونی پاسگاهمون بود که: صاحب این مملکت امام زمان است

واقعا هم همینطوره

اگه سربازا رو میفرستن مرز دوره مرزبانی تخصصی براشون بزارن

بقول یکی از کادریها : فرمانده مرزبانی فکر نکم تا حالا میل مرزی دیده باشه ولی سربازا....

با وجود همه سختی هایی (بی آبی -طوفان شن و...) که داشت ولی خیلی خوب بود
   تصویر     

Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط دموکراسی »

RAHVAR نوشته شده:بخشی از سربازی من تو مرز (شرق)بود که دوره مرزبانی دیده بودم
سر اکیپ کمین بودم با 3 تا سرباز در مقابل قاچاقچیان مواد اشرار که آموزش دیده و جنگو بودن ولی من سرباز فقط آموزشهای ساده دیده بودم

یه نوشته ای تو یکی از دیوارهای بیرونی پاسگاهمون بود که: صاحب این مملکت امام زمان است

واقعا هم همینطوره

بقول یکی از کادریها : فرمانده مرزبانی فکر نکم تا حالا میل مرزی دیده باشه ولی سربازا....

بنده و امثال بنده که در مرز خدم میکنیم،کلا اموزش مرزبانی ندیدیم!

اموزشی ما مربوط به انتظامی و دستبند زدن و ... بود اما یگان:مرزبانیتصویر

50 روز بدون برق،آب و گاز زندگی در بالای کوهستان های بسیار سرد برای سربازان متولد 74 انصافه؟!

کمین بین سنگ های خرد شده از سرما

بدون اموزش سمت قاچاقچیا شلیک کردن و اصابت تیر به نیروهای خودی رو به چشم دیدم و....

باید یک فکر اصولی شود،خود زنی و فرار از خدمت در مرزبانی بیداد میکندتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط RAHVAR »

دموکراسی نوشته شده:
RAHVAR نوشته شده:بخشی از سربازی من تو مرز (شرق)بود که دوره مرزبانی دیده بودم

واقعا هم همینطوره

بنده و امثال بنده که در مرز خدم میکنیم،کلا اموزش مرزبانی ندیدیم!

اموزشی ما مربوط به انتظامی و دستبند زدن و ... بود اما یگان:مرزبانیتصویر

50 روز بدون برق،آب و گاز زندگی در بالای کوهستان های بسیار سرد برای سربازان متولد 74 انصافه؟!

کمین بین سنگ های خرد شده از سرما

بدون اموزش سمت قاچاقچیا شلیک کردن و اصابت تیر به نیروهای خودی رو به چشم دیدم و....

باید یک فکر اصولی شود،خود زنی و فرار از خدمت در مرزبانی بیداد میکندتصویر

منم همه گفته های شما رو به چشم دیدم
منم نیروی انتظامی بودم

تو آموزشی از بین 700 نفر 12 نفر انتخاب شدیم برا دوره مرزبانی
تو دوره هم چیز خاصی نگفتن
   تصویر     

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3435 بار
سپاس‌های دریافتی: 5874 بار

پست توسط shafagh »

من از مرزبانی اطلاعی ندارم اما معتقدم علاوه بر اموزش های ویژه و تقویت قوای بدنی و توان مقابله با سختی های طبیعی برای نیروهای مرز بان بایست ان ها زا با ادوات الکترونیکی جدید و دوربین های پاسبانی در شب و جلیقه های ضد گلوله هم مجهز نمود. مضاف بر این ها در یکی از پست ها هم پیشنهاد بنده این بود که مرزبانان برای کشف حرکات مشکوک بویژه در شب در خطوط مرزی از سگ های اموزش دیده نیز استفاده کنند. چند سال قبل من خودم یک سیستمی الکترونیکی را طراحی کردم که بسته به انرژی تامینی برق ان می تواند از 2 تا 10 کیلومتر را تحت نظارت قرار دهد. اگر دوستانی که در الکترونیک تخصص دارند از مکانیزم ساده ان اطلاع پیدا کنند واقعا تعجب خواهند کرد که با چنان مکانیزم ساده چطور یک سیستم حفاظتی بی سر و صدا طراحی شده است. در این سیستم از سیم نازک مسی استفاده شده است که در صورت قطع شدن به نیروهای حفاظتی اطلاع می دهد که افراد مشکوک دقیقا در طول 10 کیلومتر از چه باریکه شماره گذاری شده مرزی نفوذ کرده اند و لذا می توانند به سرعت به محل نفوذ برسند. سیم بحدی نازک است که نفر عبوری با قطع شدن ان متوجه وجود سیم نمی شود. این سیم نازک چند کیلومتری ( البته مکانیزم غیر نیازمند به تامین و نگهداری در بعض نقاط به این سیم متصل است تا بتوان منطقه را شماره گذاری نمود و محل دقیق نفوذ را مشخص کرد) به یک مرکز کنترل خیلی کوچک مثلا درون یک برجک دیده بانی متصل است و بسته به اینکه سیم در چه ناحیه ای بر اثر عبور قطع شده است دیودی روی همان نقطه از نقشه روشن می شود و مثلا اطلاع می دهد سیم در فاصله 2 کیلومتری شمالی از مقر قطع شده است. و بدینوسیله می توان از ده تا بیست کیلومتر را یا بیشتر را پوشش داد. البته چون این سیم بایست کمی بالاتر از زمین نصب شود و احتمال دادم مسئولین محترم به چنین طرحی اهمیتی ندهند ان را برای حفاظت دور تا دور پادگان ها یا جاهای حساس دیگر در نظر گرفتم که می توانست عبور هر چیزی را از تمام جهات جغرافیایی بدقت چند متر بر روی نقشه اشکار کند. این سیم می تواند در بالاترین نقطه سیم های خاردار قرار بگیرد و بدلیل حساسیت و نازکی محافظ هوشمند خوبی بنظر می رسد. برای روشن تر شدن مطلب عرض می شود که این سیستم مثل میدان مین عمل می کند که با انفجار یک مین مشخص می شود مین در کجا منفجر شده با این تفاوت که به جای انفجار و سرو صدا ، با روشن کردن یکی از ده ها دیود روی نقشه محل دقیق عبور فرد مشکوک را گزارش می کند
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

shafagh 2, مرحوم برادرم هم خیلی از این سیستم ها درست می کرد و در منزل نصب می کرد ولی برای محیط های وسیع کمتر کارایی داره فرض کن یک حیوانی و یا چیزی رد بشه و این سیم قطع بشه ...
خدا داده انواع دوربین های معمولی و ... ولی وقتی کسی نخواد این کارها رو انجام بده هزارتا از این کارها هم بی فایدست !!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

پست توسط مدافعان حرم »

سربازها را به مرزها نفرستید جمله درستی نیست . باید بگید سربازها را به جنگ نفرستید . چون با این شرایط جنگ هم اگر بشه . . . :grin:
آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط دموکراسی »

سمندون نوشته شده:سربازها را به مرزها نفرستید جمله درستی نیست . باید بگید سربازها را به جنگ نفرستید . چون با این شرایط جنگ هم اگر بشه . . . :grin:

جنگ مقوله ی دیگریه برادر من!

جنگ بشه سرباز که سهله زن و بچه هم میرن مرز،اما فعلا جنگ نیست و نیروهای زبده با امکانات بسیار هستند که داخل شهرها بیکار موندن

اما سربازان انتظامی با کمترین سن و سال و کمترین اموزش و کمترین تجهیرات رفتن به مرز

نتیجشم میشه حادثه سراوان و هزاران حادثه مشابه که خبرش هیچ وقت منتشر نمیشه

باید فکر اصولی کرد...تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

کلا نیروهای آموزش دیده بدرد چی می خورند ؟ بخور و بخواب و رزمایش ؟
باید یک جایی هم از نیروهای آموزش دیده استفاده بشه دیگه ؟
لاقل اگر سرباز لب مرز می گذارید نیرو ها 50 50 باشند یعنی 50 در صد سرباز و 50 در صد نیروی آموزش دیده که اون نیروهای آموزش دیده ناظر بر نیروهای سرباز باشند !
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط RAHVAR »

تو مرز درگیری یه چیز عادی هستش

نیروی آموزش دیده!!!

تو مرزی که من بودم سرباز آموزش ندیده(تخصصی) بهتر از کادری رسته مرزبانی بود

سرباز کم سن و سال چیه؟؟؟ وقتی سن به سن سربازی میرسه اونایی که ادامه تحصیل ندن میرن خدمت نمیدونم چرا میگین کم سن و سال

بقول کادری : برا ما(سرباز) که دعوت نامه نفرستادن که بیایین سربازی خودمون رفتیم (اجباری)
   تصویر     

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

بنده هم حدود 6 ماه لب مرز بودم، منتها من نیروی انتظامی نبودم.

به اعتقاد من صرفا سوژه است و بحث جدید. چون نه راه حلی برای این مسئله وجود دارد و نه منطقی پشتش است.

بله میشود گفت نان هم نرفت گرفت بیاورند در خانه تحویل بدهند دولت وظیفه دارد که نان ملت را تامین کند. حکایت نرفتن به لب مرز سربازان همچین حکایتی است که البته همون مثال اول هم برای برخی افراد یک انتظار منطقی از دولت به حساب میاد در این کشور.

حکایت تجهیزات الکترونیک هم این نیست که کلا استفاده نشود، اما حقیقتش این است که ضریب اعتمادش واقعا پایین است، این خاص تجهیزات الکترونیک مورد استفاده در مرزبانی نیست، وقتی استفاهد از ماشین حساب برای دیده بان ها ممنوع است، و باید دیده بان ها بتوانند با قلم و کاغذ محاسبات خود را انجام دهند بحثی فرای بحث آمادگی برای شرایط بی امکانات مطرح است بلکه بحث ترس و بی اعتمادی نسبت به این تجهیزات در بین است که تجربه های نظامی به وفور تائید کننده غیر قابل اعتماد بودن این تجهیزات بوده است.

با این وجود از این تجهیزات در حد قابل توجهی استفاده میشود، اما مطمئنا هرگز جانشین نفرات نخواهند شد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

احتمالا به زودی این تیتر را هم در سایت خواهیم دید.......

سرباز ها رو به سربازی نفرستید

هر چند قبلا هم برخی اشاراتی داشته اند تصویر
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”