یک سلاح اختراع اینجانب shafagh 2

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3435 بار
سپاس‌های دریافتی: 5876 بار

یک سلاح اختراع اینجانب shafagh 2

پست توسط shafagh »

البته این طرح فقط یک گرافیک ساده نیست و اگر واقعا تصمیم بگیرم ان را طراحی فنی و صنعتی کنم واقعا سلاحی قابل و قابل ساخت خواهد بود. از ان جهت این طرح را اختراع نام بردم چون برای ان نوع گلنگدن خاصی طراحی کرده ام که با تمام سلاحهای مو جود دنیا چه قدیم وچه جدید یک تفاوت اساسی دارد ومکانیزم مسلح شدن خودکار ان چیز کاملا جدیدی است که از ان یک سلاح می سازد که بین تفنگ های قناسه و اتو قرار می گیرد یعنی هم برد زیاد و هم نواخت تیر خوب در حالت خود کار.
خیر، من تازه همین امروز صبح این اسلحه را طراحی کردم و هنوز ان را بعنوان یک طرح به ادارات نظامی ارائه نداده ام. یکی از دلائل این است که پیگیری این طرحها زمانبر است ومن خیلی وقت وحوصله دوندگی برای این کارها را ندارم و اگر سازمانی بود که این طرح واختراع جدی می گرفت , استقبال می کرد وجایزه میداد، مدت شش ماه این سلاح ساخته وتست می شد. سیاست اخیر من این است که دنبال طراحی های کوچک زود بازده و پر کاربرد بروم که البته یک طرحی هست که به یک سازمان ارائه شده و هنوز نتیجه کار معلوم نیست. سازمان مربوطه می گفت برای اینکه طرح به تهران برود و برگردد یکسال هفت هشت ماه طول می کشد و چون طرح مهم بود و متخصصین مربوطه حدس زده بودند که در مسائل ایمنی چقدر اهمیت دارد گفتند برای کوتاه شدن مدت، ما ان را از طریق واحد دیگری و بر اساس فرانشیز به تصویب می رسانیم تا بودجه سریعا در اختیار شما قرار بگیرد. البته بر عکس طراحی من خیلی از کارهای اداری سر در نمی اورم ولی چند روز دیگر جلسه ای کارشناسی برای تصویب نهایی طرح است که انشاء... به نتیجه برسد.

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 108 بار
سپاس‌های دریافتی: 87 بار

Re: یک سلاح اختراع اینجانب shafagh 2

پست توسط aria1364 »

داداش این اسلحه یه چیزی تو مایه های ‍ژ 3 خودمون نیست؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3435 بار
سپاس‌های دریافتی: 5876 بار

Re: یک سلاح اختراع اینجانب shafagh 2

پست توسط shafagh »

aria1364 نوشته شده:داداش این اسلحه یه چیزی تو مایه های ‍ژ 3 خودمون نیست؟

با سلام خدمت شما دوست گرامی
اتفاقا فکر می کردم که یک همچه سوالی شود وشاید گفتم بعض دیگر دوستان هم ان را با تک تیرانداز SVD شبیه بدانند اما خیر شبیه هست ولی ژ 3 نیست. موضوع دیگر ان است که من یک گلنگدن با مکانیزم خاصی برای ان طراحی کرده ام که خیلی جالب است و گلنگدن اسلحه از اولین لحظات اشتعال باروت تا اخرین لحظات خروج مرمی از لوله کاملا قفل است و لذا برد گلوله افزایش پیدا می کند.ژ 3 یک لوله ساده دارد اما زیر کاور لوله این اسلحه ملحقاتی مربوط فشار گاز باروت به سمت گلنگدن وجود دارد و لذا مثل ژ 3 یک لوله ساده ندارد. البته این مکانیزم با مکانیزم تفنگ کلاشینکف فرق دارد و پیستونی نیست و به همین دلیل بودکه گفتم با سلاح های دستی دیگر متفاوت است.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”