در انجمن های علمی بخشی بنام "طبیعت" وجود ندارد

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3435 بار
سپاس‌های دریافتی: 5876 بار

در انجمن های علمی بخشی بنام "طبیعت" وجود ندارد

پست توسط shafagh »

مدتها دو سه سال است بطور خود اموز روی اور یاد گرفتن زبان انگلیسی شده ام و اخیرا برای تمرین هرچه بیشتر اقدام به ترجمه برخی مقالات و اخبارهای انگلیسی که برای خواندن جالب هستند به فارسی نموده ام و انها را فقط به انجمن های علمی ارسال می کنم. بیشتر این مقالات در مورد طبیعت و کشفیات مربوط به ان است یا حوادثی که در تاریخ گذشته در دنیا اتفاق افتاده اما نمی دانم انها را به کدام ریسمان پست کنم و مجبورم انها را به ریسمان مباحث عمومی سایر گفتگوها پست کنم که البته اگر بخشی بنام " طبیعت" یا "اسرار طبیعت " یا در کل " خواندنی ها" یا "دانستنی ها" در انجمن های علمی ایجاد شود خیلی خوب خواهد بود تا مناسبت بیشتری برای ارسال این نوع موضوعات باشد.نظر شما چیست؟
آخرین ويرايش توسط 1 on shafagh, ويرايش شده در 0.
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

Re: در انجمن های علمی بخشی بنام "طبیعت" وجود ندارد

پست توسط Cloor Master »

موافقم _ یکی از نویسندگانش من میشم :)
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6153 بار
سپاس‌های دریافتی: 3146 بار

پست توسط Hesam - 1994 »

یعنی قسمت طبیعت و محیط زیست کافی نیست؟ :-(
forum-f147.html

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3435 بار
سپاس‌های دریافتی: 5876 بار

پست توسط shafagh »

با سلام

من واقعا بخش طبیعت و محیط زیست را ندیده بودم اما فکر کنم بازهم اخبار ها و اتفاقات مهم تاریخ و تاریخ طبیعی خیلی با این بخش مناسبت نداشته باشد چون بنظر می رسد این بخش بیشتر مربوط به بحث حفظ طبیعت یا جلوه های طبیعت و حفظ محیط زیست و امثالهم باشد و خواننده ای که این مبحث را می بیند بیشتر متوجه اینگونه مباحث می شود و نه اخبارهای و اتفاقات جالب حوادث طبیعی در گذشته.
البته گاهی مباحث اتفاقیه تاریخی دیگری است که در گوشه ای از دنیا اتفاق افتاده و مربوط به تاریخ عمومی جهان نمی شود که بهمین دلیل ارسال ان به بخش تاریخ جهان هم چندان مناسب بنظر نمی رسد.

بنظر من اگر بخشی بنام " خواندنی ها " و یا وقایع طبیعی و تاریخی" در انجمن ها اضافه شود خیلی خوب خواهد بود.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”