انلاین شدن ثبت اختراع و تسهیل امور مخترعین

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3436 بار
سپاس‌های دریافتی: 5879 بار

انلاین شدن ثبت اختراع و تسهیل امور مخترعین

پست توسط shafagh »

بالاخره بعد از چندین سال طراحی و اختراع برای اولین بار پانزده روز قبل اولین اظهارنامه ثبت اختراع را تنظیم کرده و بصورت انلاین به اداره ثبت اختراع تحویل دادم که شماره و کد برای پیگیری اختراع واظهار نامه برای من صادر شد. انلاین شدن ثبت اختراع و تنظیم اظهارنامه واقعا چیز بسیار خوبی برای مخترعین است و واقعا دست دولت و مسئولین محترم این سازمان درد نکند که چه تسهیلات عالی و راه های ساده ای برای ثبت اختراع فراهم کرده اند در حالیکه قبلا هر مخترع حتی در همین مرحله از ثبت اظهارنامه می بایست در سرما و گرما رفت و امدهای مکرری به تهران داشته باشد و پول قابل توجهی را هم خرج کند از جمله حق ثبت اختراع و مخارج سفر. این مشکلات باعث شده بود که من که گاهی اختراعات و نو اوری های خوبی داشتم اصلا رغبتی برای ثبت اختراع نداشته باشم طوری که یکی از اختراعاتم از دست من خارج شد و ان " شیر اب پدالی " بود. اما امروز با همت و لطف مسولان سازمان ثبت اختراع همه ان مشکلات و هفت خوان از پیش پای مخترعین برداشته شده و هر مخترعی می تواند از شهرستان خودش فقط طی ساعتی یا حتی کمتر ( اگرتوضیحات طرح را فبلا اماده کرده باشد) مرحله اولیه ثبت اختراع که مهمترین ان بشمار می رود یعنی ثبت اظهار نامه اختراع را به انجام برساند که بواقع جای تشکر دارد.
من بعد از فهمیدن انلاین شدن ثبت اختراع ساده ترین اما پرکاربرد ترین اختراع خود را که نوعی اچار ویژه می باشد در این مرحله به ثبت رساندم ولی روند بررسی ان تا مرحله دریافت گواهینامه ثبت اختراع را نمی دانم چقدر طول خواهد کشید ولی هرچه باشد هم با این روش خوب است و باعث رضایت مخترین و مبتکرین است. وقتی کد رهگیری را برای بررسی مراحل پیگیری ثبت اختراع دریافت کرم فکر می کردم شاید فقط طرح سه چهار مخترع دیگر قبل از طرح من باشد اما وقتی به سایت سازمان ثبت اختراع مراجعه کردم دیدم فقط در طی یک ماه حدود 840 اظهارنامه اختراع قبل از طرح من به سازمان ثبت ارجاع شده است تصویر که در پرتابل کارشناسی سازمان در حال بررسی است و امروز بعد پانزده روز حدود سی صد طرح بررسی شده و الان به 593 رسیده است که شاید یکی از مهمترین شاخصه های این تعداد اظهارنامه اختراع انلاین شدن ثبت اختراع باشد که این رغبت را در مخترعین کشور ایجاد کرده باشد. البته معلوم نیست از این تعداد 840 اختراع بعد از غربال شدن کارشناسی چند طرح بعنوان اختراع مورد قبول واقع خواهد شد ولی مسلما تعداد زیادی از انها ممکن است به دریافت گواهینامه ثبت اختراع منتهی شود که نشانه خوبی از تعداد مخترعین کشور می باشد انهم در یک دوره کوتاه یکماهه. بهرحال این ابتکار سازمان محترم ثبت اختراع کشور نقش بسیار مهمی در دلگرمی و فعالیت هرچه بیشتر مخترعین خواهد داشت.
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 2625 بار
سپاس‌های دریافتی: 316 بار

Re: انلاین شدن ثبت اختراع و تسهیل امور مخترعین

پست توسط khashayar1 »

دوست عزیز سلام :razz:

1-میشه آدرس اینترنتی سایت ثبت اختراع رو بزارید.

2-آیا توی اون سایت میشه در مورد اختراعات ثبت شده جستجو کرد و دید که آیا قبلا چیز مشابهی

ثبت شده یعنی به پایگاه داده اختراعات و اظهارنامه ها دسترسی وجود دارد
فردوسی

ندانی که ایران نشست منست***جهان سر به سر زیر دست منست

امام خمینی

شما حالا بايد از اول شروع كنيد و قصدتان بر اين باشد كه خودتان مستقل در همه چيز باشيد، در صنعت مستقل باشيد؛
وقتي بنا را بر اين گذاشتيد مي توانيد كه كشور خودتان را نجات بدهيد و كشور خودتان را مستقل كنيد.
از ورود كالاھای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگيري نمايند و به آنچه دارند بسازند (قناعت کنند) تا خود ھمه چيز بسازند.
مادامي كه بخواهيم مستقل باشيم و زير بار وابستگي نرويم، بايد تحمل اين مشكلات و قدرت مبارزه با آن را پيدا كنيم.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

khashayar1 گرامی

گمان نمی کنم سازمان ثبت اختراع اطلاعات مربوط به اختراع مبتکرین را علنی کند هرچند که اختراع تایید شده و گواهینامه رسمی دریافت کرده باشد و حق نشر یا اعلان اختراع مستقیما بخود فرد مخترع مربوط می شود و سازمان ثبت اختراع حتی در مورد حقظ این حق، حقظ نام مخترع و اختراع مربوطه را رعایت می کند.
البته این روشی که شما گفتید بسیار خوب است یعنی تحقیق قبل از طراحی یک وسیله و اتفاقا امروز دنیای اینترنت همه نوع از این اطلاعات را دارد و اگر شما طرحی دارید که مطمئن نیستید ایا قبلا نمونه ای برای ان وجود داشته است یا خیر باید حتما چنین تحقیقی را بعمل اورید چرا که ممکن است بعد از کلی زحمت عاقبت بدلیل وجود نمونه مشابه ان را بعنوان اختراع از شما نپذیرند که مخصوصا این مسئله در مورد ثبت بین المللی اختراع اهمیت بیشتری دارد.
برای ثبت اختراع به سایت زیر مراجعه فرمایید که سایت رسمی سازمان ثبت اختراعات کشوز است

[External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار
تماس:

پست توسط rahnamasabt »

در صورت رويت و مشاهده اختراع مشابه از طريق پست الكترونيكی به متقاضی اطلاع داده ميشود و او نيز تا ٣٠ روز وقت دارد تا مدارك را ارئه دهد اگر مشابه باشد كه اختراع ثبت نمی گردد .
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

بله من یک اچار اختراع کردم بعد از مراحل تقدیم اظهار نامه و توضیحات طرح نامه ای از اداره ثبت امد که ادرسی را هم ارسال کرده بودند که اچارهایی که تا بحال در ایران ثبت اختراع شده بودند در ان بود. به من گفتند به ان سایت مراجعه نموده و اختراع خود را با انها مقایسه کنم و تفاوت ان را با اختراعات مذبور به اداره ثبت اختراع اعلان نمایم.
من متاسفانه هرکاری کردم سایت باز نشد و نتوانستم شکل و توضیحات انها را مشاهده کنم و ناچار از روی اسم اچارها مکانیزم و ساخنار انها را یکی یکی حدس زده و چون همگی انها در رنج اچارهای متغییر بودند و اچار اختراعی من مکانیزم دیگری داشت و کاملا متفاوت بود تفاوت ان را با ان اها نوشته و به سازمان ثیت اختراعات ارسال نمودم که تایید گردید.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”