چند مدت قبل شهرداری یکی از مناطق برای سه تقاطع یا بعبارتی فلکه مسابقه ای برای ساخت نماد سه بعدی برقرار کرد که من هم برای یکی از گذرگاه ها یک المان حجمی ساختم. نام ان محلی که یکی از نمادهای انتخاب شده برای انجا ساخته می شود از قدیم " قبله" بوده که در جهت جنوب شهر قرار دارد و ان نماد بایست با نام محل مناسبت داشته باشد. من این نماد را ساختم و اصل فایل اتوکد ان و تعدادی عکس و نقشه و توضیحات را روی سی دی کپی کرده و بهمراه توضیحات کتبی بر طبق دستور خود شهرداری محترم منطقه در پاکت سربسته قرار داده و تحویل دادم که گفتند احتمالا تا یک الی دوهفته دیگر طرح برگزیده اعلان خواهد شد. حالا نمی دانم ایا طرح من قبول خواهد شد یا خیر ولی خواستم بپرسم ایا این طرح با کلمه قبله که در حقیقت نام محلی است که در جهت قبله شهر قرار دارد مناسبت دارد یا خیر و ایا احتمال قبول شدن ان هست یا نه
نظر شما چیست ایا احتمال اول شدن طرح هست؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 2625 بار
- سپاسهای دریافتی: 316 بار
Re: نظر شما چیست ایا احتمال اول شدن طرح هست؟
خوبه شاید حتی اگه نام قبله را بجای الله اکبر روی آن مینوشتی هم بد نبود
روی سطح صاف روی زمین شاید یک طرح ساده جا نماز هم میتونه باشه
به هر حال معماری شهری تخصصی هست که من ندارم اینها تنها به نظر من
به عنوان یک فرد غیر متخصص رسید
فردوسی
ندانی که ایران نشست منست***جهان سر به سر زیر دست منست
امام خمینی
شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛
وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد.
از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند.
مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.
ندانی که ایران نشست منست***جهان سر به سر زیر دست منست
امام خمینی
شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛
وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد.
از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند.
مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.
- سپاسهای ارسالی: 3434 بار
- سپاسهای دریافتی: 5873 بار
Re: نظر شما چیست ایا احتمال اول شدن طرح هست؟
khashayar1 نوشته شده:خوبه شاید حتی اگه نام قبله را بجای الله اکبر روی آن مینوشتی هم بد نبود
با تشکر از اظهار نظر خوب شما من در توضیحات ارائه شده به شهرداری نوشتم که قسمت سکوی سنگی را اساتید فن هنر می توانند با قطعات سنگ یا کاشی رنگی بشکل قالیچه یعنی الگویی از یک جانماز در اورند همچنین گفتم که پایه های ستون تا بالا را اساتید فن کاشیکاری می توانند با کاشی های لاجوردی با ایات قران تزیین نمایند و همچنین گفتم که برای نورپردازی ان در شب می توان در محل نصب این نماد نورافکن هایی قرار داد.
درضمن انچه را بشکل مهر نماز می بینید در اصل خانه کعبه است که البته می توان ان را یاداور مهر هم دانست