ماجرای ساخت سد گتوند و موزه عبرت محیط زیست

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

Re: ماجرای ساخت سد گتوند و موزه عبرت محیط زیست

پست توسط Hesam - 1994 »

جناب   
تصویردوست عزیز فکر میکنم شما سنسور ضربه سنجت خراب باشه
از زمان انقلاب تا بحال ببین چنتا دولت سرکار اومده
کدومشون ضربش رو این مملکت کاری تر بوده ( در عین حال ادعای پاکدستی و مدیریت کشور امام زمان رو هم داشته )
راستی
بنی صدر رو میشناسی؟ یه خورده درموردش تحقیق کن شاید یه چیزایی دستت اومد :P

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

همانطور که در قرآن نیز بارها اشاره شده است: (در مقابل مکاران) گذر زمان بهترین جواب دهنده است، برای آنها که اهل اندیشه باشند.

این هیاهو ها و هیجانات برای تیتر خوان ها و فراموش کاران است.

به تقویم یک نگاه کنید سال 1394 هستیم. قرار بود چند سال پیش (1386) پاسارگاد هم برود زیر آب سد سیوند الان نزدیک 10 سال گذشت و آب از آب تکان نخورد هر چند هنوز هستند که پیرامون اون ماجرا در توهمات خودشان باقی هستند ... اون زمان هم برخی سکوت کردند و برخی سخنرانی، اما واقعا گذر زمان بهترین جواب بوده و هست.

مشارکت در بحث حاضر هم در مقام تائید یا رد موضوع تنها ابزاریست برای تخلیه هیجانات افراد. بنابراین اگر کسی سکوت کرد به معنای نداشتن پاسخ نیست، ممکن است درگیر کارهای مهمتری تا تخلیه هیجانات و گشادن عقده هایش باشد و پاسخ را به گذر زمان سپرده باشد.

منکر خبرگزاری ها، موسسات و ویکی و ... نمی خوام بشم، اما به هر حال با همه اینها واقعیت را نمی شود عوض کرد، هر چقدر خلاف آن را با صدای بلند فریاد زد ... دیر یا زود همگان با واقعیت باید روبرو شوند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

M.Abooali نوشته شده:همانطور که در قرآن نیز بارها اشاره شده است: (در مقابل مکاران) گذر زمان بهترین جواب دهنده است، برای آنها که اهل اندیشه باشند.

این هیاهو ها و هیجانات برای تیتر خوان ها و فراموش کاران است.

به تقویم یک نگاه کنید سال 1394 هستیم. قرار بود چند سال پیش (1386) پاسارگاد هم برود زیر آب سد سیوند الان نزدیک 10 سال گذشت و آب از آب تکان نخورد هر چند هنوز هستند که پیرامون اون ماجرا در توهمات خودشان باقی هستند ... اون زمان هم برخی سکوت کردند و برخی سخنرانی، اما واقعا گذر زمان بهترین جواب بوده و هست.

مشارکت در بحث حاضر هم در مقام تائید یا رد موضوع تنها ابزاریست برای تخلیه هیجانات افراد. بنابراین اگر کسی سکوت کرد به معنای نداشتن پاسخ نیست، ممکن است درگیر کارهای مهمتری تا تخلیه هیجانات و گشادن عقده هایش باشد و پاسخ را به گذر زمان سپرده باشد.

منکر خبرگزاری ها، موسسات و ویکی و ... نمی خوام بشم، اما به هر حال با همه اینها واقعیت را نمی شود عوض کرد، هر چقدر خلاف آن را با صدای بلند فریاد زد ... دیر یا زود همگان با واقعیت باید روبرو شوند.

سلام

واقعیت این نظام

این نظام (جمهوری اسلامی ایران) با تمام ادعاهایی که دارد( منظور دولت خاصی نیست بلکه همه دولت ها تا کنون مد نظر است)

هنوز مشگل قانون و قانون گذاری در سطح بالایی دارد به طوری که به تعداد زیادی قانون وجود دارد که قانون های دیگر را نقض میکند
این نظام هیچ ناظری که عملکرد مثبتی در نظارت بر قانون داشته باشد ندارد
هیچ ارگانی در این نظام نیست که خود را موظف به پذیرش کامل قانون بدوند (در عمل)
ارگانی هایی که وظیفه نظارت بر اجرای قانون را دارند هیچ عملکرد مثبتی ندارند
این نظام در اجرای مجازات برای عدم اجرای قانون توسط ارگان ها و اشخاص مهم و رده بالا هیچ غلطی نمی کند
.
.
.
.
.
این نظام سازمان اموزش پرورشی که دارای استاندارد های روز باشد و عملکرد مثبت داشته باشد را دارا نیست
این نظام توانایی پرورش مردمی با مدیریت و تعهدپذیر را دارا نیست
این نظام تقریبا چیزی به اسم صدا و سیما ندارد به طوی که کل این سازمان حرفی در مقابل یک شبکه مثل من و تو را ندارد

و....
همه این ها دست بدست هم میدد که کلنگ ساخت سد گتون خورده بشد
در کل با این وضعیت کلامون پس معرکه هست

امیدی هم نیست چون هیچ تلاشی برای رفع نواقض صورت نمی گیرد
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام

مشکل بعضی ها با اصل «گند زدن» نیست، بلکه مشکلشان با این است که چه کسی حق گند زدن دارد! اگر آقای X گند زد، باید پدرش را در آورد ولی اگر آقای Y گند زد، باید آن گند را برای تبرک به سر و صورت مالید!

قرارگاه خاتم سپاه فقط پیمانکار است، اگر ایرادی در طرح بوده مربوط به کسانی است که از سال 1380 اصرار داشته اند این پروژه اجرا شود. همین الان سپاه بیش از دو تریلیون تومان از دولت طلبکار است ولی طرف بدهکار که دولت است، مثل طلبکارها رفتار می کند!

دوستان بابت شوری آب زیاد خودشان را ناراحت نکنند، بالاخره با رفع تحریم ها مشکل آب خوردنمان حل می شود!

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

KH.I.A.2500 نوشته شده:سلام

مشکل بعضی ها با اصل «گند زدن» نیست، بلکه مشکلشان با این است که چه کسی حق گند زدن دارد! اگر آقای X گند زد، باید پدرش را در آورد ولی اگر آقای Y گند زد، باید آن گند را برای تبرک به سر و صورت مالید!

قرارگاه خاتم سپاه فقط پیمانکار است، اگر ایرادی در طرح بوده مربوط به کسانی است که از سال 1380 اصرار داشته اند این پروژه اجرا شود. همین الان سپاه بیش از دو تریلیون تومان از دولت طلبکار است ولی طرف بدهکار که دولت است، مثل طلبکارها رفتار می کند!

دوستان بابت شوری آب زیاد خودشان را ناراحت نکنند، بالاخره با رفع تحریم ها مشکل آب خوردنمان حل می شود!

سلام

تمام مواردی که گفتید بر میگردد به قانون و اجرای قانون که ما نداریم فقط ادعا داریم

بخش دوم صحبت هایی که کردید رو اگر به دو بخش قرارگاه و زمان احداث سد تقسیم کنیم , فاجعه ایی که سپاه و قرارگاه دارند به مملکت میزنند صد برابر شوری رودخانه کارونه!!!!

ما همینطوریش 4 تا قانون درست حسابی نداریم دیگه چه برسد که یک سازمان به این بزرگی که کوچکترین نظارتی بر اون نبیست هم وارد مسائل مالی بشد

همین سپاه و قرارگاه بخش خصوصی این مملکت رو با خاک یکسان کردند تقریبا تمام رقبای خصوصی رو با قدرتی که داشتند( سیاسی نه فنی) از گردونه انداختند بیرون به هیچ احدی هم جز خودشون رحم نمی کنند

سخن اخرم هم اینکه شما واقعا انگار خبر نداری که تقریبا در اینده نچندان دور نصف بیشتر استان های کشور وضعیتشون قرمز میشد!!! این رسانه هایی که الان دارند مسخره میکنند یک دزه سواد ندارند که ببینند بدبختی الان ما بیشترش بر میگردد به سد زدن های بی مورد دولت قبل و زدن هزاران چاه اب واسه کشاورزی سنتی ما که الان نه سفره زیرزمنی درست حسابی داریم نه اب هوا (به لطف سدها)

واسه شستن این گند کاری ها هم نیاز به تکنولوزی داریم که تحریم های کاغذپاره نمی گذارند
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام

باز هم تکرار می کنم مشکل بعضی ها با اصل «گند زدن» نیست، بلکه مشکلشان با این است که چه کسی حق گند زدن دارد! مثلاً ماجرای همین سد گتوند که کار مطالعاتی آن از سال 1376 آغاز شده بیانگر خیلی از حقایق است. اگر بد بوده همه باید توبیخ شوند و اگر خوب بوده همه باید تشویق شوند.

در مورد پروژه های کلانی که قرارگاه اجرا می کند این را بدانید که سپاه پیمانکاری است که حاضر است با همه طلب هایی که از دولت دارد باز هم طرح های دولت را اجرا کند. آن جایی که پیمانکارهای دیگر به خاطر بی پولی دولت جرأت ندارند چنین پروژه هایی را اجرا کنند، قرارگاه خاتم پا پیش می گذارد تا توسعه کشور روی زمین نماند. هنر قرارگاه خاتم این است که مثل رئیس جمهور برای آب خوردن مردم منتظر رفع تحریم نمی ماند بلکه خودش آستین بالا می زند.

الان هم دو سال تمام است آقای روحانی هر روز از این شهر به آن شهر با قیچی در حال بریدن روبان های رنگی طرح هایی است که در دولت قبلی کلید خورده اند. این گندهایی که هر روز روبانش را قیچی می کنند در زمانی اجرا شدند که دیوار تحریم ها قاچ نخورده بود!

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

پست توسط Hesam - 1994 »

گویا مشکل بعضی ها هم اینست که کی قیچی میزنه - مال کی رو قیچی میزنه
من یه چیزی رو طراحی کردم و میدم شما شروع به کار کنی - خودم میرم پی کارم - وسط کار عده ای کارشناس بهت میگن آقا اشتباهه نکن - سرمایه رو به پاش حروم نکن - اون سازمانها و نهادهای مربوطه هم که بیخیالن
تو یا گوش میدی و متوقف میکنی - یا مثل همینا ادامه میدی و بالاخره که متوجه شدی بقول معروف خانه از پایبست ویرانست ، یه جوری سروتهشو هم میاری که هم خیال خودت تا حدودی راحت بشه هم بقیه رو راضی کنی که ما توانستیم - انتهاش هم همین میشه (بیخیالی سازمانهای مرتبط - گوش ندادن به نظر کارشناس - زدن تو دهن مسئول جلوگیری = همین عاقبت رو داره ) حالا انتظار داری من و تو و بقیه رو با هم توبیخ کنن؟
نکته اینجاست کسی که کار رو میگیره دستش باید همه جوره مراقب کارش باشه - بیشتر عمل کنه تا اینکه دنبال زبون بازی برای نمره بیوفته
نمیخوام وارد مسائل سیاسی و اجرایی بشم و به دوستان توصیه میکنم زیاد بحث رو کش ندیم (خودم هم اشتباه کردم پست قبلی رو گذاشتم) بهرحال تو همه چی گندکاری داریم و ممکنه به جاهای ناجور برسیم
M.Abooali حرف قشنگی زد ؛ «زمان همه چیزو معلوم میکنه»
ولی کسانی که بجای عمل به کار درست منتظر گذشت زمان هستند هم در خواب تشریف دارند
قبول دارم گاهی شرکت در بحث ها مثل خالی کردن عقده میمونه ولی سکوت کردن و شرکت نکردن در بحث ها هم باعث ماندن هرچه بیشتر در نادانیه - تو که خودت اینجا نقادی بودی یه زمانی
کسی که اینجا نظرشو میگه کودتا نکرده - چیزی که دستگیرش شده رو گفته - حالا ممکنه طرف مصلحت حالیش نباشه و بی پرده حرفی بزنه که گندش دراد - ولی مهم اینه که در انتها به نتیجه گیری صحیح برسه
در پایان اضافه میکنم «ضایع کردن حق یک ملت ظلمه - سکوت در مقابل ظلم هم تف سربالاست»
حالا کار توی این دولت باشه یا دولت های قبل و بعد

Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام و درود

دوست گرامی

روبان قیچی کردن را نوشتم چون در این کشور کسانی هستند که اگر از آن ها بپرسید از سال 1384 تا 1392 چه کار مثبتی در این کشور انجام شده است، حتی یک مورد مثبت هم حاضر نیستند بر زبان بیاورند و همه چیز را به طور مطلق منفی می دانند.
خواستم به این قشر یادآوری کنم این طرح هایی که حالا هر روز با سوت و کف و هورا افتتاح می کنید از کجا شروع شده اند...
همان گونه که حسگر ضربه سنجتان، پس لرزه های زلزله 10 ریشتری دولت قبلی را به خوبی ثبت و ضبط کرده، بقیه چیزها را هم خوب ثبت و ضبط کنید!

در مورد این سد هم این طور که معلوم است و با این اثرات مخربی که دارد، نباید پروژه تکمیل می شد و من حرفی ندارم.

*  *
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”