جنبه عاطفي ازدواج براي زنان بيش از مردان تاثير گذار است .
به عقيده مشاوران خانواده از نظر زنان همسر به معني امنيت , حمايت , قدرت و فرد صميمي براي در ميان گذاشتن احساسات و افكار است .
به گزارش واحد مرکزي خبر از ديد زن , شوهر كسي است كه با او مي توان هر آنچه را با ديگران حتي والدين و خواهر و برادر نمي توان تقسيم كرد در ميان گذاشت و به معني واقعي كلمه شريك شد.
در عين حال شوهر كسي است كه پدر فرزندان اوست پس نقش او در هماهنگ ساختن اين نقش ها بسيار است.
بيشتر اين نقشها براي زن از نقطه نظر احساسي حائز اهميت است.
اگر شوهر از اين امر طبيعي آگاه نباشد و سعي نكند به همسرش اطمينانخاطر دهد كه زندگي مشترك آنان در اولويت است مشكلاتي براي زن ايجاد خواهد شد.
زن در افكار و روحيات خود دچار استرس و تنش شده و به تدريج به انواع بيماري هاي جسمي و روحي هر چند خفيف دچار مي شود.
وقتي او وابسته به شوهر باشد اما احساس راحتي و آرامش خاطر نكند از نظر امنيت به ويژه امنيت مالي نيز احساس ناامني خواهد کرد.
هر چقدر هم زن به والدين , خواهر و برادر و دوستان و آشنايان نزديك باشد وقتي احساس كند شوهرش از نظر روحي نزديك به او نيست احساساتي از قبيل خشم , تاسف و نارضايتي بر او مسلط شده و به روحيه او لطمه مي زند.
حتي اگر بسياري از افراد به او احترام بگذارند از آنجا كه وقتي همسرش دور و بر اوست احساس اعتماد به نفس بيشتري مي كند درغير اين صورت اين احساس دچار ضعف مي شود و احساس مي كند نياز به تاييد و تحسين را از جانب افراد ديگري دريافت كند كه همين امر موجب بسياري از دلسردي ها و دلزدگي ها از زندگي مشترك خواهد شد .
جنبهعاطفيازدواج براي زنان مهمتر است
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
به نام خدا
سرکار خانم Leila سلام
عنوان خيلي خيلي جالبي انتخاب کرديد - اما براي من و شايد مانند من سوالاتي ايجاد شده است که اگرچه شايد جواب آن براي من و ديگران عيان باشد اما شنيدن جواب اين سوالات از طرف شخص شما شايد جنبه ي ديگري داشته باشد که مسير بحث را مي تواند هموار کند - صد البته شايد بحثي نباشد اما شايد با طرح اين سوالات مبحثي ايجاد شود :
1-آيا شما به عنوان يک خانم - به آنچه که به نگارش در آورديد نيز معتقد هستيد و تا چه اندازه ( ديدگاه واقعي )
( علت طرح اين سوال آن است - که اکثر روانشناسان عقيده دارند اين موضوع به صورت برد برد است - يعني همانقدر که جنس مونث نياز به عاطفه دارد به همان نسبت هم جنس مذکر نياز دارد - پس صد در صد نياز يک طرفه نيست ؟ )
2-آيا اين درست است که ابراز عواطف از طرف آقايون در پس ابراز آن از طرف خانمها است ؟ ( شايد به صورتي همان سوال اول باشد )
3-آيا اين بد است که يک مرد هم - همين نياز عاطفي را داشته باشد و شايد از نظر شما ( بي طرفانه ) نشان دهنده ي ضعف يک مرد است ؟
و در آخر اضافه مي کنم که يک مرد با چشمانش عاشق مي شود و يک زن با گوشهايش ( زن نياز به شنيدن دارد - جملات و احساسات )
در پناه حق
سرکار خانم Leila سلام
عنوان خيلي خيلي جالبي انتخاب کرديد - اما براي من و شايد مانند من سوالاتي ايجاد شده است که اگرچه شايد جواب آن براي من و ديگران عيان باشد اما شنيدن جواب اين سوالات از طرف شخص شما شايد جنبه ي ديگري داشته باشد که مسير بحث را مي تواند هموار کند - صد البته شايد بحثي نباشد اما شايد با طرح اين سوالات مبحثي ايجاد شود :
1-آيا شما به عنوان يک خانم - به آنچه که به نگارش در آورديد نيز معتقد هستيد و تا چه اندازه ( ديدگاه واقعي )
( علت طرح اين سوال آن است - که اکثر روانشناسان عقيده دارند اين موضوع به صورت برد برد است - يعني همانقدر که جنس مونث نياز به عاطفه دارد به همان نسبت هم جنس مذکر نياز دارد - پس صد در صد نياز يک طرفه نيست ؟ )
2-آيا اين درست است که ابراز عواطف از طرف آقايون در پس ابراز آن از طرف خانمها است ؟ ( شايد به صورتي همان سوال اول باشد )
3-آيا اين بد است که يک مرد هم - همين نياز عاطفي را داشته باشد و شايد از نظر شما ( بي طرفانه ) نشان دهنده ي ضعف يک مرد است ؟
و در آخر اضافه مي کنم که يک مرد با چشمانش عاشق مي شود و يک زن با گوشهايش ( زن نياز به شنيدن دارد - جملات و احساسات )
در پناه حق

- سپاسهای ارسالی: 158 بار
- سپاسهای دریافتی: 747 بار
من با بيشترش موافقم
به نظرم واقعا همسر ادم شريكش هست تو هر موردي كه باشه
صميميتي كه با شوهرش داره با هيچ كسي نداره
حرفايي كه نمي تونه به كس ديگه اي بزنه فقط به اون مي زنه
البته اين نظر منه
اين براي اقايون هم صدق مي كنه و بر عكس
به نظرم واقعا همسر ادم شريكش هست تو هر موردي كه باشه
صميميتي كه با شوهرش داره با هيچ كسي نداره
حرفايي كه نمي تونه به كس ديگه اي بزنه فقط به اون مي زنه
البته اين نظر منه
اين براي اقايون هم صدق مي كنه و بر عكس

اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟