سلام خسته نباشید
من تازگی با اقایی نامزد شدم که قبلا ازدواج کردن...البته خودمم نامزد داشتم...من همش در ترس و شک هستم که ایا نامزدم در مورد علت جداییشون راست گفتن یا نه خیلی میترسم و هرروز فکروخیال میکنم...چند شب پیش خواب کلاغی دیدم که قارقار میکرد من کلاغ را گرفتم و خفه اش کردم...امروز صبحم ساعت 9هفتم خرداد ماه شعبان خواب یک جغد سفید کوچک دیدم که بالای بام خانه اواز میکرد بعر من ان جغد را گرفتم و دوستش هم داشتم...الان نگرانم چون همه میگن تو بخاطر استرس این خوابهارو نیبینی...یکبارم خواب نامزدمو دیدم که بالای یک دیوار گلی نشسته و به دوردست نگاه میکنه...منهم یه پیراهن بلند مشکی پوشیده بودم...خیلی میترسم...خواهش میکنم بگید تعبیر این خوابهام چیه...ممنون میشم زود جواب بدین و به ایمیلم بفرستین
Mtmb135@yahoo.com
جغد سفید وکلاغ
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4743 بار
- سپاسهای دریافتی: 8767 بار
Re: جغد سفید وکلاغ
سلام
توصیه های بنده ی مخلص:
به اطلاعاتی که نمیشه بهش اطمینان کرد استناد نکنید مثل جغد و کلاغ و گربه سیاه و اینها
شما علت طلاق رو ازشون پرسیدین و جواب دادن بهتون
حالا باید مخفیانه و بدون اینه متوجه بشند چند چیز رو جویا بشید
1- آیا علت طلاق همونه که گفتند ؟
2- رفتارشون با خانوادشون چطوریه ؟ پدر , مادر, خواهر , برادر , عمو , عمه و غیره .
3- تفریح و سرگرمیشون چیه ؟ در اوقات فراغت چکار میکنند؟
4- درآمدشون از کجاست ؟
5- وضعیت معنویشون چطوره ؟ اعتقاد به وجود خدا و وحدانیتش و علم و قدرت و عدالت مطلقش , آزمایش بودن زندگی دنیا , قیامت و پاداش و جزا و غیره
با شما بعد از ازدواج همونطوری رفتار میکنند که با خانوادشون رفتار میکنند
تفریح و سرگرمیشون اگر مشروب و مواد و پارتی و رفیق بازی و عیش و نوش و ارتباطِ بی بند و بار هست , فردا بدجوری عذاب میکشین از زندگی باهاش
این رو هم بگم که کسی که مشروب میخوره همه ی جرم و جنایتها و گناهها ازش برمیاد پس اگر فهمیدین مشروبات الکلی میخوره و باهاش ازدواج کردین , فردا اگر رفتار بدی ازشون دیدین خودتون رو سرزنش کنین چون از قبل میدونستین که مشروب خور همه کار خلافی ازش برمیاد اما باهاشون ازدواج کردین
اگر فهمیدین در مورد علت طلاق دروغ گفتند و خودشون صلاحیتِ شوهر بودن نداشتند و یا فهمیدین که رفیق باز هستند و اهل عیش و نوش و یا با خانوادشون بسیار بد رفتار و بی ادب هستند , مبادا این چیزها رو بهشون بگین که همه رو انکار میکنند و وعده های سرخرمن بهتون میدند تا باهاشون ازدواج کنین
فقط بهشون بگین قسمت ما به هم نیست تا کینه ی شما رو به دل نگیرند و دشمن شما نشند .
توصیه های بنده ی مخلص:
به اطلاعاتی که نمیشه بهش اطمینان کرد استناد نکنید مثل جغد و کلاغ و گربه سیاه و اینها
شما علت طلاق رو ازشون پرسیدین و جواب دادن بهتون
حالا باید مخفیانه و بدون اینه متوجه بشند چند چیز رو جویا بشید
1- آیا علت طلاق همونه که گفتند ؟
2- رفتارشون با خانوادشون چطوریه ؟ پدر , مادر, خواهر , برادر , عمو , عمه و غیره .
3- تفریح و سرگرمیشون چیه ؟ در اوقات فراغت چکار میکنند؟
4- درآمدشون از کجاست ؟
5- وضعیت معنویشون چطوره ؟ اعتقاد به وجود خدا و وحدانیتش و علم و قدرت و عدالت مطلقش , آزمایش بودن زندگی دنیا , قیامت و پاداش و جزا و غیره
با شما بعد از ازدواج همونطوری رفتار میکنند که با خانوادشون رفتار میکنند
تفریح و سرگرمیشون اگر مشروب و مواد و پارتی و رفیق بازی و عیش و نوش و ارتباطِ بی بند و بار هست , فردا بدجوری عذاب میکشین از زندگی باهاش
این رو هم بگم که کسی که مشروب میخوره همه ی جرم و جنایتها و گناهها ازش برمیاد پس اگر فهمیدین مشروبات الکلی میخوره و باهاش ازدواج کردین , فردا اگر رفتار بدی ازشون دیدین خودتون رو سرزنش کنین چون از قبل میدونستین که مشروب خور همه کار خلافی ازش برمیاد اما باهاشون ازدواج کردین
اگر فهمیدین در مورد علت طلاق دروغ گفتند و خودشون صلاحیتِ شوهر بودن نداشتند و یا فهمیدین که رفیق باز هستند و اهل عیش و نوش و یا با خانوادشون بسیار بد رفتار و بی ادب هستند , مبادا این چیزها رو بهشون بگین که همه رو انکار میکنند و وعده های سرخرمن بهتون میدند تا باهاشون ازدواج کنین
فقط بهشون بگین قسمت ما به هم نیست تا کینه ی شما رو به دل نگیرند و دشمن شما نشند .
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
Re: جغد سفید وکلاغ
به خدا توکل کن...یه کمک به فقیری کن و از خدا بخواهید این افکار از زندگیت و فکرت ببره. ...اگه اعتقاد داری از آری صلوات به برای یکی از معصومین وبه نیت رفع مشکل بفرست. ..به امید خدا و موفقیت و شادابی در زندگیت. ..آمین
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk