رکورد دار جراحی جهان در خرمشهر

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

رکورد دار جراحی جهان در خرمشهر

پست توسط A3eman »

[FONT=Tahoma, Arial]منصور رامی، پزشک خرمشهری که با انجام پنج هزار جراحی در دوران هشت سال دفاع مقدس رکورد دار جراحی در جهان لقب گرفته، با تعلق خاطر به جبهه و جنگ تاکنون نیز در این شهر به مداوا و جراحی بیماران می پردازد.  
 [FONT=Tahoma, Arial]

[FONT=Tahoma, Arial]  : منصور رامی، پزشک خرمشهری که با انجام پنج هزار جراحی در دوران هشت سال دفاع مقدس رکورد دار جراحی در جهان لقب گرفته، با تعلق خاطر به جبهه و جنگ تاکنون نیز در این شهر به مداوا و جراحی بیماران می پردازد.   

[FONT=Tahoma, Arial]   رامی متولد خرمشهر در سال 1316 است که بعد از اتمام دوره ابتدایی و دبیرستان برای ادامه تحصیل به کشور آلمان سفر کرد و در سال 1353 تخصص پزشک جراح عمومی گرفت.   

[FONT=Tahoma, Arial]   پس از فارغ التحصیل شدن به زادگاه خود خرمشهر بازگشت و در بیمارستان نیروی دریایی این شهر مشغول به کار شد.   

[FONT=Tahoma, Arial]   پزشک جراح که از وی به نام رکورد دار جراحی در جهان نام می برند در گفت و گویی صمیمی با خبرنگار ایرنا برگی از خاطرات خود در دوران دفاع مقدس را گشود و گفت: در تاریخ 31 شهریور ساعت هشت و 30 دقیقه صبح اعلام شد تمام پزشکان شهر برای مداوای احتمالی مجروحان به بیمارستان ولی عصر(عج) مراجعه کنند و من نیز با توجه به این که از جراحان آن زمان بودم به این بیمارستان مراجعه و پس از توقف چند ساعته به بیمارستان فارابی عزیمت کرده و در این بیمارستان خصوصی مشغول به خدمت شدم.   

[FONT=Tahoma, Arial]   افزود: با آغاز جنگ و بمباران متجاوزان عراقی مجروحان زیادی از شهرهای خرمشهر و آبادان به بیمارستان منتقل می شدند و ما از هیچ کوششی برای مداوای آن ها دریغ نمی کردیم و مجروحانی که نیاز به درمان بیشتری داشتند را به شهرهای مجاور منتقل می کردیم.   

[FONT=Tahoma, Arial]   رامی با اشاره به انتقالش از آبادان به ماهشهر در بیستم مهرماه 1359 از طرف نیروی دریایی گفت: مجروحان زیادی به بیمارستان ماهشهر اعزام می شدند و شبانه روز مشغول به جراحی آنان بودم به گونه ای که وقتی برای استراحت نداشتم.   

[FONT=Tahoma, Arial]   جراحی شکم یک مجروح عراقی را یادآور شد و افزود: شبی یک مجروح عراقی را برای عمل جراحی شکم نزد من آوردند و من با توجه به سوگندی که برای نجات جان بیماران خورده بودم، شکم وی را جراحی و سپس به اهواز اعزام کردم.   

[FONT=Tahoma, Arial]   دار جراحی در جهان گفت: تا اواخر بهمن ماه سال 59 در ماهشهر بودم و پس از دیدار وزیر بهداشت و درمان وقت، من و دیگر پزشکان از وی درخواست یک ماه استراحت کردیم که موافقت کرد و پس آن سالانه یک ماه مرخصی به پزشکان داده می شد.   

[FONT=Tahoma, Arial]   افزود: در دوران دفاع مقدس در شهرهای اهواز، شوشتر، مسجد سلیمان، آبادان، ماهشهر و حتی جبهه مهران در بیمارستان ها مجروحان را سرپایی درمان و جراحی می کردیم و مجروحانی که حال وخیمی داشتند به بیمارستان های شهرهای بزرگ اعزام می کردیم.   

[FONT=Tahoma, Arial]   رامی با اشاره به انجام پنج هزار جراحی در دوران دفاع مقدس گفت: منزل مسکونی من در دوران مقاومت 45 روزه بمباران و در آتش سوخت و خانواده ام به تهران و سپس آمریکا عزیمت کردند و اکنون در آنجا زندگی می کنند.   

[FONT=Tahoma, Arial]   افزود: هفته گذشته مادرم در آمریکا درگذشت و مراسم ترحیم وی توسط خانواده ام گرفته شد.   

[FONT=Tahoma, Arial]   پزشک متعهد از عشق وصف نشدنی خود به خرمشهر گفت و خاطرنشان کرد من همچنان در خرمشهر به تنهایی سکونت دارم و جراحی های خود را در بیمارستان ولی عصر(عج) این شهر انجام می دهم و بعد از ظهرها در مطب خود به مداوای بیماران می پردازم.    [FONT=Tahoma, Arial]

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”