در انجمن های علمی بخشی بنام "طبیعت" وجود ندارد
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3435 بار
- سپاسهای دریافتی: 5876 بار
در انجمن های علمی بخشی بنام "طبیعت" وجود ندارد
مدتها دو سه سال است بطور خود اموز روی اور یاد گرفتن زبان انگلیسی شده ام و اخیرا برای تمرین هرچه بیشتر اقدام به ترجمه برخی مقالات و اخبارهای انگلیسی که برای خواندن جالب هستند به فارسی نموده ام و انها را فقط به انجمن های علمی ارسال می کنم. بیشتر این مقالات در مورد طبیعت و کشفیات مربوط به ان است یا حوادثی که در تاریخ گذشته در دنیا اتفاق افتاده اما نمی دانم انها را به کدام ریسمان پست کنم و مجبورم انها را به ریسمان مباحث عمومی سایر گفتگوها پست کنم که البته اگر بخشی بنام " طبیعت" یا "اسرار طبیعت " یا در کل " خواندنی ها" یا "دانستنی ها" در انجمن های علمی ایجاد شود خیلی خوب خواهد بود تا مناسبت بیشتری برای ارسال این نوع موضوعات باشد.نظر شما چیست؟
آخرین ويرايش توسط 1 on shafagh, ويرايش شده در 0.
- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
Re: در انجمن های علمی بخشی بنام "طبیعت" وجود ندارد
موافقم _ یکی از نویسندگانش من میشم 

و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
- سپاسهای ارسالی: 6153 بار
- سپاسهای دریافتی: 3146 بار
- سپاسهای ارسالی: 3435 بار
- سپاسهای دریافتی: 5876 بار
Re: در انجمن های علمی بخشی بنام "طبیعت" وجود ندارد
با سلام
من واقعا بخش طبیعت و محیط زیست را ندیده بودم اما فکر کنم بازهم اخبار ها و اتفاقات مهم تاریخ و تاریخ طبیعی خیلی با این بخش مناسبت نداشته باشد چون بنظر می رسد این بخش بیشتر مربوط به بحث حفظ طبیعت یا جلوه های طبیعت و حفظ محیط زیست و امثالهم باشد و خواننده ای که این مبحث را می بیند بیشتر متوجه اینگونه مباحث می شود و نه اخبارهای و اتفاقات جالب حوادث طبیعی در گذشته.
البته گاهی مباحث اتفاقیه تاریخی دیگری است که در گوشه ای از دنیا اتفاق افتاده و مربوط به تاریخ عمومی جهان نمی شود که بهمین دلیل ارسال ان به بخش تاریخ جهان هم چندان مناسب بنظر نمی رسد.
بنظر من اگر بخشی بنام " خواندنی ها " و یا وقایع طبیعی و تاریخی" در انجمن ها اضافه شود خیلی خوب خواهد بود.
من واقعا بخش طبیعت و محیط زیست را ندیده بودم اما فکر کنم بازهم اخبار ها و اتفاقات مهم تاریخ و تاریخ طبیعی خیلی با این بخش مناسبت نداشته باشد چون بنظر می رسد این بخش بیشتر مربوط به بحث حفظ طبیعت یا جلوه های طبیعت و حفظ محیط زیست و امثالهم باشد و خواننده ای که این مبحث را می بیند بیشتر متوجه اینگونه مباحث می شود و نه اخبارهای و اتفاقات جالب حوادث طبیعی در گذشته.
البته گاهی مباحث اتفاقیه تاریخی دیگری است که در گوشه ای از دنیا اتفاق افتاده و مربوط به تاریخ عمومی جهان نمی شود که بهمین دلیل ارسال ان به بخش تاریخ جهان هم چندان مناسب بنظر نمی رسد.
بنظر من اگر بخشی بنام " خواندنی ها " و یا وقایع طبیعی و تاریخی" در انجمن ها اضافه شود خیلی خوب خواهد بود.