حفاظت از روحانی با روش‌های هالیوودی +تصاویر

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

قفل شده
Captain II
Captain II
پست: 473
تاریخ عضویت: جمعه ۱۵ دی ۱۳۸۵, ۱۲:۳۷ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 696 بار
سپاس‌های دریافتی: 4448 بار

حفاظت از روحانی با روش‌های هالیوودی +تصاویر

پست توسط TD »

[External Link Removed for Guests] - از زمان ورود حسن روحانی به ساختمان پاستور، روند تغییرات اساسی در هیئت وزیران، مدیران میانی، مشاوران و حتی کارمندان نهاد ریاست جمهوری آغاز شد، ولی هیچ کس به فکرش هم نمی رسید که تغییرات اساسی تیم حفاظت روحانی را هم دربربگیرد و حتی اقدامات حفاظتی از رئیس جمهور هم که تقریبا در هر دوره ای ثابت بود، دچار تغییرات اساسی و بنیادین شود.

برخی اخبار حکایت از آن داشت که موکت های دفاتر حوزه مشاورین، مدیران نهاد ریاست جمهوری و دفتر رئیس جمهور تعویض و خطوط تلفن حساس و عادی نهاد ریاست جمهوری در زمان احمدی نژاد کور شده و خطوط جدید راه اندازی شده است.

به گزارش گروه سیاسی صراط، در فیلم هایی که از زمان ریاست جمهوری خاتمی برجای مانده، حلقه محافظین رئیس جمهور اسبق به خوبی قابل مشاهده است. همان تیم حفاظت برای احمدی نژاد به یادگار باقی ماند و رییس دولت نهم با همان تیم حفاظت قبلی به کار خود ادامه داد و اگر چه چند رئیس تیم حفاظت تغییر کرد، ولی افراد این تیم که دائما در اطراف احمدی نژاد بودند، ثابت بود.

با این حال به محض انتخاب روحانی به جایگاه ریاست جمهوری، بخش عمده ای از محافظان او بلافاصله تغییر پست داده، یا همراه احمدی نژاد ماندند و یا به تیم حفاظت هاشمی رفسنجانی و دیگر افراد سرشناس کشور منتقل شدند.

 [External Link Removed for Guests] 
 [External Link Removed for Guests]

محافظ سال‌های دور احمدی نژاد که هم اینک در تیم حفاظتی هاشمی رفسنجانی حضور دارد
 
 [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

راهپیمایی روز قدس امسال/ محافظ احمدی نژاد در خدمت تیم حفاظت رفسنجانی است
 
خودروی ضدگلوله "بی ام و" برای روحانی


از معدود خودروهای تشریفات مجهز در کشور، چند دستگاه "بی ام و" ضدگلوله است که در برخی از مواقع خاص مورد استفاده قرار می گیرد، ولی بلافاصله پس از فرآیند رای‌آوری روحانی، این خودروی تشریفاتی و مجهز در اختیار او قرار گرفت تا روزهای پرهیاهوی انتخاب کابینه را به همراه آن بگذراند.

روحانی حتی در هفته های اول پس از رای آوری در منزل خود میزبان سران نظام و دیگر مسئولین کشور بود تا دفتر وی به اندازه کافی ایمن سازی شود(!) و بعد در آن اسکان یابد.

 [External Link Removed for Guests]

این "بی ام و " تشریفاتی صرفا در مراسمات خاص مورد استفاده قرار می گیرد اما روحانی در اولین روزهای پس از انتخاب شدن با همین خودرو به مجلس رفت
 
کیف ضدگلوله پرحاشیه

روحانی با توجه به سن خود و همچنین در دستور کار نبودن سفرهای استانی پرتعداد، در یک ساله گذشته به صورت محدود، تنها به چند شهر سفر کرده و از نزدیک با مردم به دیدار حضوری پرداخته است.

در اولین سفر استانی او، تصاویر خبرگزای ها کیف های بزرگی را نشان می داد که در دست محافظان چپ و راست روحانی بود و در مواقعی که ازدحام مردم فزونی می یافت، به ناگاه محافظان او این کیف ها را باز کرده و به عنوان مانعی بزرگ بین او و مردم حائل می کردند.

این اقدام که بنا بر گفته تیم حفاظت رییس جمهور، برای جلوگیری از هدف گرفتن حسن روحانی توسط عامل تک تیرانداز خانه مجاور مسیر استقبال(!!) ذکر شده بود، اقدامی کاملا بی‌معنا و نمادین بود. این نوع کیف‌ها صرفا در سفرهایی مورد استفاده قرار می گیرد که شخص مورد حفاظت در محله و یا شهر غیر ایمن و آن هم در وضعیت زرد قرار داشته باشد.


 [External Link Removed for Guests]

به محض خارج شدن روحانی از هواپیما، محافظین او کیف ضدگلوله را به دست می گیرند 
 [External Link Removed for Guests] 
 [External Link Removed for Guests]

در اولین سفر استانی روحانی، این کیف برای مردم ناشناخته بود
 
تیم حفاظت سید حسن نصرالله تنها در سخنرانی های او در جنوب لبنان که جولانگاه جاسوس های رژیم صهیونیستی است و امکان حمله هوایی در کمتر از 15 دقیقه وجود دارد، استثناً از این نوع کیف استفاده می کنند و آن هم در مواقع خاص، ولی توجیه استفاده این نوع از کیف‌های ضد گلوله در سفرهای استانی روحانی چیست؟!

 [External Link Removed for Guests]

سخنرانی سید حسن نصرالله در جنوب لبنان  بین مسئولین کشورهای دیگر تنها تیم حفاظت جان کری – وزیر خارجه آمریکا - است که به کرات و به طور علنی در سفر به دیگر کشورهای دنیا از این نوع از کیف های ضد گلوله استفاده می‌کند و محافظان او دقیقا پشت سر کری، این کیف ها را به دست می‌گیرند.

 [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

تیم حفاظت جان کری به کرات از این کیف های ضد گلوله استفاده می کند هر سفر، یک لباس جدید!

نظم تیم حفاظت رئیس جمهور نکته مهمی است و در خور تقدیر، اما اینکه در هر سفر استانی برای تمام محافظین لباس یکدست جدید تهیه شود و همه محافظین در تمام سفرها، یک نوع جدید لباس یکدست بپوشند، نه تنها هزینه اضافی را بر بیت المال تحمیل می کند، بلکه نوعی نمایش قدرت در تیم محافظین به شمار می آید..

در بیشتر سفرهای حسن روحانی، محافظین او از لباسهای کاملا یکدست و البته منحصر به فرد برای هر سفر استفاده کرده اند.

 [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

لباس متحد محافظین روحانی در سفر به ایلام 
 [External Link Removed for Guests]

لباس متحد محافظین روحانی در سفر به اهواز 
 [External Link Removed for Guests] 
 [External Link Removed for Guests]

لباس متحد محافظین روحانی در سفر به اردبیل 

تیم حفاظت چند لایه در راهپیمایی‌ها!

برآورد ها نشان می دهد حسن روحانی در راهپیمایی روز قدس امسال بیش از 30 محافظ در اطراف خود داشته که امکان نزدیک شدن حتی یک نفر از مردم را نیز به او نمی‌دهد، این شیوه در زمان احمدی نژاد کمی تعدیل شده بود تا حدی که یک شهروند با رئیس جمهور حتی می‌توانست مصافحه انجام دهد، اما در دولت فعلی دوباره فراموش شده به صورتی که نزدیک شدن به رئیس جمهور تا فاصله ده متری نیز امکان پدیر نیست.

 [External Link Removed for Guests]

روحانی در راهپیمایی روز قدس امسال 


داستان اسکورت رئیس جمهور


رضوانیه در بخشی از کتاب خود که درباره تیم های حفاظت رئیس جمهور ها در ایران نوشته است، می آورد:"آقای هاشمی رفسنجانی در دوران ریاست جمهوری نگران افکار عمومی نبود و آزادانه زندگی کرد. اما آقای خاتمی وقتی به میدان پاستور رفت، گفت که سوار مرسدس نمی‌شود و پژو را برگزید. آقای احمدی‌نژاد هم که حامی قشر مستضعف بود، نیسان پاترول سوار شد و حتی به رنگ آن نیز توجه داشت. ایشان وقتی برای نخستین‌بار به نیویورک سفر کرد، کاروان طولانی اسکورت سران ملل و حتی رنگ مشکی اتومبیل‌ها را مورد انتقاد قرار داد و گفت که آمریکایی‌ها میان مردم رعب و وحشت ایجاد می‌کنند."

 [External Link Removed for Guests] 
با توجه به فرآیند های ذکرشده به علاوه تصاویر آن معلوم نیست چرا تیم حفاظت رئیس جمهور در حال رصد "غیرمعمول" اقدامات امنیتی است و با چه توجیهی حفاظت از روحانی را با شیوه فیلم های هالیوودی انجام می دهد؟!
****************************************************************************************************
گالری جامع رادارهای پدافند ایران -
تصاویر جالب ، سرگرم کننده و خنده دار - تصاویر جالب و خنده دار نظامی- گالری کامل قایق های نیروی دریایی ایران

**************************
وقتی خدا مشکلات تو رو حل می کنه

تو به توانایی های او ایمان داری

وقتی خدا مشکلاتت رو حل نمی کنه

او به توانایی های تو ایمان داره
Novice Poster
Novice Poster
پست: 52
تاریخ عضویت: جمعه ۲۸ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۵۵ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 130 بار

Re: حفاظت از روحانی با روش‌های هالیوودی +تصاویر

پست توسط Behzad.ir »

احمدی‌نژاد هم که حامی قشر مستضعف بود، نیسان پاترول سوار شد و حتی به رنگ آن نیز توجه داشت. ایشان وقتی برای نخستین‌بار به نیویورک سفر کرد، کاروان طولانی اسکورت سران ملل و حتی رنگ مشکی اتومبیل‌ها را مورد انتقاد قرار داد و گفت که آمریکایی‌ها میان مردم رعب و وحشت ایجاد می‌کنند."

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

جالبه کسانی که گند سه هزار میلیارد تومانی پول خورد غارت شان از بیت المال بود حالا 'دلواپس' هزینه لباس متحد چند محافظ شده اند!!
Novice Poster
Novice Poster
پست: 55
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱:۰۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 6866 بار
سپاس‌های دریافتی: 93 بار

Re: حفاظت از روحانی با روش‌های هالیوودی +تصاویر

پست توسط امام قلي خان »

از بس روشون زیاده از خدا بی خبرا
Captain
Captain
پست: 2755
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۵, ۱۲:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: حفاظت از روحانی با روش‌های هالیوودی +تصاویر

پست توسط Present »

3000 هزار میلیارد تومان در مقابل ضرر 30 میلیارد دلار کرسنت حرفی برای گفتن نداره در حالی که 3000 هزار میلیارد تومان توسط خود دولت خورده نشده و عوامل و مسئولین دست 3 و چهار درونش دست داشتند ولی 30 میلیارد دلار شخص خود زنگنه یعنی از مسئولین درجه دو کشور دست داشته !!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1297
تاریخ عضویت: شنبه ۱۵ تیر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

Re: حفاظت از روحانی با روش‌های هالیوودی +تصاویر

پست توسط sand_fighter »

Present نوشته شده:3000 هزار میلیارد تومان در مقابل ضرر 30 میلیارد دلار کرسنت حرفی برای گفتن نداره در حالی که 3000 هزار میلیارد تومان توسط خود دولت خورده نشده و عوامل و مسئولین دست 3 و چهار درونش دست داشتند ولی 30 میلیارد دلار شخص خود زنگنه یعنی از مسئولین درجه دو کشور دست داشته !!


ما که هنوز نفهمیدیم سال 84 که قرارداد یکطرفه از سوی دولته ممه و لولو کنسل و علت شکست ایران در دادگاه شد اصلاح طلب ها و آقای روحانی کجا بودند ! ؟؟؟
آخرین ويرايش توسط 1 on sand_fighter, ويرايش شده در 0.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 155
تاریخ عضویت: شنبه ۱ شهریور ۱۳۹۳, ۱۲:۱۸ ق.ظ
محل اقامت: بوشهر
سپاس‌های ارسالی: 517 بار
سپاس‌های دریافتی: 364 بار
تماس:

Re: حفاظت از روحانی با روش‌های هالیوودی +تصاویر

پست توسط mosiuo »

کسی که نخاد بخابه لالای گفتن براش بی فایده هست.چشماتون رو باز کنید واقعیات جلو جشاتون قرار دارن کافیه بخاین ببینیدشون.
البته بعضیا هم مبینن و تشخیص میدن اما از گفتنش هراس دارن.
اشک های که پس از هر شکست میریزیم، عرق هایست که برای پیروزی نریخته ایم!!!
Novice Poster
Novice Poster
پست: 52
تاریخ عضویت: جمعه ۲۸ تیر ۱۳۹۲, ۱۱:۵۵ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 100 بار
سپاس‌های دریافتی: 130 بار

Re: حفاظت از روحانی با روش‌های هالیوودی +تصاویر

پست توسط Behzad.ir »

Present, رییس عالی ترین نهاد اقتثصادی یک کشور مقام دست چهارم نیست! :-)
ضمن این که اگر به اسامی افرادی که اسمشون توی این پرونده برده شد بندازید میبینید که خیلی هم دسته چندم نبودند! :-o
Major II
Major II
پست: 221
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۸۷, ۷:۰۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 329 بار
سپاس‌های دریافتی: 448 بار

Re: حفاظت از روحانی با روش‌های هالیوودی +تصاویر

پست توسط moha684 »

sand_fighter نوشته شده:
Present نوشته شده:3000 هزار میلیارد تومان در مقابل ضرر 30 میلیارد دلار کرسنت حرفی برای گفتن نداره در حالی که 3000 هزار میلیارد تومان توسط خود دولت خورده نشده و عوامل و مسئولین دست 3 و چهار درونش دست داشتند ولی 30 میلیارد دلار شخص خود زنگنه یعنی از مسئولین درجه دو کشور دست داشته !!


ما که هنوز نفهمیدیم سال 84 که قرارداد یکطرفه از سوی دولته ممه و لولو کنسل و علت شکست ایران در دادگاه شد اصلاح طلب ها و آقای روحانی کجا بودند ! ؟؟؟


شما ظاهرا علاقه ای به مواجهه با واقعیت ماجرا ندارید.
قرارداد کرسنت از همون ابتدا به دلایل هزینه های زیادی که برای کشور داشت غیرقابل اجرا نبود.الان هم ایران به اجرای این قرارداد محکوم شده و در صورت اجرا نشدنش باید غرامتی در همون حدودی که گفته شد بپردازه.

اصلا جلوگیری از اجرای اون قرارداد شبه ترکمانچای هیچ اهمیتی نداشت.چیزی که اهمیت داره اینه که تصدی جناب زنگنه بر مسند وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران موجب شکست ایران در دادگاه این پرونده شد و حالا یا ما گاز رو بر طبق قراردادی که جناب زنگنه امضا کرد 80 درصد زیر قیمت میفروشیم و یا غرامت رو پرداخت می کنیم.

این اصطلاح ممه و لولو که خطاب به دشمنان خارجی به کار برده شد هم ظاهرا خیلی برای شما سنگین بوده.

منتقیدن هم برن به جهنم.
[FONT=System][External Link Removed for Guests] 
[FONT=System] 
[FONT=System]618 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1297
تاریخ عضویت: شنبه ۱۵ تیر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

Re: حفاظت از روحانی با روش‌های هالیوودی +تصاویر

پست توسط sand_fighter »

شما ظاهرا علاقه ای به مواجهه با واقعیت ماجرا ندارید.

تصویر


قرارداد کرسنت از همون ابتدا به دلایل هزینه های زیادی که برای کشور داشت غیرقابل اجرا نبود.الان هم ایران به اجرای این قرارداد محکوم شده و در صورت اجرا نشدنش باید غرامتی در همون حدودی که گفته شد بپردازه
.

عجب !! شما که متخصص امور بازرگانی و بستن قرارداد های بین اللمللی هستید بفرمایید این دلواپسان کجا بودن اون موقع ؟

اصلا جلوگیری از اجرای اون قرارداد شبه ترکمانچای هیچ اهمیتی نداشت.چیزی که اهمیت داره اینه که تصدی جناب زنگنه بر مسند وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران موجب شکست ایران در دادگاه این پرونده شد و حالا یا ما گاز رو بر طبق قراردادی که جناب زنگنه امضا کرد 80 درصد زیر قیمت میفروشیم و یا غرامت رو پرداخت می کنیم.


علت شکست فسخ یک طرفه ی قرارداد در سال 84 در دادگاه شناخته شده نه زنگنه !
کی شما می خواهید بفهمید که حمله کردن و یطرفه فسخ کردن قرارداد ها جلوه ی قانونی به طرف مقابلت برای شکایت میده ! همین افرادی که موافق کنسل کردن یک طرفه ی قرارداد هستند همانهایی هستند که موفق حمله به سفارت انگلیس بودند
شما کی خواید بفهمید که دنیا قانون داره شما فراتر از قانون نیستید ! اگر قرار داد بد بود بجای سرپیچی از قانون در سال 84 و فسخ قرار داد به صورت یک طرفه می شد به دادگاه شکایت کرد تا حق مونو بگیریم ! وقتی شما بی فکرانه یک مسئله رو زیپا می زارید و خودتونو فراتر از قانون می بینید همین اتفاق ها هم پیش میاد ! من طرفدار قرارداد کرسنت نیستم ولی لنگو لگد پرتاب کردن و قلدری کردن برای دیگران در واقع حق و دودستی تو سینی طلایی دادن به طرف مقالب هست !

این اصطلاح ممه و لولو که خطاب به دشمنان خارجی به کار برده شد هم ظاهرا خیلی برای شما سنگین بوده.


اصلا ما دشمان خارجی به ناموسمون بر خورد وقتی ایشون ممه رو داد لولو برد تصویرتصویر
Captain
Captain
پست: 2755
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۸۵, ۱۲:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

Re: حفاظت از روحانی با روش‌های هالیوودی +تصاویر

پست توسط Present »

sand_fighter, عزیز دو مرتبه دادگاه برگزار شده و دادگاه به نفع ایران بوده یعنی تا اینجا ثابت شده بوده که ایران دست برتر رو داشته ولی در مدت یکسال کل پرونده به فنا رفت !!
در ضمن می شه که این مسئولین درجه یک و دو رو در فساد 3 هزار میلیاردی اسم ببرید که فسادشون محرز باشه و ثابت شده در دادگاه!!
ولی چیزی که محرزه اینه که ایران در کرسنت شکست خورده ، پروژه و قراردادی که توسط زنگنه با تمام اخطارهایی که بهش تمام ارگانها دادن بسته شد !!
بعد یک جوری می گید انگار زمان خاتمی این قرارداد اجرا می شده در حالی که اینطور نبوده و نیست !!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 1297
تاریخ عضویت: شنبه ۱۵ تیر ۱۳۸۷, ۱۰:۲۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

Re: حفاظت از روحانی با روش‌های هالیوودی +تصاویر

پست توسط sand_fighter »

Present نوشته شده:sand_fighter, عزیز دو مرتبه دادگاه برگزار شده و دادگاه به نفع ایران بوده یعنی تا اینجا ثابت شده بوده که ایران دست برتر رو داشته ولی در مدت یکسال کل پرونده به فنا رفت !!
در ضمن می شه که این مسئولین درجه یک و دو رو در فساد 3 هزار میلیاردی اسم ببرید که فسادشون محرز باشه و ثابت شده در دادگاه!!
ولی چیزی که محرزه اینه که ایران در کرسنت شکست خورده ، پروژه و قراردادی که توسط زنگنه با تمام اخطارهایی که بهش تمام ارگانها دادن بسته شد !!
بعد یک جوری می گید انگار زمان خاتمی این قرارداد اجرا می شده در حالی که اینطور نبوده و نیست !!


آقای پرزنت دادگاهی که به قول شما تا دو بار رای صادر می کنه که ایران حق داره یک شبه نظرش عوض نمی شه ! اونم نه به خاطر شخصی مثل زنگنه ملت عقل دارند فکر دارند شعور دارند خدارو شکر قضیه مال 100 سال پیش هم نیست !
ادامه بحث بی فایدست من و شما و هرکسی که قانون مداره می دونه که چرا دادگاه شکست خورد ولی چون روحانی رئیس جمهوره نه جلیلی تخریب ها ادامه داره ! نه نظر شما عوض میشه در آخر نه نظر من !
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”