..چطورید بچه ها

..با یک پست غیر تخصصی تو یک انجمن تخصصی چطورید.

.والا نمیدونم چی بگم..یک زمانی وراج اعظم سی سی بودم...7 سال پیش اومدم اینجا....تو زندگیم هم تاثیر خودش رو گذاشت...خیلی چیزا یاد گرفتم و بعدا به دردم خوردم..الان که چند سال گذشته و ما مسیر زندگی مون مشخص شده و الحمدلله همه چی رو به راهه...خوشحالم که همچنان این انجمن رو سرپا می بینم...پایدار باشه..بچه های جدید قدر اینجارو بدونن...چه خبر از قدیمی ها؟
میلاد نگار هنوزم مولتی شغلی؟ از جوشکاری ارگون و کابینت ام دی اف بگیر تا برنامه نویسی پی اچ پی و هک سرور های پنتاگون !
/ شهریان خان..مرد بزرگ و با شخصیت و با وقار اینجا که همیشه جذبه داشت برام / کیوان 6079 که یک عذرخواهی مبسوط بهش بدهکارم...مارو شرمنده خودش کرد..حلالمون کن
/ خانم فرشته آبی (مریم) که خیلی تیز و با ذکاوت بودن ...هستند هنوز؟
/ یاسر میم و کلکل های دو قطبیش با من...آروم شده تا حالا احتمالا..دکتراشم گرفته دیگه تحویل نمی گیره :دی
/ محمد 1985 که می بینم همچنان تو سنگره و ول کن معامله نیست...کنترل کن فرزندم..آروم باش ...عظیمیه یادته؟
/ مهشید بانو...نورا..فاطمه خانم..مثلث روانشناسی چطورن..احتمالا میدم یک گوشه دنیا دارن دکترا می گیرن / سامان برقی کجایی..هنوز پتروشیمی؟ /رامین کاپتان پیلوت هم که دیگه رفت برای ارباس 380 روندن و به کمتر ازاونم رضایت نمیده
/ صدف فیزیکدان رو که دورادور می بینم..با اون پسر خوشکلش که خدا حفظش کنه براش
/ جواد رادیکال مرد همیشه ارامبخش / مرتضی 313 مرد همیش آمپر چسبونده ولی دوست داشتنی / سند فایتر ..شولا که اخرش نفهمیدم ریاضیدان شد یا نه / پدمهر دبی نشین/ اویس هنوز دیده میشه اینجا..چطوری عاااامو..شهباز موشک باز بندری..رضا 6662/ حامد 713 / رونین ..و در راس جدول استاد مهدی...که خیلی بهت ارادات دارم رفیق...جمع همگی جمع باشه..دلم تنگ شده بود..دوست داشتم یادی بکنم و دور هم باشیم

چطوری میلاد ؟