بمباران بی سر و صدای اتمی ایران!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 696 بار
سپاس‌های دریافتی: 4448 بار

بمباران بی سر و صدای اتمی ایران!

پست توسط TD »

به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، «علیرضا میبدی» مجری تلویزیون ماهواره ای و ضدانقلاب «پارس» در تحلیلی به عملی شدن مذاکرات ایران و 5+1 مبنی بر پلمپ شدن مراکز هسته ای ایران پرداخت.

[External Link Removed for Guests]

میبدی در ابتدای این تحلیل گفت: «بعد از به اجرا در آمدن مراحل اولیه قرارداد ژنو من رفتم به آمارهای بمباران احتمالی سایت های هسته ای ایران نگاه کردم و متوجه شدم اگر بمباران هوایی هم صورت گرفته بود در سه ساعت اول این همه تلفات هسته ای داده نمی شد.»

وی در این خصوص افزود: «در قلمرو هسته ای حق با روزنامه وطن امروز است. هولوکاست هسته ای تیتر جالبی است.»

مجری سلطنت طلب پارس با اشاره به تیتر هولوکاست هسته ای وطن امروز خاطر نشان کرد: «این تیتر اولا نشان می دهد هولوکاست را باور دارند مضاف براینکه می دانند هولوکاست یک فاجعه عظیم بوده است. استفاده از واژه هولوکاست از سوی یک نشریه محافظه کار مذهبی در ایران بسیار پرمعناست.»

این فعال ضدانقلاب در خاتمه تاکید کرد: «بنابراین اگر بمباران صورت گرفته بود این همه در سه ساعت اول تلفات هسته ای داده نمی شد و ایران بمباران بی سر و صدای اتمی شده است.»

به نظر می رسد فعالان ضدانقلاب از اینکه در طی این سال ها وطن فروشی و خیانت نتوانسته اند نظر دولتمردان آمریکا را به سوی جلب کنند بسیار ناراحت شده و زمانیکه احتمال می دهند دولت آمریکا و دیگر کشورهای غربی مجبور به پذیرفتن حق هسته ای ایران شده اند می خواهند از این طریق به دیپلماسی ایران در عرصه جهانی حمله کنند.
****************************************************************************************************
گالری جامع رادارهای پدافند ایران -
تصاویر جالب ، سرگرم کننده و خنده دار - تصاویر جالب و خنده دار نظامی- گالری کامل قایق های نیروی دریایی ایران

وقتی خدا مشکلات تو رو حل می کنه

تو به توانایی های او ایمان داری

وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه

او به توانایی های تو ایمان داره
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

Re: بمباران بی سر و صدای اتمی ایران!

پست توسط sand_fighter »

عجب ! بعضی برای تخریب به کجا ها که نمی روند !
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”