Present نوشته شده:من دقیقا نمی دونم شما تو کدوم منطقه کشور هستید . مثال شیراز رو می زنم .
شما 300 میلیون دارید و برای مثال در خیابان پاییز شیراز آپارتمان متری 2 تومانه شما می تونید یک آپارتمان 150 متری بخرید . در یک خیابان اون ور تر آپارتمان متری 3 تومان است ولی مزایای بسیاری دارد از جمله اینکه تراکم منطقه کمتره ، مجوز ساخت بالاتر از 3 طبقه نمی دهند ، دسترسی به مرکز شهر و خیابان اصلی بهتره و ...!
ولی در عوض آپارتمان 100 متری گیرت میاد .
معمولا کسایی که در قسمت یک خیابان پایین تر هستند میزان کمتری کرایه می توند کرایه بدند و ...
معمولا کسایی که در قسمت یک خیابان بالاتر هستند وضع درآمد بهتری دارند و ...
حالا شما می بینی نیازت با یک آپارتمان و یا واحد 60 متری هم می شه پس می ری سراغ آپارتمان بهتر در 2 خیابون بالاتر ...
در مورد پیش بینی قیمت آپارتمان در سه و یا چهار سال آینده نیز نمی توان اضهار نظر قطعی کرد . معمولا بالاتر رفته و چیزی پایین نیومده ولی اگر مثل سال 86 تا 88 بشه رو دیگه نمی دونم . باید خبر رانت داشته باشی ، اگه داری محرمانه به ما هم بگو ، ثواب داره ;-)
در شمال کشور ساکن هستم
چون ما مقدار پولمون به اضافه وام دار بودن خونه نهایتا تا 110میلیون میرسه. البته پول زیادی هم نیست
از طرفی هم فکر نکنم با این پول تو منطقه خوب، آپارتمان خوبی گیرمون بیاد!
شاید گیرمون بیاد ولی به قوله خودتون مثلا متراژ60متری شاید گیرمون بیاد
با توجه به اینکه خونه رو میخوام بدیم اجاره، حالا من سوالم اینه خونه 60متری رو کسی اجاره میکنه؟؟؟؟ به عبارتی واسش پول میدن؟ ارزش داره متراژ پایین تو منطقه خوب بخریم؟
بنظر شما برای خرید خونه متراژش چقدر باشه خوبه؟نه بابا والا ما یه پولی دستمون رسیده گفتیم یه جایی سرمایه گذاری کنیم ارزش پولمون تو این تورم حفظ بشه... خودم هم نمدونم آیا تصمیمم درسته یا نه!!؟؟
زندگی تو اینجا زندگی تو ثانیه ها و لحظه هاست
ما رو چه به این حرفآآآآآآآ
راستی من نخواستم دوستان پیش بینی کنند که!!! فقط خواستم کسایی که با تجربه هستن، بنده رو در خرید خونه راهنمایی کنند
-----------
یه سوال دارم تعجب نکنید با توجه به اطلاعات کم بنده
شما در پست دوم گفتید شمالی آفتاب گیر نیست و جنوبی آفتاب گیره! خوب درسته حالا در طول روز آفتاب از جهات مختلف میزنه با توجه به این راه تشخیص شمالی و جنوبی بودن خونه چیه؟