حذف کردن یکباره ایمیل ها در جیمیل

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3435 بار
سپاس‌های دریافتی: 5874 بار

حذف کردن یکباره ایمیل ها در جیمیل

پست توسط shafagh »

برای حذف کردن تعداد زیادی ایمیل در صندوق پستی جیمیل باید ایمیل ها را یکی یکی تیک زد که کاری خسته کننده است قبلا گزینه ای بود که می شد کلیه ایمیل ها را با یک کلیک تیک زد و همگی را حذف نمود اما مدتی است ان گزینه وجود ندارد ایا دوستان راهی می دانند که بشود فورا همه ایمیل ها را یکباره حذف کرد؟ ممنون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

Re: حذف کردن یکباره ایمیل ها در جیمیل

پست توسط Hesam - 1994 »

سلام دوست عزیز
والا من هم نمیدونم چرا تیکش نیست ، ولی قبلن با این مشکل روبرو شدم و یک راه بلدم که احتمالن باید چنتا Filter ایجاد کنید
وارد قسمت setting بشید .
Filters رو انتخاب کنید
create a new Filter
مشخصه ی یک نوع پیام رو وارد کنید
next step
-------
تیک Delete it رو بزنید
درضمن اگه توجه کنید یک چنین گزینه ای هم وجود داره
Also apply filter to (26) conversations below
تیکش رو بزنید (یعنی هر تعداد ازین پیام وجود داره مثلن«26 تا» حذف کن)
-----------------

حالا اگه بقیه دوستان راه راحت تری دارن بذارن ما هم استفاده کنیم تصویر تصویر

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

پست توسط serat&mersad »

shafagh 2 عزیز محیط جیمیل فرقی نکرده!!!
شما بایدروی این تیکی که در تصویر بهش اشاره کردم کلیک کنید و بر روی هر گزینه ای که خواستید کلیک کنید!!!

[External Link Removed for Guests]

all همه ایمیلها رو انتخاب میکنه!!!
read خوانده شده ها رو انتخاب میکنه!!!
unread هم خوانده نشده ها رو انتخاب میکنه!!!
بعداز انتخاب هرمورد سه تا آیکون اونورتر روی سطل آشغال کلیک کنید همه حذف میشن!!!{البته بهbin منتقل میشن که از اونجا هم همینطور که عرض کردم ایمیلها رو انتخاب کرده و روی دکمه delete foever کلیک کنید تا ایمیلها برای همیشه پاک شوند!!!}
Hesam God Zeus عزیز ممنون از راهنماییتون :)
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 92 بار

پست توسط mg100 »

سلام ايا روشي براي دريافت نكردن ايملهاي اسپم وجود داره چون من هر چي ف_ * ل*_ ت ر مي سازم فايده نداره دوباره ايميل مي ياد بايد تك تك حذف كنم.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Hesam - 1994 »

محیط جیمیل فرقی نکرده!!!

مرصاد جان اتقاقن همون محیطه که عوض شده تصویر
جیمیل یک محیط basic داره و یک محیط standard
باید از standard وارد بشی تا این گزینه رو داشته باشی
تصویر
خواهش میکنم قابلی نداشت تصویر
ولی اصلن حواسم به محیط جیمیل نبود
ممنون که مشکل رو حل نمودی
تصویر
آخرین ويرايش توسط 2 on Hesam - 1994, ويرايش شده در 0.

Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Hesam - 1994 »

mg100 نوشته شده:سلام ايا روشي براي دريافت نكردن ايملهاي اسپم وجود داره چون من هر چي ف_ * ل*_ ت ر مي سازم فايده نداره دوباره ايميل مي ياد بايد تك تك حذف كنم.

سلام

هنگام ساخت Filter ، گزینه create filter with this search رو بزنید
تیک

Never send it to Spam
بزنید
و بعد create filter
-------------------------------------
البته اینو من در محیط standard دیدم
basic رو امتحان نکردم تصویر

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3435 بار
سپاس‌های دریافتی: 5874 بار

پست توسط shafagh »

با تشکر از توضیحات دوستان گرامی محیط بیسیک با محیط استاندارد فرق دارد و ان مورد تولباری که گفتید در محیط بیسیک وجود نداشت و دلیل سر درگم شدن من هم همین نکته بود. با راهنمایی شما متوجه شدم که باید به محیط استاندارد جمیل مراجعه کنم و مشکل حل شد اما کاش گوگل ان گزینه را در محیط بیسیک هم قرار می داد چون این محیط ساده تر است و فونت ابی خوب و واضحی دارد اما با وجود امکانات بیشتر در محیط استاندارد زمینه خاکستری رنگ و عکس زمینه هم دارد که من ان را نمی پسندم و از محیط کلاسیک استفاده می نمایم. بهر حال از همه دوستان متشکرم
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Hesam - 1994 »

mg100 نوشته شده:سلام ايا روشي براي دريافت نكردن ايملهاي اسپم وجود داره چون من هر چي ف_ * ل*_ ت ر مي سازم فايده نداره دوباره ايميل مي ياد بايد تك تك حذف كنم.

این مطلب رو امروز دیدم ؛ شاید بدردتون خورد
چگونه از شر اسپم ها در ایمیل خلاص شویم؟  تصویر 

به پیام الکترونیکی گفته می‌شود که به صورت ناخواسته برای کاربران اینترنت ارسال می‌شود. در این مطلب تلاش کرده ایم چند روش بسیار آسان برای کاهش دریافت اسپم (هرزنامه) در سرویس ایمیل توضیح داده شود. 

اسپم‌ها می‌توانند ایمیل کاربران، بخش نظرات وب‌سایت‌ها، فروم‌ها و سایر شبکه‌های مجازی را هدف قرار دهند. اسپم‌ها اهداف متفاوتی را دنبال می‌کنند. عمده پیام‌های بیشماری که به ایمیل‌های کاربران ارسال می‌شود اهداف تجاری دارند.
برخی هرزنامه‌های رایج نیز با هدف کلاهبرداری و سرقت اطلاعات بانکی افراد ارسال می‌شود. به عنوان مثال ایمیل‌هایی که به کاربر خبر برنده شدن مقدار قابل توجهی پول را می‌دهند و یا از وی می‌خواهند در تجارتی پرسود شریک شود بدون آنکه مبلغی پرداخت کند.

‌های زیر می‌تواند در کاهش دریافت هرزنامه‌ها به کاربران کمک کند: 
 1-از آدرس ایمیل خود محافظت کنید 

ممکن است به رستوران و یا هتلی رفته باشید و در برگه‌ی اطلاعات هتل و یا کارت نظردهی رستوران از شما بخواهند که ایمیل‌تان را وارد کنید.
همچنین اکثر وب‌سایت‌ها برای ارائه خدمات رایگان از کاربر می‌خواهند حساب کاربری رایگان با ایمیلی معتبر بسازد. اما هزینه‌ی این خدمات رایگان به شکل دیگری باید پرداخت شود.
بسیاری از شرکت‌ها این آدرس‌های ایمیل‌ را جمع آوری کرده و ایمیل لیست‌های مختلفی می‌سازند که متناسب با علاقه‌ی کاربران دسته بندی شده است. این ایمیل لبست‌ها به شرکت‌های تبلیغاتی و تجاری فروخته می‌شوند. به این صورت کاربران ناخواسته درگیر این تجارت پرسود شده و روزانه ده‌ها هرزنامه دریافت می‌کنند.

2-قوانین مربوط به حریم خصوصی را بررسی کنید 

قبل از ثبت آدرس ایمیل‌تان برای دریافت هرگونه خدمات و یا اطلاعات، بخش مربوط به سیاست حریم خصوصی وب‌سایت مورد نظر را بررسی کنید. در این بخش به کاربران توضیح داده شده است که از اطلاعات خصوصی‌شان چگونه محافظت خواهد شد و آیا در اختیار شرکت‌های دیگر قرار خواهد گرفت یا نه!

3-به گزینه‌های پیش‌فرض دقت کنید 

وقتی برای ثبت نام در یک سرویس اینترنتی اطلاعات خود را وارد می‌کنید به گزینه‌هایی که به صورت پیش‌فرض انتخاب شده‌اند دقت کنید. در برخی مواقع این وب‌سایت‌ها از شما سوال می‌کنند که می‌توانند به صورت مرتب خبرنامه خود را برای شما ارسال کنند. با عدم انتخاب این گزینه‌های پیش‌فرض از دریافت خبرنامه‌ها و تبلیغات روزانه و هفتگی این وب‌سایت‌ها راحت شوید.

4-استفاده از فیلتر 

بسیاری از شرکت‌های سرویس ایمیل به شما این امکان را می‌دهند که ایمیل‌های دریافتی خود را پالایش کنید. این کار می‌تواند بر اساس یک کلمه و یا یک عبارت مشخص صورت گیرد.

5-پیام را به عنوان اسپم گزارش کنید 

برخی سرویس‌ها این خدمات را ساده‌تر و هوشمندتر ارائه می‌کنند. به عنوان نمونه در سرویس جی‌میل کاربر می‌تواند با انتخاب پیام دریافتی و فشار دادن دکمه Report messages as spam، ایمیل را به بخش مربوط به هرزنامه‌ها بفرستد و پس از آن اطمینان حاصل کند که ایمیل‌های مشابه (از نظر عنوان و فرستنده و گاهی محتوا) در بخش اصلی ایمیل جمع نخواهند شد.
همچنین این سرویس در جی‌میل این امکان را می‌دهد که آدرس ایمیل کاربر به صورت اتوماتیک از ایمیل لیست و یا ایمیل اعضای گروه‌های اینترنتی، حذف شود.

6-به ایمیل‌های حاوی لینک‌ توجه کنید 

یک روش ساده آلوده کردن سیستم ایمیل کاربران و یا سرقت اطلاعات کامپیوترها ارسال ایمیل‌هایی است که حاوی یک لینک آلوده است.
در این روش با استفاده از تیترهای جذاب کاربران تشویق به دیدن عکس، فیلم و … می‌شوند. بسیاری از کاربران کنجکاو نیز فریب این روش را می‌خورند و در نهایت به دام این اسپم‌ها می‌افتند.
توجه کنید که آلوده شدن شما به این نوع هرزنامه‌ها دوستان و کسانی را که با آنها ارتباط ایمیلی دارید، آلوده می‌کند. پس همه نکات را که به امنیت شما در فضای مجازی کمک می‌کند جدی بگیرید. همچنین تلاش کنید که اطلاعات خود مرتب را بروز کنید.

: [External Link Removed for Guests] 

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”