سازمان ملل ابزاری برای نجات عوامل غربی هنگام شکست

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3436 بار
سپاس‌های دریافتی: 5879 بار

سازمان ملل ابزاری برای نجات عوامل غربی هنگام شکست

پست توسط shafagh »

اگر خاطرتان باشد که احیانا نیست، چندین مدت قبل شاید سال گذشته یا کمی بیشتر مقاله ای نوشتم و در ان مقاله اشاره ای داشتم به انکه چطور در جنگ اعراب و اسراییل وقتی جنگ شروع شد و احتمال پیشروی اسراییل در مقابل ارتش مصر مطرح بود هیچ اثری از نیروهای سازمان ملل در جبهه های درگیری مشاهده نشد اما درست زمانی که اوضاع بر خلاف انتظار تغییر پیدا کرد و ارتش مصر بر اسراییلی ها تفوق یافت و رو به پیروزی میرفت ناگهان کاروان نیروهای صلح سازمان ملل در انجاها حضور یافته و ضمن حائل شدن بین دو نیرو اتش بس بر قرار کردند و مصر را تشویق به ترک مخاصمه و قبول صلح در مقابل اسراییل نمودند. من حتی عکسی را هم در ان پست فرستادم که چطور یک ژنرال ارتش مصر که حتی سلاح کمری او را هم گرفته بودند در حال احترام نظامی در مقابل مقام ارشد نیروهای بحساب صلح سازمان ملل بود انهم در حالیکه ان نماینده یک کلت بزرگ 45 به کمر داشت!
من در ان مقاله گفتم که ان اقدام سازمان ملل که کاملا تحت سلطه امریکا و لاوی های صهیونیست بودند در اصل بر قراری صلح نبود بلکه اقدامی برای جلوگیری از شکست بیشتر اسراییل در مقابل ارتش مصر می بود خیانتی که امروز بار دیگر در سوریه شاهد تکرار ان هستیم.

در اخبار امشب صدا و سیما شنیدم در حالیکه ارتش سوریه رو به پیروزی و پیشرفت بسوی مواضع داعش داغون شده است و حدود چهارصد پانصد نفر از انها در محاصره افتاده اند و نزدیک بود توسط قوای نظامی سوریه به اسارت در ایند و لاجرم از انها کسب اطلاعات شود، ناگهان سیلی از ماشین های نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در محل محاصره حاضر شدند تا با وساطت، افراد در محاصره داعشی را تحویل گرفته و با اتوبوس راهی کشور ترکیه کنند! این اقدام سازمان ملل خیانتی اشکار بخون هزاران افراد بگناه قربانی در سوریه است که طی سال های اخیر توسط این دیو و ددها کشته شده اند و همچنین باعث و عامل خرابی ها و ویرانی های زیادی در شهرها و روستاهای سوریه بوده و میلیاردها دلار خسارت به این کشور وارد ساخته اند.
این عمل سازمان ملل در ان حال که تا بحال در هیچ نقطه از جهان اقدامی مشابه برای نجات مظلومین از چنگ نیروهای استکباری بعمل نمی اورد و بر عکس در اینجا در حال کمک و نجات گروه های قاتل و مخرب تروریستی است که می بایست در تحت بازداشت قانونی دولت و ارتش کشور سوریه باشند و معلوم شود که این ها از چه مصادری تغذیه می شده اند و عوامل پشتیبانی انها چه کسانی بوده اند و چه افرادی و از چه کشورهایی در فتنه تروریستی در سوریه شرکت داشته اند و نحوه و شکل پیوستن انها به این خرابکاران شورشی چگونه بوده می باشد.
این اقدام سازمان ملل نه تنها انجام وظیفه در زمینه حقوق بشر نیست بلکه بر عکس پایمال کردن حقوق بشر و کمک و یاری نابشرهایی است که خاک یک کشور را بخون مردم ان رنگین کرده اند. همچنین کاملا واضح و مبرهن است که چنین اقدامی هماهنگ با نقشه سازمان ضد بشری CIA امریکا برای نجات تروریست ها و جلوگیری از لو رفتن اطلاعات سری فی مابین انها و گروه های تروریستی، و هماهنک با دستور و سفارش کاخ سفید سنای امریکا و سردمداران تل اویو صورت گرفته است اما این حق دولت و مردم سوریه است که از این اقدام سازمان ملل شکایت رسمی داشته باشند اما فقط متحیرم به کی باید شکایت کنند؟ تصویر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 73 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

Re: سازمان ملل ابزاری برای نجات عوامل غربی هنگام شکست

پست توسط hamid.5574 »

واقعا تاسف بار بود.. یعنی رذالت و پستی تا چه حد . اصلا با استاندارد خودشون هم نگاه کنیم، مگه اونها در ظاهر با داعش دشمن نیستن؟ خوب یعنی چی؟ اینهارو باید با فونت درشت ازش منظور ساخت و بر پیشانی سازمان ملل نصب کرد. سازمانی که حامی دشمن ملل هست. حتی با استاندارد خودشون هم مسخره و رقت انگیزو تاسف بار هست. ادم سرخورده میشه
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

پست توسط Java »

البته جناب shafagh 2 ظاهرا" اطلاعات شما در این زمینه ناقص است... اقدام انجام شده یک معامله بوده!!! اتفاقا" کار خیلی خوبی هم بوده...

کمی بیشتر تحقیق کنید.
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

java گرامی
ضمن انکه من نتوانستم مطلبی در مورد فرمایش شما پیدا کنم اتفاقا همین تحلیلی را که من اینجا نوشتم خبرنگار ایرانی حاضر در محل سوار شدن داعشی های تحت محاصره داشت حالا دقیقا جملات ان خبرنگار محترم یادم نمی اید اما حرف های وی و انتقادش از سازمان ملل مرا بیاد مقاله قبلی ام انداخت و این مقاله جدید را نوشتم. لطفا منبعی برای اظهارات شریف معرفی کنید و الا مجبورم قبول نکنم

در ضمن فکر کردم مطلبی که گفتید در سایتی که در پایین پست شما بود مندرج است اما وقتی به ان سایت مراجعه کردم اگرچه متوجه شدم مربوط به منبع خبری که شما اظهار داشتید نیست اما واقعا چه سایت عالی و پرباری در مورد مسائل دینی می باشد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

پست توسط Java »

جناب شفق...خروج نیروی مسلح تروریست و خانواده شان از زبدانی در مقابل خروج تعدادی از مجروحین از شهرک های فوعه و کفریا صورت گرفته است..... نیاز به منبع هم ندارد!!! تمام خبرگزاری ها اعلام کرده اند.... هر دو شهرک تحت محاصره هستند!!! یکی تحت محاصره ارتش و مقاومت و دیگری تحت محاصره نیروهای مسلح تروریست. البته فعلا" در هر دو آتش بس برقراره....

اون سایت ولی عصر هم خوب امضای من هست!!!
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

جاوای گرامی

لطفا فقط برای اینکه بنده بتوانم اطلاع بیشتری در مورد مطلبی که گفتید پیدا کنم اگر ممکن است یکی از خبر گزاری هایی که خبر در ان مندرج است را معرفی کنید چون من هرچه گشتم مطلبی در این مورد مشاهده نکردم.

اما حتی در صورتی هم که موضوع بهمان نحو که شما گفتید باشد ایا می توان وابستگی سازمان ملل به کشورهای غربی و استیلای پنهان انها را نفی کرد؟ البته فکر نکنید این ها که می گویم برای توجیه کردن تحلیلاتی است که در مقاله بالا عرض نموم بلکه مربوط به کارنامه عملکرد سازمان های بین المللی در دو بخش پیش از انقلاب اسلامی ایران و بعد از ان است. پیش از انقلاب اسلامی و تشکیل حکومت جمهوری اسلامی ایران هیچ منبع ناظر و موشکافی در مورد وقایع سیاسی اتفاقیه در دنیا وجود نداشت و در مورد خاورمیانه ارمیکا و اسراییل با سیاست های پنهان کاملا از سازمان ملل استفاده های ابزاری می کردند که در مورد مصر عرض نمودم اما در بعد از انقلاب و جمهوری اسلامی ایران که دیدگان باز ولایت فقیه و به تبع ایشان ملت و دولت ایران تمامی مسائل سیاسی شیطنت باری را که از مصدر غرب اعمال می شد تحت نظر داشته، اهداف انها را دریافته و افشاء می نمودند احتیاط غرب و اروپا و اسراییل در مورد اعمال سیاست هایشان در همه موارد از جمله بکارگیری سازمان های جهانی در تخدیر افکار عمومی و واسطه گری برای پیشبرد سیاست های غرب در جامه قانونی تری محتاطانه تر و مخفیانه تر شد. برای روشن شدن این قضیه بیایید ببینیم در طی این چند و چندین سال بعد از ظهور مجدد اسلام در ایران کارنامه عملکرد سازمان ملل در رابطه با اعمال وظایف قانونی اش در دفاع از طرف ذیحق و مردم مظلوم و تحت ستم و یا تخطئه کرد گروه های ظالم و استکباری چه بوده است؟ حالا هدف من وارد شدن به جزییات این بحث نیست اما ببینیم واقعا ایا این سازمان خارج از حکمیت پنهان امریکا بر ان، حتی یک بیانیه بدون پشتوانه اجرایی هم بنفع ملل مظلوم و ذیحق و یا محکوم کردن حکومت ها و عوامل و نیروهای استکباری در ظلم و اجحاف بر مردم ضعیف صادر کرده است؟

کشور و مردم فلسطین و کشور و مردم یمن اشکارترین سند این گفتار است... و امریکا و اسراییل و سلاطین عرب و مخصوصا در زمره انها ال سعود نیز بعنوان جبهه استکبار سند گفتار است...

سازمان ملل در حق مردم مظلوم فلسطین در مقابل اسراییل غاصب و دژخیم چه حمایت های قانونی اعمال کرده است یا الان که هشت ماه است مردم مظلوم یمن در زیر بمباران های شدید و شبانه روزی شمرهای ال سعود قتل عام شده اند سازمان ملل چه بیانیه ای در محکوم کردن جنایات انها صادر کرده است؟ ...

لذا من در تشخیص خود در مورد اینکه غرب بواقع برای پیشبرد مقاصد خود از سازمان ملل استفاده ابزاری می کند اشتباه نکرده ام حتی در مورد جنگ اسراییل و مصر هم در ان زمان و حضور نا بهنگام حافظان صلح سازمان ملل دست دنیای استکبار دخیل بود.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 230 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط S.M.J.Tabib »

shafagh 2 نوشته شده:اگر خاطرتان باشد که احیانا نیست، چندین مدت قبل شاید سال گذشته یا کمی بیشتر مقاله ای نوشتم و در ان مقاله اشاره ای داشتم به انکه چطور در جنگ اعراب و اسراییل وقتی جنگ شروع شد و احتمال پیشروی اسراییل در مقابل ارتش مصر مطرح بود هیچ اثری از نیروهای سازمان ملل در جبهه های درگیری مشاهده نشد اما درست زمانی که اوضاع بر خلاف انتظار تغییر پیدا کرد و ارتش مصر بر اسراییلی ها تفوق یافت و رو به پیروزی میرفت ناگهان کاروان نیروهای صلح سازمان ملل در انجاها حضور یافته و ضمن حائل شدن بین دو نیرو اتش بس بر قرار کردند و مصر را تشویق به ترک مخاصمه و قبول صلح در مقابل اسراییل نمودند. من حتی عکسی را هم در ان پست فرستادم که چطور یک ژنرال ارتش مصر که حتی سلاح کمری او را هم گرفته بودند در حال احترام نظامی در مقابل مقام ارشد نیروهای بحساب صلح سازمان ملل بود انهم در حالیکه ان نماینده یک کلت بزرگ 45 به کمر داشت!
من در ان مقاله گفتم که ان اقدام سازمان ملل که کاملا تحت سلطه امریکا و لاوی های صهیونیست بودند در اصل بر قراری صلح نبود بلکه اقدامی برای جلوگیری از شکست بیشتر اسراییل در مقابل ارتش مصر می بود خیانتی که امروز بار دیگر در سوریه شاهد تکرار ان هستیم.

در اخبار امشب صدا و سیما شنیدم در حالیکه ارتش سوریه رو به پیروزی و پیشرفت بسوی مواضع داعش داغون شده است و حدود چهارصد پانصد نفر از انها در محاصره افتاده اند و نزدیک بود توسط قوای نظامی سوریه به اسارت در ایند و لاجرم از انها کسب اطلاعات شود، ناگهان سیلی از ماشین های نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در محل محاصره حاضر شدند تا با وساطت، افراد در محاصره داعشی را تحویل گرفته و با اتوبوس راهی کشور ترکیه کنند! این اقدام سازمان ملل خیانتی اشکار بخون هزاران افراد بگناه قربانی در سوریه است که طی سال های اخیر توسط این دیو و ددها کشته شده اند و همچنین باعث و عامل خرابی ها و ویرانی های زیادی در شهرها و روستاهای سوریه بوده و میلیاردها دلار خسارت به این کشور وارد ساخته اند.
این عمل سازمان ملل در ان حال که تا بحال در هیچ نقطه از جهان اقدامی مشابه برای نجات مظلومین از چنگ نیروهای استکباری بعمل نمی اورد و بر عکس در اینجا در حال کمک و نجات گروه های قاتل و مخرب تروریستی است که می بایست در تحت بازداشت قانونی دولت و ارتش کشور سوریه باشند و معلوم شود که این ها از چه مصادری تغذیه می شده اند و عوامل پشتیبانی انها چه کسانی بوده اند و چه افرادی و از چه کشورهایی در فتنه تروریستی در سوریه شرکت داشته اند و نحوه و شکل پیوستن انها به این خرابکاران شورشی چگونه بوده می باشد.
این اقدام سازمان ملل نه تنها انجام وظیفه در زمینه حقوق بشر نیست بلکه بر عکس پایمال کردن حقوق بشر و کمک و یاری نابشرهایی است که خاک یک کشور را بخون مردم ان رنگین کرده اند. همچنین کاملا واضح و مبرهن است که چنین اقدامی هماهنگ با نقشه سازمان ضد بشری CIA امریکا برای نجات تروریست ها و جلوگیری از لو رفتن اطلاعات سری فی مابین انها و گروه های تروریستی، و هماهنک با دستور و سفارش کاخ سفید سنای امریکا و سردمداران تل اویو صورت گرفته است اما این حق دولت و مردم سوریه است که از این اقدام سازمان ملل شکایت رسمی داشته باشند اما فقط متحیرم به کی باید شکایت کنند؟ تصویر

دوست من اخبار رو ولش کن
اخبار صدا و سیما میاد میگه همه مخالفان بشار اسد داعش هستند و همینطوری میپرونه ( و البته روسیه هم رسانه هاش تقریبا همین حالت رو دارن و البته حق هم دارن با توجه به موج تبلیغاتی دشمنان ما)
ولی در واقع چیزی که ما میگویید هرگز صحیح نیست
قضیه مربوط به مبادله افراد تحت محاصره مخالفین مسلح در زبدانی و عده ای از مردم فوعه و کفریا هست

شما مگر تاپیک تحولات سوریه که در همین فروم هست و دوستان زحمت گذاشتن اخبار و تحلیلها رو میکشن دنبال نمیکنید؟
اگر بله، که تاپیک زدن شما عجیب هست
اگر هم نه، که خب توصیه میکنم تاپیک را دنبال نمایید:
topic-t107328-4212.html
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط shafagh »

سید محمد جواد عزیز

در تاپیک چیزی پیدا نکردم بالاخره تکلیف این خبر در خبرگزاری ها چی میشود ایا من بعنوان یک مستمع باید بدانم قضیه حضور نیروهای سازمان ملل در انجا که اخبار صدا و سیما گفت چیست یا خیر. خبرنگار صدا و سیما که در میان فوجی از دیگر خبرنگاران که در ان محل در سوریه حضور داشت و داشت از انها فیلم می گرفت و ماشین های سازمان ملل را هم نشان میداد داشت همین حرف هایی را میزد که من گفتم حالا من می خواهم بدانم این خبر در کدام خبر گزاری با جزییاتش منتشر شده، ایسنا ، فارس ، خبرنگاران جوان یا جاهای دیگر؟
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”