سلام
پدر من 54 روز هست فوت شده . روزای اول فامیلا تو خواب میدین نماز می خونه جانماز باز می کنه حتی یه جا نماز از میون جانمازا برداشت و یکی دیگه دیده بود که میون شهداس و دارن می برن و پرسیده بود اینا رو کجا می برین گفته بودن که می برن بهشت. خلاصه همه با احوال خوب و با لباس سفید می بیننش اما دوبار من تو خواب دیدمش که تو یکیش با عصبانیت به من نگا می کرد و با همون حالت مریضی که داشت مامانم دشتش رو گرفته بود و داشت می بردش دکتر و دوستش هم پشت سرشون می رفت که درست جلو در خونه که می خواستن برن از خواب پریدم و تو یکی دیگه از خوابام دیدم که داره با ما دعوا می کنه و ناراحت هستش و با ناراحتی من رو نگا می کنه . میشه بگین چرا از م ناراحت هس؟ البته حدود نیم ساعت قبل فوتش من به بابام گفتم چقدر از درد دستت ناله می کنی ؟ یک روز قبلش بریدیم دکتر و گفتن دستش خواب رفته ، بعد بابام بر گشت و اسمم رو گفت و بعد گفت که من کاریم نباشه . الان خیلی ناراحتم که اون حرف رو زدم میشه بگین علت ناراحتیش چی هس ؟ آیا ازم ناراحته ؟ آیا حلالم نکرده ؟ ایا بچه خوبی واشس نبودم؟
بدهی هم نداشته تا اونجایی که من می دونم و روحانی تو مسجد پرسیده هیچ کس نگفته که پدرم بدهی داشته . فقط یکی از دوستاش بو که چن سال قبل قرار گذاشتن یه آپارتمان که تو اصفهان بود با هم برن بفروشن و بعد فروشش بهش 500 هزار تومن پول بده که رفتن اما نفروختن و اومدن . تمام مخارج سفر و داروهاش و خرج خونشون رو بابام داد. اون آقا اومده بود و می گفت که بابام بهش بدهکار هس در صورتی که قرار بود اگه با هم خون رو فروختن بهش پول بده در غیر این صورت نه. که حتی چن نفر هم میدونستن و حرف ما رو تاید کردن و گفتن بدهی حساب نمیشه.
تو رو خدا تعبیرش رو برام بگین دارم دیوونه میشم.
با تشکر
seven.ahmadi@gmail.com
درخواست تعییر خواب
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3435 بار
- سپاسهای دریافتی: 5876 بار
Re: درخواست تعییر خواب
این پیشنهاد خود من هست. شب قبل از خواب صد تا صلوات برای مرحوم پدرتان بفرستید و بعد از خداوند بخواهید که بحق ان صلوات ها اجازه دهد شما در خواب ایشان را ملاقات کنید و اجازه سخن گفتن به وی بدهد تا اگر مطلبی هست به شما بگوید
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
Re: درخواست تعییر خواب
سلام
قسمتی از تعبیر «ابن سیرین» که به خواب شما مربوط است را می نویسم:
اگر بیند مرده جامه های نیک پوشیده بود، دلیل که با ایمان از دنیا رفته باشد. اگر مرده را با جامه های سفید بیند، دلیل که در آخرت حال او نیکو بود. اگر مرده را جامه های سیاه بیند به خلاف این است و جامه زرد و کبود، دلیل معصیت است. اگر مرده را جامه پوشانید، دلیل که اجلش نزدیک است. اگر دید مرده از اهل او با وی مناظره کرد یا روی از وی بگردانید، دلیل است وصیتی که کرده بود به جای نیاورده باشد. اگر دید مرده در نماز بود، دلیل که آن مرده در دنیا استغفار بسیار کرده باشد.
هر که خواهد بداند که حال او نزد حق تعالی چون است، احتیاط کند که حال او نزدیک مردگان چگونه است. اگر بیند که مردگان وی را بشارت دادند و با او سخن گفتند، دلیل که حال او نزد حق تعالی نیکو بود. اگر با وی سخنان ناخوش گفتند، به خلاف این بود.
قسمتی از تعبیر «ابن سیرین» که به خواب شما مربوط است را می نویسم:
اگر بیند مرده جامه های نیک پوشیده بود، دلیل که با ایمان از دنیا رفته باشد. اگر مرده را با جامه های سفید بیند، دلیل که در آخرت حال او نیکو بود. اگر مرده را جامه های سیاه بیند به خلاف این است و جامه زرد و کبود، دلیل معصیت است. اگر مرده را جامه پوشانید، دلیل که اجلش نزدیک است. اگر دید مرده از اهل او با وی مناظره کرد یا روی از وی بگردانید، دلیل است وصیتی که کرده بود به جای نیاورده باشد. اگر دید مرده در نماز بود، دلیل که آن مرده در دنیا استغفار بسیار کرده باشد.
هر که خواهد بداند که حال او نزد حق تعالی چون است، احتیاط کند که حال او نزدیک مردگان چگونه است. اگر بیند که مردگان وی را بشارت دادند و با او سخن گفتند، دلیل که حال او نزد حق تعالی نیکو بود. اگر با وی سخنان ناخوش گفتند، به خلاف این بود.
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *