****مدارس تيزهوشان**** عدالت يا تبعيض ؟؟؟؟؟؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 94 بار
سپاس‌های دریافتی: 122 بار

Re: ****مدارس تيزهوشان**** عدالت يا تبعيض ؟؟؟؟؟؟

پست توسط MITT ROMNEY »

Mohammad 1985 نوشته شده:
MITT ROMNEY نوشته شده:
osilatoria نوشته شده:دوستان هرکی نظری در مورد سمپاد(سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان) و مدارس تیزهوشان داره برامون بگه

افرادشرکت کننده دراین نظرسنجی میبایست خودتیزهوش باشند،درغیراین صورت نظرآنان فاقدارزش است.

وای وای ( 2 بار )

خواهشمندم تاپیک رابه انحراف مکشانید.
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

اگه واقعا انتخابشون بر اساس ضریب هوشی و استعداد یابی استاندارد باشه جدا کردن و آموزشهای خاص دادن به اونها خیلی هم خوبه
ولی واقعا باید این کار هدفمند باشه نه اینکه همشون رو یک فرم آموزش داده بشن .
خب این دانش اموزان اگر واقعا بدون کلاس و انواع و اقسام روشها راهی این مدارس نشن (سیستم زینش آزمون درسی مشکل حفظیات داره) و واقعا یک فرد نخبه باشه میتونه یک آموزش خاص موجب پیشرفت اون بشه و هیچ تبعیضی نیست .
به رویاهایت بی اندیش ..........
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

پست توسط aliamous »

با عرض پوزش بايد بگم كه درس خواندن فقط ربطي به سيستم آموزشي نداره. واقعيت اينجاست كه خيلي از بچه هاي ما دليلي براي درس خوندن ندارن ( از جمله خودم ) . ما بايد به بچه ها دليل براي درسخوندن بديم تا اونوقت خودشون شروع كنند به يادگيري ديگه هم نياز به اين همه دردسر نخواهد بود چون كسي كه بخواد درس بخونه هر طوري كه شده كار خودش رو مي كنه.
بنده 12 سال از بهترين روزهاي عمرم رو واقعا بيهوده در اين سيستم آموزشي هدر دادم ولي از وقتي كه وارد دانشگاه شدم ديگه دليل پيدا كردم ( البته خيلي ها از دانشگاه فارق هم ميشن اما باز دليلي براي خوندن نداشتن ) . بنا براين سرو كله زدن با سيستمهاي مثل نمونه و سمپاد و شاهد و هزار كوفت ديگه چيزي به جز ايجاد حس تفرقه نخواهد داشت.
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

با سلام

من خودم یکی از دانش آموزان اولین دوره های نمونه و تیزهوشان در استان خودمان بودم. این اظهار نظر بستگی به طرز تلقی افراد دارد. اگر شما اعتفاد دارید که برای تحصیل باید مساوات برقرار باشد ( که البته در 5 سال اول ابتدایی این اتفاق افتاده است ) پس وجود مدارس نمونه و تیزهوشان بنوعی تبعیض است ولی اگر شما به عدالت اعتقاد دارید و معتقدید به هر شخصی باید به فراخور توانایی و شایستگی امکانات داده شود تا استعدادها زمینه ظهور و بروز پیدا کنند این مدارس بسیار کارا خواهند بود. به هر حال قضاوت با شما
در مورد امتحان ورودی هم که سابقا شامل مواد درسی باضافه تستهای هوش بود که البته نمی دانم هنوز هم به همان صورت است یا نه؟
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

هرکی واسه خودش نظری داره و نظرش هم برا خودش و دیگران مورد احترامه
اما اگه اون تجهیزات و وسایل و لوازم و محیط و معلمان میلیونی رو در اختیار دانش آموزان ساده کنند هم همشون تیز هوش میشن و این مدارس بنظر بنده و خیلی از منتقدان سیاست تحصیلی در ایران یه تبعیض به تمام معناست چون دانش آموزی که داره تاو یه روستا ی محروم درس میخونه و کار میکنه تیز هوش تر از دانش آموزی است که داره تو این جور مدارس بدون دغدغه درس میخونه .
یه دانش اموز وقتی تیز هوش است که بتونه از علمش در عملش استفاده کنه مگر نه کسی که نتونه از یه فرمول ساده ی فیزیک تو زندگیش استفاده کنه فقط عمرش و بودجه و تلف کرده و حق الناسی هم به گردنش است که باید اوندونیا جواب بده و
در باره ی این نظراتم مهم نیست که به مزاج کسایی بد باشه و برا مزاج کسایی خوب :o
اما هزار بار گفتم و باز هم میگم دانش آموزی که برای یه کار عملی یه ترانس میسازه برای کشور مهمتره تا دانش آموزی که برای کار عملی چند تا فرمول سرهم میکنه و تو ایران هم کسی گوشش بدهکار این حرف ها نیست و حالا انتظار پیشرفت هم در ایران دارند البته در زمینه ی مدرک پیشرفت کردیم اما در زمینه ی صنعت چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر و معذرت خواهی فراوان از دوستان :o :razz:
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

لطفا اول حرف از جمع کردن مدارس غیر انتفاعی که نشانه ی ثروت سالاری در جامعه هست زده بشه بعدا حرف از جمع کردن علامه حلی و مراکز استعدادهای درخشان زده بشه وجود نحس همین مدرسه های غیر انتفاعی بود که استعدادهای درخشان رو به نابودی کشوند چون یادمه قدیما شهریه برای هر کسی بسته به درامد بود ولی الان گویا از این خبرا نیست !
بدون شک تبعیض آموزشی بین یک انسان با هوش نرمال و هوش بالا خیلی عاقلانه و عادلانه تر از تبعیض بین فقیر و غنی هست!
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط عماد987 »

راستش من خودم مدرسه ی تیزهوشان درس خوندم.هیچ تبعیضی احساس نکردم.درسته یسری امکانات بیشتر داشتیم ولی در قبالش داشتیم شهریه پرداخت میکردیم که توی مدارس عادی پرداخت نمیشه.
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر

پست توسط mojtabba »

عماد987 نوشته شده:راستش من خودم مدرسه ی تیزهوشان درس خوندم.هیچ تبعیضی احساس نکردم.درسته یسری امکانات بیشتر داشتیم ولی در قبالش داشتیم شهریه پرداخت میکردیم که توی مدارس عادی پرداخت نمیشه.

پرداخت شهریه تو مدارس سمپاد نشون دهنده ی ثروت سالاری تو جامعه است
یعنی هررکی پول نداشته باشه نمیتونه تو سمپاد درس بخونه و این یه مورد از تبعیض است
البته این متن رو با لحن آرام نوشتم نه بلند عصبانی تصویر

و پ س
Major I
Major I
نمایه کاربر

من هفت سال در مدارس تیزهوشان درس خواندم و مطلقا هیچ شهریه ای پرداخت نکردم. آیا به نظر شما بدون گزینش از روی استعداد می توان سه جلد فیزیک هالیدی را در 4 سال دبیرستان به افراد عادی درس داد؟ یا شیمی آلی موریسون را در سال چهارم از بچه های عادی دبیرستانی خواست؟ در مورد باقی درسها نیز به همین منوال بود. به نظر من نام اینرا تبعیض نمی توان گذاشت. در مورد دانشجویان شهرستانی و روستایی هم راهنمایی و دبیرستان ما خوابگاه داشت. در ضمن با تمامی سخت گیریهای بالا نمره زیر 14 تجدید محسوب می شد و دو ترم متوالی تجدید شدن از یک درس اخراج محسوب میشد. برای اینکه چنین دانش آموزانی دورهم جمع شوند چه راهی بهتر از آزمون و انتخاب از روی استعداد؟
من هم با نظر دوست عزیزمان Mohammad jafar موافقم که اگر خواستید با تبعیض مقابله نمایید بهتر است با مدارس غیر انتفاعی مبارزه کنید.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر

پست توسط mojtabba »

hermes_PERSIAN نوشته شده:من هفت سال در مدارس تیزهوشان درس خواندم و مطلقا هیچ شهریه ای پرداخت نکردم. آیا به نظر شما بدون گزینش از روی استعداد می توان سه جلد فیزیک هالیدی را در 4 سال دبیرستان به افراد عادی درس داد؟ یا شیمی آلی موریسون را در سال چهارم از بچه های عادی دبیرستانی خواست؟ در مورد باقی درسها نیز به همین منوال بود. به نظر من نام اینرا تبعیض نمی توان گذاشت. در مورد دانشجویان شهرستانی و روستایی هم راهنمایی و دبیرستان ما خوابگاه داشت. در ضمن با تمامی سخت گیریهای بالا نمره زیر 14 تجدید محسوب می شد و دو ترم متوالی تجدید شدن از یک درس اخراج محسوب میشد. برای اینکه چنین دانش آموزانی دورهم جمع شوند چه راهی بهتر از آزمون و انتخاب از روی استعداد؟
من هم با نظر دوست عزیزمان Mohammad jafar موافقم که اگر خواستید با تبعیض مقابله نمایید بهتر است با مدارس غیر انتفاعی مبارزه کنید.

تو دبیرستان ها نمونه دولتی هر کدوم از شاگرد ها که زیر 12 یگرفت تجدید میشد
اما معلم ها و مدیران مدیران مدارس برای اینکه آبرو داری کنند اونهارو به هشون نمره میدادن تا نمراتشون بالا باشه ( نگید نه که خودم تو اونمدارس درس دیدم )
البته این نمره دادن ها هم به اونجا ختم نمیشد و شما فکر کنید و حساب کنید ببینید کسایی که لیاقت نداشتن تو چند تا از جذب ها که با معدل بود جذب شدن و این مملکت رو به تباهی کشوندند
چه معلوم تو سمپاد هم این اتفاقات نمی افته و اگه اینتوری باشه با ولاه تبیض است من یکی از حقی که دارم نمی گذرم و شما رو نمی دونم

و پ س
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

سمپاد الان که تقریبا میشه گفت نابود شده با این همه شعبه زدن و ...
زمان ما شهریه می گرفتن(البته شهریه ای بسیار معقول) البته یادمه که برای موارد استثنایی شهریه نمی گرفتن و همچنین از کسانی که پول بیشتری داشتند هم بیشتر می گرفتن
ولی خب نمیشه گفت که حتی در سیستم سمپاد هیچ نا حقی ای اتفاق نمی افته(نمی افتاد!!!)
Major I
Major I
نمایه کاربر

تو دبیرستان ها نمونه دولتی هر کدوم از شاگرد ها که زیر 12 یگرفت تجدید میشد
اما معلم ها و مدیران مدیران مدارس برای اینکه آبرو داری کنند اونهارو به هشون نمره میدادن تا نمراتشون بالا باشه ( نگید نه که خودم تو اونمدارس درس دیدم )
البته این نمره دادن ها هم به اونجا ختم نمیشد و شما فکر کنید و حساب کنید ببینید کسایی که لیاقت نداشتن تو چند تا از جذب ها که با معدل بود جذب شدن و این مملکت رو به تباهی کشوندند
چه معلوم تو سمپاد هم این اتفاقات نمی افته و اگه اینتوری باشه با ولاه تبیض است من یکی از حقی که دارم نمی گذرم و شما رو نمی دونم[/quote]

با سلام خدمت دوست عزیزم

من در تمامی دوران تحصیل در این مدارس شاهد نمره دادن نبودم. ما در سال اول 70 نفر وارد شدیم و در سال آخر کمتر از 35 نفر از ما باقی ماند. از احوال همه اونها هم تقریبا با خبرم. همه مدارج بالای علمی کسب کرده اند. زدیک به 10 تفر پزشک متخصص، 10 نفر استاد دانشگاه در رشته های مختلف (ریاضی و فنی و پزشکی)
اما من معمولا به اطرافیان توصیه نمی کنم در این مدارس شرکت کنند. چون واقعا دوران نوجوانی و جوانی بچه هایشان خراب می شود.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”