صهيونيست ها يك نوجوان فلسطيني را به شهادت رساندند

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14937 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

صهيونيست ها يك نوجوان فلسطيني را به شهادت رساندند

پست توسط oweiys »

بسم الله الرحمن الرحيم 

[COLOR=#NaNNaNNaN] ادیو نظامی رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه اعلام کرد یک نوجوان فلسطینی 17 ساله در بخش شرقی بیت‌المقدس در اقدامی که به نظر می رسد به تلافی قتل سه اسرائیلی در کرانه باختری رود اردن صورت گرفته باشد، ربوده و کشته شد.
بنا بر اعلام رادیو نظامی رژیم صهیونیستی، این نوجوان در محله فلسطینی‌نشین شعفاط ربوده و جسد او چند ساعت بعد در منطقه‌ای در بخش غربی بیت المقدس پیدا شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیت المقدس، پلیس اسرائیل اعلام کرد شاهدان گفتند یک نوجوان را در حالی که عده‌ای تلاش می کردند او را به زور سوار یک خودرو کنند مقابل یک سوپرمارکت در محله شعفاط در بخش شرقی بیت المقدس دیدند.
لوبا سمری سخنگوی پلیس اسرائیل به خبرگزاری فرانسه گفت: «پس از تحقیقات، یک جسد نزدیک جنگل بیت المقدس، در محله‌ای یهودی‌نشین پیدا شد».
وی افزود پلیس به دنبال پی بردن به این موضوع است که آیا ارتباطی بین ربودن این نوجوان و جسد پیدا شده وجود دارد یا نه.
اوایل صبح امروز، درگیری‌هایی در اردوگاه آوارگان شعفاط بین فلسطینی‌ها و نیروهای امنیتی اسرائیل روی داد.
اسرائیل مدعی است ربودن و کشتن این سه نفر کار جنبش فلسطینی حماس است.

[External Link Removed for Guests]

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

Re: صهيونيست ها يك نوجوان فلسطيني را به شهادت رساندند

پست توسط Java »

والا آدم میمیونه چی بگه.... من جای اسرائیل بودم چند فروند B-52 از خاک مقدس ایالات متحده قرض میکردم و به سبک جنگ ویتنام بصورت گله ای نوار غزه و کرانه باختری رو شخم میزدم.... و نسل هرچی فلسطینی هست رو از روی کره زمین پاک می کردم! البته خوب اسرائیل باهوش تر از این حرف هاست , چرا که این وحوش کاربرد های خاصی در نمک به حرامی دارند.... و به هر حال وظایف خاص خودشون رو انجام میدن!!!

آی معاویه خدا لعنتت کنه که نسل ناصبی جماعت رو درست کردی...
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

آی معاویه خدا لعنتت کنه که نسل ناصبی جماعت رو درست کردی

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام

ناصبی ها در سوریه هستند نه فلسطین!

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Java »

اولا" ناصبی بودن به نام و نشان نیست بلکه به نیت است.... یعنی با این همه مدرک و دلیل که اظهر من الشمس است دوستان هنوز از این قوم نکبت بار حمایت می کنند!!! یعنی حتما" باید پایشان به این مملکت باز شود تا باور کنیم که اینان چه نمک به حرام هایی هستند؟ به هر روی باز هم اگر باور ندارید... از جناب سر لشکر آبشناسان بپرسید در شهرک یرموک سوریه چه گذشته در این سه سال گذشته... دهها سال خاندان اسد آنها را در کشورشان پذیرا شدند و با خوب و بد این قوم ساختند و مسکن خوراک و پوشاکشان را تامین کردند تا مثلا" رسم برادری را به جا آورند.... آنوقت یک بلانصبت درازگوشی ندا داد که ایها ناس چه نشسته اید که رافضی جماعت که می گویند همین جماعت علوی سوریه هستند... بکشید این ملعون ها را که راه بهشت برای شما باز است... باز هم از همین جناب آبشناسان بپرسید چند درصد وحوشی که در سوریه علیه اسد می جنگند فلسطینی هستند و بسیاری البته عضو حماس بوده اند!

1400 سال پیش رسول اکرم فرمود در آخرین روز های زندگی مبارکشان ... من دو امانت مهم در میان شما باقی میگذارم.از آن دو جدا نشوید که هلاک میشوید. قرآن و اهل بیتم! حال این وحوش شیعیان را به خاطر محبت اهل بیت رافضی می خوانند. تقصیر هم ندارند کسی را که خدا راه هدایتش را بسته هیچ انسانی نمی تواند باز کند!!!

اما دوستی که فرمودی سوری ها ناصبی هستند و نه فلسطینی ها.... دوست خوبم آنچه امروز به عنوان سوریه و فلسطین امروزی مشخص است که زمان معاویه وجود نداشته ... از این مرز های امروز ی صد سال هم نمیگذرد!!!باز هم سری به سایت ها و وبلاگ های این وحوش بزنید تا مطلب دستگیرتان شود.

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام و درود

ناصبی کسی است که به حضرت علی ناسزا می دهد و این کار را واجب و دارای ثواب می داند. بین سلفی و وهابی و ناصبی تفاوت هایی هست که خیلی از مردم نمی دانند.
دشمنی «ناصبی ها» با شیعیان از دشمنی «سلفی ها و وهابی ها» با ما بیشتر است. وهابی ها و سلفی ها اعتقاد ندارند که باید به حضرت علی ناسزا داد، اگرچه نظر خوبی هم نسبت به ایشان و فرزندانشان ندارند. ولی ناصبی ها همان طور که عرض کردم ناسزا دادن به امامان را واجب و دارای ثواب می دانند و از این بابت از وهابی ها و سلفی ها صد پله بدتر هستند.
این هایی که در فلسطین هستند سلفی و وهابی هستند. وهابی ها بیشتر از جانب عربستان سعودی حمایت می شوند و بیشتر در محدوده پاکستان، افغانستان، عراق، عربستان و یمن فعالند. در حالی که مرکز سلفی گری در مصر است و در محدوده مصر و فلسطین و سوریه(ترکیه را درست نمی دانم) بیشترین نفوذ را دارند. میان سلفی ها و وهابی ها مشترکات زیادی هست ولی اختلاف هایی هم هست. از جمله اشتراک هایشان این است که هر دو ما را رافضی می دانند!! اصلاً چرا اخوان المسلمین مورد حمایت ترکیه و مصر و قطر است ولی عربستان سعودی با اخوان المسلمین مخالف است؟ به خاطر گرایش های مذهبی و سیاسی.

پس همان طور که عرض کردم این سلفی ها و وهابی های فلسطینی با ما اصلاً خوب نیستند ولی این به معنای ناصبی بودن نیست. دلیل این که عرض کردم ناصبی ها در سوریه اند نه در فلسطین به این خاطر است که از افرادی که به سوریه سفر کرده اند شنیده بودم که ناصبی ها را در آن جا دیده اند. هرچند این قول شما را قبول دارم که امروزه دیگر مرز بندی مشخصی در این مورد وجود ندارد.

در ضمن نگاه من به فلسطین آن طوری که شما فکر می کنید نیست. من هرگز در محدوده فلسطین به دنبال دوست نمی گردم ولی میان گروه های مختلف فلسطینی تفاوت هایی قائل می شوم. برخی اهداف مشترک و همچنین دشمن مشترک باعث می شوند که ما حتی گروه های افراطی فلسطینی را هم از خود نرانیم. در واقع با این شرایط، انتخاب ایده آل و عالی برای ما وجود ندارد و ما فقط باید از بین گزینه های موجود، گزینه درستتر را انتخاب کنیم.

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

به نظر من هم این تحولات سوریه باعث شد که خیلی از چیز ها برای ما روشن شود اصلا نارحت نیستم چرا که وحوشی توسط وحوش دیگری کشته میشود
چه فرقی میکند که این آقایان سلفی .ناصبی و وهابی باشن چون همه آنها انسان نیستند
حقشونه هر چی سرشون بیاد
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Java »

البته جناب KH.I.A.2500 !!! فرمایشات شما تفاوتی با عرایض بنده نداره....

فقط چند نکته! ببینید مذهب ناصبی جماعت به اون معنی که شما گفتید و معاویه به یادگار گذاشت در حال حاضر چندان خریداری نداره و البته تعداد افرادی که این مذهب رو دارند هم بسیار اندکه.... منظور بنده هم عقیده ذاتی این افراد هست و نه نام و نشان مذهبشان!!! معاویه از زمانی که حکومت رو بدست گرفت و فرمانروای دنیای اسلام شد لعنت به امیرالمومنین رو در منابر اون زمان رسما" ترویج کرد و با توجه به گستره حکومتش در تمام سرزمین های اسلامی این موضوع رو گسترش داد! این عمل تا حدود سال 200 هجری ادامه پیدا کرد تا زمانی که امام احمدبن حنبل رسما" علی (ع) رو بعد از 200 سال جزو خلفای راشدین قرار داد و لعن به ایشون رو هم نهی کرد. وگرنه تا اون زمان خلفای راشدین همون سه تن بودند و علی (ع) هم فقط نفرین می شد. بعد از فتوای حنبل موضوع دشنام به علی هم رسما" از منابر حذف شد... قاعدتا" بعد از اون تاریخ ناصبیت هم باید از بین می رفت که خوب هنوز تک و توک ادامه داره!

ولی همه اینها تغییری در اصل موضوع نمیده! همونطوری که گفتن این جماعت ارزش بیشتر از این رو ندارند.... قضایای سوریه موضوع رو به وضوح روشن می کنه!!!

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3435 بار
سپاس‌های دریافتی: 5874 بار

پست توسط shafagh »

اگر چه انچه را عرض می کنم در چهارچوب موضوع این تاپیک نیست اما چون بحث تروریسم وهابیت و گروه های مشابه شد عرض می شود، چاره انها حضور ارتش و نیروهای مردمی کشورهای سوریه و عراق است که بشدت تمام و بدون هیچ رافتی انها را تا حد نابودی تشکیلات و تشکل های جنگی سرکوب کرده عوامل اصلی و لیدرهای اعتقادی و نظامی انها را از بین برده و یا شناسایی و دستگیر کنند و بعد از نابودی تشکیلاتی انها و استقرار نیروهای نظامی و بسیجی این کشورها در مناطق باز پس گرفته شده دولت ها شروع به تقویت سیستم های اطلاعاتی و امنیتی قوی کرده و از مردم هر منطقه در شناسایی عوامل مشکوک کمک بگیرند. دولت بایست تمامی افراد و اماکن را شناسنامه دار کرده و هر زمینه ای را برای مخفیکاری های هر عامل مضری در ان کشورها را از بین ببرد. دستگاه ها و پلیس ان کشورها باید برای امنیت کشور و ملت اشان چنان قدرتمندانه عمل کند که امکان هر ارتباط و تجمع و یا یا مراسلات مخفیانه ای را از این گروه های دیوانه سلب کند. تمامی رفت و امدها، رد و بدل ها، ارتباطات مخابراتی، جابجا شدن پول ها دربانکها بصورت مشکوک بایست تحت نظارت نیروهای امنیتی و پلیس ان کشورها باشد زیرا بطور یقین بعد از شکست جنگی هم تعدادی از ان گرگ ها وجود خواهند داشت و خود را بشکل مردم عادی در بین مردم مخفی کرده و سعی در انجام عملیات های تروریستی خواهند نمود.
اموزش مردم و قبایل و عشایر این کشورها و اگاه کردن انها از ماهیت واقعی این ادمکش ها نیز یکی از عوامل موثر در خراب کردن پناهگاه های تروریسیم وهابیت است. زیرا مردم بنوبه خود می توانند چشم و گوش دولت هایشان باشند که از هر نیروی امنیتی بهتر عمل می کنند. البته شناسایی و پاکسازی عوامل مخفی خائن در ان دولت ها و همچنین نیروهای ارتشی انها نیز یکی دیگر از عوامل مهم است. انها می توانند از جایی که اصلا احتمال نمی رود به دولت و مردم ان کشور ضرر بزنند که یکی از انها جاسوسی و ارسال اطلاعات های محرمانه به عوامل تروریست است.
در یک کلمه بعد از شکست نظامی جبهه تروریست در این کشورها، مردم، نیروهای امنیتی و پلیس ان کشور بایست بتوانند پریدن یک شاهین را در بین میلیون ها پرنده بسرعت شناسایی کنند و ان را بدام بیندازند.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

دست صهیونیستها درد نکنه که یکی دیگه از این بی صفت های نمک نشناس رو از صفحه روزگار محو کردن.
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط oweiys »

FREE MAN نوشته شده:دست صهیونیستها درد نکنه که یکی دیگه از این بی صفت های نمک نشناس رو از صفحه روزگار محو کردن.

Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

یعنی حتما" باید پایشان به این مملکت باز شود تا باور کنیم که اینان چه نمک به حرام هایی هستند؟

جناب JAVA فکر کنم اسرای فلسطینی جنگ 8 ساله رو از قلم انداختید!
این ها از خیلی سال پیش نمک به حرامیشان را برای ما اثبات کرده اند. ندیدن این موضوع هم باز برمیگردد به وجود منحوس رژیم صهیونیستی.
اندکی صبر...
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”