اولا از همه اساتید و دوستان محترم عذر می خواهم که برای فاش نشدن وظیفه این سلاح مجبور شدم کمی با طنز ان را نابودگر تانک معرفی کنم و باز واقعا عذر خواهی میکنم و البته خدای نکرده من این کار را از روی تمسخر انجام ندادم بلکه هدفم ان بود که هم دوستان و اساتید عزیر متوجه شوخی من شوند و هم ماهیت این سلاح فاش نشود اگرچه یکی از وظایف ان (با نوع راکت ضد زره ) شکار تانک هم می باشد. و البته شاید بعض از شما دوستان بزرگوار بدانند که من گاهی حتی در مباحث جدی هم طنزهایی را اضافه می کنم و شاید به ان دلیل باشد که هم دوستان شاد شوند و هم خودم کمی حوصله نوشتن پیدا کنم و لذا اگر در بحث های دیگری هم طنزی از بنده مشاهده فرمودید براین نکته وقوف داشته باشید
البته من پیش بینی کردم که شما عزیزان متوجه طنز بکار رفته در این مقوله خواهید شد از انجا که گفتم یکی از راکت ها به برجک تانک می خورد و یکی به لوله تانک. خوب وقتی یکی از راکت ها برجک بخورد و برجک هوا برود دیگر نیازی نیست که یکی هم به لوله تانک بخورد! البته در هر حال حق با شماست و چون شما عزیزان که یا استاد من محسوب می شوید و یا دوست و هموطن گرامی جدی هستید و با هر بحثی را با تیز هوشی و جدیت برخورد می کنید همان چیزی که بواقع همه قدرت های دنیا را مقهور همت و اراده شما کرد و البته خدا می داند که از نظر علم و دانش هم سرامد هستید و من گاهی ابن همه اگاهی و اطلاعات و علم شما را تحسین می کنم از جمله جناب کاپیتان پایلوت که من هیچگاه جرات نکرده ام مطلبی را از خود بگویم چون ایشان با یک کتاب از مسندات علمی و مطالب فنی و البته بعنوان اگاهی دهنده در بحث شرکت می کنند که واقعا ادم کم می اورد و البته هزار ماشا... به همه شما.
اما در باره این سلاح. ان یک سلاح واقعی است که هم می تواند بعنوان منهدم کننده های اهداف بطور مستقیم در فواصل کوتاه و هم مانند پرتابگرها ی قوسی همانند توپ و خمپاره و کاتیوشا برای فواصل دورعمل کند. از جمله اهداف مستقیم ان می تواند تانک، زره پوش و دیگر ماشین الات میلیتاری ، سنگرهای ارماتوری و غیره باشد و اهداف دورتر که بصورت قوسی مورد اصابت این راکت قرار می گیرد می تواند محل تجمع ، یگانها و پایگاه های دشمن و یا سایر اهداف دور مشابه باشد.
از برتری های این راکت انداز دقت عمل بالای ان می باشد طوریکه از کاتیوشا دقیق تر است و برای انهدام اهداف دور نیاز به اتشباری ندارد و تنها با یک راکت محل دقیق هدف گرا گیری شده را می کوبد و اگر نیاز به اتش سنگین تری باشد از راکت های دیگر ان هم استفاده می شود ولی با دقت عمل زیاد.
راکت های این لانچر همزمان شلیک نمی شوند بلکه برای هربار شلیک گردونه ان روی شاسی می چرخد و راکت بعدی در راستای دید دوربین هدفگیری قرار می گیرد که بسته به نوع ماموریت از دوربین های معمولی و یا غیره استفاده می شود. برای اهداف دور هم امکانات هیدرولیکی - الکترونیکی یا چرخدنده ای دارد که البته برای طراحی انها نیاز به چند همکار مهندس خبره در این زمینه هست که ان امکانات هدفگیری را نسبت به مسافت های مختلف با کمک هم طراحی و کالیبره کنیم و اگر این کار دقیق انجام شود دقت عمل راکت ها این لانچر همانند توپ یا خمپاره خواهد بود. بعد از دوره شلیک شش راکت، لانچر دوباره توسط اپراتورها لود می شود.
برد این سلاح بسته نوع ماموریت ان است. برای عملیات های نزدیک باید مدل هایی کوچک ان ساخته شود (مثل مینی کاتیوشا) و برای اهدف خیلی دور نوع بزرگ با لوله های بلند و راکت هایی با موتورهای با کفایت تر تولید شود که ساخت هر دو مدل امکانپذیر است اما بنا به ویژگی هایی که این لانچر دارد طول راکت را نمی توان خیلی طویل انتخاب نمود.
این سلاح را می توان بر روی هر وسیله نقلیه نظامی نصب نمود چون زیاد سنگین نیست (اما کار سلاح های سنگین را انجام می دهد) اما بنظر می رسد کامیون و و نفربرها بهترین باشند اما برای شکار تانک همان ماشین های کوچک بهتر است.
این سلاح یک اختراع است و نه یک طرح مشابه انچه از سلاح ها که موجود است و اگر بپرسید چه ویژگی ان را در ردیف اختراع قرار می دهد اینجاست که باید خدمت شما عزیزان عرض کنم واقعا این مطلب فعلا باید ناگفته بماند چون من هنوز ان را به هیچ نهاد علمی ارائه نکرده ام و البته باید فکر کنم ببینم باید ان را به کدام سازمان علمی باید معرفی کنم ولی احتمالا بسیج علمی کشور از این نظر امتیازات بهتری دارد چون هم طرح های نظامی مربوط به این سازمان می شود و هم از مخترعین و مبتکرین و نواوران در همه زمینه ها حتی مشاوره های علمی همکاری می شود و البته بودجه ای هم بعنوان کمک بلاعوض به فرد مخترع اهداء می شود تا بتواند طرح خود را نمونه سازی کندو من در همین جا به دوستانی که مخترع و مبتکر هستند عرض می کنم ابتدا سری به سایت بسیج علمی کشور که یک واحد با پایه دانشگاهی است بزنند تا از کمک های این نهاد به مخترعین اطلاع پیدا کنند. اما بنده هم لازم است برای معرفی این طرح به انجا مراجعه کنم البته سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران و همچنین پارک های علم و فناوری هم هستند اما من شرائط و ضوابط انها را نسبت به مخترعین نمی دانم.
چاپارل گرامی اگر چه من نظامی نیستم اما بنا به اطلاعات پایه ای که دارم به طراحی های نظامی هم رو می اورم. اصولا دو نوع اصلی از نفوذگرهای ضد زره وجود دارند یکی انهایی که hard head هستند و بر اثر شتاب ضربه و بدون مواد پیش انفجار ملتهب کنند در زره ها نفوذ می کنند و دیگر انهایی که از مواد ترمیتی یا مشابه در نوک گلوله استفاده می کنند که باعث نرم شدن انی لایه فولا شده و بعد بر اثر انفجار مواد اصلی گلوله از هم متلاشی می شود. البته گلوله های اورانیوم ضعیف شده را هم می توان از جمله گلوله های با نوک سخت محسوب کرد ولی تفاوت هایی با نوع فولادی دارند که یکی ایجاد حرارت فوق العاده بر اثر استحکاک با فولاد ایجاد می کنند و دوم انکه بر عکس گلوله های فولادی که با نفوذ هرچه بیشتر در زره پهن تر و کندتر می شوند، گلوله های اورانیومی هر لحظه تیزتر و نافذتر می شوند و لذا علاوه بر ایجاد حرارت شدید بر اثر تیزتر شدن، توان نفوذ ان در زره نیز بیشتر می شود. البته گلوله های دیگری نیز هستند که بر انفجار یک خرج در ته گلوله در زره نفوذ می نمایند اما بطور کل نمونه این گلوله ها یا سر سخت هستند و یا با خرج های انفجاری ترمیتی برای ایجاد حرارت فوق العاده سریع برای نرم کردن و جوش خوردن با فولاد زره بکار کی روند تا اثر انفجار onward بیشتری ایجاد نمایند.