به کجا چنین شتابان ؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 490 بار

به کجا چنین شتابان ؟

پست توسط مدافعان حرم »

به نام خدا

خداوند متعال در آیه 11 سوره مبارکه جمعه می فرماید :

((و این مردم چون تجارتی یا لهو و لعب و بازیچه ای ببینند به سوی آن بشتابند و تو را در حال اقامه نماز تنها گذارند. ای رسول بگو آنچه در نزد خداست ، برای شما از لهو و لعب و تجارت دنیا بهتر است و خداوند بهترین روزی دهنده خلایق است.))

موضوع این آیه از این قرار بود که در زمان نماز جمعه که رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلّم در حال خواندن خطبه بودند ، گویا کاروانی وارد شهر شد و مردم ایشان را برای رسیدن به کاروان و خرید و فروش مال دنیا ترک کردند. در شرح این آیه در جایی شنیدم که چنانچه آن چند نفری که نزد حضرت ماندند و ایشان را ترک نکردند هم می رفتند عذاب الهی بر شهر نازل می شد.
دیشب و امروز متعلق بود به فاطمه زهرا سلام الله علیها.
من فعلا در شهری مذهبی هستم. ریا نشود ، برای عرض ارادت به مجلس ماتم حضرت زهرا (س)رفتیم. در راه بسیاری از مغازه های مختلف را دیدم که در شب شهادت و شام غریبان حضرت باز و مشغول کاسبی بودند.

شاید بگویید خوب بعضی مغازه ها باید باز باشند تا زندگی مردم لنگ نشود.
قبول !

اما به نظرتان باز بودن مغازه های زیر در شب و روز شهادت به چه معناست ؟
پیتزا فروشی !

اسباب بازی فروشی !

لباس فروشی !

بازار فروش لوازم صوتی و تصویری و بازی های رایانه ای !

بازار فروش اجناس کادوئی !

آبمیوه فروشی !

گل فروشی !

شیرینی فروشی !
و . . .

تنها جایی که تعطیل بود و نظرم را جلب کرد ، سینما بود که نوشته بود :
((به دلیل ایام عزاداری سینما تعطیل است))

نمی دانم آیا آنها مجبورند که تعطیل کنند یا حرمت نگه میدارند .
ولی خوشا به حیا و غیرتشان که امروز را به خاطر عزا تعطیل کردند.
شاید نزول باران رحمت الهی در امروز به پاس جوانمردی سینماداران و کسبه ای که تعطیل کردند و پرچم سیاه بر سردر مغازه نصب کرده اند ، صورت پذیرفته است
آندریا: سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که قهرمانی نپرورد.
گالیله: نه آندریا، سرزمین فلاکت بار سرزمینی است که در آنجا نیاز به قهرمان باشد.
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

Re: به کجا چنین شتابان ؟

پست توسط ramin-am »

نمیخوام کسی رو به خاطر باورهاش محکوم کنم ولی ب نظر من تعطیل کردن کسب و کار با توجه به وضعیت اقتصادی امروز یه کم ریسک پذیری بالایی میخواد
و من هیچ مشکلی نمیبینم کسی به موقع به کسب و کارش برسه و به موقع هم در مراسم عزاداری بهتره نگم مراسم یاد بود این بانوی بزرگ حضور پیدا کنه حالا شما میگید باید بریم استقبال این هم بد نیست ولی همه چیز به اندازه و به رعایت مثلا من خودم با کار زیاد هم مخالف هستم یکی تا نصفه شب بشینه تو مغازه مثلا لباس فروشی این به نظرم افراط در کاره و اینکه مثلا کسی از 2 روز قبل همه زندگیش رو تعطیل کنه میخوام برم مراسم یاد بود (دلیل این عنوان اینه که من با عزا داری به سبک امروزی و مرسومش مخالفم عزاداری تنها مفهومش اینه که ما مصیبت نامه میخونیم و یادی نمیکنیم از شخصیت والا و عمل بزرگ این بانوی بزرگ ) ولی به نظر من هر کس عقیده ای داره و هدفی داره و در زندگی نیازهایی داره نباید محاکمه کنیم قدیمها به خاطر کمتر بودن فشارهای اقتصادی مردم به این مسایل بیشتر اهمیت میدادن بیشتر به اصل ماجرا میرسیدن
به قول دکتر شریعتی :
به جای اینکه در مسجد باشم و به کفشهایم فکر کنم بهتر است در کفشهایم باشم به خدا فکر کنم
نظر شما چیه ؟
البته من خود اصل جمله رو ننوشتم ممکنه اشتباه نوشته باشم
به رویاهایت بی اندیش ..........
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط مدافعان حرم »

ramin-am نوشته شده:نمیخوام کسی رو به خاطر باورهاش محکوم کنم ولی ب نظر من تعطیل کردن کسب و کار با توجه به وضعیت اقتصادی امروز یه کم ریسک پذیری بالایی میخواد
و من هیچ مشکلی نمیبینم کسی به موقع به کسب و کارش برسه و به موقع هم در مراسم عزاداری بهتره نگم مراسم یاد بود این بانوی بزرگ حضور پیدا کنه حالا شما میگید باید بریم استقبال این هم بد نیست ولی همه چیز به اندازه و به رعایت مثلا من خودم با کار زیاد هم مخالف هستم یکی تا نصفه شب بشینه تو مغازه مثلا لباس فروشی این به نظرم افراط در کاره و اینکه مثلا کسی از 2 روز قبل همه زندگیش رو تعطیل کنه میخوام برم مراسم یاد بود (دلیل این عنوان اینه که من با عزا داری به سبک امروزی و مرسومش مخالفم عزاداری تنها مفهومش اینه که ما مصیبت نامه میخونیم و یادی نمیکنیم از شخصیت والا و عمل بزرگ این بانوی بزرگ ) ولی به نظر من هر کس عقیده ای داره و هدفی داره و در زندگی نیازهایی داره نباید محاکمه کنیم قدیمها به خاطر کمتر بودن فشارهای اقتصادی مردم به این مسایل بیشتر اهمیت میدادن بیشتر به اصل ماجرا میرسیدن
به قول دکتر شریعتی :
به جای اینکه در مسجد باشم و به کفشهایم فکر کنم بهتر است در کفشهایم باشم به خدا فکر کنم
نظر شما چیه ؟
البته من خود اصل جمله رو ننوشتم ممکنه اشتباه نوشته باشم

ما هم نمیگیم شما زندگیت رو تعطیل کن برای عزاداری . اون هم از 10 شب قبلش. شما میتونی یه پرچم سیاه بزنی در مغازت و مغازه داریت رو بکنی . بحث بر سر حرمت نگه داشتن و به خاطر خدا از خود گذشتن بود . شما یه بار دیگه معنی آیه رو بخون . اگر چیزی دستگیرت شد که شد ، اگر نشد (افعل ما شئت)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 118 بار
تماس:

پست توسط lolo_babo1 »

اینایی ک شما میفرمایی احترام و حرمت گذاشتنه (پذچم گداشتنه)
اما براش فتوایی ننوشتن با اینکه روایت هست ک کاسبی ترجیحا نکنیم در این روز و محزون باشیم
چرا فتوا نداره ؟
چون اسلام بن بست نداره
 َللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدناونبینا مُحَمَّدٍوآله مِا اختَلَفَ المَلَوان وَ تَعاقَبَ العَصرانِ وَکَرَّالجَدیدانِ وَستَقبَلَ الفَرقَدانِ وَبَلِّغ رُوحَهُ وَ اَرواحَ اَهلِ بَیتِهِ مِنَّا الافضل التَّحِیَّۀَ وَالسَّلامُ.
[External Link Removed for Guests] 
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط مدافعان حرم »

lolo_babo1 نوشته شده:اینایی ک شما میفرمایی احترام و حرمت گذاشتنه (پذچم گداشتنه)
اما براش فتوایی ننوشتن با اینکه روایت هست ک کاسبی ترجیحا نکنیم در این روز و محزون باشیم
چرا فتوا نداره ؟
چون اسلام بن بست نداره

1- این تاپیک رو برای جر و بحث درست نکردم. هر چیزی مشتری خاص خودش رو داره. باز کردن مغازه تو این شب و روزها حرام نیست. نشان دهنده اینه که مسائل مذهبی چقدر برای شما اهمیت داره و چقدر حاضرید از خودتون برای دینتون مایه بگذارید . یه جور جوانمردی و لوطی بودنه.
2- منظور شما رو نفهمیدم. شما بالاخره میگی حرف ما درسته یا نیست ؟ اگر میگید درسته که هیچ . اگر میگید غلطه که به شما هم توصیه میکنم یه بار دیگه معنی آیه ای که نوشتم رو بخونید.
3- بلا نسبت شما یه تناقض جالب در بعضی ها وجود داره که وقتی یه مطلبی تو قرآن نیست ولی فتواش هست ، میگن چرا تو قرآن نیومده ؟ وقتی هم که تو قرآن هست ولی فتواش نیست ، میگن چرا فتواش نیومده ؟
4- چرا برادر . اسلام بم بست هم داره . مثل حرام بودن قطعی بعضی چیزها که نباید بری طرفش !

خلاصه همین که دور همیم خوش میگذره ! بقیه اش رو بی خیال !
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”