تعبیر زلزله!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

تعبیر زلزله!!!

پست توسط sookootetalkh »

با سلام

من خواب دیدم در منزلمان تنها بودم که زلزله آمد و یک آن زیر پایم خالی شد و افتادم زمین ولی اتفاقی برام نیوفتاد و جاییم درد نگرفت همین طور نشسته خودمو رسوندم به چهار چوب در که همسر میگفت جای امنیه موقع زلزله. یک آن صحنه عوض شد و من خومدمو تو همون حال منزل پدرم دیدم که زیر چارچوب اطاق پدرم نشسته بودم انگار به فواصل چند قدم دو تا چهار چوب دیگه هم پشت سر هم و جلوی چهار چوبی که من نشسته بودم وجود داشت که زیر اولین چهار چوب بعد از من دوست صمیمیم نشسته بود همین طور حرکت عقب و جلو زلزله ادامنه داشت که ساختما به سمت جلو یعنی حیاط خانه پدرم و به سمت ساختمان روبرویی به حرکت در آمد! من که خیلی ترسیده بودم به دوستم گفتم یا خدا دیگه کارمون تموم شد ! و با حرکتی شدید داخل آن ساختمان شدیم بطوریکه تمام شیشه های آن شکست و به داخل منزل پدرم و بالای سر ما پرتاب شد (کلا آن ساختمان خراب شد) ولی به ما اصابت نکرد بعد از اون دیدم روی خودم پتویی انداخته بودم و اونو تا روی سرم کشیده بودم و آماده حرکات بعدی زلزله بودم که از خواب بیدار شدم لطفا هرکی که میتونه و تعبیر خواب بلده خوابم رو تعبیر کنه ممنون میشم ازتون تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

Re: تعبیر زلزله!!!

پست توسط HASAN BARATY »

سلام علیکمتصویر
تعبیر خواب کار هر کسی نیست.حتی به کتاب های بجای مانده در این مورد هم نمیتوان اطمینان داشت بخاطر اینکه بیشتر جنبه شخصی دارن تا عمومی.مثلا کسی خوابی دیده و رفته پیش معصوم بعد تعبیر اون خواب در مورد ان فرد و دران زمان و مکان صورت گرفته و نمیشه الان هر کس مثل این خواب را ببیند سریع به ان مورد مشابه رجوع کنه و فکر کنه تعبیرش همان است.
قطعا برخی خواب ها صادقه هستند و تعبیر دارند بر خلاف بخش زیادی از خواب ها که به دلایلی مثل دلمشغولی های زندگی و یا حتی پرخوری شبانه بوجود می ایند.
به شما دوست گرامی پیشنهاد میکنم در صورت نگرانی از این خواب بجای وقت صرف کردن برای تعبیر ان که معلوم نیست چقدر درست تعبیر شود از روشهای مورد قبول و کاراتر استفاده کنید.و ان چیزی نیست جز صدقه که همه قبول دارند که 70 بلا را دفع میکند و البته در کنار ان میتوانید 7تا قول هوالله بخوانید و صلوات بفرستید انشاءالله دفع بلا میشه.تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”