, دوست عزیز مت در دولت قبلی هم اگر در مطالب ارسالی من بین سال نود تا نود و دو بگردید می بینید که گفتم سزای گران فروش نخریدنه و همه رو به صف نکشیدن برای خرید دلار و سکه و طلا تشویق می کردم ولی کو گوش شنوا هر چند که شدیدا معتقدم که در سال نود به بعد به خاطر اینکه دولت قبلی پاهاش روی دم بعضی از اقازاده ها و سرمایه داران گردن کلفت که پروندشون در قوه قضاییه گم شده بود و گیرهایی که اوس محمود تو مجلس به لاریجانی ها داد بود همون طوری که مشاهده کردید که دقیقا یک روز بعد از انتخابات طلا شد صد تومان یعنی بیست و هشت تومان ارزان تر این یعنی دست دولت جدید با دلالان جیره خوار و آقازاده ها در یک کاسه است!
گفتن من تکرار مکرراته و مطلب نویسی الکی! چون چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!؟
در ضمن بله دقیقا همیجوری هست که هر کس رو در قبر خودش می خوابونند!
و یک سوال ما در ان زمان سکوت کردیم و گناه کبیره که سکپت نکردیم ولی چرا شماها زمانی که گاز سی ان جی از 652تومان شد 600 صداتون در نیامد نکنه اینم دستور اوس،محمود بوده! ؟ رطب خورده را منع رطب نتوان کرد! چون خدا شما هم در مقابا این قضایا سکوت کردید!
ولی ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست چون دولت جدید دقیقا داره همون کارهایب که در دولت قبل انجام می شد و خودشون اونا رو به باد انتقاد که چه عرض کنم بهتره بگم تخریب می گرفتند انجام می دهند!
چرا سهمیه موتور سیکلت من سوخت؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
Re: چرا سهمیه موتور سیکلت من سوخت؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
در ضمن اگر زیاد غلط دارم اینه که با گوشی،مطلب می فرستم و امکان ویرایش مشکل و بابت این موضوع عذرخواهی می کنم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

-
- سپاسهای ارسالی: 232 بار
- سپاسهای دریافتی: 617 بار
نمیدونم سری به مراکز پلیس+10 زدید برا تعویض گواهینامه و ...
پارسال هزینه تعویض گواهینامه 10 تومن بود و امسال شده 15 تومن یعنی درست مطابق با نرخ تورم 50 درصدی ، درآمد خودشون رو افزایش دادن ولی وقتی نوبت به حقوق کارگر بدبخت میرسه تورم میاد رو 10-15 درصد!!!!!
پارسال هزینه تعویض گواهینامه 10 تومن بود و امسال شده 15 تومن یعنی درست مطابق با نرخ تورم 50 درصدی ، درآمد خودشون رو افزایش دادن ولی وقتی نوبت به حقوق کارگر بدبخت میرسه تورم میاد رو 10-15 درصد!!!!!
-
- سپاسهای ارسالی: 588 بار
- سپاسهای دریافتی: 899 بار
Ghost Rider نوشته شده:گرانی فقط تو این دولت که عمرش به 1سال هم نرسیده نیست، تو دوران قبلی هم بود. حالا بگذریم از این که تو این دولت گرانی کم تر هم شده (اگه موج گرانی رو تو دوران قبلی به یاد داشته باشید و با دوران حاضر مقایسه کنید، البته به غیر از گرانی حامل های انرژی و آب و برق که طبق قانون باید اجرا می شد)
رشد گرانی از دولت قبل کمتر شده؟؟؟؟شما الان دقیقا در مورد کدام کشور دارید حرف میزنی؟؟دولت قبل که مرحله اول یارانه ها را اغاز کرد نفری 45500 به هر فرد داد البته غیر از عیدی چند صد هزار تومنی به هر خانوار.قرار بود در مراحل بعدی هم بدون ادعای خالی بودن خزانه و.......هم علاوه بر ان اضافه پرداخت داشته باشند.
دولت محترم اصلاح طلب که سرکار امد بلافاصله خزانه خالی شد و....که البته با نحوه اجرای مرحله دوم هدفمندی مشخص شده این تبلیغات برای چی بوده.ملت را با این حرفها سرکار گذاشتن بعد اجناس را گران کردن بدون انکه چیزی بر یارانه بیافزایند الان هم همه خوشحالیم فعلا همون قبلی را از صدقه سر دولت قبل داریم که حتما در مراحل بعد اون را هم به روی ما خواهند بست.شما وضعتون چجوریه که بعد از اجرای مرحله دوم و اضافه شدن قیمت ها بدون پرداخت یک یک قرونی هیچ مشکلی ندارید و ان را قانونی میدانید و از سویی هم احساس میکنید وضع تورم در مجموع بهتر شده؟؟؟؟یک سر کسی تشریف ببره فقط چند کیلو سیب زمینی و پیاز و....هم بخره متوجه میشه باز نسبت به گذشته چقدر رفته بالا.البته فعلا دستوری جلوی افزایش قیمت ها را بعد از مرحله دوم گرفتن انشاءالله کم کم خبرهای افزایش لجام گسیخته قیمتهای مواد غذایی و...علاوه بر وضعیت فعلی هم اعلام میشه.
کم کم داره مشخص میشه کسانیکه مدام از معضلات اقتصادی در دوران گذشته حرف میزدن چقدر مشکلاتشون با دولت قبل واقعا اقتصادی بوده!!!!!
- محل اقامت: Tabriz
- سپاسهای ارسالی: 6254 بار
- سپاسهای دریافتی: 1515 بار
شیرافکن نوشته شده:Ghost Rider نوشته شده:گرانی فقط تو این دولت که عمرش به 1سال هم نرسیده نیست، تو دوران قبلی هم بود. حالا بگذریم از این که تو این دولت گرانی کم تر هم شده (اگه موج گرانی رو تو دوران قبلی به یاد داشته باشید و با دوران حاضر مقایسه کنید، البته به غیر از گرانی حامل های انرژی و آب و برق که طبق قانون باید اجرا می شد)
رشد گرانی از دولت قبل کمتر شده؟؟؟؟شما الان دقیقا در مورد کدام کشور دارید حرف میزنی؟؟دولت قبل که مرحله اول یارانه ها را اغاز کرد نفری 45500 به هر فرد داد البته غیر از عیدی چند صد هزار تومنی به هر خانوار.قرار بود در مراحل بعدی هم بدون ادعای خالی بودن خزانه و.......هم علاوه بر ان اضافه پرداخت داشته باشند.
دولت محترم اصلاح طلب که سرکار امد بلافاصله خزانه خالی شد و....که البته با نحوه اجرای مرحله دوم هدفمندی مشخص شده این تبلیغات برای چی بوده.ملت را با این حرفها سرکار گذاشتن بعد اجناس را گران کردن بدون انکه چیزی بر یارانه بیافزایند الان هم همه خوشحالیم فعلا همون قبلی را از صدقه سر دولت قبل داریم که حتما در مراحل بعد اون را هم به روی ما خواهند بست.شما وضعتون چجوریه که بعد از اجرای مرحله دوم و اضافه شدن قیمت ها بدون پرداخت یک یک قرونی هیچ مشکلی ندارید و ان را قانونی میدانید و از سویی هم احساس میکنید وضع تورم در مجموع بهتر شده؟؟؟؟یک سر کسی تشریف ببره فقط چند کیلو سیب زمینی و پیاز و....هم بخره متوجه میشه باز نسبت به گذشته چقدر رفته بالا.البته فعلا دستوری جلوی افزایش قیمت ها را بعد از مرحله دوم گرفتن انشاءالله کم کم خبرهای افزایش لجام گسیخته قیمتهای مواد غذایی و...علاوه بر وضعیت فعلی هم اعلام میشه.
کم کم داره مشخص میشه کسانیکه مدام از معضلات اقتصادی در دوران گذشته حرف میزدن چقدر مشکلاتشون با دولت قبل واقعا اقتصادی بوده!!!!!
الان دارم در مورد ایرانی حرف میزنم که در دورانی که 800میلیارد دلار درامد داشته در حالی که می تونسته در مدار پیشرفت و ترقی باشه، در مدار رکود و پسرفت قرار گرفته.
الان که من این متن رو می نویسم به گزارش بانک مرکزی نرخ تورم به این قراره: تورم اردیبهشت 30.3% و تورم نقطه به نقطه 16.6%.([External Link Removed for Guests]) در مقایسه با شهریور 92 که 36% بوده([External Link Removed for Guests]). اگه سواد داشته باشید این یعنی کاهش در رشد تورم. البته این به معنی کم شدن قیمت نیست بلکه به معنی کم شدن شیب افزایش قیمت هاست که نشون میده دولت در این امر موفق عمل کرده. اجرای مرحله دوم هدفمندی هم خواه ناخواه تورم به بار خواهد اورد ولی با توجه به این که یارانه نقدی افزایش پیدا نکرده در نتیجه افزایش نقدینگی کم تر خواهد شد و با توجه به سیاست های دولت برای کمک به بخش تولید جای امید است که هر چه زودتر اقتصاد مملکت از حال رکود در بیاد (امیدوارم تا پایان سال این اتفاق بیافته)
آیا شما در مورد افزایش نقدینگی در جامعه و اثرات آن بر اقتصاد چیزی می دونید که راه به راه میگید چرا یارانه رو زیاد نکردن؟ اشتباهی که دولت قبلی با تزریق مستقیم نقدینگی از طریق یارانه نقدی و مسکن مهر مرتکب شد و دقیقا اقشار متوسط به پایین جامعه رو به خاک سیاه نشوند.
امیدوارم افق دیدتون رو از پیاز و سیب زمینی کمی جلوتر ببرید تا علت افزایش نیافتن یارانه رو بفهمید.
در ظمن مشکل من با دولت قبل اقتصادی و سیاسی بود.
-
- سپاسهای ارسالی: 588 بار
- سپاسهای دریافتی: 899 بار
Ghost Rider نوشته شده:الان دارم در مورد ایرانی حرف میزنم که در دورانی که 800میلیارد دلار درامد داشته در حالی که می تونسته در مدار پیشرفت و ترقی باشه، در مدار رکود و پسرفت قرار گرفته.
الان که من این متن رو می نویسم به گزارش بانک مرکزی نرخ تورم به این قراره: تورم اردیبهشت 30.3% و تورم نقطه به نقطه 16.6%.(منبع) در مقایسه با شهریور 92 که 36% بوده(منبع). اگه سواد داشته باشید این یعنی کاهش در رشد تورم. البته این به معنی کم شدن قیمت نیست بلکه به معنی کم شدن شیب افزایش قیمت هاست که نشون میده دولت در این امر موفق عمل کرده. اجرای مرحله دوم هدفمندی هم خواه ناخواه تورم به بار خواهد اورد ولی با توجه به این که یارانه نقدی افزایش پیدا نکرده در نتیجه افزایش نقدینگی کم تر خواهد شد و با توجه به سیاست های دولت برای کمک به بخش تولید جای امید است که هر چه زودتر اقتصاد مملکت از حال رکود در بیاد (امیدوارم تا پایان سال این اتفاق بیافته)
آیا شما در مورد افزایش نقدینگی در جامعه و اثرات آن بر اقتصاد چیزی می دونید که راه به راه میگید چرا یارانه رو زیاد نکردن؟ اشتباهی که دولت قبلی با تزریق مستقیم نقدینگی از طریق یارانه نقدی و مسکن مهر مرتکب شد و دقیقا اقشار متوسط به پایین جامعه رو به خاک سیاه نشوند.
امیدوارم افق دیدتون رو از پیاز و سیب زمینی کمی جلوتر ببرید تا علت افزایش نیافتن یارانه رو بفهمید.
در ظمن مشکل من با دولت قبل اقتصادی و سیاسی بود.
بله ممنون که به همه نشان دادید چقدر باسواد هستید!!!!
چه جالب.اونوقت تمام قدرتها بخاطر همین رکود و پسرفت اومدن پای میز مذاکره با ایران؟؟؟ما یادمونه همین امریکا حتی حاضر به مذاکره مستقیم با ایران نبود.ولی الان رئیس جمهورش بخاطر تعطیلی بخشی از دستاوردهای دولت قبل به خودش میبالد!!!لبته از دیدگاه شما زمان اقای خاتمی که موبایل را ملت می انداختن گردنشون یا بخاطر یک کیسه سیمان حواله میگرفتن دور شهر می گشتن یا در بازیهای اسیایی تایلند به مقام افتخار امیز دهمی رسیدیم و.....همه چیز در مسیر درست بود.الان هم دارید به همان مسیر درست برمیگردید ملت هم دارن تماشا میکنن و اون نه بزرگ به عدم دریافت یارانه نقدی هم بیانگر همین عدم اعتماد است.داستان اون مثلا 800 میلیارد دلار که بارها توضیح داده شد!!یک نگاهی به دورو برت بکن و ساخت و سازها را ببینی مشخص میشه بخش زیادش کجا رفته.اما این بی منطقی یک روی دیگر هم دارد که از ان غافل هستید و ان اینکه در مورد دولت فعلی هم صادق است.خب الان نزدیک یکسال گذشته میزان درامدهای این کشور اگر همین صادرات بیش از یک میلیون بشکه ای نفت را هم حساب کنیم همراه با درامدهای دیگر مشخص است خب چکارش کردید؟؟؟؟حداقل از اون مثلا 800 میلیارد ما یک یارانه نقدی و ارزانی تلفن و توسعه گسترده صنایعی مثل سیمان را دیدیم یک عیدی خوب هم به همه دادن.از این پولهای اخیر چقدر گیر ما امده.جز اینکه بعد از گذشت یکسال فقط با عدد و رقم حرف های تکراری بشنویم!!
ایا شما از جیب خالی ملت اطلاع دارید که با افزایش قیمت ها بدون افزایش یارانه ها قرار است چه بلایی بر سر ملت بیاد؟؟؟میزان درامد ماهانه شما چقدر است که افزایش قیمتهای حامل های انرزی در مرحله دوم بعلاوه افزایش اجتناب ناپذیر قیمت سایر کالاها را اینقدر راحت تحمل میکنید؟؟؟؟اقایون که توی این چند سال دادشون از اقتصاد به هوا رفته بوده که ادم احساس میکرد نان شب را هم ندارند اما حالا این همه افزایش قیمتها همه طبیعی میشه!!بخصوص اگر در نظر بگیریم که نوع جهت گیری اینها در مورد امار دهی مراکز رسمی مملکت چگونه بود و با ماجرای خزانه خالی و....هم مقایسه کنیم این ادعاهای مربوط به کاهش تورم هم مشخص میشه.
جناب اونوقت تکلیف یارانه نقدی که مشخصه .چون همه چیز رفت بالا در مراحل دوم و سوم باز بالاتر میره این مقداری هم که از صدقه سر دولت قبلی بود را هم از ما میگیرید.اونوقت طرح جایگزینتان برای مسکن مهر چی هست؟؟؟بالاخره ما میدانیم چه تعداد با چه مبالغی در این طرح صاحب مسکن شدند الان که نزدیک یکسال از امدن دولت محترم اصلاح طلب گذشته بفرمائید چه طرح منسجم جایگزینی را ارائه دادید.مسکن اجتماعی یا همان اجاره ای هم که اونقدر ناپخته است که روی هوا است.بالاخره یک زمانی وقتی در قدرت نباشی این ادعاها و فریب ملت ساده است اما وقتی سرکار امدید باید تعقییر جهت بدهید و بجای حرفهای بی نتیجه طرح جایگزین ارائه بدهید.مسکن مهر به درد نمی خورد و نقدینگی را بالاتر برد و.....بسیار خوب ما هم باور کردیم راهکار جایگزینتان چی بوده؟؟
در مورد بدی یارانه نقدی و....هم اتفاقا در مرحله دوم هدفمندی همین دولت محبوبتان مداوم تقاضا کرد که از گرفتن یارانه نقدی انصراف بدهید خوب چند درصد از مردم این جامعه قبول کردن.شما و همفکرانتان که اینقدر در سیاه نماییی در مورد همه چیز دولت قبل متبحرهستید بفرمائید چرا از دریافت یارانه انصراف ندادید تا بلکه همین نقدینگی هر ماهه حاصل از ادامه پرداخت های مرحله اول که به جامعه تزریق میشه از بین بره و تورم باز هم کمتر بشه.بالاخره میزان رایی که دولت جدید داشته را با انصرافی ها مقایسه کنیم همه چیز مشخص میشه!!!!!
یارانه نقدی بسیار بده و اجرای مرحله دوم بدون افزایش یارانه نقدی بسیار خوب است اما همه با وجود تبلیغات فراوان چند ماهه باز هم ثبت نام کردن تا بگیرند.مسکن مهر بده اما بعد از گذشت یکسال هنوز طرح جایگزینی نداشتن که ارائه کنن.اگر توی این چند ساله که فقط برخی دنبال تخریب دستاوردهای یک دولت برای بالا بردن خود و پوشاندن ضعفهایشان بودن کمی هم دنبال فکر و اصلاح بودن حداقل الان این مشکلات را نداشتن که هنوز بعد از گذشت نزدیک یکسال همه کاره دولت بجای سر و سامان دادن به مکانهای تحت مدیریتش دنبال سیاه نمایی علیه دولت پیشین باشد.که البته با این دستاوردهایشان دیگر کسی هم توجهی نمیکند!!!!