فوری / یکی از 5 مرزبان ربوده شده به شهادت رسید

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

Re: فوری / یکی از 5 مرزبان ربوده شده به شهادت رسید

پست توسط میهن پرست »

هفت سین بی سرباز...آقای دکتر ظریف گوشه کنار جلسات مداوم با
خانم اشتون و رفقا فکری هم به حال 1-5 بکنید
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 231 بار
سپاس‌های دریافتی: 1917 بار

پست توسط میهن پرست »

هفت سین بی سرباز...آقای دکتر ظریف گوشه کنار جلسات مداوم با
خانم اشتون و رفقا فکری هم به حال 1-5 بکنید
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 389 بار

پست توسط masoud-35 »

porim نوشته شده:عدم مدیریت بحرانهای قومی و مذهبی آفت بزرگ این کشور بوده و هست و خواهد بود.

اگه تکثر گرا باشیم ، کمی از ایده آل بودن فاصله بگیریم، همه چیز رو فقط برای خودمون نخوایم، خیلی از بحرانهای این 35 ساله پیش نمی اومد.

اگه جامعه ای چند صدایی بود و اینقده به اقلیتهای قومی و مذهبی سخت نمی گرفتند و مطابق قانون اساسی باهاشون تا می کردند هیچکدوم از این وضعیتها ابدا پیش نمی اومد ولی متاسفانه قدرت ماهیتی داره که باید در قبضه عده ای خاص باشه. دوستان من کورد هستم. سنی مذهب هم هستم. لب مرز هم میشینم. ولی چرا به خاطر نژاد و مذهبم که هیچکدومشون انتخاب خودم نبودن و هیچ تاسفی هم ندارم بلکه افتخار می کنم که یک کورد هستنم, باید شهروند در جه چند حساب شم؟؟ چرا ؟چرا نباید فرماندار شهرم یک کورد باشه؟ یا استاندار استانم کورد باشه؟ مدیر لایق نداریم؟ با سواد کم داریم؟ یا قضیه از جای دیگری اب می خوره؟؟ دوستان اعتراض دارم به این مسئله من اسلام رو بد نمی دونم ولی اگه اسلام برابری و برادریه! اونی که من تا اینجا شاهدش بودم نه برادری بوده و نه برابری!!

">]دوست عزیز من هم یک ایرانی شیعه هستم ودر دوران تحصیل وخدمت با هم وطنهای کرد بوده وهیچ احساسی از شهر وند درجه یک بودن خودم یا درجه چند بودن هموطنهای کردم یا بقیه نکردم شما میتونین با آزادی کامل در تمام ایران بدونه مشکل سفر کنید-یا ساکن شوید ومشغول کار مثل بقیه .پس درجه بندی نیست اگر درجه بندی باشه که هست بین آقا زاده ها وبقیه مردم که مثلا یک زمانی بهشون میگفتند ولی نعمت
مشکل مسولین غیر بومی را استان ما هم که بقول شما اقلیت نیست داره وغالبا بیسواد هم هستند تنها مشکل شما نیست مشکل مدیریتی کشوره
در دانشکده ای که درس میخوندم علاوه بر اینکه چند همکلا س کرد داشتم یکی از مدیر گروهها کرد  

New Member
محل اقامت: Isfahan
سپاس‌های ارسالی: 34 بار
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط wd7000 »

دوستان باید در نظر داشته باشن، از دید ما مردم که گوشمون پر از قدرت بی بدیل سپاه و ارتش؛ جون این 5سرباز اهمیت داره اگرنه از دید مسئولین اینطوره که: چرا باید به خاطر جون 5سرباز به خاک کشور همسایه نفوذ کنیم و رابطه استراتژیکمون رو با کشور دوست و برادر و همپیمان؛ پاکستان عزیز به خطر بندازیم/ ته تهش این 5سرباز شهید میشن میرن بهشت، مردم هم 1ماه بعد یادشون میره که اصلاً چی بوود، چی شد :-(/ پس بیخود حساس نشین این چیزا تو این مملکت عادیه :-o

دخترك برگشت   
  چه بزرگ شده بود   
  پرسيدم: پس كبريتهايت كو؟   
  پوزخندي زد!   
  گونه اش آتش بود، سرخ، زرد ...   
  گفتم: ميخواهم امشب با كبريتهاي تو، اين سرزمين را به آتش بكشم!!  
  دخترك نگاهي انداخت، تنم لرزيد ...   
  گفت: كبريتهايم را نخريدند!   
  سالهاست تن مي فروشم!   
  مي خري؟!  
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 509 بار
سپاس‌های دریافتی: 260 بار

پست توسط RaAmIiN »

تجمع در مقابل سفارت پاکستان برگزار نشد
در پی فراخوان برخی شبکه‌های اجتماعی در خصوص تجمع امروز در مقابل سفارت پاکستان، عده‌ای که قصد تجمع در معابر اطراف سفارت را داشتند با تذکر پلیس محل را ترک کردند. این تجمع برای مطالبه آزادی مرزبانان ربوده شده ایرانی انجام شده بود. به گفته مقامات ایرانی، ربایندگان مرزبانان ایرانی هم اکنون به خاک پاکستان فرار کرده اند.

به گزارش ایسنا، حدود 130 نفر حوالی ساعت 15 امروز به صورت پراکنده در معابر اطراف این سفارت قصد تجمع داشتند که با حضور عوامل کلانتری، محل را ترک کردند و مشکل خاصی گزارش نشده است.
تصویر

به گزارش ایسنا اطراف سفارت پاکستان همچنان آرام است.
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”